Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

κοστος για στολισμο σε τραπεζι βαφτισης

mamousia1983

Recommended Posts

καλησπερα!!!

κατα πασα πιθανοτητα θα αναλαβω χρεη διακοσμητριας :shock:

να σας πω τι εχει γινει....

στη βαφτιση του γιου μου ειχα φροντησει μονη μου το στολισμο του μαγαζιου που ειχαμε το τραπεζι..(στην εκκλησια δεν επετρεψε ο πατερ)

βλεπει λοιπον μια φιλη της νονας-κουμπαρας μου φωτο που ειχε κ το λατρεψε!!:cool::cool::cool::cool:

της ειπε λοιπον αν μπορω να το κανω κ για τη δικη της βαφτηση..με το αζημιωτο φυσικα(γιατι εγω δε τη ξερω καν τη κοπελα)

ηθελα λοιπον να μου πειτε οσες πληρωσατε για διακοσμηση ποσο κοστησε??θα μου πεις αναλογα τα υλικα,τα τραπεζια κτλ..οκ απλα θα ηθελα να ξερω πανω κατω για να δω τι θα κανω... γιατι οπως ειπα εγω τα εκανα μονη κ δεν εχω ιδεα τι γινεται "εξω" κ δευτερον δε θα ηθελα ενω δεν ειναι καν η δουλεια μου να "της πιασω τον ποπο" της κοπελας ζητωντας του παπα τα γενια!!

ελπιζω να με καταλαβατε γιατι γραφω κ λιγο βιαστηκα(μακαρονια εχω βραζουν ωρα που ειναι:mad:)

Διαφημίσεις

Αν κανεις ενα ομορφο τραπεζι με απο ολα επανω και αν αφησεις και καποια πραγματα στην κοπελα (πχ βιβλιο ευχων κλπ) και εφοσον καλυπτεις τα εξοδα σου, θα σου ελεγα απο 100 εως 120 ευρω.Εγω τοσο το κοστολογησα στο παρελθον.

Πιστευω πως καταρχην θα πρεπει να αποφασισετε μαζι με την αλλη μαμα τι ακριβως θελει.. Αν πχ ο στολισμος στα τραπεζια θα μπει σε καποιο κουτι ή γυαλα που κανει πχ 5 ευρω το ενα θα πρεπει να συνενοηθειτε αν η ιδια διατιθεται να τα αγορασει ή αν θελει "ενοικιαση" (δηλαδη να τα παρεις πισω) Αν τα παρει αυτη μετα θα πρεπει να σου πληρωσει ολο το κοστος + τονκοπο σου (αναλογα με το τι θα κανει)..

Αν ενδιαφερεται απλα για ενοικίαση δεν ξερω αν σε συμφερει να το αναλαβεις καθως κατα πασα πιθανοτητα το κοστος θα υπερβει το ποσο της πληρωμης σου ... οι επαγγελματιες που αναλαμβανουν τετοια εχουν δικα τους οποτε δεν χρεωνονται για την αγορα καινουργιων κάθε φορα...

Εκτος αν σε ενδιαφερει να ασχοληθεις μελλοντικα σε πιο επαγγελματικο επιπεδο οποτε θα σου μεινουν στοκ...

O5Lop2.png

kIP3p2.png

καλημερα κ ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

Ντορα λες να μου βγει σε επαγγελμα?:mrgreen: αντε κ τελειωνει το ταμειο το Μαιο κ θα μεινω ανεργη..

περα απο τη πλακα δεν ηξερα οτι νοικιαζουν μεχρι κ τις γυαλες κτλ!!:shock:

αν τις πω εγω να τα αγορασει...τι να τα κανει η χριστιανη τοσες γυαλες κ φαναρια(πχ)

η ενοικιαση οπως ειπες μαλλον δε θα με συμφερει...αν ειναι να βγαλω 30-40 ευρω "για τον κοπο μου"!!!βαλε το ψαξιμο-τρεξιμο,βαλε τη βενζινη να παω τον μικρο στη μαμα μου για να εχω το χρονο να ασχοληθω με αυτα(μενει σε αλλη πολη κ εδω δεν εχω καποιον να το κρατησει)...αξιζει τον κοπο??:?

κ αν πω οτι νοικιαζω...τα νοικιαζουμε ΟΛΑ??κ γυαλες κ φαναρια κ βαζα με ζαχαρωτα??κ ποσο τα νοικιαζουν αυτα?

*συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις:oops:

Διαφημίσεις

καλημερα κ ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

Ντορα λες να μου βγει σε επαγγελμα?:mrgreen: αντε κ τελειωνει το ταμειο το Μαιο κ θα μεινω ανεργη..

περα απο τη πλακα δεν ηξερα οτι νοικιαζουν μεχρι κ τις γυαλες κτλ!!:shock:

αν τις πω εγω να τα αγορασει...τι να τα κανει η χριστιανη τοσες γυαλες κ φαναρια(πχ)

η ενοικιαση οπως ειπες μαλλον δε θα με συμφερει...αν ειναι να βγαλω 30-40 ευρω "για τον κοπο μου"!!!βαλε το ψαξιμο-τρεξιμο,βαλε τη βενζινη να παω τον μικρο στη μαμα μου για να εχω το χρονο να ασχοληθω με αυτα(μενει σε αλλη πολη κ εδω δεν εχω καποιον να το κρατησει)...αξιζει τον κοπο??:?

κ αν πω οτι νοικιαζω...τα νοικιαζουμε ΟΛΑ??κ γυαλες κ φαναρια κ βαζα με ζαχαρωτα??κ ποσο τα νοικιαζουν αυτα?

*συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις:oops:

γεια σου συντοπιτισσα!εγω θα το εκανα στη θεση σου!αν σου αρεσει πολυ,μπορει να ακολουθησουν κ αλλες δουλειες.η πολη ειναι μικρη κ ακουγονται αυτα!

γεια σου συντοπιτισσα!εγω θα το εκανα στη θεση σου!αν σου αρεσει πολυ,μπορει να ακολουθησουν κ αλλες δουλειες.η πολη ειναι μικρη κ ακουγονται αυτα!

κατερινα γεια σου:D:D:D!!!

η αληθεια ειναι πως μου περασε απο το μυαλο...αλλα για κανενα 2-3 χρονια αργοτερα,γιατι θελει χρονο,τρεξιμο-ψαξιμο κ που χρονος με ενα παιδακι 13 μηνων κ ειδικα οταν δεν εχεις καποιον να το κρατησει εστω 5' ???:(

τελος παντων...καμια ιδεα για το κοστος η την ενοικιαση που ειπαν τα κοριτσια???

Γιατι δεν κοστολογεις το στολισμο της δικης σου βαπτισης .. και να βαλεις το κοπο που θα ηθελες για εκεινο τον στολισμο..

θα της πεις οπως ξερεις δε ειμαι επαγγελματιας για εκεινο τον στολισμο ξοδεψα τοσο και θα ηθελα και τοσα για αμοιβη.. διατηρεις σταθερη την αμοιβη σου και αν κανετε αλλαγες στα υλικα για τον δικο της στολισμο θα πληρωσει και το αναλογο κοστος....

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

aMppp3.png

Αν ηδη τα βασικα υλικα τοτε δεν εχεις προβλημα (εννοω γυαλες φαναρια υφασματα κλπ) Μπορεις να τα χρωσεις σε μια λογικη τιμη κ να εχεις ενα κερδος της ταξης των 100-150 ευρω.

Τα ανθοπωλεια χρεωνουν γυρω στα 15-20 ευρω το καθε τραπεζι που στολιζουν (αλλα σου μενει η ανθοσυνθεση που βαζουν στη μεση.Για ενα τραπεζι ευχων-ζαχαρωτων γυρω στα 150 ευρω ,αναλογα με το βιβλιο ευχων που θα της βαλεις..

Τα ζαχαρωτα, χρεωνονται με το κιλο.. πανε γυρω στα 15 ευρω το κιλο λιανικη.. αναλογα ποσα θα βαλεις.Ενα τραπεζι θα παρει μινιμουν 2 κιλα..

Οποτε αν αφαρεσεις 30 ευρω απο εκει κ αλλα 50 για ενα βιβλιο ευχων (αναλογα το βιβλιο βεβαια, αν ειναι χειροποιητο.. αγοραστα βρισκεις κ με 10) τα υπολοιπα ειναι κερδος σου.

