Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Δημοσιοποίηση των εισοδημάτων όλων των φορολογουμένων στο Διαδίκτυο

Recommended Posts

Δεν ξέρω τι άποψη έχετε...

Προσωπικά, επειδή ήδη μια φορά με τον σύζυγό μου πέσαμε θύματα σοβαρής απάτης.

Επειδή με την οικονομική ανέχεια και εγκληματικότητα που επικρατεί τελευταία πολλά μπορεί να συμβούν (να μπουν στο σπίτι σου, να σε απαγάγουν ή ακόμα χειρότερα να απαγάγουν κάποιο μέλος της οικογένειάς σου κλπ κλπ)

Ελπίζω η ΑΠΠΔ να μη δώσει ποτέ έγκριση για μια τέτοια ανοησία...

Αν οι αρχές χρειάζονται πρόσβαση σε προσωπικά μας πχ στοιχεία, υπάρχουν και οι εισαγγελείς.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω τι άποψη έχετε...

Προσωπικά, επειδή ήδη μια φορά με τον σύζυγό μου πέσαμε θύματα σοβαρής απάτης.

Επειδή με την οικονομική ανέχεια και εγκληματικότητα που επικρατεί τελευταία πολλά μπορεί να συμβούν (να μπουν στο σπίτι σου, να σε απαγάγουν ή ακόμα χειρότερα να απαγάγουν κάποιο μέλος της οικογένειάς σου κλπ κλπ)

Αν οι αρχές χρειάζονται πρόσβαση σε προσωπικά μας πχ στοιχεία, υπάρχουν και οι εισαγγελείς.

συμφωνώ 100%. και εκτος της εγκληματικότητας ειναι και το πιο απλο: το κουτσομπολιό! Γιατί να γνωρίζει ο "γείτονας" μου πόσο δηλώνω? Απαράδεκτο. Ξέρετε αν θα βγει σε δημόσια διαβούλευση?

4cgjp3.png yUvep3.png

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

Μα δεν καταλαβαινω...τι νοημα εχει να γινει αυτο το πραγμα?Θα δωσει λυση σε καποιο προβλημα?

Αντι να κοιταξουν να ξεστραβωθουν να φτιαξουν ενα μηχανογραφικο συστημα να συνδεεται αυτοματα με την εφορια να λυσουν τη φοροδιαφυγη....αλλα που να παει τοσο μακρυα το μυαλο τους.

Θελω να πιστευω πως αυτο θα αφορα τον καθε χρηστη διαδικτυου ξεχωριστα για το ΔΙΚΟ του εισοδημα και οχι ελευθερα ολοι για ολους. Δεν βγαζει νοημα αυτο που λετε......

ΥΓ: Ειμαι ηδη χρηστης Taxisnet και ετσι καταθετω εφορια............καθενας τον λογαριασμο του και τα στοιχεια του. Εκτος και αν εννοει δημοσιευση σε νομικους φορεις ή αστυνομια. Αυτο βγαζει νοημα.....τελος παντων. Νομιζω οτι προκειτε για παρανοηση.....

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Διαφημίσεις

Θελω να πιστευω πως αυτο θα αφορα τον καθε χρηστη διαδικτυου ξεχωριστα για το ΔΙΚΟ του εισοδημα και οχι ελευθερα ολοι για ολους. Δεν βγαζει νοημα αυτο που λετε......

ΥΓ: Ειμαι ηδη χρηστης Taxisnet και ετσι καταθετω εφορια............καθενας τον λογαριασμο του και τα στοιχεια του. Εκτος και αν εννοει δημοσιευση σε νομικους φορεις ή αστυνομια. Αυτο βγαζει νοημα.....τελος παντων. Νομιζω οτι προκειτε για παρανοηση.....

Μπα κορίτσι μου. Πολύ απλά τα οικονομικά μας στοιχεία θα είναι προσβάσιμα από τον καθένα... Όχι μόνο από τις αρχές... Χωρίς εντολές χωρίς τίποτα...

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

Κι εγώ κάτι τέτοιο πιστεύω όπως η Ellemphriem.

Γιατί αν δεν πρόκειται για παρανόηση τότε σίγουρα είναι παράνοια.

Περιμένω όμως να σιγουρευτώ και μετά να μιλήσω.

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

θα μπορουν ολοι οι εγεγγραμενοι χρηστες του ταχισ να το διαβαζουν

κ μηνιαιως θα μπορουν να μαθουν μεχρι 20 στοιχεια φορολογικων δηλωσεων

λεει ομως οτι θα γινει αν το εγκρινει η αρχη προστασιας προσωπικων δεδομενων που δε νομιζω να το εγκρινει

παντως δεν συμφωνω

Συμφωνώ απολύτως.

Το σχέδιο είναι να είναι προσβάσιμα τα στοιχεία από τον καθένα, το διάβαζα στο πρωτοσέλιδο των Νέων, γίνεται και σε πολιτείες της Αμερικής, μάλλον από κει πήραν την ιδέα.

Αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο...

Θα ήθελα να ήξερα αν τους πήρε πολλή ώρα για να σκεφτούν κάτι τέτοιο.:roll: :roll:

Φαντάζεστε τι μπορεί να γίνει?

Δε νομίζω κορίτσια, κάτι άλλο θα εννοούν.

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Ναι μαζί με τα δικά μου εισοδήματα.....συγκλονιστικά φυσικά, θα ήθελα να δημοσιεύσουν οι ...........και τα δικά τους. Ας μας πουν τι λίγα έσοδα έχουν βουλευτές, πολιτικοί και λαμόγια και να δουν και τα δικά μου. ΟΙ ληστές και οι λοποδήτες ξέρετε, αν δουν τα δικά τους σίγουρα θα αφήσουν τον απλό λαό στην ησυχία του.

Καλά έχουμε ξεφύγει εντελώς. Εχουν φάει τα μαλλιοκεφαλά τους για να μην πω κάτι άλλο, και θα σωθούν επειδή θα βρουν ότι ο χ έχει περισσότερα απ΄ότι νομίζαμε.

Καλά είναι ανεγκέφαλοι;