κατια81 Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Επειδη εχω ξεκινησει να πηγαινω στην δουλεια μου τα απογευματα,μενει η μικρη με τον αντρα μου στο σπιτι. Ετσι βγαζω γαλα με το θηλαστρο για να την ταιζει! Στην αρχη ολα καλα.........εδω και μια εβδομαδα,μου λεει ο αντρας μου,γινετε μαχη!!!Το παιδι να κλαιει δειχνοντας οτι πειναει και μολις της βαζει το μπιμπερο στο στομα αρχιζει να κουναει το κεφαλακι της εντονα αριστερα - δεξια ή διωχνει την θηλη με την γλωσσα ή απλα κρατα ανοιχτο το στοματακι της!!Και συγχρονως να σπαραζει στο κλαμα η ψυχη μου!!! Επειτα απο βολτες μεσα στο σπιτι,αγκαλιες,φιλακια την ηρεμει πινει(με το ζορι σχετικα) λιγο γαλα αποκοιμιεται και μετα απο κανα 10΄λεπτο ξανα τα ιδια!!!! Εχουμε στεναχωρηθει πολυ και δεν ξερουμε τι να κανουμε!!!! Καταλαβαινω οτι θελει το στηθος αλλα δυστυχως δεν μπορουμε να κανουμε διαφορετικα...........πρεπει να την καταφερουμε να πινει το γαλα απο το μπιμπερο. Εν το μεταξυ αυτο γινετε για 3 απογευματα την εβδομαδα!Ολες τις υπολοιπες ωρες και μερες το παιδι θηλαζει! Τι μπορουμε να κανουμε????????Ανησυχω παρα πολυ και δεν αντεχω αλλο αυτη την κατασταση!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELKARAK Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Αχ Κατιουσκα μου....δε ξερω να σε συμβουλεψω απλα διαβασα το θεμα σου και ενιωσα ποσο πολυ στεναχωριεσαι και ηθελα απλα να σου πω οτι σε σκεφτομαι....φιλια και στις δυο σας.. Quote Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
κατια81 Posted November 5, 2010 Author Share Posted November 5, 2010 Αχ Κατιουσκα μου....δε ξερω να σε συμβουλεψω απλα διαβασα το θεμα σου και ενιωσα ποσο πολυ στεναχωριεσαι και ηθελα απλα να σου πω οτι σε σκεφτομαι....φιλια και στις δυο σας.. Κοριτσακι μου γλυκο σ ευχαριστω παααρα πολυ!!!!!Στην δικη σου περιπτωση και μονο η σκεψη σου μου αρκει!!!!Φιλακια στους κουκλους σου!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ballou Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Επειδη εχω ξεκινησει να πηγαινω στην δουλεια μου τα απογευματα,μενει η μικρη με τον αντρα μου στο σπιτι.Ετσι βγαζω γαλα με το θηλαστρο για να την ταιζει! Στην αρχη ολα καλα.........εδω και μια εβδομαδα,μου λεει ο αντρας μου,γινετε μαχη!!!Το παιδι να κλαιει δειχνοντας οτι πειναει και μολις της βαζει το μπιμπερο στο στομα αρχιζει να κουναει το κεφαλακι της εντονα αριστερα - δεξια ή διωχνει την θηλη με την γλωσσα ή απλα κρατα ανοιχτο το στοματακι της!!Και συγχρονως να σπαραζει στο κλαμα η ψυχη μου!!! Επειτα απο βολτες μεσα στο σπιτι,αγκαλιες,φιλακια την ηρεμει πινει(με το ζορι σχετικα) λιγο γαλα αποκοιμιεται και μετα απο κανα 10΄λεπτο ξανα τα ιδια!!!! Εχουμε στεναχωρηθει πολυ και δεν ξερουμε τι να κανουμε!!!! Καταλαβαινω οτι θελει το στηθος αλλα δυστυχως δεν μπορουμε να κανουμε διαφορετικα...........πρεπει να την καταφερουμε να πινει το γαλα απο το μπιμπερο. Εν το μεταξυ αυτο γινετε για 3 απογευματα την εβδομαδα!Ολες τις υπολοιπες ωρες και μερες το παιδι θηλαζει! Τι μπορουμε να κανουμε????????Ανησυχω παρα πολυ και δεν αντεχω αλλο αυτη την κατασταση!!!! Ενώ είμαι υπέρ του θηλασμού πολύ πιστεύω ότι αυτό είναι το ένα και μοναδικό αρνητικό του. Και στα δυο μου παιδιά δυσκολεύτηκα πολύ να τους δώσω μπουκάλι όχι μόνο για γάλα αλλά και για νερό. Τους το έβαζα στο στόμα τους και δεν ξέρανε τι να κάνουμε. Δεν ξέρω τι να πω, δεν ξέρανε να πιπιλίσουν τη θηλή για να πιούνε; Πάντως μέχρι και 8 μηνών μετά το φαγητό αντί για νερό που δεν πίνανε λόγω μπουκαλιού τους θήλαζα για να ξεδιψάσουν. Επίσης θεωρώ ότι τα παιδιά μπερδεύονται στήθος - μπουκάλι. Λυπάμαι δεν έχω κάποια ιδεα για να σου δώσω αφού εγώ για αυτό τον λόγο διέκοψα και τον θηλασμό. (καλά δεν ήταν μόνο αυτός αλλά και αυτός) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
κατια81 Posted November 5, 2010 Author Share Posted November 5, 2010 Το θεμα ειναι οτι πριν 2-3 εβδομαδες την ειχε κρατησει η μητερα μου ολοκληρο απογευμα και βραδυ και δεν ειχε κανενα προβλημα!Το παιδι επινε κανονικα!!!Δεν ξερω....να ξεχασε τοσο γρηγορα την θηλη του μπιμπερο???Και πριν κανα μηνα μου ειχε πει ο παιδιατρος να της δινω για μια εβδομαδα χαμομηλακι για τη κοιλιτσα της που ποναγε και παλι δεν ειχαμε κανενα προβλημα!!!! Τωρα μου το γυρισε....!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
