Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Kopelia καλησπερα! απο τις ενεσεις το μονο που νιωθω ειναι το πρηξιμο στην κοιλια και θελω συνεχεια τουαλετα....Ειμαι παρα πολυ καλα ψυχολογικα παροτι εκανα υπερβολικα πολλα οωθυλακια...ναι μας βγηκαν πολλα και ετσι την δευτερα παω κανονικα για οωληψια στο κεντρο αλλα θα τα βαλουμε στην καταψυξη για να ηρεμισει κι εμενα λιγο ο οργανισμος απο την ολη ταλαιπωρια και να ερθει στα φυσιολογικα του και την εμβρυομεταφορα θα την κανουμε στον επομενο κυκλο! Μου ειπε επισης ο γιατρος να τρωω ασπραδι αυγου και πολλα υγρα για να αποφυγουμε την υπερδιεγερση...Προχωραμε λοιπον κανονικα και βλεπουμε.Τουλαχιστον μετα δεν θα χρειαστει να ξαναμπω στην διαδικασια των ενεσεων μονο με κατι χαπια και θα παμε κατευθειαν να μας βαλουν τα μωρακια μας!!!:wink: Ευχομαι να σου πανε ολα καλα και αν εισαι στο κεντρο κι εσυ τη δευτερα θα τα πουμε!!! Τελικα μαλλον μαζι θα την κανουμε την οωληψια!!!:-D Μην στεναχωριεσαι που εχεις μονο 4 κι εμενα ο γιατρος μου ειπε οτι θα ηταν καλυτερα να ειχα κανει μονο 10 και να ηταν καλα παρα που γεμισα.....Ολα καλα θα σου πανε θα δεις!!!

Καλησπέρα :)

Μια χαρά τα πήγες΄λοιπόν.Μπράβο!!! Όσο για τα συμπτώματα, τελικά δεν είναι τόσο τραγικά όσο τα παρουσιάζουν, αν και εξαρτάται και απο τους οργανισμούς.

Πρήξιμο στην κοιλιά έχω κι εγώ. Τελικά πήγα χθές Αθήνα για εξετάσεις και είμαι έτοιμη. Μου βρήκαν 5 ωοθηλάκια έτοιμα και αύριο πάμε για την ωοληψία. Χθες βράδυ στις 1.40 έκανα την ovitrelle και αύριο 12 πρέπει να είμαστε στ κέντρο. Την Δευτέρα, αν όλα πάνε καλά θα πάμε για την εμβρυομεταφορά. Μάλλον θα συναντηθούμε. Τί ώρα θα πάτε την Δευτέρα? Εμείς δεν ξέρουμε ακόμα. Θα πρέπει να προηγηθεί η γονιμοποίηση και να περιμένουμε τηλεφώνημα.

Σου εύχομαι ειλικρινά να πάνε όλα τέλεια και να έχεις σε λίγο καιρό στην κοιλιά σου το ή τα μωράκια σου!!!

Φιλιά και αισιοδοξία!!!

dT6Fp3.png

4555p3.png

Διαφημίσεις

Μια χαρά τα πήγες΄λοιπόν.Μπράβο!!! Όσο για τα συμπτώματα, τελικά δεν είναι τόσο τραγικά όσο τα παρουσιάζουν, αν και εξαρτάται και απο τους οργανισμούς.

Πρήξιμο στην κοιλιά έχω κι εγώ. Τελικά πήγα χθές Αθήνα για εξετάσεις και είμαι έτοιμη. Μου βρήκαν 5 ωοθηλάκια έτοιμα και αύριο πάμε για την ωοληψία. Χθες βράδυ στις 1.40 έκανα την ovitrelle και αύριο 12 πρέπει να είμαστε στ κέντρο. Την Δευτέρα, αν όλα πάνε καλά θα πάμε για την εμβρυομεταφορά. Μάλλον θα συναντηθούμε. Τί ώρα θα πάτε την Δευτέρα? Εμείς δεν ξέρουμε ακόμα. Θα πρέπει να προηγηθεί η γονιμοποίηση και να περιμένουμε τηλεφώνημα.

