Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπερα, βρισκομαι σε δίλημμα, να κανω καταγγελια ή οχι και που να απευθυνθώ αν κανω.Πρόσφατα εκανα αυχενικη διαφάνεια σε μια κλινικη στο κολονακι, τον γιατρό δεν τον ηξερα πηγα εκει συστημενη.Αυτός λοιπόν τί εκανε ? ρωτούσε ολους μα ολους η γραμματέας του το εξης : η εξεταση σας κοστίζει πχ 200ευρω, αν ομως πληρωσετε λιγοτερα, δηλαδη 150 ευρω , θα σας κοψω αποδειξη 25 ευρω, αν πληρωσετε 200 θα σας κοψω αποδειξη 200 ευρω.Ολοι μα ολοι το δεχονταν.Το δεχτηκαμε και εμεις, αν και εγω ημουν εξαρχης αντιθετη με τον αντρα μου στο να δωσουμε λιγοτερα, γιατι θα επαιρνα καποια επιστροφη χρηματων απο το ταμειο μου.Με εχει εκνευρισει πολυ αυτο το γεγονος, μιλαμε οτι εκανε τζιρο μεσα σε μια ωρα που περιμενα γυρω στα 1500 και εκοψε 8-10 αποδειξεις των 20 και 25 ευρω !! Να κανω καταγγελία ? εσείς τι θα κανατε στην θεση μου ? :roll:

Διαφημίσεις

Να σου πω κάτι και εσύ το δέκτηκες άρα έχεις και εσύ μερίδιο ευθύνης τι καταγγελία να του κάνεις τώρα? Συγνώμη αν σου ακούγεται σκληρό αυτό που λέω αλλα έτσι το βλέπω. Διαφωνώ με αυτή την τακτική αλλα δεν μας εξανάγκασε κανείς να την δεκτούμε

Θα είναι από αυτούς τους γιατρούς του Κολωνακιου που δήλωναν εισόδημα 3000?!!!!

Καλά δεν ντρέπεται;

Και μια γνωστή μου παει σε έναν στο Κολονακι και με το που θα πατήσει το πόδι της, 150?. Και της κάνει το ίδιο κόλπο με τις αποδείξεις.

Διαφημίσεις

κορίτσια οταν γεννησα εγω εδωσα στον γιατρό 1800 και μου έδωσε αποδειξη για 600 και οταν του το ειπα μου ειπε αν ηθελα αποδειξη θα μου επαιρνε οσα το μαιευτηριο δηλαδη 3500.ε νομιζω πηρα την λογικη αποφαση ε? αν δεν ειχα σκοπο να ξαναπαω σιγουρα θα εκανα καταγγελια.

μου ειπε αν ηθελα αποδειξη θα μου επαιρνε οσα το μαιευτηριο δηλαδη 3500.

και εσυ επρεπε να του απαντησεις πως πολυ απλα δεν θα του τα εδινες ... ;)

12/7/10 my princess was born !!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια, παθουσα κι εγώ!

Πήγα για Β επιπέδου εδώ στην Κεφαλονιά, με έναν που έρχεται απο το Μητερα μια φορά το μήνα, 200 ευρώ για 10 λεπτά υπέρηχο! Και το τέλειο? Χωρίς απόδειξη!!!! Πόσο ηλίθια ένιωσα δε λέγεται.....μου το είπαν και στο τέλος βλέπεις....και εγώ έχω καλό ταμείο, δίνει όλα τα λεφτά πίσω..

Τέλοσπαντων , τσαντίστηκα και μου κόψανε μία με το μισό ποσό....

Και μετά σου λέει πήγαινε να σε ξεγεννήσει,....αφού σαν οικονομική μονάδα μας βλέπουν...σαν τράπεζα...