Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πρόβλημα με το σύζυγο σε σχέση με τους γονείς του

sevoula

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 86
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sevoula

sevoula 25 δημοσιεύσεις

• JENIA

JENIA 9 δημοσιεύσεις

• vera

vera 5 δημοσιεύσεις

• Niki81

Niki81 5 δημοσιεύσεις

Τώρα τι να σου πω...Καλως ήρθες στο club....

Δυο κοριτσάκια έκανα...και στα 2 είχανε πρόβλημα...

Το πρώτο γιατί το βαφτίσαμε Αναστασία-Παναγιώτα (το δεύτερο για να ικανοποιηθούν αυτοί)...που δεν σκοτίστηκαν για τίποτα και δεν ενδιαφέρθηκαν για τίποτα...

Το δεύτερο Παναγιώτα-Μυρτώ, για να ακουστεί το όνομα της πρώτο (άσχετα που ο ένας παπάς τα μπέρδεψε και είπε πρώτο το Μυρτώ...:confused:)

και το αποκορύφωμα...το ίδιο βράδυ της βάφτισης έγινε τρομερός καυγάς με μένα να διώχνω τον πεθερό μου από το σπίτι, και ο γ.....ος να στρογγυλοκάθεται με θράσος...

Τέλος και αφού ο άντρας μου έχει πάρει το μέρος τους τις επόμενες μέρες, γίνεται μια στραβή και χάνει τα χαρτιά του(διαβατήριο κ.λ.π.)και χρήματα σε επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό και ο πεθερός τον πήρε τηλέφωνο και τον αποκήρυξε, η δε πεθερά (μάνα να σου πετύχει) ούτε ένα τηλέφωνο δεν τον πήρε...

Κι όμως ακόμα τους έχω μέσα στα πόδια μου....Αλλά είπα στον σύζυγο ότι είναι η τελευταία του...Την επόμενη φορά που θα με χρειαστεί δεν θα είμαι εκεί για αυτόν!!! Να πάει σε αυτούς που του κλείνουν επανειλλημένα την πόρτα στα μούτρα!!!

VxpTp3.png

lewJp3.png

ρε κοριτσια ελεος!!!

τι ειναι ολα αυτα που διαβαζω....

κι εγω κρατω μουτρα στην κουνιαδα μου που πηγε διακοπες με την ανηψια μου και δεν ηρθαν στην βαπτιση μας.....

τι να πω.... τελικα το δικο της ηταν πταισμαααααα!!!!!!!!

εννοειται πλακα κανω και εννοειται οτι δεν της το συχωραω ποτε και καποια στιγμη η καμηλα θα της το πληρωσω!!!!!!

γιατι το χουμε οι Κρητικες ειμαστε ολιγον καμηλες!!!!!

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

όχι μόνο οι Κρητικιές, αλλά και οι Μικρασιάτες είμαστε καμήλες. ιδίως σε θέματα οικογένειας και θρησκείας.

εγώ σίγουρα θα τους το ξεπληρώσω.

ο άντρας μου πότε θα τα ανοίξει τα ματάκια του, γιατί ως τώρα τα έχει μόνο για βιτρίνα. είπαμε ότι είναι όμορφα, αλλά το έχει παραχ..!!!!!

τι να πω μωρε Σεβουλα,οι ανθρωποι ειναι αδικαιολογητοι!

εννοειται να βρασω τα πτυχια τους!!

παντως να σου πω κατι???θαυμαζω τη σταση σου,μπραβο που καταφερνεις κι εχεις υπομονη για χαρη της οικογενειας σου,θελει γερο στομαχι αυτη η αντιμετωπιση σου.

Ειμαι κι εγω γενικα καλοπροαιρετη αλλα σε τετοιο βαθμο υπομονη δεν ξερω αν θα ειχα.

θα της εστελνα το εγγονι με τον γιο της να το βλεπει αλλα να το κραταει συνεχως...με τιποτε ομως!

Διαφημίσεις

Ηρθα να κανω grand finale!!!!!!!!!!!!

Επειδη δεν εχω χρονο αντεγραψα τα λεγομενα μου (αυτα που ειχα γραψει εγω η ιδια δηλαδη, αλλα σε αλλο θεμα).. Σας τα παραθετω:

Κοιταξτε να δειτε κοριτσια..

