Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Επισκέψεις στον γυναικολόγο

Recommended Posts

Ίσως φαίνεται χαζό το θέμα αλλά αντιμετωπίζω το εξής θέμα. Η κόρη μου είναι 14 μηνών και εγώ σαν έγκυος πρέπει να κάνω τις τακτικές επισκέψεις στον γιατρό. Ο γιατρός τώρα, καλός, χρυσός, αλλά δεν έχει ραντεβού στο ιατρείο του. Ότι ώρα και να πάω έχει μια αναμονή τουλάχιστον από 4-5 άτομα δλδ υπολόγιζε 2 ώρες. Την τελευταία φορά δοκίμασα να πάω ένα τέταρτο νωρίτερα από την ώρα που ανοίγει το ιατρείο και ήμουν 4η στην σειρά. Του είπα το πρόβλημα και μου είπε αν θέλω να πηγαίνω μετά τις 9 να με βλέπει μετά τον τελευταίο. Αυτό δεν μου αρέσει αφενός γιατί ένας άνθρωπος που είναι στο πόδι από τα ξημερώματα, έχει δει 15 ασθενείς, έχει κάνει 2 χειρουργεία, τι διάθεση και τι όρεξη θα έχει για εμένα. Και αφετέρου γιατί εκείνη την ώρα πέφτει για ύπνο η μικρή και συνήθως την βάζω για ύπνο εγώ.

2 φορές πήγα πρωί στο μαιευτήριο να με δει ο γιατρός αλλά και αυτό στοιχίζει σχεδόν διπλάσια από την επίσκεψη στο ιατρείο. Δεν ξέρω τι να κάνω. :(

There is no patch for human stupidity.

Διαφημίσεις

Oντως αυτό είναι πολύ κουραστικό και πολλές φορες εχω σκεφτεί γιατι βάζουν τα ραντεβου τους ανα ένα 10' ή 15',για να φαινεται ότι έχουν κόσμο και δεν σκέφτοντε εμας να περιμένουμε τόση ώρα????

Πιστευω υπαρχουν και άλλοι οι οποιοι είναι καλοι γιατροί οποτε θα σου προτεινα να τον αλλαξεις..

YiMXp3.png

απαραδεκτο τοτε ποιο νοημα τα ραντεβου?το ειδε εδω στις σερρες σε παιδιατρο και εφυγα ειχα παρει τηλ για πρωτη φορα τι ωρα να παω και μου λεει μετα τις 5.30 ανοιγει και παω και βλεπω ενα πανικο ουτε μια γραμματεα να ρωτησω ποσο θα περιμενω πηρα το παιδι μου και εφυγα.και βεβαια δε ξαναπατησα μην πω και για τη σκονη-βρωμια που ειχε η αναμονη και αναρωτηθηκα πως πανε ολες αυτες οι μανες τα παιδια τους εκει.βρηκα αλλη η οποια να περιμενω κανενα 5 λεπτο.γενικα θεωρω οτι δε με σεβονται οταν εχω κλεισει ραντεβου και πρεπει να περιμενω.εχει και αλλου πορτοκαλιες

Ποτε δεν εχω περιμενει πανω απο 10 15 λεπτα στον γιατρο μου.

Και τι εννοεις "2 φορές πήγα πρωί στο μαιευτήριο να με δει ο γιατρός αλλά και αυτό στοιχίζει σχεδόν διπλάσια από την επίσκεψη στο ιατρείο"?

Εγω δεν πληρωνω επισκεψεις κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης.Ο γιατρος μου παιρνει μονο την αμοιβη της γεννας στο τελος.

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

στην επαρχια δεν εχουμε τετοιες συμπεριφορες γιατρων εκτος της παιδιατρου που αναφερθηκα.στο γυναικολογο μου τηρει αυστηρα τα ραντεβου και σκεψου επειδη κανει και αυχενικη διαφανεια- β επιπεδου- αμνιοπαρακεντυησεις εχει τετοια εξειδικευση τα ραντεβου του κρατανε ωρα και δε μαζευει κοσμο στηνν αναμονη.σκεψου καθε φορα απο τον 5 μηνο και μετα με ειχε μια ωρα μεσα και εκανε β επιπεδου καθε φορα και απλα τα ραντεβου του ειναι κλεισμενα για βδομαδες.ομως οχι τετοιο μπαχαλο οπως λες.βγαινει το ενα ραντεβου μπαινει το αλλο και αυτο στις σερρες που ειναι ο μοναδικος οχι τετοιο χαος ομως

Coraline...αυτό που περιγράφεις το έζησα με τον πρώτο γυναικολόγο μου...κάθε φορά που είχα ραντεβού ήξερα ότι όλο το απόγευμα και το βράδυ μου ήταν καταδικασμένο...μία φορά θυμάμαι ότι περίμενα 2,5 ώρες για να με δει..αλλά και κάθε φορά που πήγαινα γινόταν χαμός στο ιατρείο του...

Τελικά άλλαξα γιατρό και το περισσότερο που περιμένω είναι 10 λεπτά...και τα 2 παιδάκια μου με αυτόν τα έκανα...και είμαι υπερευχαριστημένη...γιατί κακά τα ψέματα όταν έχεις και παιδιά δεν έχεις την πολυτέλεια του χρόνου...

Η γνώμη μου είναι να αλλάξεις γιατρό...υπάρχουν πολλοί καλοί γιατροί και με λιγότερη αναμονή...

