Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αντιαναγωγικα γαλατα και κολικοί

Recommended Posts

Για τα αντιαναγωγικά τα γάλατα βολεύουν πολύ οι τριγωνικές θηλές της chicco. Δεν χρειάζονται ούτε άνοιγμα, ούτε τίποτα ... βέβαια δεν κάνουν με τίποτα στα κανονικά γάλατα, αν τις χρησιμοποιήσετε με αυτά ετοιμαστείτε για λούσιμο :lol::lol::lol: ...

1aLup3.png

BtUIp3.png

Διαφημίσεις

Και να σου πνηγεί, το χτυπάς στη πλατούλα και είναι μια χαρά. Μια φορά θα το δοκιμάσεις αν σου πνηγεί μην ξαναβάλεις αυτή τη θηλή!

Μήπως δεν τρέχει καλά το γάλα και κουράζεται το μωράκι γι' αυτό στο μισό σταματάει.

Γιατί όμως δεν το θηλάζεις αποκλειστικά? Συγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτη, αν δεν θες μην μου απαντήσεις :wink:

Προσπαθώ να αποφεύγω το συμπλήρωμα αλλά για παράδειγμα χθες τον θήλαζα 50 λεπτά κ πεινούσε, έτσι του έκανα κ ήπιε 50 γρ. μπουκάλι! Τι να πω; Δεν είχα γάλα κ δεν χόρτασε; Θέλω κ γω να αποφέυγω το μπουκάλι γιατί κάνει κ κολικούς. Τώρα πίνει το almiron ar κ μάλλον θα το αλλάξω.

Iwz1p2.png 

Θα μπορούσες να νοικιάσεις ένα νοσοκομιακό θήλαστρο να αντλείς γάλα και να το δίνεις σαν συμπλήρωμα. Ετσι και δεν θα δίνεις τη βρομό-σκόνη και θα ξέρεις οτι το μωρό τρώει και θα αυξήσεις την παραγωγή σου! :wink: Ετσι ώστε με τον καιρό να θηλάζεις αποκλειστικά!!

Μπες και στην ενότητα θηλασμός, εκεί θα σε βοηθήσουν να τα καταφέρεις!!

Εγώ δυστηχώς δεν τα είχα διαβάσει όλα αυτά και με το συμπλήρωμα μου κόπηκε το γάλα μου και θήλασα 10 μέρες :oops::oops::cry:

Το δοκίμασα σε μια θηλή αλλά δεν του έδωσα ακόμα να πιει γιατί φοβάμαι! Έπίσης νομίζω ότι δεν του αρέσει το γάλα ή δεν μπορέι να πιει. Σήμερα ενώ ήπιε το μισό μπουκάλι σταμάτησε να πίνει κ γύριζε προς τα μένα κ ετρωγε την μπλούζα μου! Μετά αναγκαστηκά τον θήλασα κιόλας! Τι συμβαίνει άραγε;

το ξενο γαλα δεν πρεπει να το δινεις εσυ!!!!

πρεπει να το δινει αλλος κι εσυ να φευγεις εντελως απο το σπιτι!!!

το μωρακι σου δεν καταλαβαινει γιατι του αρνεισαι το στηθος σου!!!

σε μυριζει και ειναι κριμα!!!

οσο του δινεις ξενο τοσο θα μειωνεται το δικο σου!!!

αν θες βοηθεια για να μην αποθηλασις ελα στην ενοτητα του θηλασμου να σε βοηθησουμε!!! :)

9a7bp2.pngIm47p2.png

• 2 weeks later...

Με το Aptamil AR παρατήρησα κι εγώ πολλά αέρια στο μπέμπη μου συν του ότι μια είναι δυσκοίλιος μια κάνει πολύ μαλακά κακάκια.... Υπάρχει κανείς που να παρατήρησε αλλαγή προς το καλύτερο με άλλο γάλα;

Διαφημίσεις

Ο φαρμακοποιος μου εκανε το εξης στο μωρο του. Επειδη καποιο γαλα δημιουργουσε πολλους εμετους στο μωρο του και κξαποιο αλλο του προκαλουσε πολλες υδαρεις κενωσεις την ημερα ανακατεψε τα δυο γαλατα και εδινε στο παιδι του.

