Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

εναλλαξ διαρροια-δυσκοιλιοτητα

Recommended Posts

εδω και καμια 10αρια μερες, παμε εναλλαξ εντονη διαρροια - εντονη δυσκοιλιοτητα..

γενικα η μικρη ειναι σχετικα δυσκοιλια... περασαμε γαστρεντεριτιδα πριν λιγες μερες, και μετα τρελη δυσκοιλιοτητα... σημερα παλι εντονη διαρροια...

εχει συμβει σε αλλο παιδακι? τι μπορει να ειναι? (θα παρω τηλ γιατρο το απογευμα.. αλλα ψαχνομαι και γενικα..)

Διαφημίσεις

ρε φυστικι μηπως οφειλεται σε κατι που εφαγε (λεμε τωρα) η τωρινη διαρροια?

μηπως της δινεις καποιο συγκεκριμενο ειδος τροφης που ενεργοποιει τα εντερα?

μηπως παιρνει κανα φαρμακακι?

το σκεφτηκα μελινακι..

δεν της εδωσα καποια τροφη που δεν εχει ξαναφαει, ουτε παιρνει καθολου φαρμακα.. χτες εκανε με μεγαλη δυσκολια κακα της, μετα απο 3 μερες που δεν εχει κανει.. ειχε προηγηθει η γαστρεντεριτιδα, 5 μερες διαρροια...

και σημερα παλι τα ιδια...

τι στην ευχη..

να ξαναπερναει παλι ιωσουλα? στο καπακι?

απ'την αλλη, σκεφτομαι οτι μπορει καποια τροφη που ετρωγε και πριν, τωρα που ειναι ταλαιπωρημενο το εντερο απο τη γαστρεντεριτιδα, να την ερεθιζει

Διαφημίσεις

τι να πω...

ο μικρος δεν εχει περασει γαστρεντεριτιδα ακομα, αλλα εγω που εχω περασει, θυμαμαι που μου ειχε δωσει ο γιατρος συγκεκριμενη διατροφη, την οποια επρεπε να ακολουθησω και καποιες μερες αφου σταματησε η διαρροια (μπον απετι-λολ)

βεβαια τετοια διατροφη προκαλει και στουμπωμα, ποσο μαλλον που η δικια σου το'χει κιολας

(κι εμεις τεταρτη μερα σημερα-παμε για υποθετο αν δεν-ουφ)

επισης, συνηθως οι διαρροιες της ιωσης εχουν καποια συχνοτητα

αν σημερα εκανε μονο μια φορα, ισως απλα κατι να την πειραξε

αν ομως ξανακανει, τοτε δεν ξερω, μηπως ειναι ιωση στο καπακι του καπακιου?

:mrgreen:

το σκεφτηκα μελινακι..

δεν της εδωσα καποια τροφη που δεν εχει ξαναφαει, ουτε παιρνει καθολου φαρμακα.. χτες εκανε με μεγαλη δυσκολια κακα της, μετα απο 3 μερες που δεν εχει κανει.. ειχε προηγηθει η γαστρεντεριτιδα, 5 μερες διαρροια...

και σημερα παλι τα ιδια...

τι στην ευχη..

η κορακλα μου περασε το ιδιο το καλοκαιρι μονο που μας ξεκινησε αντιστροφα! στην αρχη εκανε πυρετο μια μερα και εναν εμετο και νομιζα οτι ειναι γαστρεντερριτιδα... 3 μερες δεν ενεργηθηκε την τέταρτη με ΠΟΛΥ κλαμα εκανε κακα της..μετα 2 μερες διαρροια...μετα φτου κι απο την αρχη 5! μερες χωρις κακα, δεκατικη πυρετικη κινηση..επι δυο μερες πρωι-βραδυ κλυσμα :-( ειχε φρικαρει... της καναμε υπερηχο κοιλιας για να αποκλεισουμε την σταση κοπρανων καπου μεσα στο εντερο και μετα ξαφνικα ολα καλα... εκτοτε βεβαια και για να μην ξεχνιομαστε:mrgreen::mrgreen::mrgreen: μια φορα τον μηνα για 2-3 μερες κανουμε αυτες τις εναλλαγες αλλα οκ!

τοτε η παιδιατρος μου ειχε πει οτι ηταν ιος πανω σε ιο και οτι απλα ηταν ευαισθητος ο οργανισμος της απο την πρωτη ιωση αλλα ενας παιδοχειρουργος που συνεργαζεται με το νοσοκομειο που δουλευω μου ειπε πολλες φορες μεχρι και την πληρη ωριμανση του, το γαστρεντερικο μας συστημα "γυμναζεται" κανοντας τετοιου ειδους εναλλαγες:-D

ευχομαι να μην ειναι τιποτα τελικα!

υ.γ. οφ τοπικ αλλα το μυγακι σου ειναι τελειο;);););)

zCgOp2.png

...Η επανάσταση είναι σαν το ποδήλατο. Αν σταματήσουμε να κάνουμε πεντάλ, θα πέσουμε...

Το χειμώνα η μικρή είχε για μια εβδομάδα έντονη διάρροια(μέχρι και τη νύχτα στον ύπνο της έκανε και έβαζα το ξυπνητήρι για να την τσεκάρω μη και συγκαεί) και μετά στο καπάκι τρομερή δυσκοιλιότητα.

Αρχικά ο γιατρός απέδωσε τη διάρροια στα δόντια(άλλοι λένε ότι δεν ισχύει αυτό,αυτός το υποστηρίζει λέγοντας ότι φταίνε τα πολλά σάλια που καταπίνουν,τί να πω,μήπως βγάζεις άκρη με δαύτους) αλλά όταν ήρθε η δυσκοιλιότητα μου είπε ότι ήταν ίωση και ότι είναι σύνηθες μετά την διάρροια να ακολουθεί η δυσκοιλιότητα.

Τελικά ρώτησες;Τί σου είπε;

Περαστικά!