Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πρόβλημα με το σύζυγο σε σχέση με τους γονείς του

sevoula

Recommended Posts

Οπως λεει και η AGE, δυο επιλογες εχετε με τετοιους αντρες......η θα πατε με τα νερα τους απο την αρχη και θα κανετε αυτο που θελουν οι μανουλες τους, χωρις κονξες και αλλα, ουτε και θα στενοχωριεστε ομως ......

Η θα πατησετε ποδι και θα τους αφησετε να το ξεπερασουν σιγα σιγα....

Να τους αφηνετε να τα κανουν και μετα να χαλιεστε δεν υπαρχει λογος......πως λεμε "χαλαρωσε κι απολαυσε το" ? Αφου εγινε οτι εγινε, ποιος ο λογος να στενοχωριεστε? Παει τελειωσε!

προτιμώ το 2ο!!!!!!!!!!!!!!και εκεί θα μείνω!!!!!!!!!!

από μακριά, να μου κρατάνε το παιδί σπίτι τους και να μην τους ξαναδώ, αν δεν αλλάξουν στάση. αλλά να κάνουν αυτοί το πρώτο βήμα, και να αποδεικνύει μετάνοια! δεν ζητώ πολλά. αλλιώς δεν θα ξαναπατήσουν το πόδι τους στο σπίτι μου! τέλος!!!!!!!!

έτσι το βλέπει, χθες το κατάλαβα, ο άντρας μου! ευτυχώς, γιατί ήμουν ένα βήμα πριν τον χαστουκίσω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 86
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sevoula

sevoula 25 δημοσιεύσεις

• JENIA

JENIA 9 δημοσιεύσεις

• vera

vera 5 δημοσιεύσεις

• Niki81

Niki81 5 δημοσιεύσεις

εγω οταν παντρευτηκα καταλαβα οτι ο αντρα μου ειχε μια μορφη παλιπαιδισμου ηθελε οτι εκανα στο μωρο να το κανω και σε εκεινον να ετοιμαζω το μπανιο και για εκεινον-να ετοιμαζω φαγητο για το μωρο να φτιαχνω και σε εκεινον το αγαπημενο του γιατι η μαμα του δεν του χαλαγε χατιρι . ντικ ντοκ !! φρικαρα δεν γινοταν αυτο ενα ωραιο σαββατο πηγαμε μια γλυκια βολτα με το καροτσι του το ξεκαθαρησα παιδι δεν ειναι μαμα του δεν ειμαι ειμαι οτι αλλο θελει αλλα κοληματα του τυπου μαμακιδες δεν μου αρεσουν και πανω σε αυτο δεν θα στηριξουμε μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ καλητερα μονη με παιδι παρα με εναν αντρα που θα θελει να παριστανω την μαμα του . κοριτσια στροφη 180 μοιρες εκανε απλα καταλαβε οτι δεν παιζω και οτι οταν θελω κατι το διαικδικο απο τοτε ημαστε μια κουβεντα ενα βλεμα και ποιανουμε το νοημα το τι θελουμε . αποφασιστικοτητα -δυναμισμο -τολμη και οχι τσακομους και σαματα .

πλάκα μας κάνεις, ε;:confused::shock:

α γεια σου αυτό ήθελα να πω ακριβώς εσύ το διατύπωσες καλλίτερα :mrgreen::mrgreen:

Με την προηπόθεση πάντα ότι αυτό δεν είναι πάνω από τα όρια που έχω θέσει στην ζωή μου.

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ πρώτα αυτό με ενοχλεί ?? είναι κάτι που επηρεάζει ουσιαστικά την ζωή μου, την σχέση μου με τον άντρα μου και το παιδί ?? αν όχι δεν ασχολούμαι

Tip το μόνο λάθος που κάνατε ήταν που ανακοινώσατε το όνομα του παιδιού πριν από την βάφτιση :lol::lol: έπρεπε να τους αφήσετε να πάρουν την κρυάδα μέσα στον κόσμο εκεί τι θα κάναν ??

θα έφευγαν επιτόπου. μεταβολή, τρέχοντας και φωνάζοντας επιδεικτικά. τους έχω μάθει. είναι προβλέψιμοι και οι δύο.

Βασικά εγώ αυτό έκανα, παρότι δώσαμε το όνομα της, παρότι εγώ επέμενα σε αυτό, ο άντρας μου ήθελε αρχαίο ελληνικό, δεν είπαμε σε κανέναν τίποτα, ακόμα και η νονά το έμαθε το βράδυ πριν την βάφτιση :lol::lol: ..............ήταν μια μικρή μικρούλα εκδίκηση που πήρα 4 χρόνια μετά για μια μεγάλη πίκρα που μου έδωσε τον πρώτο χρόνο που ως παντρεμένη άνοιξα το σπίτι μας στην γιορτή μου :lol::lol: η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο καλή μου, άλλα πάντα τρώγεται τελικά :twisted:

αυτό περιμένω η γυναίκα, να τους ταϊσω με το ταλέντο μου!:cool::mrgreen:

πλάκα μας κάνεις, ε;:confused::shock:

καθολου σεβουλα μου αληθεια λεω αλλα εχω ενα κακο καλο ανα κατι δεν το μπορω δεν γινεται να το ανεχτω παντα λεω αυτο που νιωθω και παντα κανω αυτο που θεωρω για μενα καλητερο και την οικογενεια μου !!