Coraline...αυτό που περιγράφεις το έζησα με τον πρώτο γυναικολόγο μου...κάθε φορά που είχα ραντεβού ήξερα ότι όλο το απόγευμα και το βράδυ μου ήταν καταδικασμένο...μία φορά θυμάμαι ότι περίμενα 2,5 ώρες για να με δει..αλλά και κάθε φορά που πήγαινα γινόταν χαμός στο ιατρείο του...

Τελικά άλλαξα γιατρό και το περισσότερο που περιμένω είναι 10 λεπτά...και τα 2 παιδάκια μου με αυτόν τα έκανα...και είμαι υπερευχαριστημένη...γιατί κακά τα ψέματα όταν έχεις και παιδιά δεν έχεις την πολυτέλεια του χρόνου...

Η γνώμη μου είναι να αλλάξεις γιατρό...υπάρχουν πολλοί καλοί γιατροί και με λιγότερη αναμονή...

μια εγκυο γυναικα να περιμενει 2.5 ωρες?αλλο για απλο ελεγχο γυναικολογικο εγκυο?καλα εκανες και αλλαξες να μαθουν να εκτιμουν εμας που τους πληρωνουμε να μας σεβονται

Επειδή και η αλλαγή γιατρού δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση θα του ζητήσω να κανονίσει να με βλέπει συγκεκριμένη ώρα ανεξάρτητα από τον κόσμο που περιμένει. Αν δεν δεχτεί τότε θα σκεφτώ την αλλαγή. Στο πρώτο παιδί δεν με πείραζε γιατί δεν είχα άλλες υποχρεώσεις. Πηγαίναμε με τον άντρα μου και κουβεντιάζαμε μέχρι να έρθει η σειρά μας. Τώρα πρέπει να πηγαίνω μόνη μου, γιατί κάποιος πρέπει να μείνει πίσω με το παιδί, και να με παίρνει κάθε λίγο τηλέφωνο 'αργείς; η μικρή φωνάζει μαμα συνέχεια'.

Διαφημίσεις

Δυστυχώς και στο δικό μου υπάρχει πολλές φορές αναμονή. Ευτυχώς όμως που υπάρχει κατανόηση και σε τέτοιες περιπτώσεις κανονίζει η γραμματέας του να μπαίνουν ως πρώτα ραντεβού...όπως όταν πήγα στις 40 μέρες μετά τη γέννα και εννοείται ότι δεν μπορούσα να περιμένω πολύ ώρα.

Το κακό με το δικό σου είναι ότι δεν υπάρχουν ραντεβού...εκεί θα πρέπει να κάνεις μια συννενόηση μαζί του προκειμένου να σε εξυπηρετεί ίσως με προτεραιότητα.

Και φυσικά η αλλαγή του γιατρού δεν είναι εύκολη...ειδικά αν το μόνο παράπονο είναι αυτό!

και εγω ειχα το ιδιο προβλημα..συν το γεγονος οτι ζω 1 ωρα μακρια απο το κεντρο της θεσσαλονικης..

του το ειπα και το σεβαστηκε.μου εκλεινε το 1 απογευματινο ...

οντως ειναι φρικη να περιμενεις ..εγω ειχα και τον μεγαλο μου 3,4 χρονων και του εκανε το ιατρειο παιδοτοπο!!!!!!!!

Αυτό είναι καλή ιδέα, θα πηγαίνω με την μικρή ( ίσως και το ποδηλατάκι της μαζί) και θα περιμένουμε εκεί. Πιστεύω ότι από μόνοι τους θα μας βάζουν πρώτους και μάλιστα με τις ευλογίες και τον υπολοίπων ασθενών.

Μία φορά πάντως που έτυχε να πάω με το γιο μου του έβαλε ο μικρός τις φωνές μόλις είδε τον υπέρηχο στην κοιλιά. Αφού το μόνο πρόβλημα που έχεις με το γιατρό είναι τα ραντεβού ίσως να πρέπει σκεφτείς το βραδυνό ραντεβού. Άλλωστε αν δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα θα είναι μόνο για μία φορά το μήνα (ένα βραδυ δεν πειράζει και να μην κάνει μπάνιο η μικρή). Πάντως σε αρκετούς γιατρούς γίνεται ο χαμός. Έχει τύχει και στο δικό μου να περιμένω 40 λεπτά (μάξιμουμ) και από τότε κλείνω πάντα το πρώτο ραντεβού πρωι πρωι. Δεν περιμένω καθόλου. Βέβαια κάπως δικαιολογείται γιατί υπάρχουν και κάποια έκτακτα. Ακόμα και εγώ έχει τύχει να πάω 2 φορές μη προγραμματισμένα και σίγουρα με εμένα και μόνο πήγαν πίσω τα ραντεβού του κατά 30 λεπτά. Αυτό είναι κατανοητό. Όχι όμως και 2 1/2 ώρες.

Oντως αυτό είναι πολύ κουραστικό και πολλές φορες εχω σκεφτεί γιατι βάζουν τα ραντεβου τους ανα ένα 10' ή 15',για να φαινεται ότι έχουν κόσμο και δεν σκέφτοντε εμας να περιμένουμε τόση ώρα????

Πιστευω υπαρχουν και άλλοι οι οποιοι είναι καλοι γιατροί οποτε θα σου προτεινα να τον αλλαξεις..

o γιατρος που πηγαινω βαζει ραντεβου καθε 45 λεπτα οπτε δεν περιμενεις στην αναμονη πανω απο5-10 λεπτα

ελεος δηλ για μια επισκεψη θα φαω ολο το απογευμα στο περιμενε;

Διαφημίσεις