Jump to content
➔ ParentsCafe.gr

• Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

2010 η χειροτερη χρονια της ζωης μου!

Recommended Posts

δεν θυμαμαι στα 32 μου να εχει περασει χειροτερη χρονια... μονο δακρυα.. αγωνια και ατελειωτος πονος... ετσι αρχισε ετσι συνεχιστηκε και ετσι τελειωνει... επειδη εχει εναμιση μηνα να τελειωσε θελω να πιστευω πως αυριο θα παιχτει και η τελευταια σκηνη αυτου του θριλερ που πρωταγωνιστω... αν ακουγομαι υπερβολικη συγχωρηστε με... αλλα... εφτασα στα ορια μου και τα ξεπερασα...

τον Ιανουαριο γενναω το αγορακι μου και το χανω 9 μερες μετα..

τον Ιουλιο αφου ακομα δεν ειχαμε συνελθει απο το πρωτο σοκ... χανω τον αγαπημενο μου παππου τον μονο παππου που γνωρισα...

και τωρα τον Νοεμβριο στις 12 εβδομαδες σταματησε να χτυπαει η καρδουλα του μωρου μου... ετσι απλα... αυριο αποξεση ...

να παει και να μην ξαναρθει αυτη η χρονια... δεν μου αφησε ουτε ενα καλο να την θυμαμαι... με ρημαξε σωματικα... ψυχολογικα... μπηκε σαν τυφωνας στο σπιτι μου και μου το ισοπεδωσε... ευχομαι πραγματικα τωρα που τριτωσε το κακο να σταματησει εδω... ετσι δεν λενε;

το οτι ο μπαμπας μου γλιτωσε απο θαυμα το ματι του να το υπολογισω; ακομα απορουν οι γιατροι πως βλεπει! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

cgW2p3.png

ονειρο ητανε... και τωρα ξυπνησα..8/11/2010 αντιο κοριτσακι μου...σ'αγαπω!

Διαφημίσεις

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Καλή μου, δεν θα γράψω λόγια παρηγοριάς. Δεν θα γράψω τίποτα κοινότυπο. Ξέρω από κακές χρονιές κι όσοι προσπαθούσαν τότε να με παρηγορήσουν, λέγοντας τα ίδια κοινότυπα πράγματα που τα έλεγαν για να τα πουν και για να κάνουν το χρέος τους, μου ήταν παγερώς αδιάφοροι.

Μια αγκαλιά μόνο σου δίνω, σου τείνω το χέρι κι αν θέλεις το κρατάς.

Σου εύχομαι μόνο η καινούργια χρονιά να σου φέρει τα καλύτερα, να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου και να έχεις την υγειά σου.

Είσαι καλό παιδί. Θα τα καταφέρεις.

:P

ηταν οτι πιο ομορφο εχω ακουσει αυτες τις μερες...σε ευχαριστω μεσα απ την καρδια μου... παντα εχεις εναν καλο λογο για μενα... να ξερεις πως την αγκαλια στην ανταποδιδω εστω και με αποσταση 600 χλμ... να εισαι καλα.. για οτι ποθει η ψυχουλα σου... να γινει αληθινο! φιλικα Ιωαννα

cgW2p3.png

ονειρο ητανε... και τωρα ξυπνησα..8/11/2010 αντιο κοριτσακι μου...σ'αγαπω!

Υπομονη κοριτσι μου μονο αυτο, αυτο που με την πρωτη ματια φαινεται εμποδιο εχει κ την αλλη του πλευρα αρκει να το δεις λιγο αλλιως.Δεν εχω περασει τα ιδια με σενα, αλλα ξερω πως ειναι να τζακιζεσαι ,να ξεσουμιζεσεαι ψυχολογικα ολο το χρονο.

Σου ευχομαι τα καλυτερα με τον νεο χρονο να σου πανε ολα δεξια!

Κοπέλα μου πολύ λυπάμαι γι' αυτό που σου συμβαίνει... Σου ευχομαι να τελιώσουν εδώ οι κακοτυχίες σου, να φύγει αυτή η χρονιά και η νέα να σου φέρει ό,τι καλύτερο.Νομίζω άλλωστε ότι σου το χρωστάει και μετά από τέτοια ταλαιπορία το αξίζεις να είσαι καλά.

