Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΑΓΩΤΑΤΖΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΙ

Recommended Posts

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΠΑΓΩΤΑΤΖΗΣ ΜΕ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Ή ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ. ΤΟΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΟΥ. ΤΡΕΙΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΠΑΓΩΤΟΥ ΣΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΜΕΧΡΙ 100 ΑΤΟΜΑ: 3 ΕΥΡΩ/ΑΤΟΜΟ. ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΤΕ ΠΑΙΡΝΕΙ 2 ΕΥΡΩ/ΑΤΟΜΟ.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Η ΤΙΜΗ?

Διαφημίσεις

Νομιζω πως ειναι πολυ καλη η τιμη αυτη!

Σε παρακαλω πολυ αν μπορεις, στειλε μου με π.μ. το ονομα και το τηλεφωνο του ,ισως μου φανει και μενα χρησιμος!!!

ευχαριστω!

Και γιατι να μην παρεις παγωτο εσυ? ποιο φτηνα θα σου στοιχισει.. ποσο παγωτο νομιζεις οτι μπορουν να φανε οι καλεσμενοι σου? (εκτος αν εχεις την αδελφη μου καλεσμενη που με λιγη προσπαθεια θα φαει ολο το περιεχομενο απο το καροτσακι..

Οκ μαλλον το λες για το ολο "σκηνικο" να δουν τα παιδια τον παραδοσιακο παγωτατζη που δυσκολα θα συναντησουν.. Εμενα δεν μου κανει ομως εντυπωση γιατι ευτυχως το παιδι μου θα εχει τη δυνατοτητα και να τον δει και να φαει καιμακι παγωτο καθως παιρναει καθε μερα εξω απο το σπιτι μας.. το καλοκαιρι πουλαει παγωτο, το χειμωνα ζεστη μπουγατζα, ολα φτιαγμενα απο τον ιδιο.. Ειναι ο ιδιος παππους που φωναζα κι εγω μικρη "μαμα μαμα ο καιμακης τρεχα..." Ισως ενας απο του τελευταιους αυθεντικους αν οχι ο τελευταιος.. :cry:

Επισης εχουμε και τον "λουκουμα" που το πρωι πουλαει λουκουμαδες και κουλουρια.. (επισης ο ιδιος που φωναζαμε απο τα καγκελα του σχολειου "λουμουκαααααααα" και ερχοταν και μας εδινε..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

mamma mia πολύ ωραία ιδέα!Από τιμές δεν ξέρω αλλά μάλλον καλλή μου ακούγεται.

dora τι όμορφες εικόνες!!Μου θύμισες τον καλαμποκτσή!Κάθε απόγευμα καλαμπόκι αλμυρό και ζεστό!

Που μένεις και υπάρχει ακόμη?

Και γιατι να μην παρεις παγωτο εσυ? ποιο φτηνα θα σου στοιχισει.. ποσο παγωτο νομιζεις οτι μπορουν να φανε οι καλεσμενοι σου? (εκτος αν εχεις την αδελφη μου καλεσμενη που με λιγη προσπαθεια θα φαει ολο το περιεχομενο απο το καροτσακι..

Οκ μαλλον το λες για το ολο "σκηνικο" να δουν τα παιδια τον παραδοσιακο παγωτατζη που δυσκολα θα συναντησουν.. Εμενα δεν μου κανει ομως εντυπωση γιατι ευτυχως το παιδι μου θα εχει τη δυνατοτητα και να τον δει και να φαει καιμακι παγωτο καθως παιρναει καθε μερα εξω απο το σπιτι μας.. το καλοκαιρι πουλαει παγωτο, το χειμωνα ζεστη μπουγατζα, ολα φτιαγμενα απο τον ιδιο.. Ειναι ο ιδιος παππους που φωναζα κι εγω μικρη "μαμα μαμα ο καιμακης τρεχα..." Ισως ενας απο του τελευταιους αυθεντικους αν οχι ο τελευταιος.. :cry:

Επισης εχουμε και τον "λουκουμα" που το πρωι πουλαει λουκουμαδες και κουλουρια.. (επισης ο ιδιος που φωναζαμε απο τα καγκελα του σχολειου "λουμουκαααααααα" και ερχοταν και μας εδινε..

που μένεις αγάπη μου και συμβαίνουν όλα αυτά;Όχι το παιδί μου,αλλά ούτε εγώ δεν τα έζησα αυτά αφού μεγάλωσα στο κέντρο της Αθήνας...και η αλήθεια είναι ότι πολύ θα 'θελα....

as1cxEz0g410010MjkyZHwwNjIwZHxNeSBsaXR0bGUgTmljb2wgaXM.gif

Διαφημίσεις

Μένω στο Περαμα... γενικα εμεις εχουμε πολλους ανθρωπους που σου θυμιζουν τα παλια.. πχ μεχρι 2-3 χρονια εβλεπα και ανθρωπο με καρο να περναει εξω απο τοσ πιτι μου.. (εχω ομως χρονια να τον δω)

Ευτυχως στο Περαμα, ακομα τα παιδια παιζουν στο δρομο και στις πλατειες, και εμεις καθομαστε τα καλοκαιρινα βραδακια στα σκαλακια εξω απο τα σπιτια μας και κουτσομπολευουμε...

αν μου πεσει μια καλτσα απο τη μπουγαδα μου που κλασσικα την απλωνω στο μπαλκονι να κρεμεται στο δρομο (ευτυχως ακομα δεν ντρεπομαστε να το κανουμε στην περιοχη μας γιατι ειναι μαρτυριο οι απλωστρες) το πρωι θα την βρω ακουμπισμενη στα σκαλακια μου..

Και αν πω στον ταχυδρομο πηγαινε για μια βδομαδα τα γραμματα μου στη θεια μου ξερει που μενει η θεια μου.. :)

Ειμαστε ενα μικρο χωριο ακομα και πολυ γουσταρω...

O5Lop2.png

kIP3p2.png

• 1 month later...

πολυ ωραια ιδεα πραγματικα...απλα σκεφτομουν οτι με τα ιδια λεφτα θα αγοραζες ενα συντριβανι σοκολατας και θα γινοταν πανικος...

βεβαια το σκηνικο με τον παγωτατζη ειναι απαιχτο αλλα μ ετα ιδια λεφτα θα σου μεινει και το συντριβανι...

μου το προτειναν τα κοριτσια εδω στο φορουμ και το αγορασα ...το τι γινετε δεν φανταζεστε...και το δανειζω και στις φιλε ςμου αμα χρειαστει..

Διαφημίσεις

Μια και λεγαμε για τον παγωτατζη εμεις πλέον τον συνανταμε κανονικα και με το νομο καθημερινα.. Ο Χαρης μολις ακουει το κλασσικο "Καιμακι παγωτοοοοοοοοο" τρεχει... η μαμα τρωει ενα κανονικό και ο μικρος ενα μινι (δηλαδη χωνακι με μια σταλιτσα παγωτο) που ο ανθρωπος παντα μας το κερναει.. :D

O5Lop2.png

kIP3p2.png

• 1 year later...