Σου εύχομαι ειλικρινά να πάνε όλα τέλεια και να έχεις σε λίγο καιρό στην κοιλιά σου το ή τα μωράκια σου!!!

Φιλιά και αισιοδοξία!!!

Αυριο θα μαθω τι ωρα τελικα θα ειμαστε τη δευτερα στο κεντρο εμεις θα παμε βεβαια απο την κυριακη αθηνα. Αυριο επισης θα κανω και την ovitrelle αργα το βραδυ να ειμαστε ετοιμη για τη δευτερα.Σου ευχομαι πολυ καλη επιτυχια και να μην ξεχνας ολα θα πανε καλα. Θετικη σκεψη!!! Πιστευω οτι θα ειμαστε την ιδια ωρα περιπου και ευχομαι ειλικρινα να μπορεσουμε να συναντηθουμε!!Φιλια πολλα κοπελια μου!!:)

[URL="http://lilypie.com"]
[/URL]

Κορίτσια καλή επιτυχία και στις 2!!!!

Να πάνε όλα καλά... και να έχετε τα πιο καλότυχα αυγουλάκια!!!

Περιμένω νέα σας!

Ευχαριστουμε misspiggy!!:-D

[/URL]

Αυριο θα μαθω τι ωρα τελικα θα ειμαστε τη δευτερα στο κεντρο εμεις θα παμε βεβαια απο την κυριακη αθηνα. Αυριο επισης θα κανω και την ovitrelle αργα το βραδυ να ειμαστε ετοιμη για τη δευτερα.Σου ευχομαι πολυ καλη επιτυχια και να μην ξεχνας ολα θα πανε καλα. Θετικη σκεψη!!! Πιστευω οτι θα ειμαστε την ιδια ωρα περιπου και ευχομαι ειλικρινα να μπορεσουμε να συναντηθουμε!!Φιλια πολλα κοπελια μου!!:)

Τελικά γονιμοποιήθηκαν και τα δύο ωαριάκια μας. Μας είπαν οτι η εικόνα τους είναι καλή. Περιμένουμε τώρα μέχρι την Δευτέρα να διπλασιαστούν και τριπλασιαστούν. Στις 1 θα είμαστε εκεί για να κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Πήραμε την πρώτη χαρά και τώρα αρχίζει η αγωνία για το επόμενο βήμα.

Πάντως παίρνω ένα σωρό χάπια και ζαλίζομαι συνέχεια. Δεν ορίζω το κεφάλι μου κάποιες φορές.

Εσύ τι ώρα θα πας για την ωοληψία? Σου είπαν? Για να δούμε αν θα συναντηθούμε... :)

Καλη μας επιτυχια!!! Φιλιά

dT6Fp3.png

4555p3.png

Διαφημίσεις

Τελικά γονιμοποιήθηκαν και τα δύο ωαριάκια μας. Μας είπαν οτι η εικόνα τους είναι καλή. Περιμένουμε τώρα μέχρι την Δευτέρα να διπλασιαστούν και τριπλασιαστούν. Στις 1 θα είμαστε εκεί για να κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Πήραμε την πρώτη χαρά και τώρα αρχίζει η αγωνία για το επόμενο βήμα.

Πάντως παίρνω ένα σωρό χάπια και ζαλίζομαι συνέχεια. Δεν ορίζω το κεφάλι μου κάποιες φορές.

Εσύ τι ώρα θα πας για την ωοληψία? Σου είπαν? Για να δούμε αν θα συναντηθούμε... :)

Μπραβο κοπελια χαιρομαι για τα ευχαριστα!! Εμεις θα ειμαστε στις 10 το πρωι εκει για την οωληψια! τωρα 12 παρα τεταρτο εκανα την ovitrelle και αυριο θα ειμαστε αθηνα! Παντως ειτε σε δω ειτε οχι ευχομαι ολοψυχα μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα καλα και θα ειμαστε εδω να τα λεμε σε ολη την διαδικασια!! Φιλια πολλα!! και μην ξεχνας...ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!:cool:

[/URL]

Μπραβο κοπελια χαιρομαι για τα ευχαριστα!! Εμεις θα ειμαστε στις 10 το πρωι εκει για την οωληψια! τωρα 12 παρα τεταρτο εκανα την ovitrelle και αυριο θα ειμαστε αθηνα! Παντως ειτε σε δω ειτε οχι ευχομαι ολοψυχα μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα καλα και θα ειμαστε

δω να τα λεμε σε ολη την διαδικασια!! Φιλια πολλα!! και μην ξεχνας...ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!:cool:

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Κ ΣΕ ΣΑΣ!ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ Κ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΜΑΣ Κ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ Κ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ.

dT6Fp3.png

4555p3.png

Δυστυχώς κακά τα νέα μου...

