-
-
- 14 απαντήσεις
- 530 εμφανίσεις
-
- 76 απαντήσεις
- 17.642 εμφανίσεις
-
- 8.230 απαντήσεις
- 232.337 εμφανίσεις
-
Υποχρεώσεις Νονάς σε αβάφτιστο / πρίν την βάφτιση
Από Εύη-Εύη, in Ήθη και Έθιμα & Διαδικαστικά θέματα, Ιεροί Ναοί
- 11 απαντήσεις
- 207 εμφανίσεις
-
3,5 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ (λιγες λεξεις)
Από andrreas, in Προσχολική ηλικία (απο 2 ετών): Ανάπτυξη, Ψυχολογία, Συμπεριφορά
- 123 απαντήσεις
- 93.554 εμφανίσεις
-
- 275 απαντήσεις
- 102.625 εμφανίσεις
-
- 65 απαντήσεις
- 32.953 εμφανίσεις
-
- 1.289 απαντήσεις
- 274.737 εμφανίσεις
-
- 58 απαντήσεις
- 33.138 εμφανίσεις
-
- 452 απαντήσεις
- 244.790 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 130 εμφανίσεις
-
- 102 απαντήσεις
- 32.925 εμφανίσεις
-
-
Similar Content
-
Από bebarakos,Θα ηθελα την βοηθεια σας. Ο μικρουλης μου ειναι 3 μηνων και εμφανιζει εντονη παλινδρομηση. Ο παιδιατρος προσπαθει να με καθησυχασει ομως εγω πραγματικα ανησυχω αφου τις τελευταιες μερες δεν τρωει. Ξερετε κανενα καλο παιδογαστρεντερολογο στη θεσσαλονικη;
-
Από Sia79,Γεια σας κοριτσια, ειμαι καινουρια στο forum. Ψαχνω εναν καλο γυναικολογο για λαπαροσκοπηση στην Θεσσαλονικη, υποφερω απο ενδομητριωση. εχω ακουσει για 2 πολυ καλους, τον Γεωργιο Παντο και τον Χαρη Σαραβελο και δεν μπορω να αποφασισω. Ξερει καμια τιποτα για αυτους? Θα ηθελα την βοηθεια σας. Ευχαριστω.
-
Από LENAV,ΓΕΙΑ ΣΑΣ
ΘΕΛΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΒΡΕΦΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ .
ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΠΟΤΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΡΑΙΑΣ, Ν.ΕΠΙΒΑΤΩΝ, ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ, Ν.ΡΥΣΙΟΥ, ΤΡΙΛΟΦΟΥ ΚΤΛ...
ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ:
ABC ΠΕΡΑΙΑ
ΑΓΩΓΗ ΚΑΡΑΦΑΝΤΗ-ΠΕΡΑΙΑ
- ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΕΡΜΗΣ & ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ-
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗ ΦΥΣΗ (ΤΡΙΛΟΦΟΣ) ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ...ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ?
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ? -
Από letti,Καλησπέρα.
Έχω ένα ζουζουνάκι 2,5 μηνών και δυστυχώς θα πρέπει σε λίγο καιρό να την αφήσω και να πάω ση δουλειά. Το κακό είναι ότι παρ΄όλο που οι γιαγιάδες μας είναι διαθέσιμες μένουν μακρυά και δεν μπορούν να κοιτάξουν τη μπουμπούκα μου. Σε λίγο καιρό θ΄αρχίσω το ψάξιμο για βρεφονηπιακό και θα ήθελα τις γνώμες σας. Μένω στη Δυτική Θεσσαλονίκη (Συκιές\Ροδοχώρι) και φυσικά αναφέρομαι σε ιδιωτικό βρεφονηπιακό. -
Από κατερινα_κι,ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ(ΣΤΗΝ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ)
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΤΥΧΩ 5-6 ΑΠΟ ΕΣΑΣ.....!!! -
Από Sawoomn,Ψάχνω για κάποιο νοσοκομείο για μια επέμβαση κιρσοκήλης (3ου βαθμού).Ξέρω κάποιον που την έκανε στον άγιο παύλο θεσσαλονίκης και πήγε καλά. Τι μου προτείνετε?Πόσο θα μου κοστίσει? Ευχαριστώ.
-
Από Αλεξάνδρα13,Το αγοράκι μου 4,5ετών φοράει γυαλιά και παρακολουθείται από ιδιώτη γιατρό!Θα ήθελα όμως αν μπορώ να βρώ έναν καλό παιδοοφθαλμίατρο σε δημόσιο νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη γιατί το κόστος των επισκέψεων είναι πλέον απαγορευτικό για εμάς!Περιμένω να μου πείτε,σε οποιοδήποτε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης!
-