Μεχρι πριν μεινω εγκυος επικοινωνουσαμε -τηλεφωνικα παντα γιατι μενουν στην Πατρα- γυρω στη 1 με 2 φορες το μηνα. Γενικα δεν ειχαμε καλες σχεσεις ποτε, αλλα για τα ματια του αντρα μου επαιρνα μια εγω και μια εκεινη.

Οταν εμεινα εγκυος, τους το ανακοινωσαμε τον 3ο μηνα (αφου τοτε το πηραμε πρεφα) και μουτρωσαν γιατι πιστεψαν πως τους το κρυψαμε για 2 μηνες. Πηγαμε λοιπον στην Πατρα οταν ημουν 5 μηνων να τους δειξουμε "φωτογραφιες" απο το υπερηχογραφημα και να τους δουμε λιγακι. Ολοι οι γειτονες και οι συγγενεις του αντρα μου με ρωτουσαν με εκπληξη "εισαι εγκυος?" Κι οταν τη ρωτησε ο αντρας μου γιατι δεν το εχει πει (δεν ειπαμε να βγει με ντουντουκα να το φωναξει, αλλα στους κοντινους της συγγενεις θα μπορουσε να το αναφερει), απαντησε πως αν παει κατι στραβα, θα ντρεπεται να το πει (δηλαδη αν συμβει κατι με το μωρο αυτην την ενδιεφερε το τι θα πει ο κοσμος icon_evil.gif) Με πηρε μονο ενα τηλ. οταν μπηκα στον 7ο για να ρωτησει αν εκανα τη καμπυλη σακχαρου και οταν της ειπα πως θα κανω ινσουλινη ειπε πως οταν γεννηθει το παιδι και το πολυ μεχρι να φτασει τα 5 του χρονια "θα τρυπιεται" γιατι θα εχει ζαχαρο εξαιτιας μου.. icon_twisted.gif

Οταν γεννησα τους πηρε ο αντρας μου, ηρθανε μια φορα επανω και οταν μπηκε η μαια στο δωματιο και ειπε " για την κυρια <<ταδε>>?" η πεθερα μου γουρλωσε το ματι και ειπε "ε, οχι και κυρια <<ταδε>>".. icon_eek.gif Η μαια με κοιταξε με βλεμα συμπονοιας, μου εδωσε το μωρο και εφυγε.. Δεν με πηρε ποτε ενα τηλεφωνο να με ρωτησει πως τα παω με το μωρο, τι κανει το εγγονι της κτλπ.

Φτανουμε στις τελετες (καναμε γαμο και βαφτιση μαζι). Δεν εδωσαν ουτε ενα φραγκο για τιποτα (για τι-πο-τα ομως!) και ειχαν και την απαιτηση να τους στειλουμε 50 προσκλητηρια για να καλεσουν στο γαμο οποιον ηξεραν και δεν ηξεραν.. Ενα τηλεφωνο δεν μας πηρανε να μας ρωτησουν για τις ετοιμασιες.. Η γαμο-βαφτιση γινοταν Κυριακη στις 12:30 το μεσημερι και εκεινοι ηρθαν απο την Πατρα Κυριακη στις 12:00. Ο αντρας μου ντυθηκε μονος του γαμπρος.. Αυτη ηταν και η τελευταια φορα που μιλησαμε.

Και το τελειωτικο ηρθε στα πρωτα γενεθλια της μικρης.. Στα οποια δεν ανεβηκαν γιατι η πεθερα μου -λεει- ζαλιζεται με το ΚΤΕΛ rolleyes.gif και δεν ειχαν λεφτα για βενζινη.. Ηρθε μονο η γιαγια του αντρα μου -δηλαδη η μανα της πεθερας μου- και μας ειπε ενα σωρο πραγματα (οπως το οτι εχουν ξοδεψει ενα σκασμο λεφτα για τραπεζομαντηλα και αλλα τετοια για να τραπεζωσουν τους γονεις της αρραβωνιατικιας του κουνιαδου μου, ενω το αποκορυφωμα εφτασε οταν μας ειπε πως η πεθερα μου μοιραζε τον αριθμο του αντρα μου σε 2 - 3 επιδοξες νυφες, λεγοντας τους πως ζει σε εναν δυστυχισμενο γαμο και να τον γλιτωσουν απο αυτο το μαρτυριο.. Για την ιστορια, καμμια δεν πηρε αλλα εμεις αλλαξαμε αριθμο και δεν τους δωσαμε τον καινουριο). Πηραν τηλεφωνο αργα το βραδυ να ευχηθουν χρονια πολλα στη μικρη και ηταν ψυχροι μεχρι αηδιας.