Αλλα αν ειναι να τα αγορασεις ολα εξ αρχης σιγουρα δεν σε συμφερει.. δεν μπορεις να ζητησεις ενα ποσο της ταξεως των 400 ευρω που μπορει να σου πανε τα υλικα σου.. φανταζομαι δεν θα τα δωσει κιολας.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

συγνωμη που απαντω λιγακι καθυστερημενα :oops:

απο υλικα δεν εχω τιποτα..:rolleyes:

αν λοιπον χρεωνα καθετι που θα παρω 20-30λεπτα του ευρω παραπανω?πχ ενα φαναρακι το παρω 1ευρω κ το χρεωσω στη συνολικη τιμη 1,20..κ παρω 60-70 ευρω για τη δουλεια??

πως σας φαινεται??φαρμακειο η κυρια??θα μπορουσα κ κατι παραπανω??:cool::lol:

κ κατι ακομη...μου ειπαν τα κοριτσια κατι για ενοικιαση κ εχω δει ενα πολυ ωραιο λευκο κλουβι που θα το ηθελα για ντεκορ στο τραπεζι με τα ζαχαρωτα...κοστιζει 35ευρω,ποσο θα μπορουσα να το νοικιασω??

*ξερω σας επριξα με τις ερωτησεις-διευκρινησεις αλλα αρχιζω να αγχωνομαι...ουτε στη δικη μας βαφτιση δε προβληματιστικα τοσο:confused::confused:

Διαφημίσεις

συγνωμη που απαντω λιγακι καθυστερημενα :oops:

απο υλικα δεν εχω τιποτα..:rolleyes:

αν λοιπον χρεωνα καθετι που θα παρω 20-30λεπτα του ευρω παραπανω?πχ ενα φαναρακι το παρω 1ευρω κ το χρεωσω στη συνολικη τιμη 1,20..κ παρω 60-70 ευρω για τη δουλεια??

πως σας φαινεται??φαρμακειο η κυρια??θα μπορουσα κ κατι παραπανω??:cool::lol:

κ κατι ακομη...μου ειπαν τα κοριτσια κατι για ενοικιαση κ εχω δει ενα πολυ ωραιο λευκο κλουβι που θα το ηθελα για ντεκορ στο τραπεζι με τα ζαχαρωτα...κοστιζει 35ευρω,ποσο θα μπορουσα να το νοικιασω??

*ξερω σας επριξα με τις ερωτησεις-διευκρινησεις αλλα αρχιζω να αγχωνομαι...ουτε στη δικη μας βαφτιση δε προβληματιστικα τοσο:confused::confused:

πηγαινε στο τζαμπο κ παρε γυαλες με 2 ευρω για το τραπεζι ευχων κ βαλε ζαχαρωτα.φτιαξε μια φωτο του μωρου.εγω εκανα σε δερμα με 12 ευρω,την εβαλα σε τελαρο δικο μου κ γυρω φουξια γαζα κ ηταν πολυ ωραιο κ ανεξοδο.φτιαξε βιβλιο ευχων να κανει εντυπωση κ πες οτι ειναι δωρο με τον στολσμο.γαζες στην αθηνα βρισκεις με 1.50. στα τρικαλα τις ειχα βρει πιο ακριβες.μην ανεβασεις την τιμη,σκεψου οτι ειναι για να ξεκινησεις.ρωτα αν θελουν κ κλοουν για να φανεις πιο οργανωμενη!κ στειλε μου μυνημα!χα χα!

μπηκα βιαστηκα κ ξαναβγαινω..

Κατερινα πρωτον..λυπαμαι για τον κλοουν αλλα θα τον κανω εγω να βγαλω κ τα εξοδα..χαχχαχχαχα!!! :cool::cool::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

απο"μεσα"μου φαινεται θα μπω,θα με κυνηγαει η κολωνα του σπιτιου:roll:

περα απο τη πλακα(με τις τιμες δε ξερω τι θα κανω) αυτο με το βιβλιο ευχων ειναι πολυ καλη ιδεα...

πως φτιαχνουμε ομως ενα βιβλιο ευχων??υλικα??κ απο που??

παρακαλω λεπτομερως γιατι θα αρχισω τις ερωτησεις κ θα με κραξετε στο τελος:oops:

Λοιπόν ακου εγώ πως θα δουλευα!

Συννενοεισαι μαζί της και της λές :εγω για αμοιβή μου θέλω τόσα (εγώ θα επαιρνα 150) από κει και περα τα υλικά δικά της (θα της πήγαινα τιμολόγια)

Εννοειται πριν αγορασεις κατι της το δειχνεις της λες οτι τοσο θα στοιχίσει και περνεις το οκ για να προχωρήσεις!Αλλιως προτεινεις εναλλακτικές!

Τα κοριτσια πανω οταν σου ειπαν για ενοικιαση εννουσαν τα εχεις εσύ ηδη τα υλικά και να της τΑ ενοικιασεις!Για να ενοικιασεις εσυ υλικά λιγο μπλεξιμο!

Αν εχεις αλλη απορία ρώτα

Και κατι ακόμα!

Εγω και στο γαμο μου και στη βάπτιση του γιου μου ειχα παρει για τα τραπέζια γυαλες από τα τζαμπο και μέσα ειχα βάλει κατι χρωματιστά μπαλάκια που φουσκωνουν με το νερό και πανω του ενα λουλούδι. Στο τελος τις χαρισα τις γυαλες στους καλεσμενους

Ενας ξαδερφος μου ειχε σε καθε τραπέζι γυαλα με χρυσόψαρο τις οποιες επισης τις χαρισε

Διαφημίσεις

ποτε ειναι η βαφτιση;αν εχω ερθει τρικαλα θα σου φερω τιποτα παο αθηνα!τον κατεχεις τον κλοουν;;

κατερινα με σκλαβωσες :eek: εισαι πολυ καλη κ ευγενικη!!το θεμα ομως δεν ειναι οτι δε βρισκω εδω υλικα αλλα το ποσο θα τα κοστολογισω-χρεωσω

το βιβλιο ευχων μου αρεσε πολυ σαν ιδεα(να φτιαξω κ να το κανω δωρο)αλλα δε θα μπω κ σε τετοιο τρυπακι τωρα που ηδη εχω χασει τη μπαλα με τα υπολοιπα..:cry:δεν ξερω καν με τι τα φτιαχνουν,θα μου παρει πολυ χρονο κ παλι δε ξερω τι αποτελεσμα θα εχω(το σκεφτομουν ολο το βραδυ...ακυρο)

ευχαριστω πολυ παντως κ οταν ερθεις τρικαλα κερναω καφε!!:D

Λοιπόν ακου εγώ πως θα δουλευα!

Συννενοεισαι μαζί της και της λές :εγω για αμοιβή μου θέλω τόσα (εγώ θα επαιρνα 150) από κει και περα τα υλικά δικά της (θα της πήγαινα τιμολόγια)

Εννοειται πριν αγορασεις κατι της το δειχνεις της λες οτι τοσο θα στοιχίσει και περνεις το οκ για να προχωρήσεις!Αλλιως προτεινεις εναλλακτικές!

Τα κοριτσια πανω οταν σου ειπαν για ενοικιαση εννουσαν τα εχεις εσύ ηδη τα υλικά και να της τΑ ενοικιασεις!Για να ενοικιασεις εσυ υλικά λιγο μπλεξιμο!

Αν εχεις αλλη απορία ρώτα

αντα 150 εε???κ ελεγα εμενα φαρμακειο χαχαχχαχχαχαχχα!!!!δελεαστικο..

για τα πραγματα τωρα,θα μπορουσα να το κανω κ ετσι το εχω σκεφτει...ρωτησα για ενοικιαση για το κλουβι το οποιο ειναι αρκετα εντυπωσιακο κ θα με βοηθησε στο ντεκορ,το οποιο ομως η αλλη δεν ειναι υποχρεωμενη να το αγορασει!!ας μου μεινει εμενα;) αλλα ποσο θα μπορουσα να το νοικιασω??η τιμη του ειναι 35ευρω

σε χιλιοευχαριστω για τη βοηθεια κ το 150!!;):lol::lol::lol::lol:

Ειναι μια καλή αρχή...Βουρ και δεν εχεις να χασεις τιποτα...

Θα σου γράψω αυριο για τα υλικά...Δεν ειναι δυσκολο...Λεω ναι για τον κλοουν και θα σου δωσω και ιδεες για το τι αλλο μπορεις να κανεις διαφορετικό απο ολους τους αλλους...

Σορυ ομως γιατι πρεπει να βγω απο την συνδεση, ολα αυτά αυριο

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!