Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

στεγνωτηριο ναι ή οχι

Recommended Posts

κοριτσια τα φωτα σας!!!

εδω και αρκετο καιρο φλερταρω την ιδεα να παρω στεγνωτηριο μιας και τωρα που ξεκινησα δουλεια δε ΄βλεπω να ειμαι και πολυ συνεπης στο τριπτυχο πλυσιμο-απλωμα-μαζεμα και οσο πλησιαζει ο χειμωνας.......

Σκεφτομαι το lg μιας και εχω και το πλυντηριο αλλα οι αποψεις διαφερουν. Αλλοι λενε οτι σωθηκαν απο το σιδεροκαι άλλοι οτι δεν το χρησιμοποιουν γιατι τα τσαλακωνει πολυ!!!!!

εχω μπερδευτει πολυ δε θελω να το παρω και μετα να το βαλω στα αζητητα

εσεις το βολευτηκατε??

το lg το εχει καποια ???

Διαφημίσεις

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Εγώ έχω στεγνωτήριο miele και πραγματικά με έχει σώσει.

Ειδικά όταν ήταν τα παιδιά μωρα. Το καλοκαίρι βέβαια δεν το χρησιμοποιώ, δεν υπάρχει λόγος τα ρούχα στεγνώνουνε αμέσως, αλλά για τον χειμώνα είναι πραγματικά σωτήριο. Παλιά που δεν είχα έφερνα τις απλώστρες μέσα στο σπίτι, δεν στεγνώνανε τα ρούχα τον χειμώνα, δράμα!!! Απορώ πως δεν είχα αγοράσει τόσα χρόνια!!!

Οι πετσέτες γίνονται τόσο μαλακές και αφράτες που δεν θα το πιστεύεις!!! Εγώ σεντόνια βάζω σε ειδικό πρόγραμμα και δεν τσαλακόνονται.

Δεν νομίζω να το μετανιώσεις αν το πάρεις. Και μόνο το σίδερο και το άπλωμα που θα γλιτώσεις αξίζει πραγματικά.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

γεια !!!

εχώ στεγνωτήριο και πλυντήριο lg !!!!

είναι τοποθετημένα σε στήλη τα έχω και τα δύο 5 χρόνια σχεδόν,

είμαι πολύ ευχαριστημένη απο την δουλειά και των δύο .

Για το στεγνωτήριο τώρα που ρωτας τα ρούχα τα βγάζει πολύ καλά στεγνά και αν τα διπλώσεις την ώρα που είναι ζεστα δεν θέλουν σίδερο.

το άπλωμα το έχω ξεχάσει 5 χρόνια τώρα !!!!

το χρεισιμοποιώ χειμώνα - καλοκαίρι σε όλα τα ρούχα.

τι εχει παρουσιασει : το στεγνωτήριο δεν πρέπει να πάρει υγρασία μέσα δηλαδή να μην μείνουν τα ρουχα βρεγμένα μέσα αλλα μολις τα βγάλεις απο το πλυντήριο αμώσως να μπει σε λειτουργία το στεγνωτήριο .

και μου παρουσίασαν πρόβλημα φέτος - οι πυκνωτές και οι αντιστάσεις -

το σέρβις ήρθε αμέσως και έμεινα απολυτα ικανοποιημένη!!!!!

Σε ποιο προγραμμα τα βαζεις;;χει για σεντονια γιατι το δικο μου (Miele) δεν εχει

Τα σεντόνια τα βάζω μόνα τους συνήθως στα ευαίσθητα, και επιλογή στεγνώματος βάζω μέτρια. Είναι ανάλογα τα σεντόνια. Για παράδειγμα ένα συγκεκριμένο σεντόνι βαμβακερό βγαίνει πολύ τσαλακωμένο και δεν το βάζω. Κάτι άλλα που έχω βαμβακοσατέν ή κάτι τέτοιο δεν τσαλακώνονται ιδιαίτερα.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

Nαι δαγκωτο!Βεβαια το καλοκαιρι τα ρουχα τα απλωνω αλλα το χειμωνα το στεγνωτηριο με εσωσε.Γιατι ή που θα εκαναν τα ρουχα αιωνες να στεγνωσουν εξω ή που θα τα χα μεσα στο σπιτι πανω στα καλοριφερ οποτε και απωλεια θερμανσης ειχα και το σπιτι ηταν σαν τσαντιρι!

Xρωμα δεν αλλαζουνε τα ματια...μονο τροπο να κοιταμε.

tALVp3.png

Και όχι μόνο απώλεια θέρμανσης! Την υγρασία που τη βάζεις? Το παλιό μας σπίτι είχε γεμίσει μούχλα από αυτό και μόνο!!!!!

Πήρα το στεγνωτήριο και σώθηκα τουλάχιστον από την υγρασία. Το κακό είναι πως το δικό μου τα βγάζει τσαλακωμένα, παρόλο που το βάζω στα ευαίσθητα. Ειδικά κάποια πουκάμισα......χάλια! Είναι SIEMENS βέβαια, αλλά όπως και να έχει είναι μια μεγάαααααλη ευκολία το στεγνωτήριο.

932708c9ku0fnaz0.gif

Σωτήριο το στεγνωτήριο. Τα ρούχα βγαινουν αφράτα και ευωδιαστά. Και γω μόνο το χειμώνα το χρησιμοποιώ. Εκεί που έκαναν τα ρούχα 3 μέρες να στεγνώσουν και μόλις τα μάζευα ήθελαν πάλι πλύσιμο από τις τόσες μέρες έξω, σε 2 ωρίτσες είναι έτοιμα. Επίσης έπρεπε να περιμένω να στεγνώσουν τα ρούχα για να βάλω το επόμενο πλυντήριο γιατί δε μου έφταναν τα σχοινιά για να απλώσω. Δεν τα τσαλακώνει ιδιαίτερα, τουλάχιστον όχι περισσότερο από οτι τα τσαλακώνει το πλυντήριο και νομίζω πως τα περισσότερα έχουν και κάποιο πρόγραμμα για εύκολο σιδέρωμα.

Διαφημίσεις

Τι να πω??? Τα έχω ξαναπεί σε άλλο τόπικ με θέμα το στεγνωτήριο.

Τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να περιγράψουν αυτό που νιώθω απο τότε που πήρα το στεγνωτήριο. Σώθηκα!! Τα ρούχα τα βάζω στο πρόγραμμα για ευαίσθητα και τα βγάζω μόλις τελειώσει που είναι ακόμη ζεστά και δεν θέλουν σίδερο. Αν τα αφήσεις να κρυώσουν.....θα αναγκαστείς να σιδερώνεις.

Βάζω παπούτσια, ρούχα, τα πατάκια της κουζίνας και του μπάνιου έως και το κρεβατάκι του σκύλου μου!!

Για άλλη μια φορά θα πω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον άνθρωπο που σκέφτηκε και έφτιαξε αυτή τη συσκευή!

sj3dp3.png

Καλημέρα! Εγώ πήρα το Candy το 8κιλο,και ειλικρινά είναι ΤΕΛΕΙΟ! Οι πετσέτες βγαίνουν χνουδωτές και αφράτες και τα υπόλοιπα ρούχα αν διπλωθούν αμέσως θέλουν από ελάχιστο εως καθόλου σίδερο. Τα παντελόνια τζην χρειάζονται ίσα ίσα ένα πέρασμα με το σίδερο και φυσικά συνεχίζω να σιδερώνω κανονικά τα ρούχα της μικρής. Τα σεντόνια στο ειδικό πρόγραμμα δεν θέλουν σίδερο, μόνο δίπλωμα απευθείας. Το δικό μου έχει έναν ειδικό κάδο που μαζεύει τα χνούδια των ρούχων και έχω πάθει πλάκα, όλα αυτά τα χνούδια μέχρι τώρα τα εβρισκα στις γωνίες του σπιτιού...

Να πάρεις οπωσδήποτε.;)

Θα σου πω γιατί σε κάποιους βγαίνουν τσαλακωμένα. Έχω στο σπίτι στην πόλη ξεχωριστή συσκευή πλυντήριο και άλλη στεγνωτήριο. Απλά τέλειο. Όντως κυρίως στα χειμωνιάτικα σιδερώνω το 20% των ρούχων που θα σιδέρωνα. Στο εξοχικό λόγω έλειψης χώρου έχω πλυντήριο- στεγνωτήριο σε μια συσκευή. Εκεί βγαίνουν αρκετά τσαλακωμένα, εκτός του ό,τι παίρνει λιγότερα ρούχα. Ψηφίζω πάντως είτε έτσι είτε αλλιώς υπέρ!!

74Qtp3.png2SeRp3.png

ααααααααααα, με πεισατε!!!εγω το σκεφτομαι για θεμα υγιεινης αν ειναι οκ αλλα αφου λετε ολες τοσο καλα λογια, το candy ποσο εχει;

εγω ειδα ενα

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10048771

βεβαια θα παω και απο αλλα καταστηματα

τι τιμες παιζουν γιατι μια φιλη μου πηρε ενα της miele και το πηρα 900?, δεν σκοπευω (δεν εχω μαλλον) τοσα...

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Συμφωνώ με τη maria.nd αν θές τη γνώμη μου πάρε ένα καλό στεγνωτήριο (δε θέλω να παρεξηγηθώ) κ οχι αυτο που ανέφερες. Τυχαίνει απλά να γνωρίζω καλά τη λειτουργία τους κ την αντοχή τους στο χρόνο.;)

Διαφημίσεις

ααααααααααα, με πεισατε!!!εγω το σκεφτομαι για θεμα υγιεινης αν ειναι οκ αλλα αφου λετε ολες τοσο καλα λογια, το candy ποσο εχει;

εγω ειδα ενα

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10048771

βεβαια θα παω και απο αλλα καταστηματα

τι τιμες παιζουν γιατι μια φιλη μου πηρε ενα της miele και το πηρα 900?, δεν σκοπευω (δεν εχω μαλλον) τοσα...

To Candy το πήραμε πριν από 10 μέρες 290 Ευρώ. Αν θες θα ρωτήσω τον άντρα μου από ποιο μαγαζί το παρήγγειλε και θα σου πω.

Ρε κορίτσια εγώ..κλαίω!!!!Έχω ένα στεγνωτηριο της bosch το maxx7.Τα ρούχα μου τα βγάζει τσαλακωμένα αλλά αυτό δεν μου είναι πρόβλημα..Μου αργεί πολύ..Εκεί που βάζω το πρόγραμμα και μου λέει πως θέλει πχ 2 ώρες ο χρόνος του όλο αλλάζει και μπορεί να κάνει και 5 και 6 ώρες μέχρι να στεγνώσουν..Δεν μπορώ να καταλάβω αν κάνω κάτι λάθος εγώ ή φταίει το ρημάδι..Έχω δοκιμάσει όλα τα προγράμματα(αν και δεν έχει και πολλά..)Στενοχωριέμαι γιατί μου το πήρε ο αντρούλης μου όταν γέννησα το δεύτερο παιδάκι για να με γλιτώσει και το έχω βάλει 4 φορές όλες κι ολές και..σιχτιρίζω..Δεν ήταν και φυηνό..650 Ε δώσαμε.

Mjsrp2.pngGuD6p2.png

ΕΜενα το κανει αυτο οταν "νιωσει" οτι κατι δεν εχει στεγνωσει μεσα...πχ εχω βαλει βαμβακερα και εχει μπει μεσα και ενα τζην παντελονι του μικρου που θελει αρκετη ωρα

Το κανει επισης οταν ειναι πααααρα πολλα ρουχα στο στεγνωτηριο μεσα,τοτε χωριζω το πλυντηριο στα δυο και πιστεψε με κανει σχεδον τον ιδιο χρονο και για τα δυο που θα εκανε αν εβαζα μια μονο φορα

4

Ρε κορίτσια εγώ..κλαίω!!!!Έχω ένα στεγνωτηριο της bosch το maxx7.Τα ρούχα μου τα βγάζει τσαλακωμένα αλλά αυτό δεν μου είναι πρόβλημα..Μου αργεί πολύ..Εκεί που βάζω το πρόγραμμα και μου λέει πως θέλει πχ 2 ώρες ο χρόνος του όλο αλλάζει και μπορεί να κάνει και 5 και 6 ώρες μέχρι να στεγνώσουν..Δεν μπορώ να καταλάβω αν κάνω κάτι λάθος εγώ ή φταίει το ρημάδι..Έχω δοκιμάσει όλα τα προγράμματα(αν και δεν έχει και πολλά..)Στενοχωριέμαι γιατί μου το πήρε ο αντρούλης μου όταν γέννησα το δεύτερο παιδάκι για να με γλιτώσει και το έχω βάλει 4 φορές όλες κι ολές και..σιχτιρίζω..Δεν ήταν και φυηνό..650 Ε δώσαμε.

Πόσο καλά είναι στιμμένα τα ρούχα σου απο το πλυντήριο πριν τα βάλεις για στέγνωμα??? Στις πόσες στροφές στίβει το πλυντήριο σου??

Αν δεν είναι καλά στιμμένα αργούν πολύ και πολλές φορές δεν στεγνώνουν κιόλας.

sj3dp3.png

Πόσο καλά είναι στιμμένα τα ρούχα σου απο το πλυντήριο πριν τα βάλεις για στέγνωμα??? Στις πόσες στροφές στίβει το πλυντήριο σου??

Αν δεν είναι καλά στιμμένα αργούν πολύ και πολλές φορές δεν στεγνώνουν κιόλας.

Πολυ σωστο κι αυτο!!!

Παιζει μεγαλο ρολο,το δικο μου πλυντηριο το εχω στα βαμβακερα στις 1600 στροφες

4

Ελεος!!!!!!!!!!!!5 ωρες??????

Κοιτα,λογικα ειναι προβληματικο,αλλα πρωτα ελεγξε το εξης που λογικα το ξερεις,τις στροφες που στιβει το πλυντηριο σου.Αν σου στιβει με 600 για παραδειγμα τοτε σιγουρα θα αργησει περισσοτερο και η διαδικασια στεγνωματος,δεν πιστευω βεβαια τοσο πολυ χρονο να κανει αλλα αν ειναι π.χ.πετσετες ισως αργησει αρκετα,μα και παλι 5 ωρες πολυ μου φαινεται:confused:,το δικο μου που στιβει στις 1000 οι χρονοι του στεγνωτηριου παιζουν πανω κατω το ιδιο με το αρχικο προγραμμα που επιλεγω,αντε να καθυστερησει 15 λεπτα,αλλα υπαρχουν και φορες που τελειωνει και πιο γρηγορα εφοσον δεν ειναι πληρες το φορτιο του.

Πολυ σωστο κι αυτο!!!

Παιζει μεγαλο ρολο,το δικο μου πλυντηριο το εχω στα βαμβακερα στις 1600 στροφες

Λογικα με τοσες στροφες τα ρουχα σου πρεπει να βγαινουν σχεδον στεγνα ε?απο τσαλακωμα?

Εγώ έχω το Bosch το 7κιλο το πλυντήριο των 900 στροφών. Τα βαμβακερά (μπλουζάκια-φανελάκια κτλ) το στεγνωτήριο τα στεγνώνει σε 1 ώρα, και άντε να μένει λίγη υγρασία στα λάστιχα από τα σλιπάκια του άντρα μου! Τα τζην και τις πετσέτες τα βάζω σε πρόγραμμα που κάνει 75 λεπτά και βγαίνουν άψογα.

εμεις εχουμε το Bosch7 maxx sensitive...

δεν εχω κανενα παραπονο...

τατη to idio εχουμε απο οτι βλεπω, ποτε δεν ειχα προβλημα.

οι πετσετες βγαινουν super και πολυ λιγο σιδερωμα στα ρουχα....

εμεις εχουμε το Bosch7 maxx sensitive...

δεν εχω κανενα παραπονο...

τατη to idio εχουμε απο οτι βλεπω, ποτε δεν ειχα προβλημα.

οι πετσετες βγαινουν super και πολυ λιγο σιδερωμα στα ρουχα....

Ναι το ίδιο έχουμε..ποιό απο τα προγράμματα του χρησιμοποιείς συνήθως για ρούχα των παιδιών πχ φανελάκια και τέτοια..και πόση ώρα κάνει..έτσι απο περιέργεια να το δοκιμάσω και να συγκρίνω.Η αλήθεια έιναι πως το πλυντήριο στίβει στις 600 στρ αλλά ρε γαμώτο και πάλι 5 ώρες δεν είναι πολλές??

Mjsrp2.pngGuD6p2.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...