Τα τελευταια τους χαϊρια ηταν οταν τους ανακοινωσε ο αντρας μου πως πουλαμε το σπιτι μου για να ξεχρεωσει και να παρουμε καποιο αλλο στην επαρχεια.. Η απαντηση τους ηταν "αντι να πουλατε το σπιτι σας (??? confused.gif ???) να κοιταξει να βρει καμμια δουλεια να σε βοηθησει"..

Τα ρεστα σας παρακαλω... :cool:

Ετσι, για να μην αισθανεστε μονες... ;)

Εγω απλα τους εκοψα και την καλημερα.. Το παιδι εξαρταται απο εμενα ακομα οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να τους το παω (μεχρι τουλαχιστον να μεγαλωσει και να το ζητησει απο μονη της ΑΜΑ το ζητησει ποτε..)...

Στις 12/09 εχουμε βαφτιση και θα τους συναντησουμε... Να εχετε το νου σας στα δελτια ειδησεων... :evil:

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

καλά δεν έχω λόγια με τα μυαλά τους!

όμως ξέρεις πόσο σε ζηλεύω που έχεις συνεννόηση με τον άντρα σου;

δεν με νοιάζει τί είναι οι τρίτοι, με νοιάζει τί κάνει ο άντρας μου! εκεί φρικάρω εγώ!

έχω σκαλώσει!

Καλα κι εμεις δωσαμε μαχη μεχρι να 'ξυπνησει"...

Εγω αυτο που του ειπα ηταν "βαλε στη θεση μου την κορη μας και σκεψου αυριο να της φερονται ετσι τα πεθερικα της".. Εκει φουντωσε και ομολογω πως ταρακουνηθηκε αρκετα...

Και τωρα, μη φανταστεις πως κανει τρελα πραγματα.. Απλα εχει θεσει καποια στοιχειωδη ορια.

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

την κόρη μας την βαφτίσαμε Παναγιώτα Χρυσοβαλάντου.

το τάμα μου το γνώριζαν και το αποδέχτηκαν όλοι "Ειρήνη Χρυσοβαλάντου" από πριν. ο άντρας μου και η πεθερά μου από τις πρώτες μέρες γνωριμίας. όπως και ο πεθερός.

έχουν γίνει πολλά. ποτέ δεν παραδέχτηκε τα σφάλματα της μάνας του. για τον πατέρα του παραδεχόταν εν μέρει τα σφάλματά του. ποτέ για τη μάνα του, ενώ ο ίδιος μου μετέφερε τα λόγια της. μετά έπεφτε άρνηση, κοινώς ανακαλούσε τα ίδια του τα λόγια.

η δική μου πεποίθηση είναι ότι πρέπει να ταρακουνηθεί, αλλά πώς; όχι με εκβιασμούς και σταριλίκια. αυτά του τα κάνουν οι γονείς του.

εγώ του πρότεινα σήμερα που ζήτησαν τη μικρή να την δουν, να της βάλω φόρεμα που έχει πάρει η πεθερά, την ταυτότητα που της αγόρασαν με το Παναγιώτα και την πρόσκλησή μου για τραπέζι την Κυριακή. είπα στον άντρα μου να της πει της όρκας να έρθει το πρωί στην εκκλησία, της μην πω τίποτα..., να κοινωνήσει την μικρή.

αν δεν.., ξανά πρόβλημά τους. ελπίζω να τα μετρήσει ο αγαπούλης μου, στον οποίο έχω πει, παλαιότερα σε νηφάλια στιγμή, ότι τους σιχαίνομαι και ντρέπομαι που τον γέννησαν, αλλά για χάρη του μπορώ να είμαι τυπική μαζί τους.

δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο. έχετε καμία ιδέα;

8 μήνες είναι, θα περάσουν μέχρι τον παιδικό.

Μετά από όλα αυτά τους κάλεσες για τραπέζι. Τι τυπικότητες βρε sevoula να κρατήσεις με τέτοιους ανθρώπους;;;Θα σου κάνουν κι άλλα......Άκου ζήτησαν το παιδί να το δουν;; Τι είναι σκυλί;;; Στην βάφτιση που ήταν πολύ σημαντική δεν πάτησαν το πόδι τους και τώρα θα την δουν να την κάνουν τι;;; Μου φαίνεται χρυσή μου πως είσαι very soft. Κι εγώ είμαι σαν χαρακτήρας έτσι αλλά για τα παιδιά μου δεν θα σήκωνα μύγα στο σπαθί μου. Πρόσεχε γιατί μου φαίνεται πως η πεθερά σου σας χορεύει μια χαρά.....Αχ και να την είχα.......:evil:

Διαφημίσεις

Εγω παντως sevoula λεω να κανεις αυτο ακριβως που ειπες...δειξε και παλι ανωτεροτητα για μια τελευταια φορα.

Αν αρνηθουν τουλαχιστον να τα δει μονος του τα σκατα ο αντρας σου.

Δεν ειναι ευκολο το θεμα.Για μενα με το να καθεσαι να κατηγορεις τα πεθερικα στον αντρα σου δε θα καταφερεις τπτ.Εγω μια φορα που εφτασα στα ορια μου και ειπα στον αντρα μου οτι η μανα σου μου ειπε αυτο κι αυτο και με ενοχλησε η απαντηση του ηταν "δε σε πιστευω...αποκλειεται η μανα μου να σου ειπε ετσι".Βγηκα και ψευτρα καταλαβες?Και να φανταστεις οτι αυτα που του ελεγα...ειχαν ειπωθει μπροστα του."οχι μου λεει εγω δε θυμαμαι κατι τετοιο".Αντε βγαλε ακρη εσυ μετα.

Το μόνο που έχω να σου πώ είναι ότι οι γονείς εκατέρωθεν, τα πεθερικά αν προτιμάς, είτε καλές προθέσεις έχουν είτε όχι, μπορεί να δημιουργήσουν τρομερές τριβές στο ζευγάρι. Είμαι παθόν και ξέρω. Και στην περίπτωση μου δεν ήτανε τα πεθερικά μου, αλλα οι δικοί μου.

Το θέμα είναι ότι όσο "κακοί" ή "καλοί" είναι οι εκάστοτε γονείς το όλο θέμα πέφτει στους ώμους του ζευγαριού. Αυτό που οφείλετε να κάνετε σαν ζευγάρι, είναι να ξεκαθαρίστε μεταξύ σας την κατάσταση. Πές του την πραγματική διάσταση του θέματος, και δείξε του πόσο σε επηρεάζει αυτό το πράγμα. Εξήγησε του πόσο έντονη ειναι η κατάσταση. Αν δεν έχετε πλήρη κατανόηση ο ένας για τον άλλο ή αν προσπαθείτε να κατευνάζετε καταστάσεις θα έχετε πρόβλημα. Όπως σου είπα είμαι παθόν σε τεράστιο βαθμό απο αυτό το θέμα.

Αυτό όμως που θα σου πώ επίσης, και μιλάω πολύ σοβαρα, είναι να έχεις και εσύ ξεκάθαρη θέση στον άντρα σου ώς προς τα πεθερικά σου. Να ξέρει τι νιώθεις γι'αυτούς και τι νιώθεις γι'αυτόν, και να μην μπερδεύεις τον άντρα σου με τα πεθερικά σου. Μην προσπαθείς να δείξεις ότι τα πας καλά μαζί τους για να μην τον στεναχωρήσεις, και τελικά να βγαίνει η αντίδραση σου ώς προς αυτόν.

Καλό κουράγιο και σε εσένα και στον άντρα σου! Να ξέρεις ότι ένα παιδάκι που μεγαλώνει έχει πολύ μεγαλύτερη ανάγκη να έχει δύο αγαπημένους γονείς, παρά την γιαγιά και τον παππού και τη θεία...