Διαφημίσεις

Ιωαννα μου,

εισαι απο τις λιγες κοπελες μεσα στο φορουμ που παντα σκεφτομαι με αγαπη..

κατα ενα περιεργο τροπο σε νιωθω κοντα μου..

φυσικα, δεν θα σου πω λογια παρηγοριας, δεν ξερω αλλωστε τι να πω..:cry::cry:

ευχομαι μονο ολοψυχα καλη δυναμη για αυριο και ο θεος να μην σου ξαναστειλει τετοια χρονια....

σου στελνω ενα γλυκο φιλι...

668bab1939.png

Καλή μου, δεν θα γράψω λόγια παρηγοριάς. Δεν θα γράψω τίποτα κοινότυπο. Ξέρω από κακές χρονιές κι όσοι προσπαθούσαν τότε να με παρηγορήσουν, λέγοντας τα ίδια κοινότυπα πράγματα που τα έλεγαν για να τα πουν και για να κάνουν το χρέος τους, μου ήταν παγερώς αδιάφοροι.

Μια αγκαλιά μόνο σου δίνω, σου τείνω το χέρι κι αν θέλεις το κρατάς.

Σου εύχομαι μόνο η καινούργια χρονιά να σου φέρει τα καλύτερα, να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου και να έχεις την υγειά σου.

Είσαι καλό παιδί. Θα τα καταφέρεις.

:P

συμφωνώ απολύτως,τι άλλο να πεις σε όλα αυτά που σου συνέβησαν...

pPyfp1.png

IxVpp1.png

Αχ καλη μου ποσο σε νοιωθω , κανε κουραγιο και ευχομαι μεσα στο 2011 να κρατησεις αγκαλια ενα υπεροχο πλασματακι .

Και για μενα η χρονια ητανε η χειροτερη , ξεκινησαμε με παραμυθια με αυτισμου του γιου μου , περασαμε εναν αγωνα με παιδοψυχιατρους , εργοθεραπευτες , ιπποκρατεια ιστοριες για να καταληξουμε τελικα στο οτι ευτυχως χιλια ευτυχως δεν εχει τιποτα το παιδι , τον Ιουνιο εχασα τον πατερα μου μετα απο 2 χρονια βαριας μορφης αλζαχαιμερ και την προηγουμενη βδομαδα χασαμε το 3ο μωρακι μας 8w απο παλινδρομιση και ακολουθησε αποξεση , το ειχα αγαπησει τοσο αυτο το μωρακι που πιστεψα πραγματικα οτι το εστειλε ο μπαμπας μου γιατι στον υπερηχο το ειδαμε πρωτη φορα ακριβως 4 μηνες μετα που πεθανε , αλλα δεν αντε3ε το καιμενο , τιποτα ομως δεν ειναι το ιδιο , ολα εχουνε αλλα3ει .

Με συγχωρεις που καταχραστικα το θεμα σου αλλα και μενα το 2010 ηταν ..... , ομως δεν το βαζουμε κατω , ουτε και εσυ να το βαλεις , ερδχεται μια υπεροχη νεα χρονια , ερχονται Χριστουγεννα και εχουμε παιδακια και εσυ και εγω , αυτα αξιζουνε καθε χαρα . Να σαι καλα κοπελα μου και ευχομαι οτι καλυτερο .

QRyOp2.png

Koυράγιο κουκλίνα, δεν είσαι μόνη σου! Από 4/2009 που έχασα τη μάνα μου μέχρι 7/2010 που παραλίγο να πεθάνω από ρήξη σκωληκοειδίτιδας δεν εχουμε ηρεμήσει καθόλου! Μεσολάβησαν 3 χειρουργεία δικά μου σε αυτό το διάστημα, ο καλός μου είναι σε κατάσταση ημι-ανεργίας και όλα, μα όλα ανάποδα. Και εγκυμοσύνη ουδεμού εφάνη, ήτοι, ακόμα περιμένουμε το θαύμα... Άντε περαστικά σε όλες τις "ατυχούλες" της τελευταίας χρονιάς, εύχομαι όλα να σου πάνε καλύτερα από εδώ και πέρα, κι ο θεός στο καλό για όλες μας!...

