Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πρόβλημα με το σύζυγο σε σχέση με τους γονείς του

sevoula

Recommended Posts

Εγώ πάντως δεν μπορώ να τον ταρακουνήσω με τίποτα:confused: ούτε με σεισμό δεν πρόκειτε να συνέλθει.

Αν ανακαλύψτε την μαγική συνταγή δώστε την και σε μένα:D

Κατά την δική μου γνώμη οι μαμάκηδες....πεθαίνουν μαμάκηδες:confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 86
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sevoula

sevoula 25 δημοσιεύσεις

• JENIA

JENIA 9 δημοσιεύσεις

• vera

vera 5 δημοσιεύσεις

• Niki81

Niki81 5 δημοσιεύσεις

ααααααχχχχχχχχχχχχ, αν υποψιαστώ ότι δεν θα τους ξεχ.. ποτέεεεεεεεεε, θα πεθάνωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!

Λαζόπουλος- μαμά Μήτση, κοινώς συμπεθέρα!

ω,ναι να το υποψιαστεις και να το χωνεψεις κιολας για να μην χανεις αδικα το χρονο σου..εσυ θα πρεπει να αλλαξεις τη σταση σου για να προστατευσεις τον εαυτο σου..με εργα οχι με λογια..

:D

δε μπορω παρα να συμφωνησω!

:?:-?:?:-?:?

Εγώ πάντως δεν μπορώ να τον ταρακουνήσω με τίποτα:confused: ούτε με σεισμό δεν πρόκειτε να συνέλθει.

Αν ανακαλύψτε την μαγική συνταγή δώστε την και σε μένα:D

Δυστυχως κι εγω πλεον αυτο πιστευω...γι'αυτο και οτι και να γινεται με την πεθερα μου τον αντρα μου τον αφηνω απ'εξω...θεατης.

Ετσι κι αλλιως και να του τα πω..παλι εμενα θα βγαλει οτι φταιω και ειμαι υπερβολικη κλπ.

Απλα το θεωρω αδικο καποιες φορες γιατι εγω τους δικους μου τους κραζω με το παραμικρο...μη και πουν/κανουν κατι και τον ενοχλησουν η τον φερουν σε δυσκολη θεση.Θα ηθελα να γινεται το ιδιο και απο την αλλη πλευρα.

Έτσι κι εγώ κυνηγάω τους γονείς μου για το παραμικρό μη τυχόν και ενοχληθεί:rolleyes:

Αλλά ότι πω στην πεθερά μου αυτή τα φουσκώνει και τα παρουσιάζει όπως θέλει:confused:

χθες γυρίζει ο δικός μου σαν τη βρεγμένη γάτα. περίμενε να ρωτήσω τί είπαν και τί έκαναν. δεν ρώτησα τίποτα, παρά μόνο αν πέρασε καλά το παιδί. πρώτο σοκ ο σύζυγος.

μετά από αγαπούλες ρωτάω το σύζυγο αν μετέφερε την πρόσκλησή μου στους γονείς του, όχι μου λέει. από μακριά είστε καλύτερα. σαν να έχει δίκιο μου φαίνεται. μια χαρά μου κάθησε.

το σχόλιο του άντρα μου, γιατί δίνεις σημασία σε χαζομάρες; όλα τοις μετρητοίς τα παίρνεις. κόψε και μια επιταγή.

καλά πας συνέχισε έτσι :lol::lol:

Με το να κατηγορείς τους γονείς του μπροστά του δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη έτσι είναι οι περισσότεροι.

Όσο περισσότερο μιλάς τόσο θα προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα είναι θέμα εγωισμού.

