Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ..........

Recommended Posts

Διαφημίσεις

1130023l4p1ov1ow7.gif

Όοοοοολα αυτα !!!!! :D:D:D:D

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Για να το ελαφρύνω λίγο γιατί και εγώ είμαι στη δουλειά και θα με πιάσουν τα ζουμιά... :D θα του έλεγα:

"Ασχημούλης είσαι...." γιατί όντως έτσι μου φαινόταν όταν γεννήθηκε και ας ήμουνα χαζομαμά... και δε θα με ένοιαζε να το θυμάται γιατί τώρα είναι το πιο όμορφο παιδάκι, όπως λένε όοοοολες οι κουκουβάγιες.... :lol::lol::lol:

Θα του έλεγα οτι ράγισε η καρδιά μου οταν το είδα να τρέμει απο το κρύο και το φόβο του....θα του έλεγα οτι τον είχα αγαπήσει πριν τον δω και οτι πάντα θα είμαι δίπλα του όποτε με χρειαστεί! :D

Διαφημίσεις

Εγώ ως γνήσια χαζομαμά το πρώτο πράγμα που της είπα ήταν ''τι όμορφη που είσαι!'' και μετά ''καλά τα πήγαμε, έτσι δεν είναι;"...αχ το θυμάμαι και συγκινούμαι...θα ακουστεί λίγο κλισέ αλλά όντως ήταν η πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου.....

df306542d5.pngbb1d25814b.png

Δεν νομιζω οτι μπορω να τα εκφρασω ολα αυτα που θα ηθελα να της πω, θυμαμαι οτι την κοιταγα σαν χαζη,παντως εαν μπορουσε να καταλαβει αυτα που θα ηθελα να της πω θα ηταν οτι θα ειμαι διπλα της μεχρι να πεθανω,θα την αγαπω κ θα την σεβομαι κ θα προσπαθησω να της δωσω μια καλη ζωη γεματη αγαπη

Δεν νομιζω οτι μπορω να τα εκφρασω ολα αυτα που θα ηθελα να της πω, θυμαμαι οτι την κοιταγα σαν χαζη,παντως εαν μπορουσε να καταλαβει αυτα που θα ηθελα να της πω θα ηταν οτι θα ειμαι διπλα της μεχρι να πεθανω,θα την αγαπω κ θα την σεβομαι κ θα προσπαθησω να της δωσω μια καλη ζωη γεματη αγαπη

Και γω θυμάμαι ότι μόλις πρωτοαντίκρυσα το μωρό μου είχα χάσει τη φωνή μου. Ψέλιζα, κάτι... α παπα, δεν το πιστεύω.... και χαζοέκλαιγα από ευτυχία.

Και ακόμα και τώρα δακρύζω πολλές φορές όταν την κοιτάω.... Πραγματικά δεν έχω λόγια να πω. Ελπίζω να καταφέρω να κάνω πράξη όλα όσα δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια....

sL7ap2.png

Διαφημίσεις

H Eιρηνουλα ξερει ολη την ιστορια της, πως ηρθε στον κοσμο, ποσο μικρουλα ηταν ποσο ταλαιπωρηθηκε αλλα και ποσο ευτυχισμενη με εκανε. Με τον Κωστη δεν τα εχουμε πει...

Στον Δημήτρη μου θα έλεγα ότι δεν θα ξεχάσω ποτέ το βλέμμα του όταν με πρωτοκοίταξε....

Στον Βαγγέλη μου θα έλεγα ότι μόλις τον είδα σκέφτηκα Θεέ μου κάνε να είναι όλα καλά... (ήταν πρόωρος 35 εβδομάδων και μου τον πήραν αμέσως για οξυγόνο και θερμοκοιτίδα...)

Και στους δυό τους θέλω να πω κάποια μέρα ότι όταν τους πρωτοαντίκρυσα ένιωσα ότι όλος ο κόσμος είναι δικός μου! Όλη η ευτυχία του κόσμου ειναι δική μου!

Θα με πάρουν τα ζουμιά... :oops::oops:

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Νομίζω ότι δεν θα μπορούσα να εκφράσω με λόγια τα συναισθήματα μου ! Αυτό που αισθάνεσαι όταν το παίρνεις πρώτη φορά στην αγκαλιά σου , αυτό το πρώτο φιλί !

Το πρώτο άγγιγμα...το ζεστό της μαγουλάκι πάνω στο δικό μου..τα ορθανοιχτα μεγάλα μάτια της που με κοιτούσαν χωρίς να μπορούν ακόμα να με δουν ξεκάθαρα..ήταν κούκλα..αναρωτιόμουν αν αυτό το παιδί είναι δικό μου..αν αξίζω τόση ευτυχία!!

Μα που βρίσκομαι????...στο ψυχρο δωμάτιο του χειρουργίου...γύρω μου γιατροι με ράβουν ακόμα..και γω που νόμιζα ότι είμαι στο παράδεισο.....

είναι επείδη σε κρατάω στα χέρια μου..και έχει σταματήσει ο χρόνος!!

