Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

αφοι ταξιαρχη χατζηαναγνωστου

mama elena

Recommended Posts

καλησπερα σας θα ηθελα να σας ρωτησω εαν καποιο κοριτσι εχει παει να παρει προιοντα ( χαντρες κτλ) απο τον ταξιαρχη. δινει μονο χονδρικη ή και λιανικη? σας ευχαριστω.

ζωη μου ειναι η κορη μου

Διαφημίσεις

Καλησπέρα,

Αν εννοείς ένα μαγαζί σε όροφο κάπου πίσω απο την κουμουνδούρου, έχει ψωνίσει μια φίλη απο 'κει.

Καλός ήταν, αρκετά φτηνός απ'οτι λέγαμε τότε και αν και οι πωλήτριες βαριόντουσαν λίγο :lol:, τελικά μας εξυπηρέτησαν μια χαρα.

Το έχω συζητήσει και με μια άλλη φίλη (την λεγόμενη σπαγκοραμμένη της παρέας) και μου έχει πει οτι είναι απο τους πιο φτηνούς.

ναι για αυτο εννοω αλλα τους πηρα σημερα τηλ και μου ειπαν μονο χονδρικη. μια φιλη που ρωτησα, η οποια εχει ψωνισει σε αυτον μου ειπε οτι τα πηρε λιανικη τι να πω δεν μπορω να καταλαβω.

ζωη μου ειναι η κορη μου

δεν πας μια βόλτα απο 'κει μήπως για κάποιο λόγο δεν το λένε στο τηλέφωνο?;)

Σιγουρα η φίλη μου τα πήρε λιανική, την ρώτησα. Ηταν το καλοκαίρι του 2009.

Διαφημίσεις

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

απο εκει πηρα τις πεταλουδες για την βαπτιση της μικρης μου το καλοκαιρι και ηταν μονο χονδρικη.

Ολα εγιναν μεσω email ,μου εστειλαν φωτογραφιες απο προιοντα που ηθελα και δεν ειχαν στο SITE ,για μενα ηταν τελειοι σε εξυπηρετηση .(σε σχεση με καποιους αλλους που τους ζητας κατι και δεν σε ενημερωνουν ποτε)

απο εκει πηρα τις πεταλουδες για την βαπτιση της μικρης μου το καλοκαιρι και ηταν μονο χονδρικη.

Ολα εγιναν μεσω email ,μου εστειλαν φωτογραφιες απο προιοντα που ηθελα και δεν ειχαν στο SITE ,για μενα ηταν τελειοι σε εξυπηρετηση .(σε σχεση με καποιους αλλους που τους ζητας κατι και δεν σε ενημερωνουν ποτε)

Όταν λες χοντρική,εννοείς σε μεγάλη ποσότητα μόνο,όπως μου είπαν στο nikolis ή σε επαγγελματίες με αφμ?