Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τι άλλο θ'ακουσω!!!! [παλαιότερο θέμα]

Recommended Posts

katerina24και μένα μου λέγανε πως το στήθος της μάνας ματιάζεται και κόβεται το γάλα... πόσες φορές σε συζητήσεις η μάνα μου, μου έκανε νόημα να μη λέω τίποτα!!

επίσης δε μου λένε μόνο πως πρέπει να έχω πολύ γάλα για να θηλάζω ακόμη... αλλά πως πρέπει να είναι πολύ καλό και παχύ γάλα!!

...ναι... πλήρες είναι με 15% λιπαρά!! κατάλληλο τόσο για μαγειρική όσο και για ζαχαροπλαστική!!! :lol::lol::lol:

μάλιστα μια φίλη μου την Μ. Παρασκευή που βρεθήκαμε απόρισε... "ακόμη θηλάζεις ε;;; μπράβο... αφού τον πιάνει... και δεν πεινάει για να του δώσεις και ξένο..."

ναι! τον πιάνει και δεν τον αφήνει!! χαχαχα!!

όσο για τις προλήψεις... α, καλά!! έκθεση θα γράψουμε!!

Το τελευταίο μου το είπε η ίδια φίλη επίσης την παρασκευή... "Μα θα του κάνεις γενέθλια;;; αφού θα είναι αβάφτιστο... κάνει;;;"

γιατί; πειράζει που θα λέμε να ζήσεις μπέμπη;;; τη γέννηση γιορτάζω (αυτή είναι η χαρά μου!!) όχι το όνομα!! αυτό θα γίνεται αργότερα στην ονομαστική του εορτή!!

Α, και επίσης μου είπανε κακώς του έφερε η νονά του λαμπάδα αφού είναι αβάφτιστο... (λες και στήθηκε στην εκκλησία να την ανάψει!!)

και κακώς του πήρε παπουτσάκια, γιατί τα πρώτα του έπρεπε να είναι τα βαφτιστικά του... (μέχρι τότε πρέπει να το έχω ξυπόλητο το μωρό....)

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Διαφημίσεις

ξερω πως δεν εχει σχεση με το θηλασμο αλλα αν δε το πω καπου θα σκασω..ακουστε τι αλλο ακουσα!!!

α) το μωρο βγαζει γουλιες ΑΡΑ ειναι κρυωμενο

β)οι γουλιες του μωρου μυριζουν(ενω το μητρικο γαλα ειναι εντελως αοσμο,Λεει...)ΑΡΑ το μωρο ειναι κρυωμενο

γ)το μωρο γκρινιαζει(οχι επειδη νυσταζει σαν φυσιολογικο μωρο)ΑΡΑ ειναι κρυωμενο

δ)το ματακι του μωρου ετρεξε λιγο δακρυ ΑΡΑ ειναι κρυωμενο...

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ(αυτα δε μου τα λενε ευθεως φυσικα μονο μεταξυ αστειου!): "μη βγαζεις το μωρο βολτες το αρρωστενεις,δεν εχεις αναθρεψει εσυ αλλα για να ξερεις πολλα ποτε ειναι το μωρο καλα κ ποτε οχι" .....αν το μεταξυ το μωρο ολη μερα γελαει κ παιζει...μηπως ειμαι υστερικη κ με πειραζουν ολα? :twisted::twisted::twisted:

μηπως ειμαι υστερικη κ με πειραζουν ολα? :twisted::twisted::twisted:
welcome to the club!!! :lol::lol::lol:

ΥΓ. καλέ τί ωραία φωτό είναι αυτή;;; :wink::D

αυτη τη φορα δε θα γραψω κατι περιεργο αλλα κατι καλο αφου δεν εχουμε αντιστοιχο τοπικ.

ειπα στη νονα μου οτι θηλαζω ακομα το παιδι και εκεινη δε το πιστευε ( μενει και στην επαρχια). μου ειπε ομως οτι θα γινει πολυ γερο παιδι :D ! οταν της ανεφερα οτι ξερω κοπελες που θηλαζουν πανω απο χρονο μου ειπε οτι χρονια ειχε να ακουσει κατι τετοιο!

ο μπαμπαςμας φουσκωσε απο περηφανια! :D

συγχαρητηρια λοιπον και απο τη νονα μου κοριτσια!

Ειστε η ζωη μου: Θεοδώρα 3ων, Στελα 2, Μπεμπης-Αποστολος!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Διαφημίσεις

πριν λίγες μερες και μετα απο μια μαλλον αποτυχημενη προσπαθεια να βοηθησω μια μανουλα που ηθελε να θηλασει εμαθα οτι πανω στις 15 μερες που ειχε γεννηθει το μωρακι της εκοψε το θηλασμο και ο λογος....

της ειπε και ο παιδιατρος και ο γυναικολογος οτι επειδη το παιδι βγαζει γουλιτσες και ζηταει συνεχεια στηθος δε χορταινει και επισης επειδη εχασε 20 γραμμαρια να του δωσει ξενο, α και για τον ικτερο τησ ειπαν οτι το μητρικο δε βοηθαει....

δε ξερω γιατι το κανουν αυτο αντι να βοηθησουν μια πελαγωμενη μανουλα....

α και το μωρο γεννηθηκε πανω απο 3.600

Δυστυχώς αυτοί δεν είναι γιατροί...κι αν σου τύχει κάποιος σαν κι αυτούς την πάτησες αν δεν είσαι ενημερωμένη!!!

......τι κρίμα για το μωράκι... :cry:

.png.png

Λοιπόν να σας πω το τελευταίο που μου είπαν? :roll:

Αν δεν σταματήσω να θηλάζω το παιδί μου θα "πάθει" οιδιπόδειο :!::shock::!:

...προλαβαίνω δεν προλαβαίνω... :lol::lol::lol:

Τώρα τι κάνουμε??? που να πάει το μυαλό μου ότι μπορεί να πάθεις τέτοια συμφορά ?!!! :lol::lol::lol: .....μα δεν βρέθηκε ένας να με σταματήσει...?!!! :lol:

.png.png

Διαφημίσεις

... παντως ειναι απιστευτα ολα αυτα. Εκατσα και διαβασα ολα τα posts και εχω κουφαθει. Προσωπικα αν εξαιρεσω κατι ανησυχιες της πεθερας μου μεχρι τον τριτο μηνα, του τυπου "δεν μεγαλωνει το παιδι... μηπως δεν ειναι αρκετα θρεπτικο το γαλα σου???" [σ.σ. η μικρη γεννηθηκε προωρη και πολυ μικρουλα..]και οι οποιες κοπηκαν απο τον ιδιο τον αντρα μου, δεν ξανακουσα κατι αναλογο. Ολοι στο περιβαλλον μου, το βρηκαν απολυτα φυσιολογικο να θηλαζει το μωρο μου και μαλλον με επιδοκιμασια αναφερονται σε αυτο οταν ερχεται η κουβεντα.

Η γιατρος μου μαλιστα στην τελευταια μας επισκεψη, μου ειπε χαρακτηριστικα: "ετοιμασε τα πιατακια και τα κουταλακια. Σε λιγο θα αρχισουμε κρεμουλες και εσυ θα συνεχιζεις να τη θηλαζεις το λιγοτερο μεχρι να χρονισει!!" Δεν ηταν ερωτηση, αλλα θεση και πολυ μου αρεσε που με εχει καταλαβει πως βλεπω το θεμα.

Παντως οι γιατροι ειναι ανεκδιηγητοι. Ενω η γιατρος μας (ασχετο με το θηλασμο, αλλα σχετικο με τους γιατρους) απο την αρχη μου ελεγε να βγαζω το παιδι εξω χωρις φοβο και μαλιστα οταν πηγαμε για επισκεψη το Μαρτη, μου πε χαρακτηριστικα " και τωρα ολο βολτες. Δως της να καταλαβει. Μπηκε η ανοιξη" η γιατρος μιας γνωστης μου, που ο μπεμπης της ειναι 1 μηνα μεγαλυτερος απο την κορη μου, της ειπε να βγαλει το παιδι εξω μετα τους 6 μηνες και ετσι την πρωτη του βολτα την εκανε το παιδι , τωρα το Πασχα. Μου φανηκε τραγικη αυτη η οδηγια αποστειρωσης :shock::?

Θήλασα το Βικάκι μου για 7 μήνες!

η γιατρος μιας γνωστης μου, που ο μπεμπης της ειναι 1 μηνα μεγαλυτερος απο την κορη μου, της ειπε να βγαλει το παιδι εξω μετα τους 6 μηνες και ετσι την πρωτη του βολτα την εκανε το παιδι , τωρα το Πασχα. Μου φανηκε τραγικη αυτη η οδηγια αποστειρωσης :shock::?

:shock::shock::shock::shock::shock:

Η οδηγία αυτή είναι ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ και "άρρωστη"!!!!....Μήπως είναι απλά επιλογή της γνωστής σου και για να την υποστηρίξει, λέει ότι έτσι της είπε ο γιατρός?....γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένας γιατρός (όσο άσχετος, ανίδεος, αδιάφορος, αυθαίρετος και να είναι ) που έχει σώας τας φρένας θα έλεγε να κλείσεις το παιδί στο σπίτι για 6 μήνες....Μόνο "άρρωστος" θα πρότεινε κάτι τέτοιο!

:shock::shock::shock:

Αν αληθεύει, μπαίνει στο hall of fame! ... η μάλλον καλύτερα στο hall of horror!

:shock::shock::shock:

... τι να σου πω... αυτο υποστηριζει η ιδια. Οτι ειναι οδηγια γιατρου. Κι εγω ετσι αντεδρασα οταν το ακουσα. Μου φανηκε τραγικο. Φυσικα το παιδακι εχει δειξει δειγματα αντικοινωνισμου. Δεν θελει τον κοσμο, ειναι πολυ γκρινιαρικο και δυστροπο, δεν μπορει να κοιμηθει αν δεν υπαρχει απολυτη ησυχια κλπ. Η μητερα της γνωστης μου για να καταλαβεις, το εβγαζει κρυφα στο μπαλκονι λεει , μην το μαθει η κορη της και της βαλει τις φωνες... ακουσον ακουσον δηλαδη

Θήλασα το Βικάκι μου για 7 μήνες!

Κοριτσια και εγω εχω ακουσει απο γνωστη που γεννησε τον σεπτεμβρη οτι ο γιατρος της, της ειχε πει ως τα χριστουγεννα να μην το βγαλει το μωρο εξω!!!! :shock::shock::shock:

Αυτη ομως το εβγαλε!!!Και καλα εκανε!!

Διαφημίσεις

εγω λεω πως αν αρχισουμε απο σημερα...μεχρι τελος του χρόνου θα εκδωσουμε την "Μεγάλη εγκυκλοπαιδεια της μ@λ@#ίας"!!!!

απαπα δηλαδη...

το ένα ειναι χειροτερο απο το αλλο!!!

XA!εχω καινουριο ανεκδοτο!!!"ελενη κοπελα μου ακομα θηλαζεις?αν θηλαζεις πολυ το πρωτο παιδι δε θα μπορεις λενε να θηλαζεις το δευτερο" αυτο ηταν κατραπακια!!!πεθανα στα γελια... :lol::lol::lol::lol:

XA!εχω καινουριο ανεκδοτο!!!"ελενη κοπελα μου ακομα θηλαζεις?αν θηλαζεις πολυ το πρωτο παιδι δε θα μπορεις λενε να θηλαζεις το δευτερο" αυτο ηταν κατραπακια!!!πεθανα στα γελια... :lol::lol::lol::lol:

Ναι! Θα τελειώσει το γάλα!!! :lol::lol::lol:

XA!εχω καινουριο ανεκδοτο!!!"ελενη κοπελα μου ακομα θηλαζεις?αν θηλαζεις πολυ το πρωτο παιδι δε θα μπορεις λενε να θηλαζεις το δευτερο" αυτο ηταν κατραπακια!!!πεθανα στα γελια...
Ναι! Θα τελειώσει το γάλα!!!

:lol::lol::lol:

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

τι μου ετυχε παλι

μου λεει πριν 3 ημερες μια κοπελα που γεννησε 1 μηνα μετα απο εμενα:

"ηθελα και να ηξερα τι θα προσφερει στο μωρο ο θηλασμος,σιγα το πραμα!!! ααα,εγω δεν ειχα γαλα!!!"

πριν απο λιγο εμαθα πως το μωρο της αρρωστησε για 2η φορα.

φταιω εγω να παω να της πω τωρα:

"ειδες καλη μου τωρα τι πααραπανω το προσφερει?"

φυσικα δεν χαιρομαι,αλλα εμεις εχουμε αρρωστησει 2 φορες και εγω και ο αντρας μου και ο Μανωλακος μου δεν εχει παθει τιποτα!!!

αντισωματα παιδι μου :wink:

9a7bp2.pngIm47p2.png

δε νομιζω οτι βαριεται, απλα επειδη δεν τα καταφερε, προσπαθει να ελαχιστοποιησει την σημασια του, για να νιωσει πρωτα η ιδια καλυτερα! ή απλα δεν εχει καμια ενημερωση για αυτο : " δεν ειχε γαλα"!

καλημερα!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

μμ,τα ίδια και τα ίδια λέω,αλλά φταίω εγώ που γενικά αυτό επαναλαμβάνεται? :wink:

την Κυριακή ήμουν σε μια βάφτιση,μιλούσα με δυο κοπέλες με μωράκια,και οι δύο απο τη μια μου είπαν μπράβο που θηλάζω ακόμα 8) ,απο την άλλη,"αχ εγώ δεν είχα γάλα,αλλιώς τί καλά που θα ήτανε"...

... ε φταίω,αλλά δεν μπορώ να αρχίσω μέσα στην εκκλησία ερωτήσεις τύπου,πόσο προσπάθησες να θηλάσεις,πόσο υπομονη΄είχες,κάθε πότε ε΄βαζες το μωρό στο στήθος,κάθε τρίωρο μήπως το νεογέννητο και αναρωτιέσαι γιατί πεινούσε και αποφάσισες οτι δεν έχεις γάλα?? ή με ρώτησες εμένα πόσο δύσκολο ήταν που η μικρή στην αρχή δεν ήθελε να θηλάσει :roll: και παιδευόμουν με το θήλαστρο να κρατήσω/αυξήσω την παραγωγή και να το δώσω με μπιμπερό,και τί αγαλλίαση όταν τελικά πήρε το στήθος :D ...

κλπ κλπ κλπ...

(χθες το βράδυ,ο περήφανος αντρας μου-αγάπη μου,είσαι η μόνη που ξέρω που έχει θηλάσει τόσο καιρό και τα δυο της παιδιά,εννοώ στην πραγματική ζωή και όχι στην τηλεόραση!)... :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...