Αρνητική η χοριακή.

κουράγιο κοπέλα μου :|, η επόμενη φορά θα είναι η τυχερή σου :D

Τελικά γονιμοποιήθηκαν και τα δύο ωαριάκια μας. Μας είπαν οτι η εικόνα τους είναι καλή. Περιμένουμε τώρα μέχρι την Δευτέρα να διπλασιαστούν και τριπλασιαστούν

εύχομαι να γίνουν δυο άριστης ποιότητας έμβρυα και να εμφυτευτούν και τα δυο ;)

Εμεις θα ειμαστε στις 10 το πρωι εκει για την οωληψια!

καλή αυγουλομάζοξη :D

Περιμένω νέα σας κορίτσια

ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΝΕΑ!!!!! Τελεια!!!!!

Μπραβο κοπελια! Ειμαι σιγουρη οτι θα τα πανε πολυ καλα τα 2 εμβρυακια σου και συντομα θα μας ανακοινωσεις οτι περιμενεις διδυμακια!!!!

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

κουράγιο κοπέλα μου :|, η επόμενη φορά θα είναι η τυχερή σου :D

Σ'ευχαριστώ πολυ, μακάρι να έχεις δίκαιο....

Θέλώ λίγο τη γνώμη σας όμως....

Σήμερα μου ήρθε περίοδος. Αύριο θα πάρω τηλ στο κέντρο για να κάνω τον έλεγχο την τρίτη μέρα του κύκλου μου και μετά θα κανονίσω την σαλπιγγογραφία μου την 9η μέρα του κύκλου. Μέχρι εδώ όλα καλά....

ΌΜΩΣΣ!!! υπολογίζοντας με βάση τον προηγούμενο κυκλο μου, θα πρέπει να κάνω σπερματέγχυση ανήμερα Χριστούγεννα.... Πράγμα που θα ήταν υπέροχο... αλλά πρακτικά αδύνατο....

Θα δω τι θα μου πει και ο γιατρός να κάνουμε, αλλά μήπως να προσπαθήσω the old fashion way αυτό το μήνα λόγω γιορτών και να ελπίζω ότι ο Θεούλης θα κάνει το θαύμα του τα Χριστούγεννα?

Πολλές κοπέλες μετά την σαλπιγγογραφία έπιασαν παιδάκι... να ελπίζω και εγώ???

Και πάλι καλή επιτυχία σε όλες μας!!!!

Φιλια...

c12e25debb.png

δεν ειμαι σιγουρη αλλα νομιζω οτι δεν επιτρεπεται λιγες μερες μετα τη σαλπιγγογραφια να κανεις οτιδηποτε, ρωτα το γιατρο σου για πιο σιγουρα. επισης νομιζω οτι κανενα κεντρο δεν λειτουργει τις ημερες των Χριστουγεννων-Πασχα-Αυγουστο

Kopelia σε σκέφτομαι πολύ σήμερα, εύχομαι να πάνε όλα καλά και περιμένω νέα σου!!!!

Καλημέρα :)

Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου και το μήνυμά σου το χθεσινό.

Φυσικά ευχαριστώ πολύ και τις άλλες κοπέλες για τις ευχές...

Λοιπόν έγινε η εμβρυομεταφορά και των δύο εμβρύων. Το ένα είχε διαιρεθεί σε 8 κύτταρα και το άλλο σε 13. Αυτό με τα 13 τους προβλημάτισε λίγο, αλλά το έβαλαν γιατί μου είπαν οτι στο περιβάλλον της μήτρας όλα αλλάζουν... Στις 17/12 θα κάνω το τεστ και μέχρι τότε χαλάρωση :)

Έχουμε νέα απο τη mazi?