Προσωπικά, παρότι μένουμε πάνω κάτω οι σχέσεις μας είναι τυπικές χωρίς όμως να είναι άσχημες, όποτε συναντιόμαστε δεν μιλάμε παρά μόνο για τον καιρό, τον Αυτια, την κατάσταση στην χώρα και το πόσο χάλια είναι οι γείτονες που πετάνε τα σκουπίδια έξω από τον κάδο.......για το παιδί τα βασικά και μόνο όσα χρειάζεται να ξέρει για να την κρατήσει (καλά σώθηκα)

Από την εποχή δε που γέννησα βρίσκω και τις άπειρες δικαιολογίες να μην πηγαίνω συχνά κάτω ή να μένω λίγο (πατάω στον κάλο της έχω ένα σωρό δουλειές στο σπίτι που πρέπει να κάνω είναι και παστρικό Θοδώρα η καλή μου :roll::roll:) όταν μεγάλωσε η μικρή αρκετά την έστελνα κάτω με τον πατέρα της και εγώ έμενα πάνω για να μαγειρέψω σιδερώσω κλπ :mrgreen::mrgreen:

Με τον σύζυγο πότε δεν σχολιάζω την συμπεριφορά της κάθε φορά που έχει μάτς με τους γονείς του τον ρωτάω απλά είσαι καλά?? και τίποτα παραπάνω.

Να τον αφήνεις να βράζει στο ζουμί του όταν σου λέει τα κατορθώματα τους, μην σου πω να προσπαθείς να την δικαιολογήσεις κιόλα (με μια θεωρία που δεν υπάρχει περίπτωση να στέκει.... έτσι:lol::lol:) συνήθως η αντίδραση τους όταν τα έχουν πάρει και κάποιος προσπαθεί να δικαιολογήσει τα χειρότερα συνεχίζουν να τα παίρνουν περισσότερο :lol::lol:

Υ.Γ να σας ζήσει η νεοφώτιστη !!!

σε θαυμάζω εγώ αν δεν ερχόταν στην βάφτιση του παιδιού θα το έβλεπαν με το κιάλι και εμένα όταν θα πάγωνε η κόλαση 8):cool:

Διαφημίσεις

καλά πας συνέχισε έτσι :lol::lol:

Με το να κατηγορείς τους γονείς του μπροστά του δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη έτσι είναι οι περισσότεροι.

Όσο περισσότερο μιλάς τόσο θα προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα είναι θέμα εγωισμού.

Προσωπικά, παρότι μένουμε πάνω κάτω οι σχέσεις μας είναι τυπικές χωρίς όμως να είναι άσχημες, όποτε συναντιόμαστε δεν μιλάμε παρά μόνο για τον καιρό, τον Αυτια, την κατάσταση στην χώρα και το πόσο χάλια είναι οι γείτονες που πετάνε τα σκουπίδια έξω από τον κάδο.......για το παιδί τα βασικά και μόνο όσα χρειάζεται να ξέρει για να την κρατήσει (καλά σώθηκα)

Από την εποχή δε που γέννησα βρίσκω και τις άπειρες δικαιολογίες να μην πηγαίνω συχνά κάτω ή να μένω λίγο (πατάω στον κάλο της έχω ένα σωρό δουλειές στο σπίτι που πρέπει να κάνω είναι και παστρικό Θοδώρα η καλή μου :roll::roll:) όταν μεγάλωσε η μικρή αρκετά την έστελνα κάτω με τον πατέρα της και εγώ έμενα πάνω για να μαγειρέψω σιδερώσω κλπ :mrgreen::mrgreen:

Με τον σύζυγο πότε δεν σχολιάζω την συμπεριφορά της κάθε φορά που έχει μάτς με τους γονείς του τον ρωτάω απλά είσαι καλά?? και τίποτα παραπάνω.

Να τον αφήνεις να βράζει στο ζουμί του όταν σου λέει τα κατορθώματα τους, μην σου πω να προσπαθείς να την δικαιολογήσεις κιόλα (με μια θεωρία που δεν υπάρχει περίπτωση να στέκει.... έτσι:lol::lol:) συνήθως η αντίδραση τους όταν τα έχουν πάρει και κάποιος προσπαθεί να δικαιολογήσει τα χειρότερα συνεχίζουν να τα παίρνουν περισσότερο :lol::lol:

Υ.Γ να σας ζήσει η νεοφώτιστη !!!

σε θαυμάζω εγώ αν δεν ερχόταν στην βάφτιση του παιδιού θα το έβλεπαν με το κιάλι και εμένα όταν θα πάγωνε η κόλαση 8):cool:

ευχαριστώ age!

