Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

υπαρχει περίπτωση να βγάζει δόντια??

Recommended Posts

το μωράκι μας είναι 3 μηνών, σχεδόν 7 κιλά και θηλάζει αποκλειστικά!

μέχρι τώρα δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με τον θηλασμό. ότι ώρα τον έβαζα στο στήθος έτρωγε, δεν έλεγε ποτέ όχι.

τώρα το μωρό εδώ και 3 ημέρες είναι πολύ ανήσυχο, ξυπνάει κάθε 1-2 ώρες περίπου το βράδυ, ενώ ξυπνούσε μόνο το πολύ 2 φορές, ΄΄ετρωγε και κοιμόταν. τώρα ξυπνάει, κλαίει, τον παίρνω αγκαλιά και μετά πιπίλα και θα κοιμηθεί. δεν ξυπνάει δηλ για να φάει. σήμερα δεν έιχε καθόλου όρεξη.

μόλις τον βάζω στο στήθος κλαίει και χτυπιέται.

όλη την ώρα όμως τρώει τα χεράκια του!!!! τόσο δυνατά που μετά μετράω τα δαχτυλάκια του να δώ άν έφαγε κανένα...!!!!!!

υπάρχει περίπτωση να βγάζει δοντάκια? μπορώ κάπως να το καταλάβω? αλλιώς τί έχει? γιατί ξαφνικά έγινε τόσο ανήσυχο?

ας μου πεί καμία πιο έμπειρη...

kc3rp3.pngD0HJp3.png

"Μέχρι τώρα είχαμε ο ένας τον άλλον.. τώρα έχουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ..!"

31.07.2010

Διαφημίσεις

γεια σου πατουσακι να χαιρεσαι το μπομπιρακο σου!!

κ βεβαια υπαρχει περιπτωση να ειναι δοντια..αν εχει κ σαλακια μπολικα;)

υπαρχει περιπτωση ομως να εχει ακομη πονακια(εμας κρατησαν μεχρι 4μηνων σε μικροτερη συχνοτητα)

ο πιο εμπειρος παντως ειναι ο παιδιατρος σας,να πας να τον δει κ θα σου πει κατευθειαν αν προκειται για δοντακια,μην το αφησεις γιατι ισως να το ενοχλει κατι αλλο,ασε που θα σου φυγει κ εσενα το αγχος κ θα ηρεμησεις!!

mamousia σε ευχαριστώ πολύ!

δεν είναι μικρούλη για δοντάκια? ξέρω οτι μετά τον 4ο μήνα συνήθως αρχίζουν να βγαίνουν. εμάς σε 8 ημέρες γίνετε ακριβώς 3 μηνών.

΄΄οπως και να έχει, αν συνεχίσει έτσι και αύριο θα πάμε στον γιατρό να μας φύγει το άγχος...

kc3rp3.pngD0HJp3.png

31.07.2010

Ax patousaki ta mwrakia mas exoun tin idia ilikia peripou kai to idio problima. Kai mena exei arxisei na bazei oli tin xouftitsa tou sto stoma kai ekei pou itan poli isixos polles fores einai anisixos eidika to apogeuma. Den xipnaei bebaia to bradi mono mia fora gia na faei, a!!! kai tou trexoun kai polla salia pragma pou prin den ginotan afou skeftome na tou balw kamia saliara olo mouskema einai to mlouzaki tou. Exoume radeuvou na pame paidiatro kai thelw na tin rwtisw, opote mwlis mathw tha soy pw...

Fphzp3.png

Ax patousaki ta mwrakia mas exoun tin idia ilikia peripou kai to idio problima. Kai mena exei arxisei na bazei oli tin xouftitsa tou sto stoma kai ekei pou itan poli isixos polles fores einai anisixos eidika to apogeuma. Den xipnaei bebaia to bradi mono mia fora gia na faei, a!!! kai tou trexoun kai polla salia pragma pou prin den ginotan afou skeftome na tou balw kamia saliara olo mouskema einai to mlouzaki tou. Exoume radeuvou na pame paidiatro kai thelw na tin rwtisw, opote mwlis mathw tha soy pw...

πες μου ότι μάθεις πατριωτάκι (απο εκεί είμαι κι εγώ).

άσε, εμένα όταν τον έχω αγκαλιά, αρχίζει να με ρουφάει στον λαιμό, και χθές συνηδειτοποίησα οτι μου έχει κάνει μια πιπιλιά!!! και όλο σάλια.....

το γιαβρί μου...!!!!!!

μακάρι να είναι δοντάκια και όχι κάτι άλλο... απλά ανησυχώ γιατί γενικά ήταν πολύ φαγανός και πολύ υπναρας, και ξαφνικά 3 μέρες έχει αλλάξει τις συνήθειές του απο την μία ημέρα στην άλλη!

περιμένω νέα σας!!!!!

kc3rp3.pngD0HJp3.png

31.07.2010

Διαφημίσεις

το να τρωει τα χερακια του ειναι φυσιολογικο σταδιο της αναπτυξης..για το ποτε θα βγουν τα δοντακια του μωρου ειναι σχετικο..η δικια μου ειναι 7,5 μηνων,εχει πρησμενα ουλα για 8 δοντακια μας ειπε ο γιατρος και ακομα δεν εχει ξεπεταχτει ουτε ενα!!

της ξαδερφης μου που εχουν την ιδια ηλικια τα μωρακια μας εβγαλε στον 4 μηνα 2..

μπορεις με καθαρο χερι,να τριψεις απαλα τα ουλα για να δεις αν ειναι πρησμενα και αν ηρεμει με αυτο το μασαζ οποτε ειναι μαλλον δοντακια..μπορει να ειναι και κολικοι αφου οπως λες τον πιανουν περσσοτερο το βραδυ και δεν εχετε κλεισει τους 3 μηνες..

το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να μιλησεις με το γιατρο σας..

να σου ζησει το μικρο σου κι ευχομαι να μην ειναι τιποτα ανησυχητικο..