Εγω το δοκιμασα να ειμαι ειλικρινης στο παιδι μου με μιξη δυο κουτιων διαφορετικης μαρκας που κατα την εκτιμηση μου ηταν τα καλυτερο για το παιδι μου.

Animation3-6.gif

"Some only dream of Angels, I held three in my arms"

Κορίτσια πείτε μου πώς να ανοίξω μεγαλύτερη τρύπα στις θηλές καουτσούκ της νουκ. Δοκίμασα κ με το μηχανάκι της κίκο αλλά δεν έκανε κ μετά με παραμάνα αφού την έκαψα αλλά αφησε μαυρο σημάδι στην τρύπα της θηλής. Θα περάσει αυτό στο μωρό ή πρεπει να τις πετάξω κ να δοκιμάσω με άλλο τρόπο;;

Iwz1p2.png 

Κορίτσια πείτε μου πώς να ανοίξω μεγαλύτερη τρύπα στις θηλές καουτσούκ της νουκ. Δοκίμασα κ με το μηχανάκι της κίκο αλλά δεν έκανε κ μετά με παραμάνα αφού την έκαψα αλλά αφησε μαυρο σημάδι στην τρύπα της θηλής. Θα περάσει αυτό στο μωρό ή πρεπει να τις πετάξω κ να δοκιμάσω με άλλο τρόπο;;

δεν το συζητω κατα τη γνωμη μου πρεπει να τις πεταξεις ...αλλοιωθηκε το υλικο εδω λενε (αν και ακραιο) καθε 3 μηνες θελουν αλλαγη οι θηλες γιατι εχει φθορα το υλικο...

παρε αλλες αλλα δοκιμασε να βρεις αλλες θηλες αλλης μαρκας που να κανουν στο μωρακι σου και να ταιριαζουν και στο μπιμπερο ας πουμε αν εχεις τα φαρδια της νουκ σιγουρα περνουν επανω και θηλες της κικο.

κανε δοκιμες και βλεπεις γιαιτ θεωρω οτι ειναι πολυ μικρο το μωρακι σου για να περασεις σε νουμερο 2.

HKTLp3.pngNQ8bp3.png

Κορίτσια με το που ξαναξεκινήσαμε το αλμιρον AR ξεκίνησαν ξανά κολικοί κ πολλά αέρια, κ τα κακάκια μειωθήκαν σε 1-2 φορές τη μερα ενώ κάναμε γύρω στις 5-6. Υποτίθεται επειδή έχει κ χαρουπάλευρο βοηθά στη δυσκοιλιότητα, πώς γίνεται αυτό, να είναι τυχαίο; Τώρα πήρα το φρισολάκ κόμφορτ ελπίζω να σταματήσουν. :roll:

Iwz1p2.png 

Κορίτσια με το που ξαναξεκινήσαμε το αλμιρον AR ξεκίνησαν ξανά κολικοί κ πολλά αέρια, κ τα κακάκια μειωθήκαν σε 1-2 φορές τη μερα ενώ κάναμε γύρω στις 5-6. Υποτίθεται επειδή έχει κ χαρουπάλευρο βοηθά στη δυσκοιλιότητα, πώς γίνεται αυτό, να είναι τυχαίο; Τώρα πήρα το φρισολάκ κόμφορτ ελπίζω να σταματήσουν. :roll:

1-2 φορές την ημέρα να κάνει κακά δε θεωρείτε δυσκοιλιότητα. Το ίδιο πθέμα αντιμετώπισα και εγώ στην αρχή με το Almiron. Έκανα όμως υπομονή και αραίωσα λίγο τη δόση του γάλατος. Ούτε τόσους κολικούς κάνει και κακά κάνει δύο με τρεις φορές την ημέρα. Πριν του έδινα το frisolac komfort και έκανε φοβερή διάρροια για αυτό και του άλλαξα το γάλα.

Διαφημίσεις

• 1 year later...