ως προς το υ.γ. κι εγώ έτσι αντιδρώ ως άνθρωπος. μόνο που αν έχεις άντρα τον δικό μου, που δεν συμφωνεί να την στείλουμε τη μικρή τώρα στον παιδικό, τί να κάνω; μόνη μου να τα λέω μόνη μου να τα ακούω;

8 μήνες είναι αυτοί.

πού θα πάει! θα πάει η μικρή στον παιδικό κι εύχομαι τα πεθερικά μέχρι τότε να πληρωθούν για την κακία τους. να τους δω να σέρνονται!

αυτό που έμεινε, πέρα από το ότι τους πήγε τα γλυκά, είναι να ζητήσουν μαρτυρικά, dvd και φωτογραφίες και ο δικός μου να τους τα πάει!

πόσα να αντέξω η γυναίκα!!!!!!!!!!!

μήπως να τους πάω και τον παπά να τον τσεκάρουν;;;;

πόση μυωπία έχουν τα μάτια του άντρα μου!!!!!!!!!!!! τί δεν βλέπει, ρε κορίτσια!

είναι ξεκάθαρα τα πράγματα, αλλά έχει κολλήσει.

να του στείλω τελεσίγραφο; να τον αφήσω έτσι; για πόσο;

εγώ κοντεύω να κλατάρω!

Αμα θελανε πες του μαρτυρικα να ερχοντουσαν στη βαφτιση να παρουν.Απο τη στιγμη που δεν ηρθαν το τι θελουν και τι δε θελουν δε με αφορα καθολου.

Ε μα...ειναι λιγο βοδι και ο δικος σου.Αμα θες να του συστησω τον αντρα μου...κατι μου λεει θα τα πανε καλα μεταξυ τους.

αυτό που έμεινε, πέρα από το ότι τους πήγε τα γλυκά, είναι να ζητήσουν μαρτυρικά, dvd και φωτογραφίες και ο δικός μου να τους τα πάει!

πόσα να αντέξω η γυναίκα!!!!!!!!!!!

μήπως να τους πάω και τον παπά να τον τσεκάρουν;;;;

πόση μυωπία έχουν τα μάτια του άντρα μου!!!!!!!!!!!! τί δεν βλέπει, ρε κορίτσια!

είναι ξεκάθαρα τα πράγματα, αλλά έχει κολλήσει.

να του στείλω τελεσίγραφο; να τον αφήσω έτσι; για πόσο;

εγώ κοντεύω να κλατάρω!

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί εσύ ασχολείσαι και χαλάς το στομάχι σου, εφόσον δεν καταλαβαίνει (που καταλαβαίνει άλλα δεν θα το παραδεχθεί ποτέ) άστον να κάνει αυτό που θεωρεί πρέπον (γιατί αυτό κάνει από τις ενοχές που του δημιουργούν), εφόσον εσένα δεν σε ανακατεύει σε αυτό το πανηγύρι:twisted: και δεν ξεπερναει τις δικές σου ανοχές/αντοχές.

Όσον αφορά το θέμα του παιδικού καταλαβαίνω την άποψη σου αλλά ξανασκέψου το αν οι παππούδες είναι ικανοί και η σωματική ακεραιότητα του παιδιού δεν κινδυνεύει, γιατί να μην κάνουν και αυτοί το "χρέος" τους στο εγγόνι τους ε ε??8):cool:

Πίστεψε με αν είχα την επιλογή να μην στείλω την κόρη μου στον σταθμό και μπορούσε να την κρατήσει η πεθερά μου για κανά 2 χρόνια θα το έκανα έστω και για τον πρώτο χρόνο.

