Jump to content
Clear Cache: αν κάτι δεν λειτουργεί στην οθόνη σας, καθαρίστε την μνήμη cache στους περιηγητές σας (chrome/firefox)! Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε την διαδικασία εκ νέου μετά απο λίγη ώρα! ×
Αλλαγή hosting/Το φόρουμ άνοιξε! Για κάποιες ώρες ή και 24ωρα ίσως παρατηρήσετε δυσλειτουργίες σχετικές με την μνήμη cache (server,software,browser) που διαχειρίζονται τα δεδομένα & απαιτείται να συγχρονιστούν. ×
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΓΧΟΣ ΜΕ ΤΗ ΧΩΡΙΑΚΗ

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ.

ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ 18-9-10.ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 18-10 ΕΚΑΝΑ ΧΩΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ 624.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ 1290 5 ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΗΛ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ.ΕΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ ΦΑΡΜΑΚΑ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΧΑΜΗΛΗ.ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Α ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ .ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΑΓΧΩΘΗΚΑ.

ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ Η ΧΩΡΙΑΚΗ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΠΑΝΩ ΗΤΑΝ 4300 Κ ΤΩΡΑ 1290.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ.

Διαφημίσεις

ρανια καλησπερα, καταρχην να σου ευχηθω να χαιρεσαι το παιδακι σου και με το καλο να υποδεχτεις και το δευτερο!

η χοριακη σου ειναι μια χαρα κοπελα μου...οσο για τη διαφορα των τιμως στις χοριακες μη μπαινεις στη διαδικασια να κανεις συγκρισεις...καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη...ισως να ειχες καθυστερημενη συλληψη!!!

και μη δινεις σημασια στα λεγομενα των ιατρων του ικα...κοιτανε να σε ξεπεταξουν και να σχολασουν...ασε τυα λαθη που γινονται...μπορει να παει αντρας για εξετασεις αιματος...να μπερδεψουν τις εξετασεις και να του πουν.........

"εισαι εγκυος..."

"μα ειμαι αντρας"

"ναι μα αυτο δειχνουν τα αποτελεσματα"

πιαστ'αυγο και κουρευτο δλδ

εσυ κανε υπομονη μεχρι την τεταρτη που θα πας στον γιατρο σου και θα δεις που ολα θα ειναι σουπερ!

καλη συνεχεια σου ευχομαι χωρις αγχος!!!

a0542f1a75.png

ηρθες θησαυρε μου κι αλλαξες τη ζωη μας!!!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

ΤΕΛΙΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΓΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΤΟΣΟ ΑΓΧΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΩ.ΚΑΙ ΕΧΩ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΕΜΒΡΥΟ ΣΤΟ ΣΑΚΚΟ.ΗΤΑΝ ΑΔΕΙΟΣ.ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ.

ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΕΜΕΙΝΑ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΟΝ ΘΩΜΑΚΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ 3.5 ΧΡΟΝΩΝ.

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ.

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.:D

σε ευχαριστω για τις ευχες σου και ανταποδιδω!

να χαιρεσαι και να καμαρωνεις τον μικρο θωμακο και ετσι να καμαρωσεις και το δευτερο νινι!!!

αγχος θα υπαρχει μεχρι να κρατησουμε τα μωρα μας αγκαλιτσα γερα και δυνατα...αλλα οσο μπορουμε ηρεμια!!!

καλη σου νυχτα και ολα να πανε καλα!!!

και την τεταρτη να μη ξεχασεις να ενημερωσεις οκ?καλα αποτελεσματα!

φιλια!!!

a0542f1a75.png

Τελικα ολα καλα!!πηγαμε χτες στον γιατρο ειδαμε ενα μικρο φασολακι και ακουσαμε και τη καρδουλα του!!!!5 εβδ κ 4 ημερων.μια χαρα.

Αρα το Συμπερασμα ειναι οτι δεν εχουν καμια σχεση οι τιμεσ την χωριακης και να μην αγχωνομαστε!!!!!!:P

Διαφημίσεις

Τελικα ολα καλα!!πηγαμε χτες στον γιατρο ειδαμε ενα μικρο φασολακι και ακουσαμε και τη καρδουλα του!!!!5 εβδ κ 4 ημερων.μια χαρα.

Αρα το Συμπερασμα ειναι οτι δεν εχουν καμια σχεση οι τιμεσ την χωριακης και να μην αγχωνομαστε!!!!!!:P

ρανια πολυ χαρηκα με τα νεα σας, καλη συνεχεια να εχεις και με το καλο!

φιλακια στον θωμακο σου και χαδακια στην κοιλιτσα σου!

a0542f1a75.png

σημασια εχει να διπλασιαζεται η χοριακη, που σημαινει οτι υπαρχει εξελιξη..

εγω ξεκινησα με χοριακη 40 και σημερα εχω ενα γιο 1 ετους

Ερασιτέχνες έχτισαν την Κιβωτό. Επαγγελματίες έχτισαν τον Τιτανικό!