Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

τι κάθισμα αυτοκινήτου πρέπει να πάρω;;;;;

Recommended Posts

καλησπέρες............

ας με βοηθήσουν οι πιο έμπειρες....

ο γιος μου είναι 18 μηνών κι έχει ένα κάθισμα chicco 0-18 κιλά...

ο μικρός μου είναι 1,5 μηνών κι ακόμα κάθεται στο βρεφικό καρεκλάκι....

σε λίγο πρέπει να πάρω άλλο ένα καθισματάκι αυτοκινήτου...

τι μου προτείνετε να πάρω;;;

άλλο ένα 0-18 κιλά ή ένα μεγαλύτερο;; 9-36 ας πούμε ή κάτι τέτοιο.... μέχρι ποια ηλικία κάθονται στο καρεκλάκι τους;;;;

τι εξυπηρετεί;;;

κι αν έχετε κάποιο υπόψιν σας πείτε μου.....

Διαφημίσεις

Πιστευω να παρεις το 9-36 να κατσει το μεγαλο το παιδακι σου και σε αυτο που εχετε τωρα να κατσε το μικρουλι.

Πιστευω μεχρι 3 χρονων(τουλαχιστον) πρεπει να καθονται τα παιδια στο καθισμα.

Τι εννοεις τι εξυπηρετει ?

Πιστευω να παρεις το 9-36 να κατσει το μεγαλο το παιδακι σου και σε αυτο που εχετε τωρα να κατσε το μικρουλι.

Πιστευω μεχρι 3 χρονων(τουλαχιστον) πρεπει να καθονται τα παιδια στο καθισμα.

Τι εννοεις τι εξυπηρετει ?

εννοώ τι βολεύει για το παιδί.... δηλαδή ο γιος μου είνια τώρα σχεδόν 12 κιλά.... μέχρι 3 χρονών θα που πρέπει να κάθεται στο καρεκλάκι του θα τα έχει περάσει τα 18 κιλά;;;

μήπως να πάρω το 9-36 τελικά.... δε νομίζω να φτλασει 36 κιλά μέχρι τα 3 του ή και τα 4 του....

Διαφημίσεις

Εγω το 9-36 πηρα αμεσως μετα το μικρο....

(παντως ανεξερτητως ποιο θα παρεις, ψαξε να το αγορασεις μεσω internet...θα γλιτωσεις τα μισα λεφτα σιγουρα!)

ήδη έχω κάνει επίσκεψη στη λίστα κι έχω κα΄τι στα υπόψιν μου....

είχα πάρει το καρεκλάκι του γιου μου 154 ευρώ εδώ και το ίδιο το βρήκε στο ιντερνετ 103.....

το 9-36 είναι καλύτερο για το μεγαλύτερο παιδάκι,μέχρι 12 ετών είναι τα καρεκλάκια αυτά...

όσο πιο πολύ κάτσει το παιδί,μεγαλύτερη ασφάλεια υπάρχει...το 9-36 δεν ξαπλώνει η πλάτη του.

τη δική μου την έχω ακόμα στο 9-18 κιλά...

και είναι ήδη 14.4 κιλά,σε λίγο μας βλέπω για το επόμενο καρεκλάκι.

maxicosi και britax από τις καλύτερες μάρκες.

pPyfp1.png

IxVpp1.png

Καλύτερα να πάρεις ένα κάθισμα 9-36 κιλά.

Όσον αφορά μάρκα εγώ πήρα το Britax Evolva 123 plus από το pramworld περίπου 200 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά και είμαι πολύ ευχαριστημένη;)

Οι κανονισμοί ασφαλείας λένε τα παιδάκια να κάθονται τουλάχιστον μέχρι τα 4 σε καρεκλάκι. Μετά μπορείς να βάλεις και καθισματάκι. Κάποιοι το κάνουν αυτό από 3. Προσωπικά δίνω τεράστια σημασία στην ασφάλεια, οπότε θα σου πρότεινα αυτό που σκοπεύω να κάνω και για τα δικά μου παιδιά. Καθισματάκι 9-36.

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

εγω μπουνιτσα θα σε παραπεμψω σε καποιο αλλο αντιστοιχο θεμα το οποιο με βοηθησε κι εμενα να επιλεξω καθισματακι για την μικρη μου.θα σου ελεγα αν εχεις χρονο να κατσεις να το διαβασεις ολο απο την αρχη ως το τελος.ελπιζω να σε βοηθησει οπως κι εμενα!καλη επιλογη!

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=46037

Διαφημίσεις

το 9-36 είναι καλύτερο για το μεγαλύτερο παιδάκι,μέχρι 12 ετών είναι τα καρεκλάκια αυτά...

