Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ο Γερμανός ΥΠΕΞ παντρεύτηκε τον καλό του!

poukis

Recommended Posts

Μαζί από το 2003 ο Westerwelle και ο Mronz, αποφάσισαν να ενωθούν επίσημα με τα δεσμά του "γάμου", κι έτσι κάθε χρόνο η 17η Σεπτεμβρίου, θα είναι ημέρα επετείου και για τους δύο!

Ο Υπουργός εξωτερικών της Γερμανίας λοιπόν, παρά τις επικρίσεις, αποφάσισε να παντρευτεί τον αγαπημένο του Michael Mronz, αφού εδώ και 7 χρόνια ήταν αχώριστοι και έκαναν εμφανίσεις μαζί σε πολλά επίσημα ταξίδια και σε διάφορες εκδηλώσεις.

Ο γάμος τους βέβαια, δεν ήταν όπως συνηθίζεται, μια και στη Γερμανία, δεν επιτρέπεται να παντρεύεται ζευγάρι του ιδίου φύλου, όμως προχώρησαν ευτυχισμένοι σε σύμφωνο συμβίωσης που τους δίνει τα ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις με τα ετερόφυλα.

(Από κει ζήλεψε ο Καστανίδης;)

Στην τελετή, που έλαβε χώρα στην Βόννη, προσκεκλημένοι ήταν μόνο στενοί συγγενείς και φίλοι.

Ο 48χρονος Westerwelle είναι επικεφαλής του κόμματος FDB των Ελευθέρων Δημοκρατών ενώ ο 43χρονος σύντροφός του είναι μάνατζερ στο χώρο του αθλητισμού. Οι δύο τους γνωρίστηκαν σε εκδήλωση στο Άαχεν.

Ένας εκπρόσωπος των Ελεύθερων Δημοκρατών FDP -συνεργάτες της Μέρκελ- επιβεβαίωσε το γεγονός, χώρις να κάνει κάνενα παραπάνω σχόλιο, ενώ πρόσθεσε πως οι δύο άνδρες θέλουν να το κρατήσουν σαν μια ιδιωτική τους υπόθεση

http://www.mediasoup.gr/node/17847

οχι ότι σημαίνει κατι, αλλά θυμάμαι κάτι πρωτοσέλιδα Γερμανικών περιοδικών για τους αρχαίους Ελληνες...

έχει ο καιρός γυρίσματα και πολύ γρήγορα μάλιστα!!!!

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

Διαφημίσεις

δεν είναι οτι ζήλεψε ο Καστανίδης είναι ότι Η ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ νομοθετικού πλαισίου για τα ομόφυλα ζευγάρια σχετικά με την νομιμοποίηση της συμβίωσης τους (με σύμφωνο συμβίωσης ή γάμο) αποτελεί βασική καταπάτηση ανθρωπινού δικαιώματος ...!

να ζήσουν να ευτυχίσουν οι άνθρωποι ..!

οχι ότι σημαίνει κατι, αλλά θυμάμαι κάτι πρωτοσέλιδα Γερμανικών περιοδικών για τους αρχαίους Ελληνες...

έχει ο καιρός γυρίσματα και πολύ γρήγορα μάλιστα!!!!

Χωρίς καμία διάθεση να σε επικρίνω, νόμιζω πως το παρά πάνω σχόλιο είναι εντελώς άσχετο και επικριτικό.

Ο καιρός έχει γυρίσματα, αλλά για ποιον άραγε:?:???::roll::roll:

Δεν έχω όρεξη να εμπλακώ σε μια διαμάχη για το ποιος ειναι ποιο το πολύ ομοφυλόφιλος, εξάλου δεν πρέπει να είμαστε αρνητικοί σε οποιαδήποτε έκφραση σεξουαλικής ζωής του καθενός.

Το παραπάνω άρθρο το κοινοποίησα για να δούμε ότι το κάνεις "χιούμορ"

με την σεξουαλική προτίμηση κάποιων αν ισχύει (αρχαίοι Ελληνες) πρέπει

να είσαι έτοιμος και προετοιμασμένος (Γερμανοί εν προκειμένου) να δεχτείς

και το "χιούμορ" όσο αφορά και τα του οίκου σου.

Κλείνοντας θέλω να ξανατονίσω ότι η σεξουαλική συμπεριφορά και προτίμηση είναι δικαίωμα του καθένα αρκεί να είναι κόσμια και μέσα στα ήθη της κάθε κοινωνίας που ζει και συναναστρέφεται.

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

Διαφημίσεις

Κλείνοντας θέλω να ξανατονίσω ότι η σεξουαλική συμπεριφορά και προτίμηση είναι δικαίωμα του καθένα αρκεί να είναι κόσμια και μέσα στα ήθη της κάθε κοινωνίας που ζει και συναναστρέφεται.

Η νομοθεσία περί προσβολής δημοσίας αιδούς (καλά το γράφω ; :-) ) δεν κάνει διακρίσεις στο φύλλο πάντως ή στην προτίμηση !

Δεν έχω όρεξη να εμπλακώ σε μια διαμάχη για το ποιος ειναι ποιο το πολύ ομοφυλόφιλος, εξάλου δεν πρέπει να είμαστε αρνητικοί σε οποιαδήποτε έκφραση σεξουαλικής ζωής του καθενός.

Το παραπάνω άρθρο το κοινοποίησα για να δούμε ότι το κάνεις "χιούμορ"

με την σεξουαλική προτίμηση κάποιων αν ισχύει (αρχαίοι Ελληνες) πρέπει

να είσαι έτοιμος και προετοιμασμένος (Γερμανοί εν προκειμένου) να δεχτείς

και το "χιούμορ" όσο αφορά και τα του οίκου σου.

Θα συμφωνήσω +1.000!!!

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Μια μικρή παρένθεση: Οι αρχαίοι Έλληνες δεν ήταν ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο ομοφυλόφιλοι από ότι είναι οι επίγονοί τους (ή κάποιοι άλλοι λαοί του σήμερα). Απλά ήταν λιγότερο ομοφοβικοί. Και δεν κρύβονταν πίσω από το δάχτυλό τους.

Και επειδή το διάβασα και αυτό: Οι αρχαίοι Έλληνες δεν ήταν τεμπέληδες. Και αυτό το αποδεικνύει η κληρονομιά που άφησαν. Εκτός αν η προκοπή συνδέεται μόνο με τους χειρωνάκτες. Και πνευματικό έργο έδωσαν, και πολέμησαν σαν λιοντάρια και τεχνίτες ήταν πολλοί από αυτούς και αγρότες. Και αν κάποιος έχει την ψευδαίσθηση ότι οι δούλοι του τότε έχουν μεγάλη διαφορά από τους υπαλλήλους ή τους εργάτες του σήμερα, καλά θα κάνει να ξυπνήσει τώρα πριν ξυπνήσει ένα ωραίο πρωί με κρίση προσωπικότητας (εκτός και αν είναι εργοδότης οπότε μεγιά του με χαρά του)

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...