Jump to content
Clear Cache: αν κάτι δεν λειτουργεί στην οθόνη σας, καθαρίστε την μνήμη cache στους περιηγητές σας (chrome/firefox)! Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε την διαδικασία εκ νέου μετά απο λίγη ώρα! ×
Αλλαγή hosting/Το φόρουμ άνοιξε! Για κάποιες ώρες ή και 24ωρα ίσως παρατηρήσετε δυσλειτουργίες σχετικές με την μνήμη cache (server,software,browser) που διαχειρίζονται τα δεδομένα & απαιτείται να συγχρονιστούν. ×
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

"Ελληνικό Παραδοσιακό Catering" Κριτικές

HaraG
 Share

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους,

Έχει κανείς σας άποψη για το "Ελληνικό Παραδοσιακό Catering";; Είμαι σχεδόν έτοιμη να κλείσω εκεί ένα όρθιο buffet που θα προσφέρω έξω από την εκκλησία στη βάπτιση του γιου μου και κάθε σχόλιο/ κριτική θα ήταν ευπρόσδεκτο..

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και συγνώμη που απαντάω τόσο αργά... ίσως να έχεις ήδη πάρει την απόφασή σου. Εγώ με το Ελληνικό έχω κάνει όλες μου τις εκδηλώσεις, από αρραβώνα στο σπίτι μέχρι βάπτιση του μεγάλου μου γιου, τα πάντα! Γενικά είναι πολύ καλά, αξιοπρεπέστατα και σχετικά οικονομικότερα από πολλά άλλα. Μάλιστα και η αδερφή μου τους χρησιμοποιεί και για εταιρικές εκδηλώσεις, άψογοι μέχρι στιγμής. Αν μπορώ να σου λύσω οποιαδήποτε απορία, μη διστάσεις.... Να πω επίσης πως κι εγώ τους πήρα και για τη βάπτιση του μικρού μου γιου που ετοιμάζω μάλλον για τα Χριστούγεννα αλλά λόγω κρίσης και μόνο, δεν ξέρω αν θα τους κλείσω και αυτή τη φορά!

Σας ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση!!! Είμαι πλέον σίγουρη ότι θα τους κλείσω, βέβαια περιμένω για το τυπικό της υπόθεσης κι ένα ραντεβού μαζί τους για να δοκιμάσω το μενού.

• 2 weeks later...

εγω εχω κανει γαμο και βαφτιση εκει και ηταν ολα υπεροχα. εχω στειλει παρα πολυ κοσμο εκει για τους γαμους και τις βαφτισεις τους και ειναι πολυ. ευχαριστημενοι και με τιμη αλλα και με ποιοτητα.

ζωη μου ειναι η κορη μου

Διαφημίσεις

• 5 months later...
Σας ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση!!! Είμαι πλέον σίγουρη ότι θα τους κλείσω, βέβαια περιμένω για το τυπικό της υπόθεσης κι ένα ραντεβού μαζί τους για να δοκιμάσω το μενού.

Τελικα είσαι ικανοποιημένη??? Πες μας γιατί κι εγώ ενδιαφέρομαι να κλείσω.

• 6 months later...

Λοιπον γραφω διοτι πηρα απο το φορουμ πολλες πληροφοριες και νιωθω πως οφειλω να ενημερωσω. Καναμε τη βαφτιση του γιου μας τελη ιουλιου και κλεισαμε το catering αυτο. Εμεινα 100% ικανοποιημενη. Ηταν με διαφορα φθηνοτερο στην τιμή, ειχαν απιστευτη ποικιλια στα φαγητα,ορεκτικα,σαλατες, το προσωπικο που μας εξυπηρετησε εξ αρχης αλλα και τα παιδια που ηρθαν στην δεξιωση ηταν επαγγελματιες στη δουλεια τους. Γενικα αξιζει! Πολυ φαγητο και μαλιστα οι ανθρωποι ειχαν φερει μαζι τους αλουμινεια ταψακια να μας δωσουν το φαγητο που περισεψε (σημειοτεον οτι περισσεψε τοοσο που τελικα εμειναν πισω ολοκληρα ταψια) και μετα ακομη και καλεσμενος σεφ που ειχε ερθει, μου λεγε τα καλυτερα για το φαγητο.

Γενικοτερα το συστηνω.

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...

