Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΣΤΟ ΤΕΒΕ (ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ?)

Recommended Posts

Καλησπέρα!!

Εχω μια απορία σχετικά με τους γιατρούς στο ΤΕΒΕ αν γνωριζε καποιος να με βοηθούσε. Ο συζηγος μου είναι στο ΤΕΒΕ και συγκεκριμενα λογω του μαγαζιου ανήκει στο ΤΕΒΕ Αμπελοκήπων. Εχει μια λιστα με γιατρούς μπροστα ολοι στην περιοχη του μαγαζιού..αλλα εμεις μένουμε αλλού και εχουμε μια καλή ενδοκρινολόγο εδω στην περιοχή που θέλουμε να επισκεφτούμε. Μπορούμε να πάμε ή να ζητήσουμε να την προσθεσουν στο βιβλιάριο ή είμαστε καταδικασμένοι με τους γιατρούς που γραφει στο βιβλιάριο?

Διαφημίσεις

Μπορείς να αλλάξεις, όχι όμως να προσθέσεις γιατρό στο βιβλιάριο, με την προϋπόθεση ότι ο γιατρός αυτός υπάρχει στη γενική λίστα ιατρών του ΤΕΒΕ. Τι εννοώ...

Το ΤΕΒΕ έχει ένα κατεβατό με γιατρούς ανά ειδικότητα. Ο ασφαλισμένος επιλέγει το γιατρό από κάθε ειδικότητα από τη συγκεκριμένη λίστα που είναι αναρτημένη στα γραφεία του ΤΕΒΕ. Μπορείς να ρωτήσεις την ενδοκρινολόγο σου αν είναι γραμμένη στο ΤΕΒΕ, για να μην τρέχεις από εκεί. Αλλοιώς θα τσεκάρεις μόνη σου τη λίστα γιατρών του ΤΕΒΕ και εάν υπάρχει το όνομά της, θα ζητήσεις να κάνεις αντικατάσταση του προηγούμενου ενδοκρινολόγου με τη δικιά σου...

Edited by Turwethiel
Προσθήκη

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι. Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Εγω μενω εξω απο το Ηρακλειο(Κρητης) εχουμε δικους μας γιατρους εδω που μενω και δικο μας παραρτημα ΤΕΒΕ

Για δικη μας εξυπηρετηση λογω αποστασης βαζουμε αυτους που ειναι στην περιοχη μας,ομως εγω τους ζητησα να μου βαλουν αλλο γυναικολογο για διαφορους λογους και επελεξα εναν στο Ηρακλειο,δεν αρνηθηκαν

Αν τους πεις οτι η κατοικια σας ειναι αλλου ισως σου πουν να πας στο παραρτημα της κατοικιας σου να θεωρησεις τους γιατρους

4

Την ενδοκρινολόγο την βρήκα στο site του ΤΕΒΕ εκεί που λέει για τους συμβεμβλημένους γιατρούς του 2010. Οποτε θεωριτικά είναι και στις λίστες του ΤΕΒΕ. Αρα μπορεί να πάει ο άντρας μου και να κάνει αντικατάσταση της ενδοκρινολόγου που έχει στο βιβλιάριο του?

Την ενδοκρινολόγο την βρήκα στο site του ΤΕΒΕ εκεί που λέει για τους συμβεμβλημένους γιατρούς του 2010. Οποτε θεωριτικά είναι και στις λίστες του ΤΕΒΕ. Αρα μπορεί να πάει ο άντρας μου και να κάνει αντικατάσταση της ενδοκρινολόγου που έχει στο βιβλιάριο του?

μπορεις να δηλωσεις οποιον γιατρο του τεβε θελησεις σε οποιαδηποτε περιοχη της πολης σου (θεσσαλονικη δεν εισαι?) ανεξαρτητα απο το που ανηκει η εδρα της επιχειρησης σου.

Οταν θα πατε να κανετε την αλλαγη πρεπει να πειτε και εναν λογο γιατι θελετε να αλλαξετε γιατρο. πχ δεν μας βολευουν τα ωραρια του ή δεν μειναμε ικανοποιημενη απο την εξεταση.

ΜΕτα γραφετε το σωστο κωδικο του γιατρου που θελετε.

Διαφημίσεις

Χμ! Καλό, δεν ήξερα ότι έχουν τη λίστα στο site.... Οπότε λογικά, πας να κάνεις την αντικατάσταση γιατρού. Εμένα δε μου ζητήσαν ποτέ το λόγο αλλαγής γιατρού...

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι. Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».