Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ?

Recommended Posts

Οπου να 'ναι μπαινω στο μηνα μου, κοριτσια, και καθως νιωθω οτι ξαφνικα θα μπω σε εναν ωκεανο για να κολυμπησω και μαλιστα χωρις σωσιβιο καθως ειμαι η πρωτη εγκυος στον κυκλο μου, ηθελα να ρωτησω αν θα πρεπει στανταρ να αγορασω θηλαστρο. Δηλαδη ειναι μια αγορα που σιγουρα θα μου χρειαστει? στη δουλεια θα επιστρεψω 2 μηνες μετα τη γεννηση του μπεμπη μου. Τι λετε?

Διαφημίσεις

Οπου να 'ναι μπαινω στο μηνα μου, κοριτσια, και καθως νιωθω οτι ξαφνικα θα μπω σε εναν ωκεανο για να κολυμπησω και μαλιστα χωρις σωσιβιο καθως ειμαι η πρωτη εγκυος στον κυκλο μου, ηθελα να ρωτησω αν θα πρεπει στανταρ να αγορασω θηλαστρο. Δηλαδη ειναι μια αγορα που σιγουρα θα μου χρειαστει? στη δουλεια θα επιστρεψω 2 μηνες μετα τη γεννηση του μπεμπη μου. Τι λετε?

κι εγω σε τετοιο ωκεανο μπηκα γιατι ημουν η πρωτη στον κυκλο μου, αλλα μετα απο 6 μηνες ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑΑΑΑΑ!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen: με την βοηθεια των κοριτσιων συνεχιζουμε!!!! μην ανυσηχεις για τιποτα και να κοιταξεις να χαρεις καθε στιγμη με το μωρακι σου!!! αν σκοπευεις να θηλασεις και να γυρισεις στην δουλεια, σιγουρα θα χρειαστεις θηλαστρο για να αφηνεις γευματα στο μωρακι σου..το ποιο ειναι καταλληλο για εσενα και απο ποτε θα μπορεις να το χρησιμοποιησεις θα σε βοηθησουν τα κοριτσια..απο εμενα με το καλο να ερθει το μωρακι σου και να μην δισταζεις να ρωτας!!!:wink:

83hKp3.png

Αφού θα πρέπει να γυρίσεις τόσο νωρίς στην δουλειά νομίζω ότι θα σου χρειαστεί για να κάνεις αντλήσεις και να φτιάξεις τράπεζα γάλακτος για το μωράκι σου. Εγώ έχω το Swign της Medela που είναι και φορητό και μπορείς να το παίρνεις μαζί σου στην δουλειά.

There is no patch for human stupidity.

σε ευχαριστω παρα πολυ για το κουραγιο!!!!! ειμαι πολυ μπερδεμενη. ξερω ολα θα φτιαξουν σε καποια φαση αλλα τωρα βομβαρδιζομαι απο πληροφοριες απο εδω ,απο το parents.gr και ειμαι......