Mummysoon, πώς τα πήγατε? Δεν συναντηθήκαμε, ή συναντηθήκαμε και δεν το καταλάβαμε...χαχα. Γινόταν χαμός χθες απο κόσμο. Πόσα ωάρια σου πήραν και πόσα ώριμα? Θα κάνεις αυτές τις μέρες εμβρυομεταφορά, τελικά?

Πάντως, οφείλω να πώ τα καλύτερα λόγια για το κέντρο και τους ανθρώπους που εργάζονται εκεί. Απο τον κύριο Λαϊνά μέχρι την νοσοκόμα... Άψογοι όλοι. Ο κύριος Ζορζοβίλης με το χιούμορ του, οι μαίες με την αγάπη τους και την τρηφερότητά τους, ο αναισθησιολόγος με την προστασία του, όλοι μα όλοι άψογοι...

Αν έχουμε αποτυχία, πάλι εκεί θα πάμε για επόμενη προσπάθεια.

Περιμένω τα νέα σας...

dT6Fp3.png

4555p3.png

Περιμένω τα νέα σας...

Δεν θα έχεις αποτυχια!!! Ουτε να το συζητάς!!!

Είπαμε, στις 17/12 θα μας ανακοινώσεις τα διδυμάκια σου!!!!!

Πολύ χαιρομαι που πήγαν όλα καλά!

Τωρα ηρεμία και ξεκούραση!!!!

:lol:

c12e25debb.png

Διαφημίσεις

Mummysoon, πώς τα πήγατε? Δεν συναντηθήκαμε, ή συναντηθήκαμε και δεν το καταλάβαμε...χαχα. Γινόταν χαμός χθες απο κόσμο. Πόσα ωάρια σου πήραν και πόσα ώριμα? Θα κάνεις αυτές τις μέρες εμβρυομεταφορά, τελικά?

Καλημερα σε ολες κοριτσια!! Τελικα δεν πρεπει να συναντηθηκαμε κοπελια μου εγω ημουν εκει απο τις 10 και τελικα μπηκα στο χειρουργειο κατα τις 11. Ολοι παρα πολυ καλοι οπως ειπες κι εσυ κοπελια! Ολα πηγαν καλα μου πηραν 23 οωαρια συνολικα και εχθες που πηραμε τηλεφωνο μας ειπαν οτι γονιμοποιηθηκαν τα 13!!Την πεμπτη θα παω να με δει ο γιατρος μου και τον επομενο μηνα καλως εχοντων των πραγματων θα παμε για την εμβρυομεταφορα μας.Σου ευχομαι να εχεις μια καλη χοριακη! Περιμενουμε νεα!!:-)

[/URL]

Σ'ευχαριστώ πολυ, μακάρι να έχεις δίκαιο....

Θέλώ λίγο τη γνώμη σας όμως....

Σήμερα μου ήρθε περίοδος. Αύριο θα πάρω τηλ στο κέντρο για να κάνω τον έλεγχο την τρίτη μέρα του κύκλου μου και μετά θα κανονίσω την σαλπιγγογραφία μου την 9η μέρα του κύκλου. Μέχρι εδώ όλα καλά....

ΌΜΩΣΣ!!! υπολογίζοντας με βάση τον προηγούμενο κυκλο μου, θα πρέπει να κάνω σπερματέγχυση ανήμερα Χριστούγεννα.... Πράγμα που θα ήταν υπέροχο... αλλά πρακτικά αδύνατο....

Θα δω τι θα μου πει και ο γιατρός να κάνουμε, αλλά μήπως να προσπαθήσω the old fashion way αυτό το μήνα λόγω γιορτών και να ελπίζω ότι ο Θεούλης θα κάνει το θαύμα του τα Χριστούγεννα?

Πολλές κοπέλες μετά την σαλπιγγογραφία έπιασαν παιδάκι... να ελπίζω και εγώ???

Και πάλι καλή επιτυχία σε όλες μας!!!!

Φιλια...