Εγώ αναγκάστηκα να την αφήσω 10 μηνών δεν θα ήταν καλλίτερα (και από άποψη υγείας με ιώσεις και τα σχετικά) να μείνει στην αρχή στο σπίτι

Σου ξαναλέω αν αποστασιοποιηθείς από την κατάσταση θα βρεις την ψυχική σου ηρεμία συντομότερα "μακριά και αλάργα" :lol::lol:

Διαφημίσεις

κοριτσια οι γυναικες εχουν σαλαταρει τελειος . αλλα πισω εχει την αχλαδα την ουρα προσεχται πρωτα πρεπει οσες εχουν θεμα με τον αντρουλι τους να κερδησουν εκεινον πως ? μεγαλο ερωτημα εεε!! και ομως την εχεται την λυση εσεις οι ιδιες τον αντρα σας τον κερδισαται γιατι κατι ειχαται που θελησε να αφυσει την εργενικη ζωη και να κανει οικογενεια πρεπει να ψαξεται οι ιδιες τον εαυτο σας να δειται τι ειναι αυτο που τρελανε τον αντρα σας και σας εκανε γυναικα του πανω σε αυτο θα βασησεται τον δυναμισμο σας για να διεκδικισεται τα θελω σας και την οικογενεια σας . σεβουλα ο αντρα σου οταν σε γνωρισε κατι τον εκανε και εγινε αδυναμος απεναντι σου και υπεκηψε στο να φησει την εργενικη ζωη βαλε το μιαλο σου να τρεξει σε στιγμε που δεν εμπλεκοταν η πεθερα τι ηταν αυτο που σας εκανε ευτηχησμενους - μετα καντον να νιωσει το σπιτι του την ποιο ομορφη γωνια στον κοσμο που μεσα σε αυτη θα υπαρχεις εσυ -το παιδι-και αυτος η τριτη απεξω . μην κανεις συζητησεις και σκηνες οπως για την μαμας του απλα ξεκαθαρησε μια φορα ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ αν και δεν νομιζω να εντασονται αλλα λεμε . ξερω οτι ειναι πολλα αυτα που μας κανουν εμεις ομως πρεπει να σταθουμε σαν νοικοκηρες στο υψος μας για την οικογενεια μας μου εχουν κανει πολλα τα πεθερικα αλλα πρωτα ξεκινησα απο τον αντρα μου η αληθεια ειναι καλος και κακος παραγοντα στις σχεσεις αλλα οταν καποιος ξερει τα θελω του μπορει πανω στην αληθεια να βασησει πολλα και να διεκδικησει πραγματα που θα του κανουν μια ομορφη και ευτηχησμενη ζωη .

Μηπως να του κανετε και μια αναπαρασταση της βαφτισης? Πες στον αντρουλη βρε να κανετε μια εικονικη βαφτιση για την μανουλα του......ειμαι σιγουρη οτι θα το κανει κι αυτο!

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Μηπως να του κανετε και μια αναπαρασταση της βαφτισης? Πες στον αντρουλη βρε να κανετε μια εικονικη βαφτιση για την μανουλα του......ειμαι σιγουρη οτι θα το κανει κι αυτο!

καλη μου οσες φορες να κανουν την βαφτιση να εισαι σιγουρη οτι δεν θα ερθουν γιατι το θεμα ειναι οτι η μαμα εχει τον συνδρομο αγαπω τον γιο μου και δεν τον δινω σε καμια εκει ειναι το θεμα του αντρα της σεβουλας το θεμα ομως ειναι οτι ο αντρας της του αρεσει που η μαμα του ειναι κολημενη μαζι του αυτο ειναι το μεγα προβλημα >>:evil:

Οπως λεει και η AGE, δυο επιλογες εχετε με τετοιους αντρες......η θα πατε με τα νερα τους απο την αρχη και θα κανετε αυτο που θελουν οι μανουλες τους, χωρις κονξες και αλλα, ουτε και θα στενοχωριεστε ομως ......

Η θα πατησετε ποδι και θα τους αφησετε να το ξεπερασουν σιγα σιγα....

Να τους αφηνετε να τα κανουν και μετα να χαλιεστε δεν υπαρχει λογος......πως λεμε "χαλαρωσε κι απολαυσε το" ? Αφου εγινε οτι εγινε, ποιος ο λογος να στενοχωριεστε? Παει τελειωσε!

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

καλη μου οσες φορες να κανουν την βαφτιση να εισαι σιγουρη οτι δεν θα ερθουν γιατι το θεμα ειναι οτι η μαμα εχει τον συνδρομο αγαπω τον γιο μου και δεν τον δινω σε καμια εκει ειναι το θεμα του αντρα της σεβουλας το θεμα ομως ειναι οτι ο αντρας της του αρεσει που η μαμα του ειναι κολημενη μαζι του αυτο ειναι το μεγα προβλημα >>:evil:

Να κανουν μια αναπαρασταση χωρις τη Σεβουλα βρε.......να παριστανει τη γυναικουλα η μαμα του! Το προβλημα δεν ειναι οι μαμαδες που ναι κολλημενες πανω τους, αλλα οι αντρες που φερονται σαν διχρονα και δεν καταλαβαινουν οτι ενηλικιωθηκαν και εχουν δικια τους οικογενεια. Οι μαμαδες ειναι αυτες που ειναι......

Διαφημίσεις

Οπως λεει και η AGE, δυο επιλογες εχετε με τετοιους αντρες......η θα πατε με τα νερα τους απο την αρχη και θα κανετε αυτο που θελουν οι μανουλες τους, χωρις κονξες και αλλα, ουτε και θα στενοχωριεστε ομως ......

Να τους αφηνετε να τα κανουν και μετα να χαλιεστε δεν υπαρχει λογος......πως λεμε "χαλαρωσε κι απολαυσε το" ? Αφου εγινε οτι εγινε, ποιος ο λογος να στενοχωριεστε? Παει τελειωσε!

σωστη στην απο η age αλλα για εμενα το σωστο ειναι να πατησει ποδι και να ξεκολαν απο το τις μαμαδες τους αλλα για να γινει αυτο πρεπει να φερθεισ καπατσα που λενε στο χωριο μας να πιασεις το κριαρι απο τα κερετα πριν σε χτυπησει .

Να κανουν μια αναπαρασταση χωρις τη Σεβουλα βρε.......να παριστανει τη γυναικουλα η μαμα του! Το προβλημα δεν ειναι οι μαμαδες που ναι κολλημενες πανω τους, αλλα οι αντρες που φερονται σαν διχρονα και δεν καταλαβαινουν οτι ενηλικιωθηκαν και εχουν δικια τους οικογενεια. Οι μαμαδες ειναι αυτες που ειναι......

εγω οταν παντρευτηκα καταλαβα οτι ο αντρα μου ειχε μια μορφη παλιπαιδισμου ηθελε οτι εκανα στο μωρο να το κανω και σε εκεινον να ετοιμαζω το μπανιο και για εκεινον-να ετοιμαζω φαγητο για το μωρο να φτιαχνω και σε εκεινον το αγαπημενο του γιατι η μαμα του δεν του χαλαγε χατιρι . ντικ ντοκ !! φρικαρα δεν γινοταν αυτο ενα ωραιο σαββατο πηγαμε μια γλυκια βολτα με το καροτσι του το ξεκαθαρησα παιδι δεν ειναι μαμα του δεν ειμαι ειμαι οτι αλλο θελει αλλα κοληματα του τυπου μαμακιδες δεν μου αρεσουν και πανω σε αυτο δεν θα στηριξουμε μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ καλητερα μονη με παιδι παρα με εναν αντρα που θα θελει να παριστανω την μαμα του . κοριτσια στροφη 180 μοιρες εκανε απλα καταλαβε οτι δεν παιζω και οτι οταν θελω κατι το διαικδικο απο τοτε ημαστε μια κουβεντα ενα βλεμα και ποιανουμε το νοημα το τι θελουμε . αποφασιστικοτητα -δυναμισμο -τολμη και οχι τσακομους και σαματα .

α γεια σου αυτό ήθελα να πω ακριβώς εσύ το διατύπωσες καλλίτερα :mrgreen::mrgreen:

Με την προηπόθεση πάντα ότι αυτό δεν είναι πάνω από τα όρια που έχω θέσει στην ζωή μου.

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ πρώτα αυτό με ενοχλεί ?? είναι κάτι που επηρεάζει ουσιαστικά την ζωή μου, την σχέση μου με τον άντρα μου και το παιδί ?? αν όχι δεν ασχολούμαι

Tip το μόνο λάθος που κάνατε ήταν που ανακοινώσατε το όνομα του παιδιού πριν από την βάφτιση :lol::lol: έπρεπε να τους αφήσετε να πάρουν την κρυάδα μέσα στον κόσμο εκεί τι θα κάναν ??

