Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΟΣΟ ΥΨΟΣ ΠΗΡΑΝ ΜΕΤΑΞΥ 2ου και 3ου ετους

Recommended Posts

θα ηθελα(αν δεν βαριεσται) να γραψουμε την διαφορα υψους μεταξυ του δευτερου και τριτου ετους , δηλ τι υψος πηραν τα παιδια μας σε ενα χρονο.

το παιδι μας πηρε 8 εκατοστα ,ηταν 86 και εγινε 94 .

το δικο σας?

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Nα σου πω εγω απο 1ο ετος μεχρι 2ο??

Απο 83εκ πηγε 93εκ,10 ποντους πηρε η θκατουλιτσα μου.

Του χρονου θα ξαναγραψω να σου πω απο 2 ως τα 3 ποσους ποντους πηρε.:mrgreen:

και εμενα 10 ποντους ...94-104......αγορακι ειναι...

πλακα κανετε ?

δηλ.εμεις τι να πουμε τωρα

και το δικο μου αγορι ειναι

Valeri μου και εγω ψηλος νομιζα ηταν ο δικος μου...αλλα ο δευτερος βγηκε ψηλοτερος....ψαχνω ομαδα μπασκετ να το στειλω σε λιγα χρονακια.....

Συμφωνα με τις καμπυλες ως τωρα ο μεγαλος βγαινει 1.92 και ο μικρος 1.96....γερα να ειναι...και το υψος ειναι το λιγοτερο........

Valeri μου και εγω ψηλος νομιζα ηταν ο δικος μου...αλλα ο δευτερος βγηκε ψηλοτερος....ψαχνω ομαδα μπασκετ να το στειλω σε λιγα χρονακια.....

Συμφωνα με τις καμπυλες ως τωρα ο μεγαλος βγαινει 1.92 και ο μικρος 1.96....γερα να ειναι...και το υψος ειναι το λιγοτερο........

τι εννοεις συμφωνα με τις καμπυλες? δηλ.ακολουθεις την θεση που βρισκεται τωρα μεχρι να μεγαλωσει?

Διαφημίσεις

ναι.....ο μεγαλος ειναι λιγο πανω απο την τελευταια και ο μικρος πολυ πανω απο την τελευταια.....Βεβαια ολα πιθανα ειναι και όχι σιγουρα......

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ 2 ΕΤΩΝ ΗΤΑΝ 93 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ 2,5 98 ΠΟΝΤΟΥΣ.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΤΟΝ ΜΕΤΡΗΣΕ ΞΑΠΛΩΤΟ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ.

ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΟΡΘΙΑ;

καλησπερα εμενα ογιος μου 2 ετων ηταν9 1 ποντους και την τελευταια φορα που μετρηθηκε ηταν 1 μετρο ( τον Ιουλιο) και δεν εχει κλεισει ακομα τα τρια. τα κλεινει τελος Νοεμβρη.

Διαφημίσεις

τα παιδια σας απο τοτε που γεννηθηκαν βρισκονται στην ιδια θεση στην καμπυλη?

Όχι. Μέχρι τα 2 ο γιος μου ήταν εκτός. Μετά άρχισε σιγά σιγά να μπαίνει μέσα. Πήρε 8 πόντους μέσα στο χρόνο που πέρασε. Ήταν 95 cm όταν ήταν 2 και τώρα στα 3 είναι 103 cm. H μικρούλα μου και αυτή εκτός καμπύλης ακόμα και 1 έτους ήταν 81 cm.

LlIEp3.pngOjjvp3.png

αχ κορίτσια τι να πώ έμένα η κόρη μου είναι 5.5 χρονών και έχει υψος μόνο 1.1 βγαίνει τελείως εκτός καμπύλης και τώρα ψάχνομε. Θα πάμε σε παιδοενδοκρινολογο γιατί μου λεει ο παιδίατρος ίσως χρειαστεί ένα βοήθημα αυξητικής ορμόνης. Τι λέτε?

Εχω τρομάξει.

αχ κορίτσια τι να πώ έμένα η κόρη μου είναι 5.5 χρονών και έχει υψος μόνο 1.1 βγαίνει τελείως εκτός καμπύλης και τώρα ψάχνομε. Θα πάμε σε παιδοενδοκρινολογο γιατί μου λεει ο παιδίατρος ίσως χρειαστεί ένα βοήθημα αυξητικής ορμόνης. Τι λέτε?

Εχω τρομάξει.

Μήπως κάνεις λάθος; Εγώ βλέπω ότι 1,10 για κορίτσι 5,5χρ είναι λίγο κάτω από την 25 καμπύλη. Δηλαδή ΟΚ

Η Μ. γεννήθηκε στην 50η και ήταν σταθερή μέχρι 4χρ. Τώρα που είναι 5 χρ είναι 1,04 δηλαδή στη 10η καμπύλη. Η παιδοενδοκρινολόγος είπε εξετάσεις σε ένα εξάμηνο και βλέπουμε...

Η Χ.γεννήθηκε επίσης στην 50η, έφτασε στην 75η και κάπου πριν χρονίσει άρχισε να πέφτει. Τώρα 3χρ έχει φτάσει λίγο πάνω από την 3η. Υπο παρακολούθηση κι αυτή, εξετάσεις σ' ενα εξάμηνο... μια απ' τα ίδια...

WGVKp2.png<a COGYp2.png

ο δικος μας γεννηθηκε στην 60η,εφτασε στην 80η ,σιγα σιγα επεσε στην 15η και εφτασε

στην 25η οταν ηταν 2 χρονων και μεχρι 3 ειναι σταθερα στην 25η.

Ο μεγαλος μου (4.5 χρ σχεδον) ηταν εξαρχης λιγο κατω απο την τελευαια καμπυλη στο υψς...Μετα τα δυο του χρονια βγηκε εκτος.

Ο μικρος προς το παρον που κοντευει να χρονισει ειναι εκτος....

μηπως μπορεις ναμου πεις πως γινεται αυτο να υπολογισεις το υψος του παιδιου οταν μεγαλωσει???εμενα 18 μηνων ειναι 94 εκατοστα

18 μηνων - 94 εκαοστα....πας στις καμπυλες, διασταυρωνεις και βρισκεις ποσο πιθανολογειται να ειναι στους 24μηνες. Δυο χρονων λοιπον πιθανολογειται να ειναι 98 ποντους (αν δεν αλλαξει καμπυλη ετσι? Για αυτο λεμε πιθανολογειται)

Μετα πας στονα αλλο πινακα που εχει το βιβλιαριο σου , που ειναι η καμπυλη του υψους σε αντιστοιχια με τα χρονια και διασταυρωνεις και εκει.

Αν θα δεις, σα 18 του χρονια, η αναλογη καμπυλη τον δειχνει περιπου 1.96!

Ζωη να'χει!

ο γιος μου στα 2 του ητανε 90 εκ και τωρα που κοντευει 3 ειναι 97.

Να ρωτησω κατι το υψος τουσ οτανε ητανε 6 μηνων ποσο ητανε γιατι η κορη μου

κοντευει 6 και ενω γεννηθηκε 48.5 εκ (οχι ψηλη) τους τελευταιους

2 μηνες αρχισε να ψηλωνει παρα πολυ και οταν εβαλα το υψος της σε μια καπυλη

στο ιντερνετ μου την εβγαλε πολυ εκτος οριων ( 5 μηνων 67 εκ.) και

αναρωτιεμαι αν ειναι οντως τοσο υπερβολικα ψηλη.