it's never too late to start all over again

δε μου αρέσουν κι εμενα τα συνηθισμένα λόγια παρηγοριάς. μια ευχή μόνο θα σου δώσω κοριτσάκι μου:σου εύχομαι του χρόνου τέτοιο καιρό να αναρτάς ποστ με τίτλο" 2011 η καλύτερη χρονιά της ζωής μου!" κι απο δώ και πέρα όλες οι χρονιές να ναι υπέροχες για σένα!φαίνεσαι υπέροχος άνθρωπος και σου αξίζουν τα καλύτερα!και θα σου πάνε όλα καλά στο εξής , να σαι σίγουρη γι'αυτό!

Διαφημίσεις

Ολα καλα να σου πανε σου ευχομαι κοπελα μου απο εδω και περα, και με υγεια να βλεπεις ΠΑΝΤΑ ολη σου την οικογενεια. Αγυριστες να ειναι αυτες οι στιγμες και να μην συμβουν ποτε ξανα ουτε σε σενα ουτε σε κανενα αλλο. Μεσα απο την καρδια μου.

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

αχ αχ αχ δε το ξερα και τωρα που το διαβασα στεναχωρηθηκα παρα πολυ...

κουραγιο κουκλα μου τι να πω...

λυπαμαι ειλικρινα παρα μα παρα πολυ:( :( :(

Ελα βρε Ιωαννα μου... δεν το πιστευω , θυμαμαι που τα λεγαμε στο προηγουμενο σου θεμα.. ότι και να πω ειναι λιγο.. λυπάμαι πάρα πολυ για ολα οσα σου συνεβησαν.. ούτε στο χειροτερο μας εχθρο τετοια παθηματα..

Σου ευχομαι ολοψυχα να πανε από εδω και περα όαλ καλύτερα και θελω να πιστευω στο καθε εμποδιο για καλο.. τι σου λεω τωρα..ε??

Μη στεναχωριεσαι κουκλιτσα μου γλυκια, όλα θα σου πάνε καλα, ειμαι σιγουρη... δεν μπορει τοση αδικια ... καπου λιγο παρακατω η Παναγιτσα θα σε αποζημιωσει, δεν θα σε αφησει ετσι.. αλήθεια ... πιστεψε το..

Σου στελνω την αγαπη μου, μια ζεστη αγκαλια κι εγω και εδω ειμαστε οποτε εχεις την αναγκη να μιλησεις..

Λυπάμαι πάρα πολυ

Λινακι μου κοιμήσου..... σε παρακαλώ!!!

κρίμα...σου εύχομαι τα καλύτερα από δω και στο εξής...

ευτυχώς έχεις την αγκαλιά της κορούλας σου να σε παρηγορεί...

και αποθηλασε επιτελους!

Διαφημίσεις

και να ηραν η χειροτερη , το 2011 θα ειναι η καλυτερη...και ειναι πολυ κοντα......ηρεμησε, αναπτερωσου και περιμενε για τα ωραια! Σου το ευχομαι ολοψυχα!

η ευτυχία 12/7/2006 η ολοκλήρωση 18/11/2009

να παει κ ναμην γυρισει κοριτσακι μου κ να ερθει το 11 κ να εισαστε ολοι σας χαρουμενοι κ ολα να σας ερχονται δεξια μεσα απο την καρδια μου τα εζησα περσυ κ σε νιωθω αλλα το μονο που μου αφησε ηταν ψυχικος πονος ευτυχως

το ημερολογιο του 2010 μπορει να ειχε πολλες μαυρες σελιδες, σου ευχομαι τις λευκες κ αγραφες σελιδες του 2011 να τις γεμισεις μονο με χαρουμενες κ ευτυχισμενες στιγμες.