Βασικά εγώ αυτό έκανα, παρότι δώσαμε το όνομα της, παρότι εγώ επέμενα σε αυτό, ο άντρας μου ήθελε αρχαίο ελληνικό, δεν είπαμε σε κανέναν τίποτα, ακόμα και η νονά το έμαθε το βράδυ πριν την βάφτιση :lol::lol: ..............ήταν μια μικρή μικρούλα εκδίκηση που πήρα 4 χρόνια μετά για μια μεγάλη πίκρα που μου έδωσε τον πρώτο χρόνο που ως παντρεμένη άνοιξα το σπίτι μας στην γιορτή μου :lol::lol: η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο καλή μου, άλλα πάντα τρώγεται τελικά :twisted:

α γεια σου αυτό ήθελα να πω ακριβώς εσύ το διατύπωσες καλλίτερα :mrgreen::mrgreen:

Με την προηπόθεση πάντα ότι αυτό δεν είναι πάνω από τα όρια που έχω θέσει στην ζωή μου.

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ πρώτα αυτό με ενοχλεί ?? είναι κάτι που επηρεάζει ουσιαστικά την ζωή μου, την σχέση μου με τον άντρα μου και το παιδί ?? αν όχι δεν ασχολούμαι

Tip το μόνο λάθος που κάνατε ήταν που ανακοινώσατε το όνομα του παιδιού πριν από την βάφτιση :lol::lol: έπρεπε να τους αφήσετε να πάρουν την κρυάδα μέσα στον κόσμο εκεί τι θα κάναν ??

Βασικά εγώ αυτό έκανα, παρότι δώσαμε το όνομα της, παρότι εγώ επέμενα σε αυτό, ο άντρας μου ήθελε αρχαίο ελληνικό, δεν είπαμε σε κανέναν τίποτα, ακόμα και η νονά το έμαθε το βράδυ πριν την βάφτιση :lol::lol: ..............ήταν μια μικρή μικρούλα εκδίκηση που πήρα 4 χρόνια μετά για μια μεγάλη πίκρα που μου έδωσε τον πρώτο χρόνο που ως παντρεμένη άνοιξα το σπίτι μας στην γιορτή μου :lol::lol: η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο καλή μου, άλλα πάντα τρώγεται τελικά :twisted:

ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΝΑ ΛΕΤΕ !!

Νομιζω οτι για αυτους τους αντρες εχει μεγαλη σημασια τι πιστευουν οι γονεις τους και ο περιγυρος. Γι αυτο και θελουν να τους εχουν ευχαριστημενους, στα ματια τους βλεπουν την αξια τους κι επιβεβαιωνονται.

Αυτο η θα το αφησεις να συνεχιστει και θα τους εχεις ευτυχισμενους οπως εμαθαν η θα φερθεις διαφορετικα, θα κοψεις αυτη τη συνδεση και θα αλλαξεις τον προγραμματισμο, θα μαθουν να σε υπολογιζουν και να ψαχνουν την επιβεβαιωση στα δικα σου ματια, να υπολογιζουν τη δικη σου γνωμη περισσοτερο.....αυτο δεν γινεται χωρις να σπασεις αυγα, χωρις να χαλασεις τις ¨"αγαπουλες" για λιγο. Θα ενηλικιωθουν ομως....

Γιατι οι γονεις τους πως τους ελεγχουν? Εκβιασμο και βια δε χρησιμοποιουν? Σε αυτη τη περιπτωση δεν ηρθαν στη βαφτιση για να δωσουν ενα μαθημα στο γιο για τις επομενες φορες, να μην αμφισβητησει οτι θα φθασουν στα ακρα για πετυχουν το σκοπο τους......και ο γιος υποταχτηκε, γι αυτο και δεν αντιδρα στο παραλογο της συμπεριφορας τους.

sevoula, κατ' αρχήν πρέπει να βάλεις κάτω τα πρέπει και τα θέλω σου και να σκεφτείς εσύ η ίδια τι είδους σχέση θέλεις να έχεις με τα πεθερικά σου. Το να τους μισείς και να υποκρίνεσαι ότι όλα είναι μέλι-γάλα για χάρη του άντρα σου δεν είναι λύση. Άμα δεν τους ανέχεσαι ούτε ζωγραφιστούς, χίλιες φορές καλύτερα μακριά κι αγαπημένοι. Άλλωστε κι εκείνοι πια αυτό θέλουν.

