Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μωρό το πέταξαν στο ποτάμι και επέζησε....

Rea_1971

Recommended Posts

Το είδα σήμερα στο tromaktiko και έφαγα μία φρίκη.

Αν δείτε από τα λεγόμενά τους, οι άνθρωποι που το έβγαλαν από το νερό στην αρχή νόμισαν ότι επρόκειτο περί γάτας....

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/08/blog-post_5242.html#more

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Διαφημίσεις

ο χριστοσ και η παναγια..

1. Τέσσερα πράγματα στη ζωή δε γυρίζουν πίσω. Οι στιγμές που έζησες, οι πράξεις που έκανες, τα λόγια που είπες και οι ευκαιρίες που έχασες.

Διαφημίσεις

το εχω δει στην τηλεοραση πριν 5 χρονια...εκεινη τη στηγμη ετρεξα αρπαξα την νεογεννητη κορη μου αγκαλια κ δε μπορουσα να σταματησω να κλαιω...μακαρι να τυρανιεται μια ζωη η ''ΜΑΝΑ'' που το εκανε:evil::evil:

Κοντεψα να παθω εγκεφαλικο!!!!! Ελεοοοςςςς!!!!!

Αλλες γυναικες να προσπαθουν μια ζωη να γινουν μανουλες και αλλες να τα πετανε?

Αυτη η μανα θελει πετρα στον λαιμο και πεταμα στον ιδιο ποταμο , το λιγοτερο........:evil:

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

ποιος μπορει να πει?παντος για να οδηγησης ενα αμαξι περνας απο εξετασεις εγω με την δημητρα το ζουμε και προσφατα αυτο.....για να κανεις ενα παιδι που ειναι το σημαντικοτερο που υπαρχει αιντε οποιος τρελος τεκνοποιει.χαζο?ομως αυτο σκεφτηκα agkalia στην ερωτηση σου

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

μπορει καποιος να πει για ποιο λογο γινονται αυτα..;

γιατι παμε απ το κακο στο χειροτερο.. τι ηταν οι σπαρτιατες που τα πετουσαν απο τον καιαδα τα παιδια με προβληματα..τι ειναι και αυτοι.. ενα και το αυτο..

απανθρωπο το ενα..εγκληματικο το αλλο.. και αλλοι να παρακαλανε μερα νυχτα για ενα μωρο..:evil::evil::evil:

εκει ειναι που τα παιρνω...αλλες γυναικες να λαχταρουν να γινουν μανες.να λαχταρουν να νιωσουν αυτο το υπεροχο συναισθημα που δε συγκρινεται με κανενα αλλο και για καποιο λογο να μη μπορουν κ να αφιερωνουν ολη τη ζωη τους σαυτο μεχρι να το πετυχουν!αλες μανουλες να εχουν χασει το αγγελακι τους κ να πονανε μια ζωη!κ καποιες μ@λ@κισμενες σαν αυτη...το εχουν στα χερια τους υγειεστατο κ το απεκτησαν τοσο μα τοσο ευκολα και το πετανε!!γιατι τοση αδικια????γιατι!:evil:

Διαφημίσεις

Σήμερα έλεγα να μην σχολιάσω τίποτα, απλά μπήκα να διαβάσω έτσι για να περάσει η ώρα....αλλά ΕΞΟΡΓΙΣΤΗΚΑ και ΘΥΜΩΣΑ και θα ήθελα την μάνα του βρέφους ΝΑ ΤΗΝ ΠΝΙΞΩ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ.......:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...