Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

εχετε κανει ποτε ποπ-κορν.....

Recommended Posts

.....χωρις το καπακι της κατσαρολας;

Ηταν ιδεα του αντρα μου σημερα το απογευμα, μια που τα μικρα ηθελαν να δουν το καλαμποκι να σκαει. Ανοιξαμε λοιπον το καπακι και αρχισε να βρεχει παντου ποπ-κορν.

Τα παιδια χαρηκαν τοσο πολυ που ουρλιαζαν απο ενθουσιασμο καθως χορευαν κατω απο τον καλαμποκοπολεμο. Φυσικα μετα τα σκουπισαμε και δεν τα φαγαμε (εκτος απ'τον μικρο μας που ουτως η αλλως πεταει το φαγητο του στο πατωμα πριν το φαει-μαλλον για να προσθεσει γευση). Αλλα αξιζε τον κοπο.

Σκεφτηκα να το μοιπαστω τωρα που εχουμε αρκετα βροχερα απογευματα μπροστα μας...

Διαφημίσεις

τί ωραία..............φαντάζομαι χαρά τα παιδιά που θα έκαναν!

ελπίζω να μην το ζητάνε τώρα κάθε απόγευμα!!!!!!!!!!!!

kc3rp3.pngD0HJp3.png

"Μέχρι τώρα είχαμε ο ένας τον άλλον.. τώρα έχουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ..!"

31.07.2010

Χεχεχε είπες τις ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ λέξεις! Άκου εκεί ποπ κορν....

;);););)(κυκλοφορεί μια υστερία εδώ μέσα σχετικά με την κατανάλωσή του ενώ διαβάζει κανείς parents)

Έχει μεγάλη πλάκα με κατσαρόλα που έχει γυάλινο καπάκι.. εγώ με τον δικό μου ολόκληρα γαϊδούρια καθόμαστε και το χαζεύουμε!

it's never too late to start all over again

Διαφημίσεις

Καλό ακούγεται, μόνο που φοβάμαι ότι δεν θα καταφέρω να μαζέψω όλα τα ποπ κορν μετά. Όλο και κάτι θα μου ξεφύγει και θα το ξετρυπώσει η Στέλλα και θα το φάει μετά απο μέρες. ( το κάνει συνέχεια, ένα ψιχουλάκι να υπάρχει κάπου στο σπίτι ξεχασμένο θα το βρει και θα το φάει)

There is no patch for human stupidity.

sorry gia to double-posting, elegxa thn ypografh mou

Είναι πολύ ζουζούνια τα ζουζούνια σου :lol:

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

ακούγεται συναρπαστικό το θέαμα. χαρά στο κουράγιο σου. εγώ δεν το τολμώ καν. θα τα έχει φάει πριν φέρω τη σκούπα.

ποιός τα καθάρισε μετά τα απομεινάρια; αν τα καθάρισε ο σύζυγος, δώστου ένα φιλί, το αξίζει.

αν τα καθάρισες εσύ, σου αξίζουν περισσότερα φιλάκια!

καταπληκτικο θεαμα ετσι?

καθε φορα που φτιαχνω ποπ κορν παντα θελω να ανοιηω το καπακι αλλα δεν το τολμω ποτε!

χαρα στο κουραγιο σου, αλλα αφου περασατε ωραια χαλαλι!

668bab1939.png

thanks Aeriko :P, καλα να ειναι τα σκασμενα.

Το σκουπισμα ηταν οικογενειακη υποθεση, και ναι, ο μικρος εφαγε μερικα απο κατω. Αλλα αυτη ειναι μια υστερια που την ξεπερασα πριν τρια περιπου χρονια, οταν βρηκα την κορουλα μου, 9 μηνων τοτε, να τρωει ενα κομματι ανανα που ειχε κρυψει πισω απ'τον καναπε ποιος ξερει ποτε :shock::shock:

Τι εχει καλε το ποπ-κορν? Αθωο αθωο... ειδικα αν το κανεις στο σπιτι φρεσκο και χωρις αλατι... μονο με σκονη απ'το πατωμα :-P:oops::-P

Παρεπιπτωντως, εδω τισ λεμε "παρπαδούλες". Γεμιζει το στομα σου, ε;

Διαφημίσεις

πω πω φαντάζομαι την κόρη μου να το ζεί αυτό και το τρελλό γέλιο της αλλά φοβάμαι εμείς μόνο με γυάλινο καπάκι τα φτιάχνουμε οι δύο μας και σκάει στα γέλια που τα βλέπει να πετάγονται.Α τις έχω πάρει και πλαστελινες με εξάρτηματάκι για ποπ κόρν και κάνει και τον θόρυβο μόνη της ότι και καλά σκάνε αλλά να την αφήσω να λουστεί με ποπκορν βροχή????Μάλλον μόνο πριν τον γενικό θα το έκανα.:wink:

• 1 month later...

Παρεπιπτωντως, εδω τισ λεμε "παρπαδούλες". Γεμιζει το στομα σου, ε;

χαχαχα!!

άκουσα παρπαδούλες κ έφτασααααααααα!!!!!!!!

Τα χαιρετίσματα μου στη συντοπίτισσα:wink:

κ η ιδέα σας καταπληκτική κοπελιά!! θα εφαρμοστεί παραυτα σήμερα κιόλας:)

τα λάδια μετά σε όλη την κουζίνα και τον τοίχο και το σκούπισμα ποιός τα έκανε???

Να φανταστώ εσυ άμοιρη ε?? χαχαχα

Αξιζε όμως διότι είδες τα χαμογελάκια στα προσωπα τους και αυτο είναι σημαντικότερο απο τις δουλειες!!!