παρε το κοριτσακι σου αγκαλια κ μετρα αντιστροφα τις μερες που απομενουν μεχρι το νεο ετος. εκεινη θα περιμενει τον αη βασιλη κ εσυ μια νεα ευτυχισμενη αρχη. δεν θα αργησουν να ερθουν κ τα δυο...........

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

O καθένας κουβαλάει το σταυρό του! :( Και εγώ θέλω να φύγει το καταραμένο το 2010 και να μην ξανάρθει,ούτε "γεια" να μου πει! Θες τον ψυχολογικό πόλεμο που τράβηξα από συγγενείς-φίλους-δούλεια;Από τα πισώπλατα χτυπήματα από άτομα που υποτίθεται πως για εμένα έπεφταν και στην φωτία; Η τα προβλήματα υγείας που είχα;;; Να πάρει πόδι λοιπόν! Ένα πράγματακι μόνο θα σου πω,όταν βλέπεις ότι σαστίζεις,ότι γίνεσαι ένα ράκος,απλά κοίτα τα ματάκια της κορούλας σου... ο μόνος λόγος που αξίζει να πεις "όχι ρε γαμ*το θα συνεχίσω!" Εύχομαι ότι καλύτερο για όλες,μιας και βλέπω πως ήμαστε πολλές καμένες από το ΄10! Και η νέα χρονία να φέρει τύχη-χαμόγελο και πανω από όλα υγεία! :)

1.png

Όταν ο ήλιος θα πάψει να ανατέλλει, ίσως τότε να πάψω να σου λέω σ΄αγαπώ...

καλη μου πολλες φορες τα λογια περισσευουν.

θα κανω μια προσευχη για εσενα, για ολους μας. πανω απο ολα υγεια και ανθρωπους που μας αγαπανε στο πλαι μας. σου στελνω τα φιλια μου και τη σκεψη μου

και για εμας το 2010 ειναι αφορητο....

και αυτα που περασες καλη μου δεν τα χωραει το μυαλο μου,ευχομαι να βρεις την δυναμη να συνεχισεις και θα ερθουν πολλες ευτυχισμενες μερες για εσας....

fBaep3.png

uwK7p3.png

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη

κι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία

κι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

Του ζήτησα οικονομική άνεση

κι Αυτός μου έδωσε νου και ικανότητα να δουλεύω.

Του ζήτησα θάρρος

κι Αυτός μου έδωσε κινδύνους να ξεπερνώ.

Του ζήτησα αγάπη

κι Αυτός μου έδωσε προβληματικά άτομα να βοηθώ.

Του ζήτησα χάρες

κι Αυτός μου έδωσε ευκαιρίες να εκμεταλλευτώ.

Απ΄ ό,τι ζήτησα δεν πήρα τίποτε, τίποτε από αυτά που ήθελα.

Πήρα όμως τα πάντα, αυτά που πραγματικά χρειαζόμουν.

Η προσευχή μου εισακούσθηκε.

103463-pchrosebow.gif

ΑΥΤΟ ΠΟΥ Η ΚΑΜΠΙΑ ΘΕΩΡΕΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ!J.S BACH

Αν μπορουσα να απαλυνω λιγο τον πονο σου, θα το εκανα ευχαριστως...μα πως! Τοσο πονο δεν μπορω να δοιανοηθω καν πως ειναι να τον βιωνεις...Θα υπαρξουν καλυτερες μερες! Θα ερθουν, μην απελπιζεσαι μονο. Νομιζω οτι ο χρονος θα βοηθησει μονο και τα δυο ματια του παιδιου σου που στηριζονται σε εσενα θα σε δωσουν δυναμη.

Μια προσευχη και απο εμενα...Το μονο που μπορω να κανω...

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

Κοριτσάκι μου σου τα είπα και αλλού-μακάρι αυτη η πίκρα να είναι και η τελευταία. Καλό κουράγιο και καλή δύναμη από δω και πέρα. Μη ζορίζεις τον εαυτό σου για τίποτα, προαπάθησε να είσαι καλά για την κορούλα σου, τον άντρα σου και όλους όσους σε αγαπάνε. Θα έρθουν καλύτερες μέρες. Σε φιλώ.

oLsdp2.png