Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΡΟΣ ΑΓΛΑΪΑ-ΝΕΟΓΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΗΛΑΣΜΟΣ

Recommended Posts

Προς Αγλαϊα και οποια μανουλα γνωριζει

(ηδη μου απαντησες για τις νεογνολογικες της Θεσσαλονικης αν δεχονται η οχι το μητρικο γαλα σε αλλο ποστ)

δε θελω βεβαια να σκεφτομαι οτι θα χρειαστουμε νοσηλεια αλλα καλυτερα να ειμαι προετοιμασμενη γιατι φαινεται να υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να γεννησω προωρα

ακομα εμαι στις 27 κ 4 εβδομαδες και οι συσπασεις μου αυτη τη στγμη ελεγχονται με ορο

καταρχην φοβαμαι οτι μπορει αν γεννησω αρκετα νωριτερα μπορει και να μου δωσουν χαπι που να σταματαει το γαλα και να μην παρω χαμπαρι

1. απο ποια μερα πρεπει να αρχισω να βγαζω γαλα;

2. αν δεν το δεχονται να συνεχισω να βγαζω για να μη μου κοπει;

3. μεσα στο νοσοκομειο θα εχει θηλαστρο ή να εχω δικο μου;

4. ποσες φορες τη μερα θα πρεπει να βγαζω;

και οποιαδηποτε αλλη πληροφορια δεκτη

Z57wp3.png dQOzp3.png

25/12/10 πήραμε το καλύτερο δώρο

Διαφημίσεις

καταρχην φοβαμαι οτι μπορει αν γεννησω αρκετα νωριτερα μπορει και να μου δωσουν χαπι που να σταματαει το γαλα και να μην παρω χαμπαρι

Τα όποια φάρμακα σου χορηγούνται μόνο κατόπιν εντολής του γιατρού που σε παρακολουθεί. Ρωτάς τα πάντα σε αυτόν και δηλώνεις τι θέλεις και τι όχι. Κανείς άλλος δεν μπορεί να σου χορηγήσει φάρμακα.

Επίσης μπορείς να ρωτάς για κάθε φάρμακο που σου φέρνουν τι είναι και γιατί σου το δίνουν. Αν δεν σου πούνε, δεν τα παίρνεις.

1. απο ποια μερα πρεπει να αρχισω να βγαζω γαλα;

από την πρώτη ώρα αν αυτό είναι δυνατό. Όσο πιο γρήγορα ξεκινήσεις τόσο το καλύτερο.

2. αν δεν το δεχονται να συνεχισω να βγαζω για να μη μου κοπει;

Οι αντλησεις που θα κάνεις δεν έχουν καμία σχέση ούτε με το αν δέχονται το γάλα ούτε με το πόσο χρειάζεται το μωρό. Εσύ θα αντλείς κανονικά τουλάχιστον 8 φορές το 24ωρο.

3. μεσα στο νοσοκομειο θα εχει θηλαστρο ή να εχω δικο μου;

Κανονικά έχει αλλά δεν γνωρίζω αν κάνουν και σαμποτάζ ή αν προλαβαίνουν να εξυπηρετήσουν όλες τις μητέρες. Ξεκινάς με αυτό και νοικιάζεις το δικό σου το συντομότερο δυνατό, με διπλό σύστημα άντλησης.

4. ποσες φορες τη μερα θα πρεπει να βγαζω;

τουλάχιστον 8, η μία βραδυνή μεταξύ 12 τα μεσάνυχτα και 6 το πρωί.

Κάθε άντληση να διαρκεί τουλάχιστον 15 λεπτά σε κάθε στήθος, ανεξάρτητα από το αν υπάρχει ροή ή όχι.

Ξεκινάς με αυτό και νοικιάζεις το δικό σου το συντομότερο δυνατό, με διπλό σύστημα άντλησης.

να νοικιασω το συμφονι της μεντελα;

Κάθε άντληση να διαρκεί τουλάχιστον 15 λεπτά σε κάθε στήθος, ανεξάρτητα από το αν υπάρχει ροή ή όχι.

αν ειναι διπλο φανταζομαι 15 λεπτα τευτοχρονα και στα 2 στηθη

Z57wp3.png dQOzp3.png

25/12/10 πήραμε το καλύτερο δώρο

να νοικιασω το συμφονι της μεντελα;

Ναι, αν δεν υπάρχει διαθέσιμο, νοικιάζεις το lactina μέχρι να βρεις το symphony.

αν ειναι διπλο φανταζομαι 15 λεπτα τευτοχρονα και στα 2 στηθη

Ακριβώς!

Διαφημίσεις