alex1979 Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 Γεια σας. Θηλάζω τον μπεμπούλη μου εδώ και 5,5 μήνες και την προηγούμενη εβδομάδα ξεκινήσαμε φρουτόκρεμα. Πρώτα αχλάδι και τις τελευταίες δύο μέρες και μήλο. Σήμερα τα κακά του ήταν καταπράσινα, πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο. Να σημειώσω ότι δεν του δίνω ξένο γάλα. Λέτε να ευθύνονται τα φρούτα ή έχει σχέση με το θηλασμό; Θα πάρω την παιδίατρο αύριο, αλλά το σκέφτομαι συνέχεια... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitra83_ Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 μηπως εχεις υπερπαραγωγη?εμενα δε μου εκαναν ποτε πρασινα κακα απο φρουτα.. Quote μπεμπα σε περιμενουμε 03.11.2010! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex1979 Posted October 7, 2010 Author Share Posted October 7, 2010 Ενώ πρώτα θήλαζε ένα στήθος ανά γεύμα, τις τελευταίες 20 ημέρες περίπου θέλει και από τα δύο. Μήπως παίζει ρόλο; Και εάν οφείλεται σε υπερπαραγωγή, τι μπορώ να κάνω; Πάντως αυτό συνέβη με το που ξεκινήσαμε το μήλο, δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση... Σ' ευχαριστώ για την απάντηση! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitra83_ Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 οταν εχεις υπερπαραγωγη δινεις το ιδιο στηθος 2 φορες.δοκιμασε κ αν δεις αλλαγη σημαινει οτι ηταν υπερπαραγωγη Quote μπεμπα σε περιμενουμε 03.11.2010! Link to comment Share on other sites More sharing options...
katerinakriti Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 πάντως και σε μένα που δε θήλασα , έκανε στην αρχή πρασινωπά κακά όταν ξεκίνησα τη φρουτόκρεμα! δήμητρα καλως ήρθες ξανά!!!!!!αισθητή η απουσία σου!!μας έλειψες! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitra83_ Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 γεια σου κατερινακι! Quote μπεμπα σε περιμενουμε 03.11.2010! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyni Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 επαναφερω το θεμα,διοτι και εμεις-θηλασμος αποκλειστικος-ειχαμε σημερα καταπραΣινα κακα, σα κομμενο γρασιδι....αλλεργια ισως??υπερπαραγωγη??τωρα ομως και υπερπαραγωγη??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
despoina202005 Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 να πω και γω τον πόνο μου εδώ... Απο τότε που ξεκινήσαμε στερρεά με φρουτάκια τα κακά μας είναι πολύ πολύ σκληρά και πράσινα... Για να ενεργηθεί δε μόνο με βοήθεια!!!! Είναι φυσιολογικό; Έτσι θα πάει απο δω και έπειτα; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ada9 Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Στηνα αρχή και μενα τα κακα της ειχαν μια πρασινωπή απόχρωση και έκανε και ανά 3 μερες και σκληρα, εμένα δεν ήθελε και καθόλου νερό, αλλά έστρωσε σιγά σιγά και τωρα τα κακα της ειναι πάλι νορμαλ!Γυρω στον 1 μήνα εκανε να προσαρμοστει το εντερο της στις στερεες! Καλη συνέχεια σας ευχομαι! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts