Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Σκουρια σε inox σκαμπώ.

Recommended Posts

Να ρωτησω κατι κοριτσια ,μηπως και εχετε καποια λύση.Εχω σκαμπό για το τραπεζι της κουζινας στο πάσο ,τα οποία εχουν inox βασεις,και εχουν αρχισει να σκουριαζουν.Τί μπορω να κανω;υπάρχει καποια βαφη τετοια,ή καποιο προιον που να διώχνει τη σκουρια;Ειδικα στο ενα ,η σκουρια ειναι εντονη..:(

Διαφημίσεις

Tα inox δεν σκουριάζουν. Θα είναι επινικελιωμένα και θα μοιάζουν για inox. Η σκουριά δεν φεύγει ώστε από κάτω να ξαναβρείς inox γιατί κάτω από τη σκουριά έχει σίδερο. Οπότε μην το τρίβεις. Μόνη λύση καμιά βαφή για επινικελιωμένα.

Υπάρχει και σπρέϊ με το οποίο μπορείς να φρεσκάρεις την επινικέλωση:D

Αν το τρίψεις θα κάνεις περισσότερη ζημιά γιατί θα φύγει το νίκελο της επιφάνειας και θα σκουριάσει πιο πολύ.

καταλαβα..

Για να τα βαψω πάλι με σπρευ ,δεν πρεπει όμως να τα τριψω πρωτα να φυγουν οι υπαρχουσες σκουριες,για να γινει λεια η επιφανεια και μετα να ψεκασω;και το σπευ αυτο το βρισκεις σε μαγαζί με χρωματα;

Τρίψτα πολύ ελαφρά ίσα να καθαρίσει η επιφάνεια...έτσι κι αλλιώς μετά το βάψιμο δεν θα φαίνεται η σκουριά πια.

Εγώ κάποτε είχα αγοράσει από μαγαζί με εργαλεία, ίσως έχουν και τα χρωματοπωλεία αν και είναι πιο εξειδικευμένο προϊόν.

Διαφημίσεις

Μια χαρα!!!:D

Αυριο πρωι πρωι πάω για ψωνια λοιπόν! εχουμε μαστορεματα!

Θα τα βαψω και θα σας πω αποτελεσματα..soon!

ευχαριστω κοριτσια!

Να ρωτησω κατι κοριτσια ,μηπως και εχετε καποια λύση.Εχω σκαμπό για το τραπεζι της κουζινας στο πάσο ,τα οποία εχουν inox βασεις,και εχουν αρχισει να σκουριαζουν.Τί μπορω να κανω;υπάρχει καποια βαφη τετοια,ή καποιο προιον που να διώχνει τη σκουρια;Ειδικα στο ενα ,η σκουρια ειναι εντονη..:(

μηπως τα καθαριζες με αζαχ γτ εαν ναι τοτε αυτο θα τα χαλασε

τελικα κοριτσια ,όπου και να ρωτησα σε καταστημα με εργαλεια κτλ,ειπαν δεν υπαρχει αυτο το σπρευ που να βαφει ακριβως στο χρωμα των σκαμπό, απλα μου εδωσαν ενα αλλο ,που το χρωμα που βγαζει ειναι όπως τα ψυγεια και οι κουζινες inox, δηλαδη θαμπό χρωμα,νικελ,σαν γκρι,και οχι "καθρεφτης",καταλαβαινετε τί εννοω.Και τωρα τί κανουμε; :(εδω που μενω ειναι επαρχια και απλα μπορει να μην το ειχαν και να ηθελαν να με ξεφορτωθούν,εσας εχει πεσει στην αντιληψη σας τετοιο σπρευ,η αυτο που μου εδωσαν εννοειτε κι εσεις;

όσο για το πως δημιουργηθηκε η σκουρια,αυτα τα ειχαμε παρει απο ενα καλοκαιρινο μαγαζι,και ηταν στο μπαρ του μαγαζιού,σε εξωτερικο σχετικα χωρο,οποτε τα ειχε φαει η υγρασια,γι αυτο μαλλον σκουριασαν.