Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τι άλλο θ'ακουσω!!!! [παλαιότερο θέμα]

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ένα κορυφαίο το άκουσα από ενδοκρινολόγο.Μήνες μετά τον τοκετό, όταν της είπα ότι έπαθα επιλόχειο κατάθλιψη τους τρεις πρώτους μήνες μου είπε πως την έπαθα επιδή θήλαζα το μωρό. Ντόινγκ!

Η αλήθεια είναι ότι οι μητέρες που θηλάζουν παρουσιάζουν σε μικρότερο ποσοστό επιλόχειο κατάθλιψη σε σχέση με αυτές που δεν θηλάζουν. Επίσης η ένταση των συμπτωμάτων είναι μικρότερη...

Αχ, μπράβο βρε κορίτσια!!!

:D:D:lol::lol:

Αυτό με το στρατό, Αγλαϊα, θα το λέω κι εγώ... αχ, κρίμα που έχω κόρη... δεν γίνεται... :lol::lol:

Ααχχ, πάλι ετεροχρονισμένα έγραψα... κλαψ! ήθελ να κάνω παράθεση σε μια προηγούμενη απάντηση της Αγλαίας... μπερδεύτηκα...

xaaaaaaa ακουσα αλλο ενα πετυχημενο σημερα.. "βρε ελενη μη δινεις στο παιδι να τρωει οποτε θελει αυτο γιατι ολη μερα θελει να πιπιλιζει κ θα την κανεις χοντρη.ηδη κοιτα κατι μαγουλα που εχει" :evil::evil::evil:

Διαφημίσεις

xaaaaaaa ακουσα αλλο ενα πετυχημενο σημερα.. "βρε ελενη μη δινεις στο παιδι να τρωει οποτε θελει αυτο γιατι ολη μερα θελει να πιπιλιζει κ θα την κανεις χοντρη.ηδη κοιτα κατι μαγουλα που εχει" :evil::evil::evil:

auto mou to exoun pei kai emena!!! :evil::evil:

Να κοιτάνε τι μασαμπουκώνουν οι ίδιοι και να αφήσουν το μωρό ήσυχο να κάνει τη δουλειά του....

Που μου έγιναν όλοι μοντέλα και ειδικοί διατροφολόγοι και το κόμπλεξ τους θα το βγάλουν στα μωρά μας....

Άντε, τα παίρνω πάλι, Μεγαλοβδομαδιάτικα!!!! :twisted::lol:

ευτυχώς που τα βάζει στα μάγουλα και όχι στα ψωμάκια :lol:

ωρες ώρες απορώ απορώ αν καποιοι εχουν στοιχειώδη λογική

ευτυχώς που τα βάζει στα μάγουλα και όχι στα ψωμάκια :lol:

ωρες ώρες απορώ απορώ αν καποιοι εχουν στοιχειώδη λογική

:lol::lol::lol: δυστυχώς.... προφανώς .... κάτι τέτοιοι όχι απλά δεν έχουν τη στοιχειώδη λογική... αλλά ούτε τη σημασία της λέξεως "λογική" δεν ξέρουν!!

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

λοιπον,να πω κι εγω 1 θεικο που μολις μου ειπαν!!!

με ειδε μια γιαγια και με ρωτησε τι μαγειρεψα και της ειπα σαλιγκαρια που το συνηθιζουμε εμεις και τι μου λεει?

"παναγια μου!!!!

το παιδι θα βγαζει συνεχεια σαλια"

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

9a7bp2.pngIm47p2.png

Διαφημίσεις

με ειδε μια γιαγια και με ρωτησε τι μαγειρεψα και της ειπα σαλιγκαρια που το συνηθιζουμε εμεις και τι μου λεει? "παναγια μου!!!! το παιδι θα βγαζει συνεχεια σαλια"

laughing024.gif

WLn5p2.png

χαχχαχαχαχα σα το αλλο οταν ημουν εγκυος "μη τρως καροτα γιατι το παιδι θα βγει πορτοκαλι" εκανα γελιααααα οτι θελει λεει ο κοσμος!

μη τρως καροτα γιατι το παιδι θα βγει πορτοκαλι

:shock: :shock:

αν τρως βυσσινα..... βυσσινι 8)

αν τρως χορτα.... πρασινο :roll:

αν τρως λεμονι....κιτρινο :D

και αν τρως σοκολατα .....καφε :lol:

ημαρτον! :x:x

Ειστε η ζωη μου: Θεοδώρα 3ων, Στελα 2, Μπεμπης-Αποστολος!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Διαφημίσεις

Αχ, μπράβο βρε κορίτσια!!!

:D:D:lol::lol:

Αυτό με το στρατό, Αγλαϊα, θα το λέω κι εγώ... αχ, κρίμα που έχω κόρη... δεν γίνεται... :lol::lol:

Εσύ θα λες για τις σπουδές! :wink: (αν και μπορείς να μετακομίσεις μαζί της!)

να το το τελευταιο που ακουσα πριν λιγο(φρεσκο):

συζητουσα με μια κοπελα και μου λεει:

"ακομη ρε συ θηλαζεις?μπραβο!!!

πρεπει να εχεις πολυ γαλα για να θηλαζεις ακομα!!!(ντοιγκ)

μην το λες ομως σουττττ να μην σε ματιασουν"(ντοιγκ)

συμπερασμα:

δεν πρεπει να τρωω χοχλιους γιατι το παιδι θα βγαλει σαλια και θα κυκλοφορω με σκορδα απο καθε στηθος για να μη με ματιαζουν και θα κανω ερανο για να παρω η κακομοιρα γαλα που δεν εχω λεφτα!!!!!

:lol::lol::lol::lol:

9a7bp2.pngIm47p2.png

Για σας κοριτσια

Διαβασα απο σποντα τα φοβερα και τρομερα βουντου και σας καταθετω και τα δικα μου......Μια μερα με ειχε πιασει φαγουρα ---τρελη φαγουρα-- και με ειδε η πεθερα μου και εκανε σαν τρελη .....ισχυριζωταν οτι το παιδι θα γενηθει με στιγματα............μου εφαγε τα συκοτια .....Τωρα βεβαια που το παιδι δεν εχει τιποτα απλα λεει οτι ειναι συμπτωση....και με κυνηγαει με τις παρακατω προληψεις...

ΜΗΝ ΑΠΛΩΣΩ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ....

ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΒΡΑΔΥ,,,,,, ΜΕΓΑΛΗ ΑΜΑΡΤΙΑ (40ΗΜΕΡΕΣ)

ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΠΡΙΝ ΣΑΡΑΝΤΗΣΩ.......

Κοριτσια θα τρελαθω....εγω και τον αντρα μου να μην της λεει τιποτα .....

Αντε και καλο Πασχα...ελπιζω εαν φαω κατσικακι το παιδι να μην .....βελαζει.......

Έχω να δηλώσω πως με τα "σεμινάρια" της Αγλαΐας, οι απαντήσεις που δίνω σε κάθε είδους ερώτηση που μου κάνουν, δεν χωρούν αμφισβήτηση!!!

Έχουμε να ακούσουμε πολλά ακόμη και όσο περνάει ο καιρός ακόμη περισσότερα...

Για σας κοριτσια

Διαβασα απο σποντα τα φοβερα και τρομερα βουντου και σας καταθετω και τα δικα μου......Μια μερα με ειχε πιασει φαγουρα ---τρελη φαγουρα-- και με ειδε η πεθερα μου και εκανε σαν τρελη .....ισχυριζωταν οτι το παιδι θα γενηθει με στιγματα............μου εφαγε τα συκοτια .....Τωρα βεβαια που το παιδι δεν εχει τιποτα απλα λεει οτι ειναι συμπτωση....και με κυνηγαει με τις παρακατω προληψεις...

ΜΗΝ ΑΠΛΩΣΩ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ....

ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΒΡΑΔΥ,,,,,, ΜΕΓΑΛΗ ΑΜΑΡΤΙΑ (40ΗΜΕΡΕΣ)

ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΠΡΙΝ ΣΑΡΑΝΤΗΣΩ.......

Κοριτσια θα τρελαθω....εγω και τον αντρα μου να μην της λεει τιποτα .....

Αντε και καλο Πασχα...ελπιζω εαν φαω κατσικακι το παιδι να μην .....βελαζει.......

:lol::lol::lol:

Επισης οταν σαραντισει το παιδι, και αφου το πας στην εκκλησια, να το πας και σε 3 σπιτια!!!

:shock: Επισης να μην πλησιασει το μωρο, γυναικα που εχει περιοδο γιατι θα γεμισει σπυρια (το μωρο)....

:shock::shock: Αχ Θεε μου, βοηθειαααααααααααααα........ :lol::lol:

ok την επομενη φορα που θα γεννησω πρωτα ο Θειος θα ρωτησω τη μαια αν εχει περιοδο αν ειναι να μη μπει στο χειρουργειο :P:P:P:P

Το ξαναέγραψα γιατί είναι μαργαριτάρι.....

η λεκιθινη με βοηθησε πολυ στον πονο αλλα την εχω σταματησει γιατι μου πε μια μαια οτι καλυτερα οχι λεκιθινη πριν χρονισει το παιδι......δεν ξερω αν ισχυει αυτο αλλα καλου κακου την σταματησα..

NTOOINΓΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλά είπε ΤΕΤΟΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ που δεν φαντάζεσαι!!!!

Κατ'αρχήν η λεκιθίνη περιέχεται στον κρόκο του αυγού (δηλαδή ο κρόκος = λεκιθίνη)

Κατά 2ον λεκιθίνη υπάρχει σε ΟΛΕΣ τις κυτταρικές μεμβράνες σε ΚΑΘΕ κύτταρου του οργανισμού μας.....

Τώρα κατάλαβες;;;;;

ΥΓ ακόμα γελάω...........

WLn5p2.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...