Καλησπέρα σε όλους. Γράφω πρώτη φορά στο forum παρόλο που το παρακολουθώ καιρό τώρα. Η μικρούλα μου είναι 26 ημερών και έχουμε μεγάλο πρόβλημα με το γάλα.Από την κλινική μας έδωσαν το Απταμιλ 1 της milupa με το οποίο όταν την πήραμε σπίτι ήταν όλα καλά.Έκανε 3-4 φορές κακάκια την ημέρα όμως κανα δυο φορές έκανε εμετό ρουκέτα την ώρα που ρευόταν.Ο παιδίατρος μας είπε να της δίνουμε το novalac1 επειδή παράλληλα έβγαζα γάλα από το θήλαστρο και της το έδινα.Με το γάλα αυτό περάσαμε μία μαρτυρική εβδομάδα.Το μωράκι έκανε εμετούς συνέχεια και πανικοβληθήκαμε.Έπειτα ο παιδίατρος μας έδωσε το novalac AR 1 με το οποίο σταμάτησαν οι εμετοί, το μωρό ρεύεται σχεδόν αμέσως αλλά κάθε μία ώρα τρώει από 70 έως 100 γραμμάρια.Από την άλλη κάνει πολύ σκληρά κακάκια και πονάει. Σήμερα δοκίμασα το απταμιλ αρ 1 μήπως και καταφέρουμε τίποτα.Με το θηλασμό έχω απογοητευτεί.Τις πρώτες μέρες δεν ήθελε καν να τη θηλάσω αλλά τώρα συμβιβάστηκε αλλά παρόλο που τη θηλάζω πάνω από μία ώρα κάθε φορά αρχίζει να κλαίει και να μου δείχνει ότι πεινάει.Δεν ξέρω τι να κάνω...Από την άλλη κάθε φορά που τη θηλάζω μου βγάζει γουλίτσες...σκέφτομαι να σταματήσω να τη θηλάζω αν και δεν το θέλω καθόλου..

μην το κάνεις αυτό. Εαν το παιδί σου έχει τάση για παλινδρόμηση (αυτό θα στο πει βέβαια γιατρός) ο θηλασμός θα το βοηθήσει πολύ γιατί η ροή που τρέχει απο το στήθος της μητέρας είναι η πιο φυσιολογική. Εαν πας στην ενότητα του θηλασμού τα κορίτσια θα σε βοηθήσουν.

Εγώ δεν μπόρεσα να θηλάσω λόγω εξωτερικών παραγόντων. Εαν ήξερα το φορουμ πριν θα είχα θηλάσει και θα είχα γλιτώσει το μωρό μου απο πολλά.

Υπάρχει και μια σύμβουλος θηλασμού η γνωστή Αγλαία . Αυτή σίγουρα θα σε βοηθήσει.

Lr4cp2.pngIP5up2.png

• 5 months later...

γεια σας! θελω την βοηθεια σας. θελω να αλλαξω γαλα στον μικρο μου κ θελω να μου προτεινετε καποιο γαλα για κολικους. πειτε μου κ ποσο κοστιζει!! ευχαριστω...

• 4 weeks later...
γεια σας! θελω την βοηθεια σας. θελω να αλλαξω γαλα στον μικρο μου κ θελω να μου προτεινετε καποιο γαλα για κολικους. πειτε μου κ ποσο κοστιζει!! ευχαριστω...

καλημερα! ολες οι εταιριες εχουν την αντιστοιχη σειρα. εγω επαιρνα το novalac ac1 βεβαια η δικια μου ειχε ηπιους κολικους και δεν ειδα καμια σημαντικη διαφορα. και το frisolac comfort δοκιμασα αλλα απο οτι εχω διαβασει και απο αλλες μαμαδες μπορει να του φερουν πολλες κενωσεις την ημερα. και το almiron εχει και το aptamil της milupa εχει για κολικους. η φαρμακοποιος μου ειχε προτεινει το sanilac της γιωτης και πρεπει να ειναι αρκετα οικονομικο. το novalac παντως το επαιρνα 15 €. να του δινεις και μαραθο της milupa οπως ειναι και το κιντερτε. ο παιδιατρος μας εδειξε το κολπο με το θερμομετρο και ητνα πολυ αποτελεσματικο. στην πολυ πολυ ακρη του πωπου λιγο τριψτο στριφογυριστα και θα βγαλει και αερια και ο, τι αλλο τον ζοριζει.

• 7 months later...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΣΥΧΝΑ ΚΑΘΩΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ S26 ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΑΛΑ ΑΛΛΑ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΩΝΤΑΣ ΟΙ ΚΟΛΙΚΟΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΑΤΙ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΒΙΟGEN ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ OI ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ.ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΗΠΩς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΓΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΑΛΑΤΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!!!!!:?