Εχει ενδιαφερον η αποψη σου μιας και εισαι αντρας, αλλα αυτα τα λες εκ των υστερων γιατι ειχες τα προβληματα σου.

Πες μας λιγο πως σκεφτεστε σε τετοιες περιπτωσεις, δεν ξερω αν οι γονεις σου εκαναν τα ιδια, αλλα πως δεχεται ενας αντρας να τον ντροπιαζουν ετσι, να μην ερχονται στην βαφτιση και να απαιτουν απο τα σογια να ακολουθησουν, ειδικα οταν γινεται αυτο που ζητουν εκβιαστικα (δινεται δλδ το ονομα τους). Πως το αντεχετε αυτο?

Γιατι βλεπω οτι οι ελληνες αντρες ειναι πολυ ανεκτικοι σε θεματα προστριβων που δημιουργουν οι δικοι τους ανθρωποι και προτιμουν να αγνουν τη γυναικα τους.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Μετά από όλα αυτά τους κάλεσες για τραπέζι. Τι τυπικότητες βρε sevoula να κρατήσεις με τέτοιους ανθρώπους;;;Θα σου κάνουν κι άλλα......Άκου ζήτησαν το παιδί να το δουν;; Τι είναι σκυλί;;; Στην βάφτιση που ήταν πολύ σημαντική δεν πάτησαν το πόδι τους και τώρα θα την δουν να την κάνουν τι;;; Μου φαίνεται χρυσή μου πως είσαι very soft. Κι εγώ είμαι σαν χαρακτήρας έτσι αλλά για τα παιδιά μου δεν θα σήκωνα μύγα στο σπαθί μου. Πρόσεχε γιατί μου φαίνεται πως η πεθερά σου σας χορεύει μια χαρά.....Αχ και να την είχα.......:evil:

αχ και να την είχα κι εγώ μόνη μου, αυτή κι εγώ. θα την είχα γδάρει, θα την ξύριζα γουλί, θα της έμπηγα τα νύχια μου στα μάτια....θα της έκοβα τη γλώσσα και θα της την έβαζα εκεί που της αξίζει. κλωτσιές και φτύσιμο και σφαλιάρες, μπουνιές...

και λίγα λέω!

αλλά είπαμε, είμαι άνθρωπος με καλά γονίδια:roll::mrgreen::rolleyes::lol:

το πόσο σκατ.. είναι αυτοί δεν με νοιάζει. πόσο μπούφος είναι ο άντρας μου με χαλάει. πώς να τον ταρακουνήσω; εκεί σε θέλω!!!!!!:shock:

Εγω παντως sevoula λεω να κανεις αυτο ακριβως που ειπες...δειξε και παλι ανωτεροτητα για μια τελευταια φορα.

Δεν ειναι ευκολο το θεμα.Για μενα με το να καθεσαι να κατηγορεις τα πεθερικα στον αντρα σου δε θα καταφερεις τπτ.Εγω μια φορα που εφτασα στα ορια μου και ειπα στον αντρα μου οτι η μανα σου μου ειπε αυτο κι αυτο και με ενοχλησε η απαντηση του ηταν "δε σε πιστευω...αποκλειεται η μανα μου να σου ειπε ετσι".Βγηκα και ψευτρα καταλαβες?Και να φανταστεις οτι αυτα που του ελεγα...ειχαν ειπωθει μπροστα του."οχι μου λεει εγω δε θυμαμαι κατι τετοιο".Αντε βγαλε ακρη εσυ μετα.

