Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

αναμονή για χοριακή (αγωνία!!!!!)

Recommended Posts

κορίτσια καλημέρα,

είμαι σε αναμονή για χοριακή το σαββατο και κοντευω να τρελαθώ....στις 14/10 μου έβαλαν 3 βλαστοκύστες (έκανα και προεμφυτική διάγνωση λόγω αποβολών) και δυστυχώς δεν έχω κανένα σύμπτωμα εγκυμοσύνης...

Ο γιατρός ήταν πολύ αισιόδοξος λόγω των 3 πολύ καλών εμβρύων αλλά δυστυχώς είναι και η πρώτη φορά που δεν νιώθω τίποτα. Τις αλλες φορές που ήμουν έγκυος το στήθος ήταν πιο πρησμένο, ειχα καφέ εκκρίσεις....τώρα τίποτα εκτός από κάτι δεκατακια...

Είναι καμία αλλη κοπέλα στην αναμονή ?????

Διαφημίσεις

καλημερα σου ευχομαι καλα αποτελεσματα μια μεγαλη χωριακη να εχεις!!!!!!!μια γνωστη μου εκανε εξωσωματικη και ειχε βαλει τρια και τωρα εχει ενα παιδακι!!!!!να εισαι αισιοδοξη οσο για συμπτωματα καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη!!!!!!περιμενω νεα σου!!!!!!

Με το καλό να σου έρθει το αποτέλεσμα που τόσο επιθυμείς.Δεν έχω να σου πώ κάτι πάνω στο θέμα, το μόνο που μπορώ να πώ είναι ότι έχω ακούσει περιπτώσεις που το μόνο σύμπτωμα τους ήταν η έλλειψη περιόδου και τίποτ'αλλα.Δεν ξέρω αν σε καθυσήχασα λίγο?

Δήμητρα

ποτε εκανες ακριβως την εμφυτευση

τι εννοείς με το "εμφύτευση"?? Μήπως εννοείς πότε εκανα εμβρυομεταφορά???? Στις 14/10 και μετά από 10 ημέρες στις 23/10 είναι το τεστ επειδή είναι βλαστοκύστες

Διαφημίσεις

chrischris, να μην απογοητεύεσαι. Εγώ είμαι 8 εβδομάδων και δεν έχω απολύτως κανένα σύμπτωμα!!! Ακόμα και το στήθος μου είναι στα φυσιολογικά του. Αν δεν ήταν κάτι καούρες να μου το υπενθυμίζουν συχνά πυκνά, δεν θα αισθανόμουν καθόλου έγκυος. :-D

εγω εαν δεν ειχα πάρει τόσα κιλά δεν θα το καταλάβαινα.σκέψου το έμαθα 2 μηνών σχεδόν.σου ευχομαι λοιπόν και εσύ να είσαι εγκυούλα χωρις κανενα συμπτωμα.περιμενουμε νεα σου

Κι' εγώ μετά από εμβρυομεταφορά δεν είχα κανένα σύμπτωμα αφού και το στήθος μου πρήστηκε αυτή τη φορά μετά το μήνα, μην αγχώνεσαι!

Απλά σκέψου ό,τι ότι είναι να έχει γίνει θα έχει γίνει, κοντά είναι το Σάββατο!

chrischris, να μην απογοητεύεσαι. Εγώ είμαι 8 εβδομάδων και δεν έχω απολύτως κανένα σύμπτωμα!!! Ακόμα και το στήθος μου είναι στα φυσιολογικά του. Αν δεν ήταν κάτι καούρες να μου το υπενθυμίζουν συχνά πυκνά, δεν θα αισθανόμουν καθόλου έγκυος. :-D

Newbie, συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου! Σου εύχομαι ο,τι καλύτερο!!

Μόλις διάβασα το ποστ σου και κάπως ανακουφίστηκα.

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα που περιμένω περίοδο και εχω αγωνια να ΜΗΝ μου έρθει. Επειδή όμως το στήθος μου δεν είναι καθόλου πρησμένο και έχω και κανονικά πονάκια περιόδου, μέσα μου το έχω αποκλείσει.

Τωρα παιρνω λίγο θάρρος.

Και να φανταστείς πως έχω ήδη μια κόρη και μια αποβολή........... υποτίθεται πως θα έπρεπε να εχω λιγοτερη αγωνία.......

ΑΛΛΑ νιωθω σαν να ειναι πρώτη φορά.

Ευχομαι σε ολα τα κορίτσια να γίνουν μανούλες και μετά όλες οι υπόλοιπες να μεγαλώσουμε τις οικογένειές μας.:)

Διαφημίσεις

ακομη κανενα συμπτωμα και το ηθικό πεσμενο....ντρεπομαι που το λεω αλλα σημερα εφτασα στο σημείο να σηκωθω απο το χαραμα και να βαζω θερμομετρα!!!!! Η παρανοια σε όλο της το μεγαλείο!!!! Άντε να ερθει τα σαββατο να φαω τη κρυαδα μου και να ηρεμήσω επιτελους!!!!!

κορίτσι μου το ίδιο κάναμε όλες όταν είμασταν στην αναμονη της χοριακης.!!!! ασε τον εκνευρισμό,είχα κάνει τσατάλια τα νευρα του αντρουλη μου. Εγω με πονους περιόδου έντονους,καθόλου πρισμενο στήθος και τελικά ήμουν έγκυος.Μην αγχωνεσαι γιατι θα κάνεις κακο και στο εμβρυάκι σου,και παλι σου λεω μεχρι τελευταία στιγμη για ΟΛΕΣ υπαρχει ελπίδα.Καλη επιτυχία

YiMXp3.png

Καλησπερα,

Η πιο δυσκολη περιοδος της προσπάθειας!! σε καταλαβαινω απόλυτα.. πιστεψε με οσες το εχουμε περάσει το εχουμε περασει ακριβως το ίδιο ... αφουγκραζομενες τον οργανισμό μας και σκεφτόμενες τα χειροτερα...