Η σχέση του άντρα σου με τους γονείς του είναι άλλο κεφάλαιο. Άφησέ τον να κάνει ό,τι νιώθει, μην παίζετε πάνω του παιχνίδι εξουσίας, μαμά και γυναίκα ποια θα του λέει τι θα κάνει.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί εσύ ασχολείσαι και χαλάς το στομάχι σου, εφόσον δεν καταλαβαίνει (που καταλαβαίνει άλλα δεν θα το παραδεχθεί ποτέ) άστον να κάνει αυτό που θεωρεί πρέπον (γιατί αυτό κάνει από τις ενοχές που του δημιουργούν), εφόσον εσένα δεν σε ανακατεύει σε αυτό το πανηγύρι:twisted: και δεν ξεπερναει τις δικές σου ανοχές/αντοχές.

Όσον αφορά το θέμα του παιδικού καταλαβαίνω την άποψη σου αλλά ξανασκέψου το αν οι παππούδες είναι ικανοί και η σωματική ακεραιότητα του παιδιού δεν κινδυνεύει, γιατί να μην κάνουν και αυτοί το "χρέος" τους στο εγγόνι τους ε ε??8):cool:

Πίστεψε με αν είχα την επιλογή να μην στείλω την κόρη μου στον σταθμό και μπορούσε να την κρατήσει η πεθερά μου για κανά 2 χρόνια θα το έκανα έστω και για τον πρώτο χρόνο.

Εγώ αναγκάστηκα να την αφήσω 10 μηνών δεν θα ήταν καλλίτερα (και από άποψη υγείας με ιώσεις και τα σχετικά) να μείνει στην αρχή στο σπίτι

Σου ξαναλέω αν αποστασιοποιηθείς από την κατάσταση θα βρεις την ψυχική σου ηρεμία συντομότερα "μακριά και αλάργα" :lol::lol:

μετά από ένα δικό μου λογοπαίγνιο για τα γλυκά, δεν μπορώ να κρατηθώ το παραδέχομαι, ό άντρας μου γυρίζει και λέει:

-τους μισείς τους δικούς μου, ε;

-ότι αυτοί τώρα με λατρεύουν κι εγώ τους αδικώ!:mrgreen:

ακολουθεί εκατέρωθεν %^7*

και στο τέλος μου πετάει το θεϊκό

-αν εκείνοι τα ζητούν για να μας κάνουν βίδες, άσε να τους τα πάω και δείξε ψυχραιμία με το να είμαστε καλά εμείς. εκείνοι θα βγουν από τα ρούχα τους. αν θέλουν να μας χωρίσουν ή να καβγαδίζουμε εσύ τους κάνεις τα κέφια. όχι εγώ.

θα μας κρατάνε το παιδί, όπως θέλουμε, θα λογοδοτούν σε εμένα, κι εμείς θα έχουμε την ησυχία μας. απόλαυσέ το!

μετά εγώ ήμουν έτσι:confused::shock::o:D

το κακό είναι ότι το στόμα μου δεν το κράτησα κλειστό, όσο ήταν η μάνα μου μπροστά, κι ενώ εμείς τα βρήκαμε, η μάνα μου ανέβασε 17,5 πίεση!