μου το έχει κάνει κι εμένα αυτό. μάλιστα έτυχε πολλές φορές ο ίδιος να μου μεταφέρει λόγια της μανούλας του και μετά τα ανακάλεσε λέγοντας ότι ποτέ του δεν είπε κάτι τέτοιο.:roll::confused:

πού να βγάλω άκρη;

ούτε αρχή έχει ούτε μέση και κυρίως δεν βλέπω τέλος!:-(

Εγώ βγήκα τρελή ότι δεν καταλαβαίνω τι μου λένε και καταλαβαίνω λάθος:confused: οι άντρες τελικά δεν φεύγουν από την πατρική οικογένεια ΠΟΤΕ:confused:

Πάντως Σεβούλα εγώ στην θέση σου δεν θα το έπαιζα καθόλου υπεράνω:confused: έβγαλες το όνομα αφού είδες οτι δεν ήρθαν? εκείνη την ώρα θα απαιτούσα στην εκκλησία να βγάλω ότι όνομα θέλω εκτός από της παθεράς...και θα τηλεφωνούσα σε όλο το σόϊ για να ενημερώσω ότι αυτή δεν έστειλε τις προσκλήσεις και όχι εγώ:confused:

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια έλεος!Νευρίασα και μόνο που τα διάβασα...αν είναι δυνατόν τέτοιες συμπεριφορές...και συμφωνω ότι το παιδί δεν είναι σκυλί.τί πάει να πει ζήτησαν να το δουν.....το παιδί πάει πακέτο με τη μάνα είτε τους αρεσει ειτε όχι..βέβαια καταλαβαίνω ότι κάνεις πίσω γιατί θα σας την κρατάει (αλλιώς δεν βρίσκω λόγο....)

Φαίη μου τί να πώ??? Ότι και να πώ λίγο θα είναι....Πως δεν είχε δώσει και τη δ/νση σας να σκάσει μύτη καμια νύφη κανένα πρωί????

Και άφησα τελευταίο το.......μαμά-γιαγιά!!!!!!!!!!!!!!!! Απίστευτο!!!!!!!!!!!!

ΒΡΕ ΣΕΒΟΥΛΑ ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΗΝΙΚΟ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ? ΤΙ ΤΗΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΟΥΓΚΑΣ? ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΘΕΡΟΠΛΗΚΤΗ ΠΡΩΗΝ ΟΜΩΣ Η ΠΑΛΙΑ ΠΕΘΕΡΑ ΗΤΑΝ ΧΙΤΛΕΡ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΛΟΥΖΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΓΑΙΔΟΥΡΑ. Η ΤΩΡΙΝΗ ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ.

αχ, σεβουλα μου ελειπα διακοπες και τωρα ειδα το θεμα σου.. βασικα και ουσιαστικα, να σου ζησει η μικρη σου και με το ονομα πια..

δεν θα πω ποσο κακοι ανθρωποι ειναι τα πεθερικα σου, με καλυψαν οι κοπελες παραπανω..

εχω καταλαβει οτι τον αντρα σου τον λατρευεις, διαφορετικα αν ηταν αλλη στη θεση σου.. θα τον ειχε αφησει μονο με την μανουλα του και θα ησυχαζε...

δως τους μια τελευταια ευκαιρια κοριτσι μου, και μετα αντιο.. βρες λυση για τον παιδικο της μικρης και να μου το θυμηθεις το πιο ισχυρο χαστουκι θα ναι να της δειξεις οτι δεν την εχεις αναγκη..

αλλα ο συζυγος θελει ενα πολυ δυνατο σοκ για να ξυπνησει και σκεψου κατι.. αν καταλαβαινει μονο απο εκβιασμους, μαχαιρωματα, και ψεμματα, πολεμησε τους με τα ιδια τους τα οπλα... σε τετοιες καταστασεις ασε το ευαγγελιο και σκεψου οπως κι αυτοι..

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

Ταρακούνα μην τον λυπάσαι. Μόνο αν απαγκιστρωθεί θα νιώσει καλύτερα. Αλλιώς θα αρρωστήσει ο άνθωπος και θα καταντήσει πραγματικά για λύπηση. και φυσικά και εσυ το ίδιο.