το προβλημα sevoula μου ειναι πως τη βλ@!@α την εχουν οι αντρες μας απο γεννησημιου τους.μην περιμενεις και μεγαλες αλλαγες παντως.οτι και να τους κανουν οι γονεις τους αυτοι εκει κολλημενοι μαζι τους θα ναι.προσπαθησε να περνας καλα εσυ μαζι με τον αντρα σου και μην δινεις τη χαρα στα πεθερικα να ξερουν πως μαλλωνετε για αυτους...αυτος ειναι ο σκοπος τους...να χωρισει ο γιοκας τους τη γλωσου(υπαρχουν βεβαια και εξαιρεσεις αλλα ειναι απειροελαχιστες)καλο κουραγιο

Αγορακια μου σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

sevoula, κατ' αρχήν πρέπει να βάλεις κάτω τα πρέπει και τα θέλω σου και να σκεφτείς εσύ η ίδια τι είδους σχέση θέλεις να έχεις με τα πεθερικά σου. Το να τους μισείς και να υποκρίνεσαι ότι όλα είναι μέλι-γάλα για χάρη του άντρα σου δεν είναι λύση. Άμα δεν τους ανέχεσαι ούτε ζωγραφιστούς, χίλιες φορές καλύτερα μακριά κι αγαπημένοι. Άλλωστε κι εκείνοι πια αυτό θέλουν.

Η σχέση του άντρα σου με τους γονείς του είναι άλλο κεφάλαιο. Άφησέ τον να κάνει ό,τι νιώθει, μην παίζετε πάνω του παιχνίδι εξουσίας, μαμά και γυναίκα ποια θα του λέει τι θα κάνει.

Ζέττα μου ποτέ δεν μπήκα σε αυτή τη λογική, να του πω τί να κάνει. η πεθερά όμως ναι. και μάλιστα πλαγίως. αυτά δεν τα πιάνει ο άντρας μου. δεν τα αντιλαμβάνεται. ο δε πεθερός τα θέλω του τα λέει ευθέως. αυτός παλεύεται.

η πεθερά είναι απερίγραπτη.

το να έχω τυπικά καλές σχέσεις, όσο με σέβονται στοιχειωδώς, είναι κάτι που μου βγαίνει, αν θέλεις και λόγω του ότι κρατάει την κόρη μου η πεθερά.

δεν θέλω καμία σχέση μαζί τους, όσο δεν με σέβονται, όσο δεν σέβονται τον γάμο μου, το σπίτι μου.-

jenia είμαι μπουμπούνας!!!!!!!!!!!!!!!!! δεν θα το ξανακάνω.

νουνού μου, έτσι είναι, όπως τα λες.

κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τη συζήτηση!

αχ βρε εισαι καλο κοριτσι δεν θα σε δειρω ελα μην μου κλαις απλα στο λεω γιατι ετσι του δινεις δικαιωμα και στον αντρα σου να πει καποια κουβεντα ασχημη μπροστα στην δικη του μανα για σκεψου μετα τα ποσα θα σου κανει αυτη γιατι η λογικη θα ηταν αφου ο στεφανος μιλησε ασχημα μπροστα μου στην σεβουλα μπορω να το κανω και εγω . και αυτες οι γυναικες σχημα λογου ετσι σκεφτονται στο υπογραφω αυτο !!!

Εγώ ξέρεις τι θα φοβόμουν στην θέση σου? μήπως στο μέλλον αρχίσουν να λένε διάφορα για σένα στο παιδί σου...η μαμά είναι κακιά γιατί έκανε αυτό...και αυτό...και αυτό....και του κόσμου τα ψέματα:confused:

Ίσως είναι καλύτερα αργότερα να τους επισκέπτεσαι μαζί με το παιδί για να ελέγχεις το τι του λένε:rolleyes:

Διαφημίσεις

Ό,τι και να του λένε, εγώ είμαι η μανούλα του. αυτό δεν αλλάζει. αν πουν κάτι, όταν μεγαλώσει, θα το πιάσω. άσε που θα το πιάσει και ο Στέφανος και τότε ποιός τους γλιτώνει από τα χέρια του. εγώ δεν θα ξανακάνω τον κυανόκρανο. το έχω κάνει στο παρελθόν, να υπερασπιστώ τη μανούλα του για να μην την ....

τώρα...;;

αφορμή θέλω να το απολαύσω.

στο θέμα της μικρής, ο άντρας μου ευτυχώς είναι κέρβερος.

Ό,τι και να του λένε, εγώ είμαι η μανούλα του. αυτό δεν αλλάζει. αν πουν κάτι, όταν μεγαλώσει, θα το πιάσω. άσε που θα το πιάσει και ο Στέφανος και τότε ποιός τους γλιτώνει από τα χέρια του. εγώ δεν θα ξανακάνω τον κυανόκρανο. το έχω κάνει στο παρελθόν, να υπερασπιστώ τη μανούλα του για να μην την ....

τώρα...;;

αφορμή θέλω να το απολαύσω.

στο θέμα της μικρής, ο άντρας μου ευτυχώς είναι κέρβερος.[/quote]

καλο αυτο πολυ καλο !!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...