μέχρι 12 ετών;;;;

πολύ δεν είναι να κάθεται το παιδί μέχρι τότε σε τέτοιο καρεκλάκι;;;;;

μέχρι 12 ετών;;;;

πολύ δεν είναι να κάθεται το παιδί μέχρι τότε σε τέτοιο καρεκλάκι;;;;;

είναι θέμα ασφάλειας,όσο πιο πολύ τα κρατήσουμε καλό είναι.

pPyfp1.png

IxVpp1.png

Διαφημίσεις

όσο πιο πολύ κάτσει το παιδί,μεγαλύτερη ασφάλεια υπάρχει...το 9-36 δεν ξαπλώνει η πλάτη του.

τη δική μου την έχω ακόμα στο 9-18 κιλά...

και είναι ήδη 14.4 κιλά,σε λίγο μας βλέπω για το επόμενο καρεκλάκι.

maxicosi και britax από τις καλύτερες μάρκες.

Καλύτερα να πάρεις ένα κάθισμα 9-36 κιλά.

Όσον αφορά μάρκα εγώ πήρα το Britax Evolva 123 plus από το pramworld περίπου 200 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά και είμαι πολύ ευχαριστημένη;)

Η ζώνη προστατεύει όσους έχουν ύψος 1.50 και πάνω. Οπότε ένα booster έστω χρειάζεται.

είναι θέμα ασφάλειας,όσο πιο πολύ τα κρατήσουμε καλό είναι.

Ως κάτοχος δυο καθισμάτων 9-36κιλων(ενα εγω ενα οι γονεις μου) σε συμβουλευω να πας απευθειας στο 9-36 να βαλεις εκει τον μεγάλο και τον μπεμπη στο αλλο.

Να το αγορασεις μεσω ιντερνετ εννοειτε αυτο....

Εγω εχω αγορασει το Recaro Young Sport και το Britax Evolva 123 plus απο τα δυο θα ξανααγοραζα μονο το Britax , το Recaro θεωρρω οτι ειναι ποιο αβολο για το παιδι γενικα ειναι ποιο βολικο και ποιο επικλινής η πλάτη του Britax. Αλλα και παλι πριν καταλήξεις να πας απο ενα μαγαζι και να ζητήσεις να στα κατεβάσουν αυτα που θες και να βαλεις μεσα το νινι σου! Και ας ειναι 14 κιλα.

εγω μπουνιτσα θα σε παραπεμψω σε καποιο αλλο αντιστοιχο θεμα το οποιο με βοηθησε κι εμενα να επιλεξω καθισματακι για την μικρη μου.θα σου ελεγα αν εχεις χρονο να κατσεις να το διαβασεις ολο απο την αρχη ως το τελος.ελπιζω να σε βοηθησει οπως κι εμενα!καλη επιλογη!

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=46037

είναι πολύ πιο σημαντικό να δεις αν θα μπεις στη λογική των ανάποδων καθισμάτων,ειδικά για το μικρότερο παιδί, παρά να δεις τα κιλά. Κορυφαίες

σε αυτά τα καθίσματα είναι οι BeSafe και Britax.

δεν ξερω για τους υπολοιπους εγω προσωπικα ειμαι υπερ των αναποδων παιδικων καθισματων και γι'αυτο τον λογο προτεινω κατι αντιστοιχο στην μπουνιτσα.

είναι πολύ πιο σημαντικό να δεις αν θα μπεις στη λογική των ανάποδων καθισμάτων,ειδικά για το μικρότερο παιδί, παρά να δεις τα κιλά. Κορυφαίες

σε αυτά τα καθίσματα είναι οι BeSafe και Britax.

δεν ξερω για τους υπολοιπους εγω προσωπικα ειμαι υπερ των αναποδων παιδικων καθισματων και γι'αυτο τον λογο προτεινω κατι αντιστοιχο στην μπουνιτσα.

απλά λέω πως αφού ο μεγάλος θα κοιτάζει μπροστάμήπως θα ήταν καλύτερα να κοιτάζει κι ο μικρός μπροστά, για να έχουν παρέα....

ή λετε να κοιτάζουν κι οι δυο προς τα πίσω;;;;;

Ως κάτοχος δυο καθισμάτων 9-36κιλων(ενα εγω ενα οι γονεις μου) σε συμβουλευω να πας απευθειας στο 9-36 να βαλεις εκει τον μεγάλο και τον μπεμπη στο αλλο.

Να το αγορασεις μεσω ιντερνετ εννοειτε αυτο....

Εγω εχω αγορασει το Recaro Young Sport και το Britax Evolva 123 plus απο τα δυο θα ξανααγοραζα μονο το Britax , το Recaro θεωρρω οτι ειναι ποιο αβολο για το παιδι γενικα ειναι ποιο βολικο και ποιο επικλινής η πλάτη του Britax. Αλλα και παλι πριν καταλήξεις να πας απο ενα μαγαζι και να ζητήσεις να στα κατεβάσουν αυτα που θες και να βαλεις μεσα το νινι σου! Και ας ειναι 14 κιλα.

το Britax υπάρχει φαντάζομαι στα ιντερνετικά μαγαζιά που έχουμε στη λίστα με τα αξιόπιστα... σωστά;;;;;

κι από τιμές τι παίζει;;;;;;;;;;;;;;;