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΚΑΙ ΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΙ ΟΛΟ ΝΕΥΡΙΑΖΩ ΚΑΙ ΟΛΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΘΩ. ΠΡΙΝ 2ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Κ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!!!ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!ΦΑΙ, ΡΟΥΧΑ, ΚΛΠ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ Η ΠΕΘΕΡΑ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ), ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ Κ ΕΚΑΝΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ!!ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΔΙΑΦΟΡΟ. ΘΕΛΩ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΩ ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΛΛΑ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΗ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΤΑΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΓΙΝΟΥΝ ΧΑΛΙΑ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΩΣ, ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ Κ ΟΛΟ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ

Εγώ βγήκα τρελή ότι δεν καταλαβαίνω τι μου λένε και καταλαβαίνω λάθος:confused: οι άντρες τελικά δεν φεύγουν από την πατρική οικογένεια ΠΟΤΕ:confused:

Πάντως Σεβούλα εγώ στην θέση σου δεν θα το έπαιζα καθόλου υπεράνω:confused: έβγαλες το όνομα αφού είδες οτι δεν ήρθαν? εκείνη την ώρα θα απαιτούσα στην εκκλησία να βγάλω ότι όνομα θέλω εκτός από της παθεράς...και θα τηλεφωνούσα σε όλο το σόϊ για να ενημερώσω ότι αυτή δεν έστειλε τις προσκλήσεις και όχι εγώ:confused:

δεν το παίζω υπεράνω. δεν με ενδιαφέρουν τα ανθρωποειδή. τελείωσαν για μένα. δεν υπάρχουν.

ο άντρας μου με ενδιαφέρει.

το ότι μου κράτησε το παιδί ως τώρα στο σπίτι μου και από εδώ και στο εξής μέχρι Απρίλιο στο σπίτι της είναι ο λόγος που δεν τα κάνω τελείως λαμπόγυαλο!:cool:

έχω δει και καλά από αυτούς, αλλά δεν συγκρίνονται με τις κακίες τους.

οπότε έχω καταλήξει ότι να μου λείπει το βύσσινο:shock:

χθες γυρίζει ο δικός μου σαν τη βρεγμένη γάτα. περίμενε να ρωτήσω τί είπαν και τί έκαναν. δεν ρώτησα τίποτα, παρά μόνο αν πέρασε καλά το παιδί. πρώτο σοκ ο σύζυγος.

μετά από αγαπούλες ρωτάω το σύζυγο αν μετέφερε την πρόσκλησή μου στους γονείς του, όχι μου λέει. από μακριά είστε καλύτερα. σαν να έχει δίκιο μου φαίνεται. μια χαρά μου κάθησε.

το πρωί, πριν με πάει στη δουλειά, τους πήγε γλυκά από τη βάφτιση, γιατί ήθελαν να δοκιμάσουν. αχ και να ήξερα ποιά κυπελάκια θα διάλεγε ο Στέφανος να έριχνα κανένα καθαρτικό.

βρε zouna τί σκηνικό θέλεις; έχω από όλα.

-πρωινό που ερχόταν να κρατήσει την μπέμπα. με βλέπει με καινούργια ρούχα, ντυμένη, βαμμένη, στην τρίχα για τη δουλειά. μικραίνει τα μάτια, σμίγει τα φρύδια, σουφρώνει τα χείλη και με περνάει με το βλέμμα από πάνω ως κάτω και από κάτω ως πάνω και αφού βαριανασαίνει... μου λέει "ωραία είσαι, πολύ κομψή, αδυνατισμένη!" ούτε να την χτυπούσαν δεν θα υπέφερε τόσο!

άλλο σκηνικό. έρχεται η αδερφή του συζύγου από Γερμανία, όπου συζεί με έναν Γερμανό και προσπαθεί να μπει σε μεταπτυχιακό. μετά από τα Χριστούγεννα δεν την είχε ξαναδεί τη μικρή. μου έρχεται με ένα κιλό άρωμα πάνω της. της λέω ευγενικά μπροστά στην πεθερά "καλή μου, επειδή το μωρό είναι ευαίσθητο στην επιδερμίδα του δεν βάζουμε ούτε εγώ ούτε ο αδερφός σου άρωμα, για να μην ερεθιστεί το δέρμα της από τα χημικά, και για να μην αναπνέει χημικά. την επόμενη φορά σε παρακαλώ βάλε λιγότερο άρωμα. ελπίζω να μην με παρεξηγήσεις που σου μιλάω ειλικρινά."

τί μετέφερε ο πεθερός στη μάνα μου σε τηλ.; "η κόρη σου απαγόρευσε στην κόρη μου να ξαναπατήσει το πόδι της στο σπίτι της, να μην ξαναπιάσει το μωρό και σχεδόν την έδιωξε". τί θέλω και απορώ!!!!!!!!!!!!!

