Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΠΟ 16ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

άντε βρε κορίτσια πείτε καμιά ιδέα γιατί κι εγώ ήθελα να ρωτήσω. Εκτός από baby swimming υπάρχει κάτι άλλο? Βαριούνται τα καημένα μέσα στο σπίτι και τώρα που θα χειμωνιάσει έλεγα μήπως έβρισκα κάτι ενδιαφέρον να κάνουν...

UmGGp3.png

άντε βρε κορίτσια πείτε καμιά ιδέα γιατί κι εγώ ήθελα να ρωτήσω. Εκτός από baby swimming υπάρχει κάτι άλλο? Βαριούνται τα καημένα μέσα στο σπίτι και τώρα που θα χειμωνιάσει έλεγα μήπως έβρισκα κάτι ενδιαφέρον να κάνουν...

Αυτο ακριβώς ....

Δεν ξερω κοριτσια και εγω αυτο ψαχνω εκτος και αν μαζευομαστε σε σπιτι και παιζουν ολα μαζι

:DΝΙΚΟΛΑΣ 22/01/09 ΜΠΕΜΠΗΣ 05/01/2011 ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΟΥ:D

Διαφημίσεις

μουσικοκινητική στα ωδεία του ΝΑΚΑ

http://www.nakas.gr

Αγαπη μου μολις τωρα σου εγραφα πμ για να σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! για το cd το έλαβα! Αυτο το λινκ ειναι παρα πολυ χρησιμο ξερεις τιποτα παραπανω εσύ εχεις παει το παιδακι σου?

ηθελα πολυ να την παω, αλλα δεν τα ειχα καταφερει την προηγουμενη σχολικη χρονιά

πηγαιναν ομως τα ανηψια μου. πέρναγαν πολύ ωραια. κανουν μουσικοκινητική και στο μαθημα συμμετεχουν και οι γονείς. τα διδακτρα ειανι τσιμπημένα, αλλα νομίζω αξιει τον κόπο.

μπορείς να κάνεις ενα δοκιμαστικό μάθημα και μετα να γραφτείς.

age.png

ηθελα πολυ να την παω, αλλα δεν τα ειχα καταφερει την προηγουμενη σχολικη χρονιά

πηγαιναν ομως τα ανηψια μου. πέρναγαν πολύ ωραια. κανουν μουσικοκινητική και στο μαθημα συμμετεχουν και οι γονείς. τα διδακτρα ειανι τσιμπημένα, αλλα νομίζω αξιει τον κόπο.

μπορείς να κάνεις ενα δοκιμαστικό μάθημα και μετα να γραφτείς.

αμα ειναι τσιμπιμενα ... προτιμω οταν μεγαλωσει να το βαλω καπου αλλου :( μακαρι να μπορουσα

Εγω το πηγα στον Νακκα το βλασταρι μου με πληρη αποτυχια. Στο πρωτο δοκιμαστικο δεν εδειξε κανενα ενδιαφερον του φανηκε εντελως βαρετο και ηταν να πουμε την μαυρη αληθεια.

Την δευτερη φορα που πηγαμε εγινε ο κακος χαμος. Στηλωσε τα ποδια κατω σαν αλογο και αρνιοταν να μπει στην αιθουσα. Οσο κι αν προσπαθησα ουρλιαζε και ετσι αναγκαστηκαμε να φυγουμε γιατι εμποδιζαμε με τις στριγλιες και τα αλλα παιδακια που ηταν εκει.

Κολυμβητηριο στην Καλλιθεα που υπαρχει???

Διαφημίσεις

Εγω το πηγα στον Νακκα το βλασταρι μου με πληρη αποτυχια. Στο πρωτο δοκιμαστικο δεν εδειξε κανενα ενδιαφερον του φανηκε εντελως βαρετο και ηταν να πουμε την μαυρη αληθεια.

Την δευτερη φορα που πηγαμε εγινε ο κακος χαμος. Στηλωσε τα ποδια κατω σαν αλογο και αρνιοταν να μπει στην αιθουσα. Οσο κι αν προσπαθησα ουρλιαζε και ετσι αναγκαστηκαμε να φυγουμε γιατι εμποδιζαμε με τις στριγλιες και τα αλλα παιδακια που ηταν εκει.

:D:D:D φανταζομαι το σκηνικο πλακα θα ειχε

να σε ρωτήσω κάτι; αφου το δοκιμαστικό ήτνα βαρετό, γιατι ξαναπήγατε; ο λόγος τους δοκιμαστικού, αυτός είναι...

age.png

MARCO POLO Αν λες για εμας παμε στο Γοργονες & μαγκες στη Γλυφαδα

δεν εχει baby swimmingστη Καλλιθεα

:DΝΙΚΟΛΑΣ 22/01/09 ΜΠΕΜΠΗΣ 05/01/2011 ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΟΥ:D

Ειπα να δωσω μια ευκαιρια στο παιδι μηπως και του αρεσει και αντεδρασε ασχημα γιατι ηταν καινουργιο πραγμα. Ασε που την πρωτη φορα δεν εκλαιγε απλα κοιτουσε την δασκαλα με ενα υφακι και καλα τι βλακειες κανει αυτη?????

Δεν ηταν και χαλια βρε παιδι μου απλα για την ηλικια του γιου μου που ειναι 18 μηνων δεν ειχε κατι ιδιαιτερο. Τα μικροτερα παιδακια που δεν περπατουσαν εδειχναν να εντυπωσιαζονται περισσοτερα με την φωκια και τους ηχους και με το γεγονος οτι τραγουδουσε η δασκαλα.

Ισως επρεπε να τον βαλουν στο μεγαλυτερο τμημα.

Καλα η ολη φαση δεν ειχε καθολου γελιο εκεινη την στιγμη. Φανταστειτε μια δασκαλα να τραγουδαει λες και δεν συμβαινει τιποτα και εναν Μαριο στα πατωματα να οριεται σε κατασταση αμοκ. Αφου τον πλησιασε η δασκαλα με την φωκια και ισα που δεν την δαγκωσε. Οι αλλοι γονεις να με κοιτανε οι μισοι με βλεμμα οικτου και οι αλλοι μισοι αρκετα ενοχλημενοι και με υφακι.

Ετσι τον πηρα και φυγαμε για να γινει το μαθημα με τα αλλα παιδια και για να τον συνεφερω. Παρολιγο να βαλω τα κλαμματα απο την πιεση εκεινη την στιγμη γιατι ηθελα πολυ να κανουμε κατι μαζι εκτος σπιτιου αυτον τον χειμωνα και απογοητευτηκα με την αντιδραση του.

Μετα ομως ηρεμησα και ειπα οκευ αφου δεν του αρεσε δεν θα κατσουμε να σκασουμε κι ολλας. Αλλα εκεινη την στιγμη που τον επιασε το αμοκ ανεβασα πιεση 300.

Διαφημίσεις