τις κάνω τις μακακίες μου. από ψυχραιμία είμαι κουκουρούκου!:roll::rolleyes:

κοριτσια οι γυναικες εχουν σαλαταρει τελειος . αλλα πισω εχει την αχλαδα την ουρα προσεχται πρωτα πρεπει οσες εχουν θεμα με τον αντρουλι τους να κερδησουν εκεινον πως ? μεγαλο ερωτημα εεε!! και ομως την εχεται την λυση εσεις οι ιδιες τον αντρα σας τον κερδισαται γιατι κατι ειχαται που θελησε να αφυσει την εργενικη ζωη και να κανει οικογενεια πρεπει να ψαξεται οι ιδιες τον εαυτο σας να δειται τι ειναι αυτο που τρελανε τον αντρα σας και σας εκανε γυναικα του πανω σε αυτο θα βασησεται τον δυναμισμο σας για να διεκδικισεται τα θελω σας και την οικογενεια σας . σεβουλα ο αντρα σου οταν σε γνωρισε κατι τον εκανε και εγινε αδυναμος απεναντι σου και υπεκηψε στο να φησει την εργενικη ζωη βαλε το μιαλο σου να τρεξει σε στιγμε που δεν εμπλεκοταν η πεθερα τι ηταν αυτο που σας εκανε ευτηχησμενους - μετα καντον να νιωσει το σπιτι του την ποιο ομορφη γωνια στον κοσμο που μεσα σε αυτη θα υπαρχεις εσυ -το παιδι-και αυτος η τριτη απεξω . μην κανεις συζητησεις και σκηνες οπως για την μαμας του απλα ξεκαθαρησε μια φορα ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ αν και δεν νομιζω να εντασονται αλλα λεμε . ξερω οτι ειναι πολλα αυτα που μας κανουν εμεις ομως πρεπει να σταθουμε σαν νοικοκηρες στο υψος μας για την οικογενεια μας μου εχουν κανει πολλα τα πεθερικα αλλα πρωτα ξεκινησα απο τον αντρα μου η αληθεια ειναι καλος και κακος παραγοντα στις σχεσεις αλλα οταν καποιος ξερει τα θελω του μπορει πανω στην αληθεια να βασησει πολλα και να διεκδικησει πραγματα που θα του κανουν μια ομορφη και ευτηχησμενη ζωη .

Σωστή! δεν έχω να πω τίποτα! με κάλυψες!:cool:

:lol::lol::lol::lol:

μετά από ένα δικό μου λογοπαίγνιο για τα γλυκά, δεν μπορώ να κρατηθώ το παραδέχομαι, ό άντρας μου γυρίζει και λέει:

-τους μισείς τους δικούς μου, ε;

-ότι αυτοί τώρα με λατρεύουν κι εγώ τους αδικώ!:mrgreen:

ακολουθεί εκατέρωθεν %^7*

και στο τέλος μου πετάει το θεϊκό

-αν εκείνοι τα ζητούν για να μας κάνουν βίδες, άσε να τους τα πάω και δείξε ψυχραιμία με το να είμαστε καλά εμείς. εκείνοι θα βγουν από τα ρούχα τους. αν θέλουν να μας χωρίσουν ή να καβγαδίζουμε εσύ τους κάνεις τα κέφια. όχι εγώ.

θα μας κρατάνε το παιδί, όπως θέλουμε, θα λογοδοτούν σε εμένα, κι εμείς θα έχουμε την ησυχία μας. απόλαυσέ το!

μετά εγώ ήμουν έτσι:confused::shock::o:D

το κακό είναι ότι το στόμα μου δεν το κράτησα κλειστό, όσο ήταν η μάνα μου μπροστά, κι ενώ εμείς τα βρήκαμε, η μάνα μου ανέβασε 17,5 πίεση!

τις κάνω τις μακακίες μου. από ψυχραιμία είμαι κουκουρούκου!:roll::rolleyes:

καλημερα βρε ο ανθρωπος μια φορα που ειπέ κατι σωστο και σε τι εκανες αχ βρε σεβουλα και η μαμα σου μπροστα ποτε ποτε αυτο ειναι μεγα εγκλημα . βρε ζουζου η αποψη που ειπε ο ανθρωπος ηταν σωστη βεβαια επρεπε να στο πει απο την αρχη για να μην εχεις φορτωσει τοσο αλλα καλη μου αμα τα ξανα κανεις αυτο να πεις κουβεντα μπροστα στην μαμα σου στο λεω θα ερθω λαρισα να σε δειρω εγω προσωπικα !!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...