σκηνικό με πεθερά, μπροστά στο σύζυγο.

-πόσες ακριβώς μπομπονιέρες θέλεις;

-τόσες.

-σίγουρα; κάθησε να γράψεις ονόματα, για να μην ξεχάσεις. δεν θα παραγγείλω παραπανίσιες.

-δεν χρειάζομαι άλλες.

της τις δίνω μόλις τις παραλαμβάνω.

-θέλω και για τον τάδε, και για τον τάδε, και για τον τάδε, και αν περισσέψουν θέλω και 3 για τους τάδε!!!!!! και ο πεθερός σου θέλει, αν περισσεύουν άλλες 3.

-σε είχα προειδοποιήσει ότι δεν θα περισσέψουν. πάρε μία εφεδρική. δεν μπορώ να κάνω τίποτα καλύτερο τώρα.

μούτρα ως το πάτωμα. κακιά νύφη!

το σχόλιο του άντρα μου, γιατί δίνεις σημασία σε χαζομάρες; όλα τοις μετρητοίς τα παίρνεις. κόψε και μια επιταγή.

αχ, σεβουλα μου ελειπα διακοπες και τωρα ειδα το θεμα σου.. βασικα και ουσιαστικα, να σου ζησει η μικρη σου και με το ονομα πια..

δεν θα πω ποσο κακοι ανθρωποι ειναι τα πεθερικα σου, με καλυψαν οι κοπελες παραπανω..

εχω καταλαβει οτι τον αντρα σου τον λατρευεις, διαφορετικα αν ηταν αλλη στη θεση σου.. θα τον ειχε αφησει μονο με την μανουλα του και θα ησυχαζε...

δως τους μια τελευταια ευκαιρια κοριτσι μου, και μετα αντιο.. βρες λυση για τον παιδικο της μικρης και να μου το θυμηθεις το πιο ισχυρο χαστουκι θα ναι να της δειξεις οτι δεν την εχεις αναγκη..

αλλα ο συζυγος θελει ενα πολυ δυνατο σοκ για να ξυπνησει και σκεψου κατι.. αν καταλαβαινει μονο απο εκβιασμους, μαχαιρωματα, και ψεμματα, πολεμησε τους με τα ιδια τους τα οπλα... σε τετοιες καταστασεις ασε το ευαγγελιο και σκεψου οπως κι αυτοι..

για πες καμιά ιδέα για ταρακούνημα! έχω φάει κόλλημα!:confused::roll:

Sevoula παντως απο τα λεγομενα σου..αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι ο αντρας σου κατανοει πολυ καλα τα λαθη των γονιων του και ειναι με το μερος σου...γι'αυτο και σου λεει..μη δινεις βαση σε βλακειες...και καλυτερα να εισαστε μακρυα.Αυτο ειναι πολυ βασικο.Μπορει να μη παραδεχεται καποια πραγματα αλλα καταλαβαινει πολυ καλα.

Τωρα ξερω οτι θα ηθελες να βρεις εναν τροπο να τον ταρακουνησεις να τον κανεις να αντιδρασει και να πατησει λιγο ποδι.Μακαρι να τον βρεις.Κι εγω ψαχνω θεραπεια για τη μαμακιαση....οχι γιατι η πεθερα μου ειναι τοσο κακια οσο αυτα που διαβαζω απο αλλες κοπελες αλλα γιατι εμενα δε μου αρεσει να βλεπω αυτη την εξαρτηση που εχει ο αντρας μου απο τη μανα του που πρωτα θα σκεφτει αυτη και μετα ολους τους υπόλοιπους.Ενω αυτη μονιμως τον υποβιβαζει και τον μειωνει.

Αν ξερει καμια τροπο ας μας πει...αλλα δε νομιζω να υπαρχει θεραπεια....δυστυχως...

ααααααχχχχχχχχχχχχ, αν υποψιαστώ ότι δεν θα τους ξεχ.. ποτέεεεεεεεεε, θα πεθάνωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!

Λαζόπουλος- μαμά Μήτση, κοινώς συμπεθέρα!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...