Καλημερα! Επειδη κι εμενα μου ειχε τυχει να πεφτει σε γιορτες καλυτερα ειναι να το αφησεις και οντως μετα την σαλπιγγογραφια πολλες ειναι εκεινες που μενουν εγκυες γιατι καθαριζουν οι σαλπιγγες αν ειχαν κατι εστω και λιγο.Περασε τις γιορτες σου ευχαριστα και μετα ξεκινατε την προσπαθεια σας...:D

[/URL]

Λοιπόν έγινε η εμβρυομεταφορά και των δύο εμβρύων. Το ένα είχε διαιρεθεί σε 8 κύτταρα και το άλλο σε 13. Αυτό με τα 13 τους προβλημάτισε λίγο, αλλά το έβαλαν γιατί μου είπαν οτι στο περιβάλλον της μήτρας όλα αλλάζουν... Στις 17/12 θα κάνω το τεστ και μέχρι τότε χαλάρωση

καλή επιτυχία και εύχομαι με μια τεράστια χοριακή στις 17/12. Θα περιμένουμε νέα σου και θα σου κρατάμε συντροφιά :D

Έχουμε νέα απο τη mazi?

Κι εγώ αναρρωτιέμαι το ίδιο. Έχει εξαφανιστεί τελείως. Ελπίζω όλα να πήγαν καλά :roll:

Για όνομα του Θεού, όχι τέτοιες σκέψεις κοπέλα μου. Μόλις έκανες εμβρυομεταφορά και πρέπει να σκέφτεσαι μόνο την επιτυχία, τίποτε άλλο :|

μας ειπαν οτι γονιμοποιηθηκαν τα 13!!Την πεμπτη θα παω να με δει ο γιατρος μου και τον επομενο μηνα καλως εχοντων των πραγματων θα παμε για την εμβρυομεταφορα μας.

Συγχαρητήρια Mummysoon, εύχομαι όλα να εξελιχθούν σε άριστης ποιότητας έμβρυα και να κρατήσεις για να έχεις όταν θα θέλεις να κάνεις αδελφάκι στο μωράκι σου ;). Αλλά θύμισέ μου γιατί δεν κάνεις εμβρυομεταφορά τώρα και το αφήνεις για μετά τα Χριστούγεννα;

καλή επιτυχία και εύχομαι με μια τεράστια χοριακή στις 17/12. Θα περιμένουμε νέα σου και θα σου κρατάμε συντροφιά :D

Κι εγώ αναρρωτιέμαι το ίδιο. Έχει εξαφανιστεί τελείως. Ελπίζω όλα να πήγαν καλά :roll:

Για όνομα του Θεού, όχι τέτοιες σκέψεις κοπέλα μου. Μόλις έκανες εμβρυομεταφορά και πρέπει να σκέφτεσαι μόνο την επιτυχία, τίποτε άλλο :|QUOTE]

Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!!! και σε σένα εύχομαι όλα τα καλά και όλες τις χαρέα στην ζωή σου!!!

Ήρεμη είμαι γενικά. Δεν με αφήνω να αγχωθώ. Κι όταν με πιάνει, διαβάζω κάτι για να ξεχνιέμαι. Είμαι αισιόδοξη, αλλά θέλω να είμαι και προσγειωμένη...

Mummysoon τώρα πώς είσαι? Πονάς καθόλου? Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά και σε λίγους μήνες να κρατάς τα παιδάκια σου στην αγκαλίτσα σου!!!

dT6Fp3.png

4555p3.png

Συγχαρητήρια Mummysoon, εύχομαι όλα να εξελιχθούν σε άριστης ποιότητας έμβρυα και να κρατήσεις για να έχεις όταν θα θέλεις να κάνεις αδελφάκι στο μωράκι σου ;). Αλλά θύμισέ μου γιατί δεν κάνεις εμβρυομεταφορά τώρα και το αφήνεις για μετά τα Χριστούγεννα;

Ευχαριστω πολυ esys! Ο γιατρος μου εκρινε καλυτερα επειδη ειχα υπερδιεργερση και ο οργανισμος μου ταλαιπωρηθηκε αρκετα να αφησουμε λιγο να ηρεμισει και να την κανουμε στον επομενο η τον μεθεπομενο κυκλο. Σημερα εχω ραντεβου μαζι του να κανουμε υπερηχο να δουμε πως ειναι οι οωθηκες μου. Τον εμπιστευομαι απολυτα και το προτιμω απο την ιδεα μιας αποτυχημενης προσπαθειας.