Διαφημίσεις

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΣΥΧΝΑ ΚΑΘΩΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ S26 ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΑΛΑ ΑΛΛΑ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΩΝΤΑΣ ΟΙ ΚΟΛΙΚΟΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΑΤΙ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΒΙΟGEN ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ OI ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ.ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΗΠΩς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΓΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΑΛΑΤΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!!!!!:?

ΕΓΩ ΕΧΩ 2 ΓΙΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΚΟΛΙΚΟΥΣ.

ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2 ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΑ ΝΑ ΡΕΥΤΟΥΝ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΙΣΩΣ Κ ΜΙΣΗ ΩΡΙΤΣΑ ΑΓΚΑΛΙΑ Κ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΟΥΛΑ...ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ Ο ΑΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΟΥΣ.

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑΝ 1 ΕΙΧΕ ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΕΡΙΑ Κ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΙΣ ΚΕΝΩΣΕΙΣ(ΣΑΝ ΚΑΤΣΙΚΑΣ)ΓΙΑ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΥΠΕΦΕΡΕ.

ΡΩΤΗΣΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ GUIGOZ 1 Κ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ 4 ΜΗΝΩΝ Κ ΟΛΑ ΚΑΛΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΤΑΙΣΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΝΑΣΗΚΩΜΕΝΟ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΕΡΑ

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ ΜΠΙΜΠΕΡΑ ΓΙΑ ΚΟΛΙΚΟΥΣ

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ ΓΑΛΑΤΑ ΓΙΑ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ(ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ)

ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΠΑΡΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ!!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΙ ΚΟΛΙΚΟΙ!

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!

• 2 weeks later...

Μαμαδες καλημερα....Ειμαι κ εγω μια καινουργια μαμα και θα ηθελα τις συμβουλες σας.Ξεκινησαμε με την μολις 25 ημερων κορη μου τον θηλασμο και πηγαμε και σε συμπληρωμα FRISOLAC.Εβγαζε εκτος απο γουλιτσες και πολλα κομματια γαλατος απο το στομα.Ετσι πηγα στο φαρμακειο και πηρα το αντιαναγωγικο γαλα APTAMIL της MILUPA.Το πινει με ευχαριστηση δεν λεω και οι γουλιτσες τελος αλλα δεν κοιμαται καλα νιαουριζει συνεχεια και φυσικα εκει που ενεργοταν σε καθε γευμα τωρα μονο 2 φορες την μερα.Τι να κανω;;;

• 3 weeks later...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ..ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ,ΓΡΑΦΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ,ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

ΕΧΩ ΕΝΑ ΒΡΕΦΑΚΙ 20 ΗΜΕΡΩΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΧΕΙ ΚΟΛΙΚΟΥΣ.ΜΟΛΙΣ ΠΑΕΙ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 1 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ.Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΟΥΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΟΛΙΚΟΥΣ.ΕΓΩ ΘΗΛΑΖΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΞΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.ΕΝΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟ FRISOLAC ΤΟ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝΕ ΟΙ ΚΟΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ HUMANA HA1,ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΕ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ,ΜΕΤΑ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΣΕ NOVALAC AC TO ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΕΦΤΥΝΕ,ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ HUMANA TO ΟΠΟΙΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΕΞΤΡΑ 50ΜΛ ΠΛΕΟΝ ΤΡΩΙ 15 ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑ ΤΟ NOVALAC ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ,ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΚΑΝΕΙ 4-5 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ,ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΟΛΙΚΟΥΣ.

ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΝΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΤΟ FRISOLAC COMFORT.ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΕΥΜΑ ΕΚΑΝΕ ΑΜΕΣΩΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΚΑΚΑ.ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΟΛΙΚΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΠ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΔΙΑΡΟΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ?ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ?

ΑΧ ΤΙ ΑΝΧΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΟΝΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ!!!ΚΟΡΙΤΣΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΧΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΛΑΓΩΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΣΑ ΓΑΛΑΤΑ,ΜΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ...ΑΧ..

ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΓΑΛΑ,ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΙΝΕΙ ΞΕΝΟ.ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΦΟΒΕΡΟ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΕ.ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ?:cry: