Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τη γνώμη σας παρακαλώ

gioli

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα. Θα ήθελα τη γνώμη σας για τις πομπονιέρες και τα γλυκάκια για τη βάπτιση του μπέμπη μου.

http://img138.imageshack.us/img138/2065/dsc04653au.jpg

http://img812.imageshack.us/img812/6875/dsc04654j.jpg

http://img153.imageshack.us/img153/2974/dsc04655p.jpg

http://img827.imageshack.us/img827/5356/dsc04656t.jpg

http://img823.imageshack.us/img823/6508/dsc04657k.jpg

Τα γλυκάκια είναι σοκολάτες που τις τύλιξα με χαρτί περιτυλίγματος. Τις πομπονιέρες τις έφτιαξα μόνη μου αγοράζοντας τα υλικά. Τα καλάθια είναι καφάσια απο τον μανάβη βαμένα (να είναι καλά το φόρουμ και οι ιδέες σας) Θα το εκτιμούσα πολύ να μου λέγατε τη γνώμη σας. Ευχαριστώ.

Διαφημίσεις

Μπράβοοο σOυ!πολύ πολύ όμορφα!

Αλλά αφού θες γνώμη θα σ πω τι διαφορετικό θα έκανα εγώ...

Στις σοκολάτες σε κάποιο ΣHMEIO(ίσως κάτω δεξιά)θα EBAZA το όνομα απ το παιδάκι.

Κ στις μπομπ στισ 2 άκρες απ τα κορδέλακια θα EBAZA απο μια Χάντρα.ίσως γαλάζια ίσως κόκκινη ή πορτοκαλί.

ME το καλό η βάπτιση.εμείς AYPIO βαπτίζουμε

Πολυ ομορφα ειναι, μπραβο σου καλη δουλεια.

Συμφωνω ομως με τις προτάσεις της mariantinos.

Ευχομαι και στις δυο σας Με το καλο η βαπτιση να σας ζήσουν τα παιδακια σας και να πανε ολα οπως τα εχετε σχεδιασει.

Παρα πολυ ωραια! Το καφασι επισης μου αρεσε πολύ, θα συμφωνησω με τη προταση της mariantinos. Με το καλο και στις δύο!!

Λινακι μου κοιμήσου..... σε παρακαλώ!!!

Στις σοκολάτες σε κάποιο ΣHMEIO(ίσως κάτω δεξιά)θα EBAZA το όνομα απ το παιδάκι.

Κ στις μπομπ στισ 2 άκρες απ τα κορδέλακια θα EBAZA απο μια Χάντρα.ίσως γαλάζια ίσως κόκκινη ή πορτοκαλί.

Με το καλό εύχομαι να γίνετε χριστιανούλιδες. Εμείς βαπτίζουμε την άλλη Κυριακή οπότε δεν ξέρω αν έχω χρόνο να κάνω αλλαγές. Πολύ εύστοχες οι παρατηρήσεις σου πάντως και σε ευχαριστώ.

Διαφημίσεις

Ευχαριστούμε!Για κοριτσάκι είναι;

Την άλλη κυριακή;

Άκου.το ΠPOHΓ ΣABB ΠAPAΓΓEIΛAME τις ΠPOΣKΛHΣEIΣ!τις πήρα δευτέρα μεσημέρι.δευτέρα παραγγείλα γλυκά κ μπομπ!χτες ήρθε το βιβλίο ευχών κ πήρα ρούχα.σήμερα πήρε ρούχα ο άντρας μου κ ο MIKPOΣ.AYPIO πρωί πάλι εχω να ΠAΩ αγορά να πάρω κάτι τελευταία πράγματα... :wink:

Μ λίγα λόγια..νομίζω προλαβαίνεις για τις μπομπ

Ευχαριστούμε!Για κοριτσάκι είναι;

Την άλλη κυριακή;

Άκου.το ΠPOHΓ ΣABB ΠAPAΓΓEIΛAME τις ΠPOΣKΛHΣEIΣ!τις πήρα δευτέρα μεσημέρι.δευτέρα παραγγείλα γλυκά κ μπομπ!χτες ήρθε το βιβλίο ευχών κ πήρα ρούχα.σήμερα πήρε ρούχα ο άντρας μου κ ο MIKPOΣ.AYPIO πρωί πάλι εχω να ΠAΩ αγορά να πάρω κάτι τελευταία πράγματα... :wink:

Μ λίγα λόγια..νομίζω προλαβαίνεις για τις μπομπ

Ωχ....για κοριτσίστικες μοιάζουνε; Κάηκα η δόλια μάνα.

Εμενα δε μου μοιαζουν για κοριτσιστικες, ειναι πολυ ομορφες αλλα εγω θα προτιμουσα διχρωμια, κατι να κανει αντιθεση για να μην ειναι ολα ιδια και χανονται! Παντως μπραβο σου, εχεις κανει πολυ καλη δουλεια! Κι εγω μονη μου τις εφτιαξα τις μπομπονιερες! Με το καλο η βαφτιση, να πανε ολα καλα!

fmpG.jpgaurPp2.png?UGOrssO8

Πολύ ωραία που τα έκανες μόνη σου και με το καλό η βάφτιση και η δική σου και της mariantinos.

Συμφωνώ για το όνομα στη σοκολάτα, κάπου πρέπει να γραφτεί, αλλά για τη χάντρα νομίζω είναι λίγο κοντά τα κορδονάκια και δεν θα δείξει καλή.

Αυτό που θα πρότεινα όμως εγώ είναι να γίνει λίγο πιο πλούσιο το πορτοκαλί χαρτί στο καφάσι (παρεπιπτόντως πολύ όμορφα έγιναν τα καφάσια). Δηλ να προεξέχει αρκετά και να δίνει και λίγο παραπάνω χρωματάκι. Ισως και να μπει διαγώνια στο καφάσι ή ελαφρώς λοξά να προεξέχουν οι μύτες και όχι τόσο στυλιζαρισμένο και φτωχό.

Την γνώμη μου λέω, χωρίς παρεξήγηση και τι θα έκανα στη θέση σου.

Και πάλι με το καλό εύχομαι.

932708c9ku0fnaz0.gif

μπορεις να παρεις μια κορδελα απο οργατζα την λεπτη και να δεσεις ενα φιογκο πάνω απο το φιογκο που ηδη υπάρχει...

απλα να παρεις καποιο εντονο θερμο χρωμα για την αντιθεση... Κοκκινο, πορτοκαλι!!

Διαφημίσεις

Μπερδεύτηκα...πεταλούδα δεν θα EBAZA για αγόρι.γνώμη μου έτσι;τις σοκολάτες τις θεωρώ unisex κ τις μπομπ για αγόρι..

μπορεις να παρεις μια κορδελα απο οργατζα την λεπτη και να δεσεις ενα φιογκο πάνω απο το φιογκο που ηδη υπάρχει...

απλα να παρεις καποιο εντονο θερμο χρωμα για την αντιθεση... Κοκκινο, πορτοκαλι!!

Εσυ κυρία μου γιατί δεν απαντάσ στα μηνύματα;;:-Pήρθαν τουλάχιστον;

Τεεεεελειο είναι αλλά έκανα μια παρέμβαση

Πάρα πολύ ωραία όλα μπράβο σου!! Αχ αυτά τα καφασάκια τα λατρέυω!!

Χωρίς να έχω βάφτιση, χωρίς να έχω καν παιδί αβάπτιστο πήρα κάτι τελαράκια από τον μανάβη μου σκετη γλύκα και ανυπομονώ να τα βάψω και να τα στολίσω. Ετσι για να τα εχω!

Με το καλό η βάφτιση του γιου σου!!

Θα συμφωνησω με την mariantinos.

Η μπομπονιερα μου αρεσει.. το κουτι ειναι πτι καρο οποτε αναγκαστηκα επρεπε να βαλει κορδελα στο ιδιο χρωμα.. πιστευω καλα εκανε..

Τα καφασια οντως πανεμορφα.. Αλλα μεχρι να δω την μπομπο κ εγω νομιζα οτι εχεις κοριτσι ... η πεταλουδα ειναι πολυ κοριτσιστικη.

Τωρα για να μην τα χαλασεις,κανε αυτο που ειπαν τα κοριτσια κ βαλε μπολικο χαρτι να μην πολυφαινεται η πεταλουδα.

Η σοκολατα ειναι μεν καλη ιδεα για γλυκο αλλα χειμωνα..Εγω αφησα χτες για μιση ωρα μια σοκολατα εξω απο το ψυγειο νωρις το απογευμα κ εγινε "ροφημα":roll::roll:

Να ευχεσαι να μην κανει αυτη τη ζεστη κ την ημερα τις βαφτισης αλλιως θα την πιουνε με το καλαμακι...

Το περιτυλιγμα δεν μου αρεσε καθολου..

Θα μπορουσες να εκτυπωσεις κατι σχετικο με το βατραχακι σε κολλα Α4 κ να το τυλιξεις..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

Η μπομπονιερα μου αρεσει.. το κουτι ειναι πτι καρο οποτε αναγκαστηκα επρεπε να βαλει κορδελα στο ιδιο χρωμα.. πιστευω καλα εκανε..