[/URL]

Mummysoon τώρα πώς είσαι? Πονάς καθόλου? Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά και σε λίγους μήνες να κρατάς τα παιδάκια σου στην αγκαλίτσα σου!!!

Κοπελια μου εχω κατι πονακια ο γιατρος μου ειπε να προσεχω οχι βαριες δουλειες να μην σκυβω πολυ αλλα καθε μερα που περναει φευγει και ο πονος. Πιστευω σε λιγες μερες θα ειμαι ενταξει. Κι εσυ κοιτα να μην το σκεφτεσαι συνεχεια βεβαια ξερω οτι ειναι πολυ δυσκολο αλλα κανε οτιδηποτε να φευγει λιγο το μυαλο σου! Υπομονη και θα ερθει συντομα η ωρα των αποτελεσματων και θα εχεις τα μωρακια σου τα χριστουγεννα!! Φιλια!!;)

[/URL]

Δεν θα έχεις αποτυχια!!! Ουτε να το συζητάς!!!

Είπαμε, στις 17/12 θα μας ανακοινώσεις τα διδυμάκια σου!!!!!

Πολύ χαιρομαι που πήγαν όλα καλά!

Τωρα ηρεμία και ξεκούραση!!!!

:lol:

Καλημέρα.

Πώς είσαι? Φαντάζομαι ήρεμη... Κανόνισες για την σαλπιγγογραφία? Στο κέντρο τί σου είπαν?

Κοπελια μου εχω κατι πονακια ο γιατρος μου ειπε να προσεχω οχι βαριες δουλειες να μην σκυβω πολυ αλλα καθε μερα που περναει φευγει και ο πονος. Πιστευω σε λιγες μερες θα ειμαι ενταξει. Κι εσυ κοιτα να μην το σκεφτεσαι συνεχεια βεβαια ξερω οτι ειναι πολυ δυσκολο αλλα κανε οτιδηποτε να φευγει λιγο το μυαλο σου! Υπομονη και θα ερθει συντομα η ωρα των αποτελεσματων και θα εχεις τα μωρακια σου τα χριστουγεννα!! Φιλια!!;)

Σ΄ευχαριστώ πολύ για την ευχή σου! Κάθε μέρα που περνάει το σκέφτομαι περισσότερο, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν μπορώ να κάνω τίποτα, εκτός απο το να κάθομαι στο κρεβάτι. Ευτυχώς έχω πράγματα να ασχολούμαι και περνούν οι ώρες- οι μέρες δεν περνούν, ουφ! Υπομονή θα κάνουμε...

Σήμερα πονάς λιγότερο, έτσι? Παίρνεις κάποια φάρμακα? Κι εμένα μου πονούσαν οι ωοθήκες, αλλά λίγο. Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα.

Φιλιά

dT6Fp3.png

4555p3.png

Καλησπέρα....

Έπηξα στη δουλειά τις τελευταίες μέρες, αλλά καλό μου έκανε, ξεχάστηκα.

Λοιπόν τα δικά μου νέα είναι ότι κανόνισα τη σαλπιγγογραφία μου για την Δευτέρα... και πρέπει να το παραδεχτώ... τρέμει η ψυχή μου!!!

Πήρα όλη μέρα άδεια. Δεν φοβάμαι τόσο τι θα δείξει, όσο να μην πονέσω... Δεν μπορώ να πονάω!!! Υποφέρω βέβαια στην περίοδο, οπότε θέλω να ελπίζω ότι θα είναι κάπως έτσι. Θα μπουκωθώ και με όσα φάρμακα μπορώ... Θα πάρω μαμά και σύζυγο μαζί... θα πάρω και 3 βαθιές ανάσες... και θα πάω! Και ο Θεός βοηθός!!!

Μετά θα μαζέψω όλα τα αποτελέσματα μαζί και θα πάω να δω άλλον ένα γιατρό που μου έχουν συστήσει, θέλω να πάρω μια γνώμη ακόμα γιατί νιώθω ότι όλα έχουν γίνει λίγο γρήγορα και δεν έχω προλάβει να ψάξω όλα όσα θα ήθελα να ψάξω...

Και αυτόν τον μήνα δεν θα κάνω τίποτα... Ίσως ούτε καν παρακολούθηση κύκλου... Επαφές με βάση τη διάθεση και όχι τις μέρες... ηρεμία και γιορτές... Ποιος ξέρει, ίσως αυτό βοηθήσει περισσότερο. Και μαζί με τα Χριστούγεννα έρθει και το μωράκι μου! Άλλωστε όπως μου λέτε και εσείς η σαλπιγγογραφία διευκολύνει τη σύλληψη μερικές φορές…

Κοπελιά μου, εσένα σου τα ξαναέγραψα... ηρεμία, ησυχία και ξεκούραση... κα θα δεις, θα κάνεις γιορτές με τέλεια νέα! Αυτό να σκέφτεσαι!! Μετά την σπερματέγχυση, όταν ένιωθα ότι αγχώνομαι, προσπαθούσα να σκέφτομαι ευχάριστα πράγματα. Όπως πως θα ανακοίνωνα τα καλά νέα στους γονείς μας ή τι χρώμα θα έβαφα το δωμάτιο του μωρού και με ηρεμούσαν πολύ αυτές οι σκέψεις... Δοκίμασε το, μπορεί να δουλέψει και για σένα.

Mummysoon, πολύ καλά νέα!!! 13 γονιμοποιημένα ωοαριακια είναι τέλεια!

Υπομονή και τον Γενάρη θα μετράμε τις δικές σου μέρες μέχρι τη χοριακή!

Τελικά πονάει η ωοαριοληψία???

Φιλια!

c12e25debb.png

Καλησπέρα....

Έπηξα στη δουλειά τις τελευταίες μέρες, αλλά καλό μου έκανε, ξεχάστηκα.

Λοιπόν τα δικά μου νέα είναι ότι κανόνισα τη σαλπιγγογραφία μου για την Δευτέρα... και πρέπει να το παραδεχτώ... τρέμει η ψυχή μου!!!

Πήρα όλη μέρα άδεια. Δεν φοβάμαι τόσο τι θα δείξει, όσο να μην πονέσω... Δεν μπορώ να πονάω!!! Υποφέρω βέβαια στην περίοδο, οπότε θέλω να ελπίζω ότι θα είναι κάπως έτσι. Θα μπουκωθώ και με όσα φάρμακα μπορώ... Θα πάρω μαμά και σύζυγο μαζί... θα πάρω και 3 βαθιές ανάσες... και θα πάω! Και ο Θεός βοηθός!!!

Μετά θα μαζέψω όλα τα αποτελέσματα μαζί και θα πάω να δω άλλον ένα γιατρό που μου έχουν συστήσει, θέλω να πάρω μια γνώμη ακόμα γιατί νιώθω ότι όλα έχουν γίνει λίγο γρήγορα και δεν έχω προλάβει να ψάξω όλα όσα θα ήθελα να ψάξω...

Και αυτόν τον μήνα δεν θα κάνω τίποτα... Ίσως ούτε καν παρακολούθηση κύκλου... Επαφές με βάση τη διάθεση και όχι τις μέρες... ηρεμία και γιορτές... Ποιος ξέρει, ίσως αυτό βοηθήσει περισσότερο. Και μαζί με τα Χριστούγεννα έρθει και το μωράκι μου! Άλλωστε όπως μου λέτε και εσείς η σαλπιγγογραφία διευκολύνει τη σύλληψη μερικές φορές…

Κοπελιά μου, εσένα σου τα ξαναέγραψα... ηρεμία, ησυχία και ξεκούραση... κα θα δεις, θα κάνεις γιορτές με τέλεια νέα! Αυτό να σκέφτεσαι!! Μετά την σπερματέγχυση, όταν ένιωθα ότι αγχώνομαι, προσπαθούσα να σκέφτομαι ευχάριστα πράγματα. Όπως πως θα ανακοίνωνα τα καλά νέα στους γονείς μας ή τι χρώμα θα έβαφα το δωμάτιο του μωρού και με ηρεμούσαν πολύ αυτές οι σκέψεις... Δοκίμασε το, μπορεί να δουλέψει και για σένα.