εγω σχεδον εκλεισα μαζι τους,μενει να στειλω μια προκαταβολη.ηταν αψογοι στις συνεννοησεις τους και value for money.για μπουφε εξω απο την εκκλησια μου εδωσαν τιμη 11 ευρω το ατομο,αλλα τελικα επελεξα αλλο συνδυασμο,δηλαδη γλυκο στην εκκλησια (3,5 ευρω/ατομο) και φαγητο στο σπιτι (16 ευρω/ατομο)

.png

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Καλησπέρα!

Μόλις έλαβα κιʼ εγώ μια προσφορά από το Ελληνικό Παραδοσιακό και οι τιμές μου φαίνονται πολύ καλές...υπάρχει κάποια κοπέλα με πρόσφατη εμπειρία απο το συγκεκριμένο catering??

Ευχαριστώ πολύ!:):)

• 9 months later...

Καλησπέρα σε όλες!!

σκέφτομαι να κλείσω με το Ελληνικό παραδοσιακό catering, για βάπτιση-γενέθλια της κόρης μου.

Έχει καμία πρόσφατη εμπειρία, δηλαδή μέσα στο 2012 ώστε να ξέρω που βαδίζω, γιατί καμιά φορά με τον καιρό τα πραγματα αλλάζουν. Τα παραπάνω σχόλια βέβαια είναι πολύ θετικά αλλά ποτέ δεν ξέρεις, κάθε εμπειρία ευπρόσδεκτη!!

ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Το καλοκαίρι κάναμε τον γάμο μας κ είχαμε το Ελληνικό Παραδοσιακό.Το συστήνω ανεπιφύλακτα!!Καταρχάς με βοήθησαν πάρα πολύ σαν προσωπικό να καταλήξω εκεί που ήθελα κ όσο πιο οικονομικό γινόταν,μου είχαν δώσει πολλές επιλογές!Οι καλεσμένοι μου είπαν τα καλύτερα για το φαγητό κ αυτό φάνηκε γιατί δεν έμεινε τίποτα!!!Κι είχα και μπόλικο!!!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες: αυτόν που δείχνει, αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει.

Καλησπέρα σε όλες!!

σκέφτομαι να κλείσω με το Ελληνικό παραδοσιακό catering, για βάπτιση-γενέθλια της κόρης μου.

Έχει καμία πρόσφατη εμπειρία, δηλαδή μέσα στο 2012 ώστε να ξέρω που βαδίζω, γιατί καμιά φορά με τον καιρό τα πραγματα αλλάζουν. Τα παραπάνω σχόλια βέβαια είναι πολύ θετικά αλλά ποτέ δεν ξέρεις, κάθε εμπειρία ευπρόσδεκτη!!

ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Σου έστειλα πμ

καλησπέρα κορίτσια!!

θα μπορούσατε να με ενημερώσετε και εμένα σχετικά με το ελληνικό παραδοσιακό?

Σκέφτομαι για τη βαφτιση της κόρης μου τον Ιούνιο catering έξω απο εκκλησια

Ευχαριστω

Διαφημίσεις

• 4 months later...

Γεια σας! Κι εγώ μίλησα με το συγκεκριμένο catering για βάφτιση το Σεπτέμβρη. Εξακολουθεί να είναι τόσο καλό όσο λέτε; Μου είπε η υπεύθυνη ότι η ποιότητα τους είναι πολύ καλή αλλά να μην περιμένω gourme γεύσεις. Έχει καμιά σας πρόσφατη εμπειρία;

Γεια σας! Κι εγώ μίλησα με το συγκεκριμένο catering για βάφτιση το Σεπτέμβρη. Εξακολουθεί να είναι τόσο καλό όσο λέτε; Μου είπε η υπεύθυνη ότι η ποιότητα τους είναι πολύ καλή αλλά να μην περιμένω gourme γεύσεις. Έχει καμιά σας πρόσφατη εμπειρία;

εχουμε μιλησει και σε αλλο τοπικ, αυτο ειναι το catering που σου συστηνω και εγω....δεν καταλαβα γιατι σου ειπε ετσι η υπευθηνη, εγω θυμαμαι οτι απο τοτε ειχε gourme γευσεις....μηπως σου ειπε για finger food?

καθε μερα ολο και περισσοτερες εκπληξεις....

Ευχαριστώ Kathi

Τελικά έκανα και εγώ τη βάπτιση της κόρης μου σαν catering στην αυλή του σπιτιού μας, όλοι έμειναν πολύ ευχαριστημένοι από τις γεύσεις έτσι μου είπαν, οι ποσότητες ήταν πολλές, δηλαδή στην ουσία δεν μέτρησα τα παιδάκια που ήταν καμιά δεκαριά μικρά βέβαια, και πάλι έμειναν αρκετά φαγητά.