σε λατρύω κοριτσάκι μου..

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Μολις τον ειδα(μετα απο 5ωρες) του ειπα:

''Και τωρα τι σε κάνουμε εσένα?Οδηγιες χρησεως εφερες μαζι σου?''

Και κοιταζομασταν κ οι 2 με απορια!!!Κ μετα χααααπ μου αρπαξε το στηθος κ αρχισε να τρωει λαιμαργα.

Κ τοτε ερωτευτηκα σφοδρα τον μικρο μου αντρουλη κ ηξερα οτι τιποτα δεν θα ηταν πια το ιδιο!!! :):):)

959831hgpuypp332.gif

age.png

Διαφημίσεις

κοριτσια να σας πω να γελασετε οταν ηρθε η μαια να μου την παρει για να τελειωσει ο γιατρος μου λεει φιλησε την κ της λεω μπορω?κ μου λεει ναι δικια σου ειναι μπορεις, της λεω κανει?κ μου λεει ναι καλε τι λες τωρα, τα ειχα παιξει κ δεν μπορουσα να σκεφτω τιποτα, κ εννοειται οτι μετα δεν αφηνα κανεναν να την παρει αγκαλεια.Οσοι ερχοντουσαν μονο την βλεπαν (αυτο αργησε πολυ να μου περασει,τουλαχιστον 7μηνες) :lol:

εγω λογω κακου προηγουμενου τοκετου,να μην τα ξαναλεω και γινομαι κουραστικη,οταν τον ακουσα να κλαιει και να μην σταματαει φοβηθηκα και λεω στην γιατρο μου γιατι κλαιει τοσο;;;εχει τιποτα;;;;;;;;;;;;;και μου λεει η γιατρος μου μπα τιποτα απλα πηρε τα νευρα της μαμας του το χρυσο μου,γιατι απο φατσουλα ιδιος ο αντρας σου...

οταν τεληκα μου το δωσαν αγκαλια βαλαντωσα στο κλαμα και του ειπα :

"ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΓΙΝΑ ΜΑΜΑ,ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΣ ΤΟΣΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ|".

ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΕΧΩ ΝΙΩΣΕΙ.

ΕΝΙΩΣΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ....

αααααααααααχ

αχ

αχ βαχ

και ξανα βαχ....

εγω οταν την ειδα....της τραγουδησα....το χοντρο μπιζελι... κι ολο το χειρουργειο με συνοδευσε.....με χαρα ..ακομα και ο ξυνος ανισθησιολογος....

και μετα πλανταξα στο κλαμα .... με συνοπτικες διαδηκασιες..... :lol::lol:

τωρα τι αλλο να του πω? καθε μερα του τα λεω....αλλα δεν ξερω αν με ακουει :lol::lol::lol::lol: )

αντε ρε κοριτσια και να δω τι θα πουμε στα εγγονια μας ....!!!!

καλα κατσε να αγαπησουμε τα παιδακια μας ετσι καλα καλα και χορταστικα και μετα και τα εγγονακια μας με την σειρα τους.... :D:D:D τωρα περισσοτερο λειγοτερο τι να σε πω...δεν εχω ζυγαρια να ζυγησω....

"το χοντρο μπιζελι

χορευει τσιφτετελι

χορευει τσιφτελι στο χορο των μπιζελιων....."

Εγω κοριτσια δεν χρειαζεται να της εξιστορησω τιποτα.

Τα εχω ολα σε βιντεο...

Θα σας πω τι ειπα αλλα θα επρεπε να τα ακουσετε για να καταλαβετε.

Με λυγμους, τρεμαμενη φωνη και απεραντη λαχταρα της ειπα:

AΓΑΠΗ ΜΟΥ, ΖΩΗ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!

Θα το δει μονη της, επισης θα δει τα δικα της ματακια μολις με αντικρυσαν κ την γαληνη που ενιωσε... ενω μεχρι τοτε ηταν τρομαγμενη.

Θα της έλεγα... αυτό που της είπα.. απορώ τι νόημα είχε η ζωή μου πριν έρθεις στη ζωή μου... Σα να έγιναν ξαφνικά όλα ροζ... κι είναι τόσο μα τόσο όμορφα...

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Θα της έλεγα - και της είπα - είσαι το φως μου, η ζωή μου, η ευτυχία μου!

Δεν θα αφήσω κανέναν να σε πειράξει ποτέ! Ευχομαι να κάνω το καλύτερο δυνατό για σένα!!! Βέβαια δεν ξέρω και πολλά από μωρά! Οπως κι εσύ δεν ξέρεις από άπειρες μαμαδες!!! Οπότε μια χαρά θα τα βρουμε τα δυό μας!!!

Περιττό να σας πω τι έγινε μέσα στο χειρουργείο όταν τα άκουσαν όλα αυτά!!!!!

Εγώ αυτό το ποστ δεν θα το ξαναδιαβάσω!! Με παίρνουν τα ζουμιά!!!

ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΟΣΟ ΤΡΥΦΕΡΕΣ...

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.