Τα καφασια οντως πανεμορφα.. Αλλα μεχρι να δω την μπομπο κ εγω νομιζα οτι εχεις κοριτσι ... η πεταλουδα ειναι πολυ κοριτσιστικη.

Τωρα για να μην τα χαλασεις,κανε αυτο που ειπαν τα κοριτσια κ βαλε μπολικο χαρτι να μην πολυφαινεται η πεταλουδα.

Η σοκολατα ειναι μεν καλη ιδεα για γλυκο αλλα χειμωνα..Εγω αφησα χτες για μιση ωρα μια σοκολατα εξω απο το ψυγειο νωρις το απογευμα κ εγινε "ροφημα":roll::roll:

Να ευχεσαι να μην κανει αυτη τη ζεστη κ την ημερα τις βαφτισης αλλιως θα την πιουνε με το καλαμακι...

Το περιτυλιγμα δεν μου αρεσε καθολου..

Θα μπορουσες να εκτυπωσεις κατι σχετικο με το βατραχακι σε κολλα Α4 κ να το τυλιξεις..

καλά dora ούτε εγώ να το γραφα...:roll::lol:

gioli με καλή πρόθεση στο λέω το περιτύλιγμα μου κάνει τελείως "φάουλ" πολύ χρωματιστό/πλουμιστό, δε μου "ταιριάζει" για βάφτιση :oops::oops: (εκτός αυτού δείχνει φτηνό και πρόχειρο & άσχετο με τις μπομπο σου που είναι πολύ ωραίες)

Κορίτσια καλημέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ. Τη πεταλούδα την έβαλα για να μην είναι το τελαράκι ετσι σκέτο. Αλλα μικρό το κακό αφού βγαίνει. Ειναι αυτοκόλλητη ξύλινη. Θα στολισω με αυτη κανα κουτάκι της μεγάλης μου. Και σαφως δεν υπάρχει παρεξήγηση. Αφου ρώτησα άλλωστε. γνώμες ήθελα.

και στη θεση της πεταλουδας τι θα βαλεις;

Θα εκτυπώσω στον εκτυπωτή βατραχάκια και θα τα κολλήσω. Δε θα είναι το ίδιο με τα ξύλινα αυτοκόλλητα αλλά τουλάχιστον δε θα παραπέμπει σε κορίτσι.

βγαλε τις πεταλόυδες οπως ειπες και βαλε σαλιγκαρακια και βατραχακια.οι μπομπονιερες μια χαρα ειναι ,απλα με χαντρουλα στην ακρη θα φαινοταν πιο πλουσιες αλλα και ετσι μια χαρα ειναι.

εμενα δεν μου αρεσουν οι σοκολατες καθολου θα συμφωνησω με οσα λεει το νουφαρο.θα μπορουσε να τις εντυνες με πρασινο σκετο χαρτι ,ή χαρτι αφης και να εκοβες το τετραγωνο που εινια πχ το γατακι και να το κολουσες

Θα εκτυπώσω στον εκτυπωτή βατραχάκια και θα τα κολλήσω. Δε θα είναι το ίδιο με τα ξύλινα αυτοκόλλητα αλλά τουλάχιστον δε θα παραπέμπει σε κορίτσι.

Τέλειοοοο ναι ναι να το κάνεις!κ καμία κορώνα...;

Τέλειοοοο ναι ναι να το κάνεις!κ καμία κορώνα...;

Κορώνα ε; Πολύ καλή ιδέα. Να είσαι καλά. Τις πομπο τις σουλουπώσαμε, στις σοκολάτες χολαίνουμε λίγο. Θα τις αφήσω ως έχουν γιατι δεν υπάρχει χρόνο για τίποτε άλλο.

Κορώνα ε; Πολύ καλή ιδέα. Να είσαι καλά. Τις πομπο τις σουλουπώσαμε, στις σοκολάτες χολαίνουμε λίγο. Θα τις αφήσω ως έχουν γιατι δεν υπάρχει χρόνο για τίποτε άλλο.

Εμένα όπως σου ειπα μ άρεσαν οι σοκολάτες.ίσως αν έβαζες ενα κορδέλακι κ να κρεμεTE ενα καρτέλάκι με το όνομα του παιδιου..;

εμενα μ αρεσουν ολα!!

βασικα, επειδη εγω ειμαι εντελως κουλη στις χειροτεχνιες, οτιδηποτε φτιαγμενο απο μαμαδες, μ εντυπωσιαζει!!!

δηλαδη, μ αρεσει κατι να μην εχει την τελειοτητα του ετοιμου, να ειναι 'μαμαδιστικο'

με το καλο η βαφτιση κοριτσακι!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...