Επίσης, παρόλο που ήταν κέιτερινγ, τους ζήτησα και μου έφεραν΄δύο ομπρέλες, τρία τραπέζια, καρέκλες και στουλ κ έτσι κάθησαν τα μισά άτομα.

Γενικώς είμαι ευχαριστημένη από όλα, υπήρχαν αρκετές παροχές, και ήταν πρόθυμοι να με βοηθήσουν στον στολισμό τραπεζιών με ράνερ κ λοιπά καθώς και σε ένα τραπεζάκι με το βιβλίο ευχών. Όλα καλά, μόνο μείον, και θέλω να τους το πω, δεν έχω προλάβει που μου έφεραν μία διαφημιστική ομπρέλα ΜΥΘΟΣ και μου χάλασε αρκετά την εικόνα!!!! αυτό το βρήκαν άσχημο...

Όλα καλά όμως και οι τιμές καλές για τις παροχές και το φαγητό θεωρώ!!

Μαρία

Τελικά έκανα και εγώ τη βάπτιση της κόρης μου σαν catering στην αυλή του σπιτιού μας, όλοι έμειναν πολύ ευχαριστημένοι από τις γεύσεις έτσι μου είπαν, οι ποσότητες ήταν πολλές, δηλαδή στην ουσία δεν μέτρησα τα παιδάκια που ήταν καμιά δεκαριά μικρά βέβαια, και πάλι έμειναν αρκετά φαγητά.

Επίσης, παρόλο που ήταν κέιτερινγ, τους ζήτησα και μου έφεραν΄δύο ομπρέλες, τρία τραπέζια, καρέκλες και στουλ κ έτσι κάθησαν τα μισά άτομα.

Γενικώς είμαι ευχαριστημένη από όλα, υπήρχαν αρκετές παροχές, και ήταν πρόθυμοι να με βοηθήσουν στον στολισμό τραπεζιών με ράνερ κ λοιπά καθώς και σε ένα τραπεζάκι με το βιβλίο ευχών. Όλα καλά, μόνο μείον, και θέλω να τους το πω, δεν έχω προλάβει που μου έφεραν μία διαφημιστική ομπρέλα ΜΥΘΟΣ και μου χάλασε αρκετά την εικόνα!!!! αυτό το βρήκαν άσχημο...

Όλα καλά όμως και οι τιμές καλές για τις παροχές και το φαγητό θεωρώ!!

Μαρία

Αχ σε ευχαριστώ με βοήθησες πολύ!...στολισμό κι ομπρέλες στα χρέωσε ξεχωριστά ή τα έβαλε στην τιμή του μενου; Σκεφτομαι κι εγω να τους προτιμήσω.

Αχ σε ευχαριστώ με βοήθησες πολύ!...στολισμό κι ομπρέλες στα χρέωσε ξεχωριστά ή τα έβαλε στην τιμή του μενου; Σκεφτομαι κι εγω να τους προτιμήσω.

όχι όλα μέσα στην τιμή, δεν μου χρέωσαν τίποτα παραπάνω. Επίσης, επειδή εγώ ήθελα να κάνω δική μου τούρτα αλλού, μιας και είχαμε κ γενέθλια μου αφαίρεσαν και ένα μικρό μεν ποσό από τον τελικό λογαριασμό. Ήρθε ένα άτομο ως σερβιτόρος που για 60 άτομα που ήμασταν έτρεχε και δεν έφτανε, εγώ είχα μία άλλη κυρία που μας βοηθάει και κάτι έγινε, διαφορετικά δεν θα μπορούσε να εξυπηρετηθεί ο κόσμος.

Η χρέωση για κάθε σερβιτόρο είναι έξτρα.

Ελπίζω να σε βοήθησα,

Φιλικά, Μαρία

και εμενα για τα 100 ατομα, για το service , για το στησιμο και γενικα για ολη την εκδηλωση μου ειπε οτι θα χρειαστω 3ατομα (τα οποια ειναι extra απο την τιμη του μενου).....τα τραπεζια, καρεκλες, στολισμος τραπεζιων, οικιακος εξοπλισμος, ποτα και γλυκα ολα ειναι κομπλε μεσα στην τιμη.....την τριτη εχουμε ραντεβου για να καταληξουμε στο μενου....

καθε μερα ολο και περισσοτερες εκπληξεις....