culte Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 με σηριγγούλα προσπάθησε σιγά σιγά... η δικιά μου ποτέ δεν ήπιε από μπιμπερό ούτε νερό!! Quote και αποθηλασε επιτελους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
κατια81 Posted November 5, 2010 Author Share Posted November 5, 2010 Δοκιμασαμε κατι αλλο !!!Δεν ξερω εαν ειναι τυχαιο ή επιασε το κολπο!! Πηρε ο αντρας μου την πιτζαμα μου και την ακουμπησε επανω του απ την μερια που κρατουσε την μπεμπα..........και το παιδι ηπιε το γαλα!!! Βεβαια ειχε και παλι κλαματα,αλλα τουλαχιστον καταφερε να την ταισει!!! Τι να πω......ευχομαι να μην ηταν τυχαιο και εστω και με αυτον τον τροπο να τρωει το μωρακι μου!!!! Με την συριγγα θα ειναι πολυ δυσκολο πιστευω!!!Ειναι και λαιμαργουλα η μικρη μου.........θα τσαντιστει περισσοτερο!!!! Για να δουμε τωρα την επομενη φορα τι θα γινει!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kadath Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Κι εμείς δεινοπαθήσαμε μέχρι να πιει από το μπιμπερό (κι εγώ λείπω κάποια απογεύματα μόνο). Ενώ είχε πιει από μπιμπερό avent, μετά ούτε να το δει, και μετά από πολλές δοκιμές ήπιε από μπιμπερό της chicco, αλλά αυτό που βοήθησε πολύ είναι ότι έβαλα θηλές για νεογέννητο, αν και ήταν 3,5 μηνών. Μπορεί η ροή να είναι μεγάλη και να την εκνευρίζει. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Active Member Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Δοκιμασε να αλλαξεις μπιμπερο... Εμενα μονο avent Και nuk παιρνει (για νερο, γιατι θηλαζει). Τα Chicco Ουτε να τα δει! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
κατια81 Posted November 5, 2010 Author Share Posted November 5, 2010 Και γω μπιμπερο της avent εχω και στην αρχη επινε μια χαρα!Οι θηλες ειναι το Νο 1 ,αλλα σημερα μου ειπε ο αντρας μου οτι της εδωσε με θηλη Νο2!!Τωρα που το ειπες το σκεφτηκα...μηπως σε εμας συνεβει το αντιθετο και πιεζοταν με την 1!!!!!!Ξερω κι εγω...... μπερδεματα ρε γμτ!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Active Member Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Ρε συ...ναι...ποσο ειναι το παιδακι σου ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
κατια81 Posted November 5, 2010 Author Share Posted November 5, 2010 Σε μια εβδομαδα γινομαστε 2 μηνων!!!!:D Τι επαθε το τικερακι μου;;;;; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Active Member Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Για δοκιμασε τη θηλη Νο2....μπορει η 1 να μη του αρεσει.... Και επισης, παρε μια απο σιλικονη και μια απο καουτσουκ! Πιπιλα παιρνει? Τι μαρκα? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
κατια81 Posted November 5, 2010 Author Share Posted November 5, 2010 Για δοκιμασε τη θηλη Νο2....μπορει η 1 να μη του αρεσει.... Και επισης, παρε μια απο σιλικονη και μια απο καουτσουκ! Πιπιλα παιρνει? Τι μαρκα? Με την 2 της εδωσε σημερα!Το εχω γραψει πιο πανω.......και ηπιε!! Τωρα οσο για πιπιλα δεν παιρνει ευκολα.Ειχα της avent αλλα δεν την ηθελε με τιποτα!!Πηρε την καουτσουκ της chicco 0.Αλλα την παιρνει μονοοταν εχει φαει και ειναι χαλαρη και αυτο για κανα 5λεπτο και μετα την φτηνει!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Active Member Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Α μαλιστα....αρα σιγουρα θες Νο2 και μαλλον βλεπω οτι προτιματε τη chicco. (Η πιπιλα και η θηλη του μπουκαλιου της Chicco η ιδια δεν ειναι ? ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
κατια81 Posted November 5, 2010 Author Share Posted November 5, 2010 Οχι.Το μπουκαλι ειναι της avent και εχει θηλη σιλικονης και η πιπιλα οπως ειπα ειναι καουτσουκ της chicco!!Γενικως και με τα δυο δυσκολευεται.......την επομενη πουθα την ταισει θα κανει τα ιδια.....θηλη 2 και πιτζαμουλα μανουλας και βλεπουμε!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts