Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Καλοκαιρινο ή χειμερινο ρουχο?

Fivi

Recommended Posts

Εχω μια απορια!

Θα κανουμε την βαφτιση της κορης μας τον Οκτωβριο. Επειδη ο καιρος τον Οκτωβριο ειναι περιεργος (κρυο?-ζεστη?) ρωτησα στα μαγαζια αν θα πρεπει να παρω καλοκαιρινο ή χειμωνιατικο ρουχο?

Οι περισσοτεροι μου ειπαν καλοκαιρινο με καποιο μπολερο ή κατι παρομοιο.

Εχει βαφτισει καμμια σας τετοια εποχη για να μου πει κατι παραπανω?

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

FIVI, έχω βαφτίσει Οκτώβριο και θυμάμαι τι προβληματισμός είχε πέσει σχετικά με το ντύσιμο όλων μας..... :roll:

η κουμπάρα μου ήθελε χειμωνιάτικα χωρίς κάποιο παλτό από επάνω για να μην σκάσει η μπέμπα. Εγώ πάλι το έβρισκα κάπως περίεργο με τη ζέστη που έκανε να αγοράσω χειμωνιάτικο...

Μετά από πάαααρα πολύ ψάξιμο της βρήκα το τέλειο για την εποχή φόρεμα...μπορώ να πω ότι ήταν το τέλειο "φθινοπωρινό" φόρεμα! :wink: (Χρύσα τ'ακούς ? :D )

Μόνο το καλοκαίρι δεν μπορούσε να το βάλει :)

Της πήρα λευκή γούνα τα Χριστούγεννα για να της ολοκληρώσω το ντύσιμο...

Πιστεύω ότι αρχές Σεπτεμβρίου μπορείς να βρείς κάτι πιο εποχικό στα μαγαζιά απ'ότι τώρα...εγώ τότε το βρήκα! :)

.png.png

FIVI, έχω βαφτίσει Οκτώβριο και θυμάμαι τι προβληματισμός είχε πέσει σχετικά με το ντύσιμο όλων μας..... :roll:

η κουμπάρα μου ήθελε χειμωνιάτικα χωρίς κάποιο παλτό από επάνω για να μην σκάσει η μπέμπα. Εγώ πάλι το έβρισκα κάπως περίεργο με τη ζέστη που έκανε να αγοράσω χειμωνιάτικο...

Μετά από πάαααρα πολύ ψάξιμο της βρήκα το τέλειο για την εποχή φόρεμα...μπορώ να πω ότι ήταν το τέλειο "φθινοπωρινό" φόρεμα! :wink: (Χρύσα τ'ακούς ? :D )

Μόνο το καλοκαίρι δεν μπορούσε να το βάλει :)

Της πήρα λευκή γούνα τα Χριστούγεννα για να της ολοκληρώσω το ντύσιμο...

Πιστεύω ότι αρχές Σεπτεμβρίου μπορείς να βρείς κάτι πιο εποχικό στα μαγαζιά απ'ότι τώρα...εγώ τότε το βρήκα! :)

Τ'ακουω, τ'ακουω. :D:D

Don't let fears hold you back from living everyday to your fullest!

Προτείνω χειμωνιάτικο για να μπορέσει να το φορέσει όλο τον χειμώνα μετα. Αν τις παρεις καλοκαιρινο θα πρεπει να σκεφτεις να της παρεις ενα νουμερο μεγαλυτερο για να το φορεσει και το επομενο καλοκαιρι. :)

Ερωτηση...μιλαμε για τα βαφτηστικα η για το τι θα φοραει πριν?? :roll:

Παντως και για βαφτηστικα...προτιμω καλοκαιρινο...αλλα το παλτουδακι(οχι για να το φορεσει εκεινη την ωρα) το θεωρω μαστ :wink:

Επεισης το καλοκαιρινο πιθανον θα το φορεσει ακι περισσοτερο γιατι τοτε γινονται πιο πολλες βαφτησεις-γαμοι και ετσι το χαιρεστε πολυ

Βεβαια αυτα τα λεω με βαση αυτα που ηξερα μεχρι πριν 4 χρονια περιπου..που τοτε ολα τα χειμωνιατικα ηταν χαλια..ενω τα καλοκαιρινα υπεροχα

Αν θες ομως χειμωνιατικο τελικα..να τα παρετε απο τωρα...γιατι τοτε δεν θα βρισκετε :?

Διαφημίσεις

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας! :D

Μου ηρθε και αλλη μια ιδεα, η οποια δεν ξερω κατα ποσο θα μπορει να γινει!

Να παω τωρα να κλεισω ενα φορεματακι, και να τους ρωτησω, αν θα μπορω τον Σεπτεμβριο που θα κανουν την παραλαβη στα χειμωνιατικα, να τα δω, και αν βρω κατι καλυτερο για την εποχη να το αλλαξω.

Λετε να δεχτουν κατι τετοιο?

Εγω βαφτισα Γενναρη. Της πηραμε καλοκαιρινο φορεματακι με μπολερο απο πανω, καλσονακι χοντρο και ενα γουνινο παλτουδακι με ασορτι καπελακι για την εξοδο. Συμβουλη: Επειδη θα κανει κρυο, παρε μαζι σου μπατονετες να παρεις τα νερα απο τα αυτια του μωρου.

Συμβουλη: Επειδη θα κανει κρυο, παρε μαζι σου μπατονετες να παρεις τα νερα απο τα αυτια του μωρου.

Πολυ σωστο και δεν το ειχα σκεφτει!!! Thanx!!!

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας! :D

Μου ηρθε και αλλη μια ιδεα, η οποια δεν ξερω κατα ποσο θα μπορει να γινει!

Να παω τωρα να κλεισω ενα φορεματακι, και να τους ρωτησω, αν θα μπορω τον Σεπτεμβριο που θα κανουν την παραλαβη στα χειμωνιατικα, να τα δω, και αν βρω κατι καλυτερο για την εποχη να το αλλαξω.

Λετε να δεχτουν κατι τετοιο?

Δεν ξερω βεβαια σιγουρα αλλα

πιστευω οτι δεν θα το δεχτουν. Για σκεψου να το κλεισεις απο τωρα και

τον Σεπτεμβρη να βρεις κατι καλυτερο και να παρατησεις το πρωτο ενω

εκεινοι θα μπορουσαν να το ειχαν δωσει. Ρωτα παντως μπορει να πεσεις πανω σε κανα βολικο. :D