Jump to content
Clear Cache: αν κάτι δεν λειτουργεί στην οθόνη σας, καθαρίστε την μνήμη cache στους περιηγητές σας (chrome/firefox)! Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε την διαδικασία εκ νέου μετά απο λίγη ώρα! ×
Αλλαγή hosting/Το φόρουμ άνοιξε! Για κάποιες ώρες ή και 24ωρα ίσως παρατηρήσετε δυσλειτουργίες σχετικές με την μνήμη cache (server,software,browser) που διαχειρίζονται τα δεδομένα & απαιτείται να συγχρονιστούν. ×
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μαγαζί στη Θεσσαλονίκη για αγορά δίσκων για τούρτες;

Recommended Posts

Ψάχνω αν υπάρχουν στη Θεσσαλονίκη μαγαζιά ή εταιρείες που πουλάνε χάρτινους ή πλαστικούς δίσκους για τούρτες. Θέλω να κάνω μια τούρτα και θα ήθελα να έβρισκα μια βάση-δίσκο για να την τοποθετήσω. Πουλάνε τα ζαχαροπλαστεία; (για λιανική πώληση)

Ευχαριστώ.

Διαφημίσεις

Δεν είμαι 100% σίγουρη , αλλά δοκίμασε να πας στο κατάστημα "Καναδάς" , είναι στη Βασ.Ηρακλείου , ανάμεσα στη Βανιζέλου και την Κομνηνών, έχει μεγάλη ποικιλία από τέτοια είδη , πιστεύω θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

Μόλις έφασα φλας: Στο ΜΑΚΡΟ έχει σίγουρα!

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Παλιά τα μαγαζιά για είδη ζαχαροπλαστικής ήταν στην πλατεία Εμπορίου πάνω από την Τσιμισκή στο ύψος των Λαδάδικων. Αν έχουν μείνει ακόμη εκεί θα βρεις ότι θέλεις.

Διαφημίσεις

Θα πάω και εγώ να ρωτήσω στο ζαχαροπλαστείο που είναι κοντά μας. Είναι ένα από τα ζαχαροπλαστεία "Μίλτος", στον Άγιο Ιωάννη Καλαμαριάς. Μπορεί να σταθώ τυχερή και να δίνουν. Ευχαριστώ πολύ.

• 2 weeks later...

Βρήκα στην πλατεία Εμπορίου 1 τετράγωνο μεγάλο, 2 κυκλικούς μεγάλους και 2 πιο μικρούς κυκλικούς δίσκους με 1,80 ευρώ (πάμφθηνα). Όλοι με βοηθήσατε πάρα πολύ. Ευχαριστώ :-P:-P:-P

• 1 year later...
Βρήκα στην πλατεία Εμπορίου 1 τετράγωνο μεγάλο, 2 κυκλικούς μεγάλους και 2 πιο μικρούς κυκλικούς δίσκους με 1,80 ευρώ (πάμφθηνα). Όλοι με βοηθήσατε πάρα πολύ. Ευχαριστώ :-P:-P:-P

Αν και έχει περάσει πολύς καιρός

Αν μπορείς να μου πεις που στην πλατεία εμπορίου θα σου ήμουν υποχρεη

Ευχαριστώ πολύ

Διαφημίσεις