Mummysoon, πολύ καλά νέα!!! 13 γονιμοποιημένα ωοαριακια είναι τέλεια!

Υπομονή και τον Γενάρη θα μετράμε τις δικές σου μέρες μέχρι τη χοριακή!

Τελικά πονάει η ωοαριοληψία???

Φιλια!

Η σαλπιγγογραφία δεν πονάει, όταν γίνεται απο εξειδικευμένους στην εξέταση αυτή. Εμένα μου την ειχε κάνει μια κοπέλα σε ένα διαγνωστκό κέντρο που δεν είχε ιδέα και με πόνεσε πολύ και μου έβγαλε και λάθος αποτέλεσμα. Μου έβγαλε οτι η μια σάλπιγγα είναι βουλωμενη και όταν, μετά από χρόνια - πέρυσι δηλαδή - έκανα λαπαροσκόπηση για ινομυώματα και ενδομυτρίωση, ο γιατρός έλεγξε και τις σάλπιγγες και μου είπε οτι είναι και οι δύο πεντακάθαρες. Όταν μου είπαν να ξανακάνω σαλπιγγοαγραφία πριν την εξωσωματική, έβαλα τον κ. λαϊνά να πάρει τηλ τον γιατρό που έκανε την λαπαροσκόπηση για να επιβεβαιώσει την καθαρότητά τους γιατό δεν ήθελα να ξανακάνω σαλπιγγογραφία.

Την είχα κάνει όμως πριν 10 χρόνια. Τώρα οι γιατροί είναι έμπειροι και προσεκτικοί και οι μέθοδοι είναι σίγουρα καλύτερες. Θα δεις οτι δεν θα πονέσεις καθόλου. Οι φίλες μου που έχουν κάνει, καμία δεν έχει πονέσει ούτε ελάχιστα. Ηρεμησε και όλα τα αποτελέσματα θα είναι πολύ καλά!!!

Η ωοληψία δεν πονάει καθόλου γιατί δημιουργούν μέθη και δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Κοιμάσαι σαν πουλάκι!Και μετα νιώθεις τσιμπηματάκια, όχι πόνο, που σε λίγες ώρες ή μέρες φεύγουν. Σου δίνουν και αντιβίωση και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα...

Όλα είναι θέμα απόφασης και επιμονής για τον στόχο μας. Τίποτα δεν πονάει τόσο πολύ που να μη το αντέχεις και μπροστά στην χαρά που δίνει ο ερχομός ενός παιδιού, όλα αυτά ξεχνιούνται. Εξάλλου εμείς οι γυναίκες έχουμε τεράστιες δυνάμεις, γι' αυτό γινόμαστε και μανούλες...

Φιλιά και μη φοβάσαι τιποτα. Προχώρα δυνατά!

dT6Fp3.png

4555p3.png

Σ΄ευχαριστώ πολύ για την ευχή σου! Κάθε μέρα που περνάει το σκέφτομαι περισσότερο, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν μπορώ να κάνω τίποτα, εκτός απο το να κάθομαι στο κρεβάτι. Ευτυχώς έχω πράγματα να ασχολούμαι και περνούν οι ώρες- οι μέρες δεν περνούν, ουφ! Υπομονή θα κάνουμε...

Σήμερα πονάς λιγότερο, έτσι? Παίρνεις κάποια φάρμακα? Κι εμένα μου πονούσαν οι ωοθήκες, αλλά λίγο. Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα.

Φιλιά

Κοπελια ευτυχως σημερα ειμαι παρα πολυ καλα περασε ο πολυς πονος που ειχα...στολισα και το σπιτι επιτελους....Δεν παιρνω κανενα φαρμακο με ειδε και ο γιατρος θα περιμενω τωρα να ερθει η περιοδος και να ηρεμισω τελειως! Καλως εχοντων των πραγματων με τον καινουριο χρονο θα παμε για την εμβρυομεταφορα! Ο γιατρος σου ειπε αυτες τις ημερες που περιμενεις τη χοριακη να εισαι ξαπλα? Αντε 6 μερες εμειναν!!!......

[/URL]

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...