Jump to content
Clear Cache: αν κάτι δεν λειτουργεί στην οθόνη σας, καθαρίστε την μνήμη cache στους περιηγητές σας (chrome/firefox)! Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε την διαδικασία εκ νέου μετά απο λίγη ώρα! ×
Αλλαγή hosting/Το φόρουμ άνοιξε! Για κάποιες ώρες ή και 24ωρα ίσως παρατηρήσετε δυσλειτουργίες σχετικές με την μνήμη cache (server,software,browser) που διαχειρίζονται τα δεδομένα & απαιτείται να συγχρονιστούν. ×
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Φουσκαλα με υγρο στο ποδι

Recommended Posts

Ουφ! Φρικαρα λιγο αποψε...Και θα ηθελα βοηθεια αν σας εχει τυχει κατι παρομοιο...

Λοιπον ο μικρος σημερα το πρωι που ξυπνησε ειχε φαγουρα στα ποδια. Δεν ειδα κατι ιδιαιτερο, σκεφτηκα κατι θα τον τσιμπησε (αν και κοιμηθηκε σε υπνοσακο)

Οταν γυρισε απο το σχολειο τα ποδια του ηταν καταματωμενα σε τεσσερα-πεντε σημεια. Και παλι ψυχραιμη, λεω θα τα εξυσε (το εχει ξαναπαθει)

Το βραδακι που τον ετοιμαζα για μπανιο, ειδα οτι εκτος απο το πρηξιμο στις γαμπες του και τις πληγουλες, ειχε και μια φουσκαλιτσα γεματη υγρο, σκληρη, που τον πονουσε. Εκει φρικαρα. Πηρα παιδιατρο, ευτυχως ηταν εκει, πηγαμε μας ειδε, αλλεργια λεει μαλλον. Μου εδωσε αταραξ και μια αλοιφουλα. Να προσεχουμε λεει να μην τα ξυνει και κανει επιμολυνση και χρειαστει αντιβιωση.

Δεν ξερω, εγω γιατι ανησυχω? Αλλεργια απο τι? Δεν εχουμε αλλαξει τιποτα (χτες για πρωτη φορα καναμε μασκα αερολιν αλλα ο γιατρος λεει αποκλειεται να του δημιουργησε αλλεργια αυτο)

Σας εχει τυχει τιποτα παρομοιο? Αν το πρωι ειναι ακομα ετσι τα ποδια του να τον παω σε κανενα νοσοκομειο η αφου τον ειδε ο παιδιατρος γινομαι υπερβολικη?

Διαφημίσεις

το σκεφτηκα ρε γαμωτο, αλλα σε τοσα σημεια? και στα δυο ποδια? και μεσα απο τον υπνοσακο? τι διαολο ολα τα κουνουπια-μαγκαιβερ στην περιοχη μας εχουν μαζευτει?

μακαρι να ειναι κουνουπι...

αυτη η κ@λ@φουσκαλα εδω μου'χει κατσει!

ρε συ, μηπως μπηκαν ψυλλοι και το καταφαγαν το παιδι???? μηπως στον παιδικο?

δες στο γκουγκλ, βαλε flea bites και δες μηπως μοιαζουν!!!

το εχει παθει πολυς κοσμος!

ευχαριστω βρε φυστικι μου... οχι δεν μοιαζει

μπα μαλλον καποια αλλεργια θα ειναι (παιζει και αλλεργια απο τσιμπημα)

θα δειξει...

θα δω πως θα ξυπνησει και βλεπουμε

ουφ!παλι αυπνη σημερα!

Διαφημίσεις

χαχαχα θενκς φυστικι

τα κρασακια μου παντως τα κοπανησα

(κατι τετοιες ωρες σκεφτομαι τη μανα μου. τρια παιδια, με καποια προβληματα, δεν επινε, δεν καπνιζε, πως τα καταφερε? γι'αυτο τωρα τα'χει παιξει!)