Jump to content
Clear Cache: αν κάτι δεν λειτουργεί στην οθόνη σας, καθαρίστε την μνήμη cache στους περιηγητές σας (chrome/firefox)! Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε την διαδικασία εκ νέου μετά απο λίγη ώρα! ×
Αλλαγή hosting/Το φόρουμ άνοιξε! Για κάποιες ώρες ή και 24ωρα ίσως παρατηρήσετε δυσλειτουργίες σχετικές με την μνήμη cache (server,software,browser) που διαχειρίζονται τα δεδομένα & απαιτείται να συγχρονιστούν. ×
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

το πρωτο μας παρτυ γεννεθλιων Νο 2

Recommended Posts

Η μικρη μου κλείνει χρονο σε λιγες μερες... το super παρτυ μας..... ή μαλλον το πάρτυ μας που ελπίζω τελικά να γινει σουπερ...εχει προγραμματιστει για τις 6 Νοεμβριου.... Προσκλήσεις είναι υπο κατασκευη.... το θέμα το έχω με το μπουφε....γιατι δεν θελω να κουραστω παρα πολύ μιας και δουλευω κιολας...και απ' την αλλη δεν θελω να χαλασω και πολλά χρηματα..... Εχω σκεφτει τα εξης:

λουκανικοπιτακια

τυροπιτακια

κοτομπουκιες

κεφτεδακια

μπομπες

1 σαλατα με ζυμαρικα (τι όμως δεν ξέρω )

και αλλή μια σαλάτα που επισης δεν ξέρω τι

επισης θα εχω πατατακια και διαφορα σκατολοιδια για τα μικρα...

φτωχο ε::: σας παρακαλώ Βοηθεια!!!!

Διαφημίσεις

Εγώ είχα ότι και εσύ χωρίς τις σαλάτες, γιατί είχαμε και μικρά και θα γινόταν χαμός αμα προσπαθούσαν να φάνε σαλάτες. Είχα επιπλέον, κροκέτες πατάτας σε σχήμα φατσούλες ( mckains από το super market κατεψυγμένες) , spring rolls, μίνι πιτσάκια ( Νικας νομίζω ή Υφαντής ). Αντι για το κλασσικό τυροπιτάκι είχα πάρει τα Σουσαμίνια. Σέρβιρα τα παραπάνω στο μπουφέ με διάφορες σάλτσες, μαγιονέζα, cocktail, barbeque, κτλ. Τα ετοίμασα όλα σε 2 ώρες (τόσο είχα διαθέσιμες) καθώς ήταν όλα προμαγειρεμένα και θέλαν 10-15λεπτά και θεωρήθηκε τόσο επιτυχία που προβληματίστηκα αν σε μπουφέ άλλη φορά αξίζει να φτιάχνω χειροποιήτα ή οχι.

Απέφυγα τα πατατάκια, γαριδάκια κτλ γιατί και εγώ και οι περισσότεροι φίλοι που είχα καλέσει τα αποφεύγουν για τα παιδιά. Είχα διάφορους χυμούς για τα πιτσιρίκια σε ένα μεγάλο μπολ για να παίρνουν ότι θέλουν και για τους μεγάλους μπύρες και αναψυκτικά. Είχα υπολογίσει τις μερίδες με μια φόρμουλα που είχα βρει στο ιντερνετ ( ανα ώρα που θα μείνουν ) αν σε ενδιαφέρει να το ψάξω να το ξαναβρω.

There is no patch for human stupidity.

ααααα... για τις προσκλησεις είμαι πολύ χαρούμενη πήρα ιδεες απο εδω και έχω ξεκινησει να φτιαχνω το εξης: πηρα χαρτονι (κανσον νομιζω πως το λένε) φουξια όπου έγραψα το υπέροχο κειμενακι που επίσεις απο εδω το βρήκα.... θα το τυλίγω και θα το βάζω μέσα σε ενα μπαλόνι καρδούλα πανω σε ειδικο καλαμακι για να στεκετε....

Διαφημίσεις

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!! είχα μέρες να μπω... μήπως υπάρχει και τιποτα άλλο στα ελληνικά; και μηπως καμια γνωρίζει να μου πει καμια σαλάτα με ζυμαρικα....;;;;;

ξερω πολά θέλω αλλά βασίζομαι σε σας.... εχω πάρει ιδεες απο εδω μέσα...εχω ενημερωθει...για μένα αυτο το forum ειναι πολύτιμο εργαλείο....

και πάλι ευχαριστώ!!!!

• 2 weeks later...

ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!! είχα μέρες να μπω!!! μόλις το είδα.... στο παρα τσακ.... αυριο δεν ερχομαι δουλεια...ετοιμασιες βλέπετε.... και το Σάββατο η μεγάλη μέρα!!!! Ax!!! Ανυπομονω εχει πάρτυ το κοριτσάκι μου!!!

Διαφημίσεις