Ουτε εγω ειχα συμπτωματα εκτός απο δεκατα.

Σου ευχομαι καλή επιτυχια και με χοριακή στα υψη :D!!!

Θα περιμένουμε τα νέα σου.

chris, λυπαμαι παρα πολυ, κριμα....ημουν τοσο αισιοδοξη για σενα...

αφησε στον εαυτο σου λιγες μερες να το συνηδειτοποιησει και προχωρησε παρακατω, στο επομενο βημα.

Χαμενες υποθεσεις ειναι μονο αυτες για τις οποιες δεν αγωνιστηκες.

Δεν ειναι στο χερι του, αλλα στο δικο σου να γινεις μαμα. Μην το ξεχασεις ποτε αυτο!

Διαφημίσεις

chrischris λυπάμαι πολύ..Έχω περάσει κι εγώ τρεις φορές αυτή τη διαδικασία και σε νιώθω. Και είναι τώρα η στιγμή που λες αφού δεν πέτυχε και αυτό τι άλλο μένει; Μην το σκέφτεσαι έτσι, απλά δεν ήταν αυτή η τυχερή σου φορά. Θα έρθει αρκεί εσύ να καταλάβεις ότι δεν έχασες τον πόλεμο, αλλά μια μάχη. Κατανοητό και το συναίσθημα της αποτυχίας, και ηη οικονομική αφαίμαξη απ' τα κέντρα, αλλά πίστεψέ με, αξίζει να ξαναπροσπαθήσεις. Εύχομαι να "αναρρώσεις" σύντομα.

age.png

• 4 weeks later...

καλησπερα και απο μενα

και γω σε αναμονη ειμαι την αλλη δευτερα παω

τα συμπτωματα μιχ

να ρωτησω βρε κοριτσια μηπως και ξερει

και εχει ρωτησει καμια ποια η διαφορα των τιμων σε μας και σε μια γυναικα με φυσικο τροπο? γιατι το 30 γιαμενα ειναι οφ και για κοινη φυσιολογικο? λεμε τωρα ερηξα μια ματια στις τιμες χοριακων

utm_source=ticker&utm_medium=UBB&utm_campaign=tickers]ttba626.aspx[/url]

Γεια σου κι από αυτό το τόπικ

Candybaby!!!:D

Κι εγώ σε αναμονή ως τις 26/11!!!

Η μεγαλύτερη αναμονή από τις πέντε ως τώρα φορές μου!!!!

Από συμπτώματα όχι απλώς δεν έχω τίποτα, αλλά ίσα-ίσα: θέλω να καπνίσω, δεν είμαι πρησμένη, δεν έχω υπνηλία και έχω μια ενεργητικότητα άλλο πράγμα, εγώ που δε φημίζομαι για την ενεργητικότητά μου. Αφού έχω την εντύπωση πως αν με αφήσει κάποιος φεύγω με τα πόδια πάω Παρίσι και ξαναγυρνάω!!!!!!

Εμβρυομεταφορά έκανα την Παρασκευή και σήμερα έκλεισα την 4η μέρα (που βάσει του κέντρου θεωρείται ο απαιτούμενος). Όμως δεν θα επιστρέψω αύριο δουλειά, αλλά την άλλη Δευτέρα.

Γενικώς είμαι μια χαρά σε τέτοιο βαθμό που αναρωτιέμαι μήπως κάποιος κλώνος μου απορροφά τις ορμόνες που καταπίνω εγώ, πώς αλλιώς να το εξηγήσω;;;:confused::confused::rolleyes::rolleyes::lol::lol::lol::lol:

Αλήθεια έχει συμβεί σε καμιά να μην έχει το παραμικρό σύμπτωμα;;;

Και δεν το ρωτάω με την αγωνία μιας υποτιθέμενης εγκυμοσύνης, αλλά μήπως να ανησυχώ ότι δεν παίρνω καλά τα φάρμακα;;;

Αυτά!!!

Ό,τι θες γράψε να μοιραστούμε την αναμονή!!!

Φιλιά

Τζούκα

Κοριτσακια, να μαι και γω στην παρεα σας. Για αναμονή χοριακής ειμαι και γω....27/11....συμπυωμα ουδεν.....αλλα περιμένω...

Κι εγώ κάνω χοριακή ατις 27.11 Καλή μας τύχη!

FHkYp3.png

7B9qp3.png

Εμένα το αποτέλεσμα βγήκε θετικό. Εσένα; Καλή επιτυχία!

Συγχαρητήρια :D Με το καλό και στους εννιά και με να κάνεις γερά, όμορφα και καλότυχα μωρά!

Ελπίζω και τα υπόλοιπα κορίτσια να είχαν καλά αποτελέσματα.

Συγχαρητήρια :D Με το καλό και στους εννιά και με να κάνεις γερά, όμορφα και καλότυχα μωρά!

Ελπίζω και τα υπόλοιπα κορίτσια να είχαν καλά αποτελέσματα.

Σε ευχαριστώ! Κάθε ευχή σε όλες τις μέλλουσες μανούλες

FHkYp3.png

7B9qp3.png