Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πότε να προσπαθήσω για δεύτερο "θαυματάκι";

fysalida

Recommended Posts

Γειά χαρά σε όλες και σε όλους. :P

Έχω ένα πανέμορφο κοριτσάκι ενός έτους το οποίο έχει φωτίσει την ζωή μου κυριολεκτικά.Της αφιερώνω σχεδόν όλο μου τον χρόνο (εκτός δουλειάς) και προσπαθώ να αναπληρώνω τον χρόνο που λείπω με το να γίνομαι "παιχνοδομηχανή" και να τη διασκεδάζω όσο γίνεται περισσότερο.

Το θέμα είναι ότι θέλουμε με τον άντρα μου να της χαρίσουμε ένα αδερφάκι,απλά δεν ξέρουμε πότε είναι η κατάλληλη στιγμή.Πρέπει να γίνει τώρα που είναι ακόμη μικρούλα ή αργότερα που θα καταλαβαίνει τι σημαίνει να έχεις αδερφάκι;Κάτι άλλο που μας "κολλάει" για την άμεση εγκυμοσύνη είναι ότι θά έχουμε ακόμη λιγότερο χρόνο να της αφιερώνουμε.

Επίσης γνωρίζει κανείς απο την εμπειρία του, την ιδανική διαφορά ηλικίας που έχουν τα αδερφάκια,έτσι ώστε να παίζουν και να συνεργάζονται καλύτερα;

Βέβαια, γνώρίζω ότι η επίτευξη μιάς εγκυμοσύνης είναι αρκετές φορές θέμα τύχης που άλλοτε έρχεται νωρίς και άλλοτε αργεί σημαντικά.Εγώ πρός το παρόν οργανώνω τη σκέψη μου.

Ευχαριστώ.

:D

Διαφημίσεις

Γεια σου fysalida κ να χαίρεστε το κοριτσάκι σας! Από επιστημονική άποψη, οι γιατροί συνιστούν 3 χρόνια διαφορά μεταξύ δυο γεννήσεων. Το γιατί συγκεκριμένα δεν το ξέρω [δεν το έχω ψάξει κιόλας -ακόμα]. Το διάβασα σε έγγραφο σχετικά με τα οφέλη του μητρικού θηλασμού γραμμένο εδώ http://www.pediatrics-uoa.edu.gr/pub/pdf/dimosieuseis/thulasmos_mht.pdf

3ig4p2.png 

Δες κι εδώ που έχει ξανασυζητηθεί

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=3530

Πάντως αν εσείς είστε έτοιμοι, εμένα μια χαρά μου φαίνεται μια διαφορά γύρω στα 2 χρόνια :D

Τόση διαφορά έχω με τον αδερφό μου και θεωρώ ότι είναι πολύ καλή!

KbCJp2.pngEYukp3.png

Νομίζω ότι πρέπει κάποιος να λάβει υπόψη του την ηλικία του, (αν κάποια γυναίκα είναι 35 π.χ. είναι σκόπιμο να περιμένει 2 και χρόνια??) ΄και πολύ περισσότερο ότι υπάρχουν πολλοί αστάθμητοι παράγοντες στην πορεία προς την εγκυμοσύνη, π.χ. κανείς δεν μας εγγυάται ότι θα ξαναμείνουμε έγκυες αμέσως, ή ότι η εγκυμοσύνη θα εξελιχθεί ομαλά..επίσης οι γιατροί λένε ότι ο οργανισμός της γυναίκας επανέρχεται πλήρως στους 9 μήνες...η δική μου γνώμη είναι ότι 18 - 24 μήνες είναι μια χαρά...

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ όλες για τις απαντήσεις σας. Θα περιμένω με αγωνία το δεύτερο "θαυματάκι" μου (όταν θελήσει να με επισκεφθεί)αλλά για τώρα θα χαίρομαι το πρώτο. :wink::wink::wink: