Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ? ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ???

Recommended Posts

spyni στην κορη μου δυστυχως την χτη\υπησε στο αφτι οταν σχεδον ηταν στην αναρρωση

Vann μου και σε εμας καπως ετσ εγινε, δηλ. ο μικρος ειχε πυρετο απο την Τριτη αλλα το αυτι μας προεκυψε χτες...η αληθεια ειναι οτι Σαββατο απογευμα εδειχνε μεγαλη ενοχληση, την οποια παρερμηνευσα μαλλον και χασαμε χρονο!!τελοσπαντων ο μικρος ειναι απυρετος και δειχνει σαφως καλυτερα.Αυριο το πρωι θα ερθει και ο γιατρος να δει τι γινεται με το υγρο..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχομαι να του εχει περασει,εμενα δυστυχως εαν κ εχουν περασει 3εβδομαδες απο την ιωση η μικρη μου δεν ακουει καλα,κ αυριο θα την παω σε εναν παιδο ωρλ να την κοιταξει γιατι δεν ειναι λογικο μετα απο τοσο καιρο να μην εχει επανελθει η ακοη της.

Ευχομαι να του εχει περασει,εμενα δυστυχως εαν κ εχουν περασει 3εβδομαδες απο την ιωση η μικρη μου δεν ακουει καλα,κ αυριο θα την παω σε εναν παιδο ωρλ να την κοιταξει γιατι δεν ειναι λογικο μετα απο τοσο καιρο να μην εχει επανελθει η ακοη της.

αμαν, αληθεια...το καημενουλι...εγω αυτο φοβαμαι το μικρο της ηλικιας που δεν μπορει να συνεργαστει να μαθω τι νιωθει...ανταποδιδω τα περαστικα και ελπιζω να μην ειναι τιποτα!!!

όταν ανέφερα στη γιατρό μας το περιστατικό μου εξήγησε ότι οφειλόταν στην υπερδοσολογία τώρα έχει περάσει ένας μήνας και τα πραγματα πάνε από το καλό στο καλύτερο,

γι'αυτό πρόσεχε τις δόσεις σου.

Δηλαδή η υπερδοσολογία τι μπορεί να προκαλέσει?????? :confused:

Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ σε ποιον ωριλά θα πάτε?

Εμείς πήγαμε σε έναν και μας είπε με μεγάλη ευκολία

οτι το παιδί θέλει χειρουργείο γιατί έχει μεγάλες αμυγαλές! :shock: :shock:

(που με τις αμυγδαλές της ΠΟΤΕ δεν είχαμε πρόβλημα!!!:roll: :roll:)

Για τα αυτιά της πήγαμε, άλλο μας ξεφούρνισε.....

Μου φάνηκε υπερβολικός και ευκολοσφάχτης!!

Μου τον συστησε μια κοπελα απο το φορουμ αυριο θα παω,θα σου πω εντυπωσεις κ πως μου φανηκε κ τι μας ειπε.Γιατρος δεν ειμαι αλλα πηγατε για το αφτι κ φυγατε με προβλημα στις αμυγδαλες??????

Διαφημίσεις

Η πεθερά μου έχει θέμα με τη μέση της. Από τις εξετάσεις που έχει κάνει ως τώρα, φάνηκε πως έχει μετατόπιση σπονδύλου με συνέπεια ο σπόνδυλος να πιέζει κάποιο κεντρικό νεύρο. Αυτό την κάνει να πονάει συνεχώς και πλέον ούτε και οι φυσιοθεραπείες που κάνει κατά καιρούς την ανακουφίζουν. Πήγε σε δύο μεγαλογιατρούς από τους οποίους ο ένας της είπε να κάνει χειρουργείο (χοντρά χοντρά 10 χιλιάρικα που είναι πολλά λεφτά, άσε που φοβάται κιόλας μη μείνει παράλυτη) και ο άλλος της είπε να το πολεμήσει με φυσιοθεραπεία. Πλέον σκεφτόμαστε να δοκιμάσει την ομοιπαθητική. Τι λέτε, θα γίνει τίποτα? Τουλάχιστον να ανακουφιστεί από τους πόνους ρε γμτ. Το όλο θέμα την έχει ρίξει πολύ ψυχολογικά και παίρνει και ηρεμηστικά για να κοιμηθεί κάθε βράδυ. Μ'αυτά που ξέρετε εσείς και με την εμπειρία σας, θα γίνει κάτι ή να κοιτάξουμε να την πείσουμε για χειρουργείο?

Μου τον συστησε μια κοπελα απο το φορουμ αυριο θα παω,θα σου πω εντυπωσεις κ πως μου φανηκε κ τι μας ειπε.Γιατρος δεν ειμαι αλλα πηγατε για το αφτι κ φυγατε με προβλημα στις αμυγδαλες??????

Tι να σου πω Vann μου!!....

Θέλει προσοχή με αυτούς του κ@λογιατρούς!!!

Πες μου μόλις γυρίσετε! ;)

Θα σε ενημερωσω την Πεμπτη γιατι μου ειπε να παμε Τεταρτη τελευταιο ραντεβου γιατι θελει λεει στα μικρα παιδια η να τα βλεπει νωρις το πρωι η αργα το βραδυ,τωρα το γιατι δεν το καταλαβα,παντως κοριτσια δεν πρεπει να με πηρε πολυ στα σοβαρα,γιατι με ρωτησε τι φαρμακα πινει κ τι μου ειπε ο παιδιατρος.Οταν του ειπα οτι της δινω ομοιοπαθητικα κ δεν την εχει δει κλασικος γιατρος,κ οτι μου ειπε ο ομοιοπαθητικος να την δει ωρλ μαλλον πρεπει να κουφαθηκε.Ελπιζω να ειναι καλος κ να δεχτει την <<ιδιαιτεροτητα>>μας.

my_beba δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει σε πρόβλημα που είναι περισσότερο μηχανικής φύσης όπως η μετατόπιση σπονδύλου. Εμένα πχ στο ισχίο μου που πονούσα δεν μπόρεσε να βοηθήσει....ενω πχ όταν με πιάνει τενοντίτιδα στο χέρι με βοηθάει....και πλέον δεν ξέρω γιατί αλλά όταν πιεστώ αρχίζει και με πιάνει το χέρι μου....επομένως ίσως με βοηθάει γιατί είναι και ψυχολογικής φύσεως το θέμα.

Η πεθερά μου έχει θέμα με τη μέση της. Από τις εξετάσεις που έχει κάνει ως τώρα, φάνηκε πως έχει μετατόπιση σπονδύλου με συνέπεια ο σπόνδυλος να πιέζει κάποιο κεντρικό νεύρο. Αυτό την κάνει να πονάει συνεχώς και πλέον ούτε και οι φυσιοθεραπείες που κάνει κατά καιρούς την ανακουφίζουν. Πήγε σε δύο μεγαλογιατρούς από τους οποίους ο ένας της είπε να κάνει χειρουργείο (χοντρά χοντρά 10 χιλιάρικα που είναι πολλά λεφτά, άσε που φοβάται κιόλας μη μείνει παράλυτη) και ο άλλος της είπε να το πολεμήσει με φυσιοθεραπεία. Πλέον σκεφτόμαστε να δοκιμάσει την ομοιπαθητική. Τι λέτε, θα γίνει τίποτα? Τουλάχιστον να ανακουφιστεί από τους πόνους ρε γμτ. Το όλο θέμα την έχει ρίξει πολύ ψυχολογικά και παίρνει και ηρεμηστικά για να κοιμηθεί κάθε βράδυ. Μ'αυτά που ξέρετε εσείς και με την εμπειρία σας, θα γίνει κάτι ή να κοιτάξουμε να την πείσουμε για χειρουργείο?

Σε κανένα χειροπρακτικό έχετε πάει?

Djccp2.png

67KIp2.png

Διαφημίσεις

Θα σε ενημερωσω την Πεμπτη γιατι μου ειπε να παμε Τεταρτη τελευταιο ραντεβου γιατι θελει λεει στα μικρα παιδια η να τα βλεπει νωρις το πρωι η αργα το βραδυ,τωρα το γιατι δεν το καταλαβα,παντως κοριτσια δεν πρεπει να με πηρε πολυ στα σοβαρα,γιατι με ρωτησε τι φαρμακα πινει κ τι μου ειπε ο παιδιατρος.Οταν του ειπα οτι της δινω ομοιοπαθητικα κ δεν την εχει δει κλασικος γιατρος,κ οτι μου ειπε ο ομοιοπαθητικος να την δει ωρλ μαλλον πρεπει να κουφαθηκε.Ελπιζω να ειναι καλος κ να δεχτει την <<ιδιαιτεροτητα>>μας.

Eμείς πάντως όταν πήγαμε

δεν του είπαμε τίποτα για την ομοιοπαθητική.

Υποχρεωμένοι είμαστε;

Γούστο μας!

Δεν κατάλαβα....θα απολογηθούμε κιόλας??

Αυτός ας κάνει τη δουλειά του, χωρίς σχόλια!

Εμείς πήγαμε προληπτικά για να δούμε τα αυτάκια της μικρής

επειδή μας κάνει τις ωτίτιδες

και επειδή αναπνέει μονίμως απο το στόμα.

Το αποτέλεσμα ήταν να μας πει οτι

ναι-μεν έχει κρεατάκια στη μύτη

τα οποία βουλώνουν και το σωληνάκι στα αυτιά

(γιαυτό και οι ωτίτιδες)

αλλά οτι έχει και μεγάλες αμυγδαλές

οι οποίες πρέπει να βγούν οπωσδήποτε!! :shock:

Εγώ ξέρω οτι δεν βγαίνουν οι αμυγδαλές

έτσι για πλάκα

γιατί (όταν είναι υγιείς)

είναι ένα είδος φίλτρου για τον οργανισμό

και οτι βοηθάνε στην άμυνά του!

Σε κανένα χειροπρακτικό έχετε πάει?

όχι Κική δεν έχει πάει. Σε 2 χειρούργους πήγε, έναν στην Αθήνα και έναν στο Πανεπιστημιακό του Ρίου και της είπαν αυτά που έγραψα.. Λες να βοηθούσε ο χειροπρακτικός? Και πού να τον βρω?

όχι Κική δεν έχει πάει. Σε 2 χειρούργους πήγε, έναν στην Αθήνα και έναν στο Πανεπιστημιακό του Ρίου και της είπαν αυτά που έγραψα.. Λες να βοηθούσε ο χειροπρακτικός? Και πού να τον βρω?

Εμένα ο ομοιοπαθητικός μου είπε τότε για το ισχίο μου να πάω σε οστεοπαθητικό και όντως πήγα και μου πέρασε σχεδον.

Διαφημίσεις

Η τρίχρονη κορούλα μου άρχισε κιόλας να έχει συμπτώματα ανοιξιάτικης αλλεργίας....

Καντήλες και έντονη φαγούρα...που σημαίνει ότι ενώ έχουμε αποφύγει τα φάρμακα όλο το Χειμώνα, τώρα θα πήξουμε στο AERIUS. Σκεφτόμουνα λοιπόν να της αρχίσω ομοιοπαθητική για την αλλεργία....

Τι λέτε;

Είχε καμμιά σας παρόμοια εμπειρία;

Είδατε βελτίωση;

kTB4p3.png

N9Mep2.png

Η τρίχρονη κορούλα μου άρχισε κιόλας να έχει συμπτώματα ανοιξιάτικης αλλεργίας....

Καντήλες και έντονη φαγούρα...που σημαίνει ότι ενώ έχουμε αποφύγει τα φάρμακα όλο το Χειμώνα, τώρα θα πήξουμε στο AERIUS. Σκεφτόμουνα λοιπόν να της αρχίσω ομοιοπαθητική για την αλλεργία....

Τι λέτε;

Είχε καμμιά σας παρόμοια εμπειρία;

Είδατε βελτίωση;

Δες εδώ

http://www.homeopathy.gr/homeopathy/allergic_rhinitis_advice.html

Να ρωτήσω εσάς που έχετε τα παιδιά σας

απο νεογέννητα σε ομοιοπαθητικό:

Ποιά είναι τα βασικά εμβόλια που κάνουν

και ποια αυτά που δεν κάνουν??....

εδω απάντηση δεν θα πάρεις από κανέναν. Ο ομοιοπαθητικός θα σου πει ότι όλα βλάπτουν και από εκεί και πέρα θα κάνεις ότι νομίζεις εσύ. Εμείς έχουμε κάνει 3. Οι ομοιοπαθητικοί παιδίατροι απ' οτι έχω καταλάβει τα κάνουν....έχει να κάνει καθαρά με τον γιατρό.

λοιπον να σας πω τα νεα μας, τα οποια ειναι ευχαριστα...το υγρο στο αυτι υποχωρησε κατα πολυ-εκπλησσομαι, λεει ο συμβατικος παιδιατρος, ο οποιος στην ερωτηση μου περι ομοιοπ. μου ειπε..δε βοηθανε τα βοτανα σε τοσο σοβαρες παθησεις οπως η ωτιτιδα..εμ εδω το ειχα να του το πω, οτι δηλ. δεν πηρε σταγονα αντιβιωση...και με θριαμβευτικο υφος, μου λεει το αποκορυφωμα ειδες???το επιασε αμεσως η αντιβιωση..τελοσπαντων...

βεβαια απολυτως νικητς; δεν ειμαστε...του εχει μεινει του παιδιου ενας απαισιος βηχας με φλεγμα τοσο που εκανε εμετο το πρωι....ο ιδιος παλι...αν σε δυο μερες δεν περασει μου ειπε τοτε Αερολυν...Αερολυν, λεω??α πα πα...ειναι πολυ μωρο, δεν εχουμε καποια εναλλακτικη???

και η απαντηση...Το αερολυν το δινουν σε ασθενεις για μια ζωη, να μην το φοβασια, ειναι απο τα πιο αθωα...

φαρμακο και αθωο δεν υπαρχει του λεω και εκει τη σταματησαμε την κουβεντα...

ααα εχω και κατι αλλο που δεν ξερω που να το βαλω ως θεμα για να ζητησω αποψεις...το βαζω και εδω και οποια γνωριζει παρακαλω ας μου πει...

του ανεφερα οτι μαζι με το φυσ.ορο βαζω και μητρικο γαλα..εεε εκει τα εδωσε ολα ο γιατρος...οτι δηλ. το γαλα ισως φταιει που εκανε λοιμωξη, διοτι ειναι τροφη εχει μικροβια και δεν ειναι φαρμακο...να πω οτι αυτο το εχω διαβασει εδω οτι το κανουν καποιες κοπελιες αλλα το γραφει και Πατσουρου...μαλιστα τοσο φανατιστηκε που μου ειπε να παρω τηλ. στο Παιδων και να ζητησω καθηγητη για να μου λυσει την απορια....

τη Δεληκαρη λυπαμαι δεν την ξερω...παντως επειδη το θεμα γιατρος ειναι θεμα χημειας κανε τον κοπο και πηγαινε...βεβαια θα σου κοστισει...ισως ξερει καποια κοπελια η κυριος....

εδω απάντηση δεν θα πάρεις από κανέναν. Ο ομοιοπαθητικός θα σου πει ότι όλα βλάπτουν και από εκεί και πέρα θα κάνεις ότι νομίζεις εσύ. Εμείς έχουμε κάνει 3. Οι ομοιοπαθητικοί παιδίατροι απ' οτι έχω καταλάβει τα κάνουν....έχει να κάνει καθαρά με τον γιατρό.

Μάλιστα!

Αν επιτρέπεται yogini μου

ποια εμβόλια έχετε κάνει εσείς?

λοιπον να σας πω τα νεα μας, τα οποια ειναι ευχαριστα...το υγρο στο αυτι υποχωρησε κατα πολυ-εκπλησσομαι, λεει ο συμβατικος παιδιατρος, ο οποιος στην ερωτηση μου περι ομοιοπ. μου ειπε..δε βοηθανε τα βοτανα σε τοσο σοβαρες παθησεις οπως η ωτιτιδα..εμ εδω το ειχα να του το πω, οτι δηλ. δεν πηρε σταγονα αντιβιωση...και με θριαμβευτικο υφος, μου λεει το αποκορυφωμα ειδες???το επιασε αμεσως η αντιβιωση..τελοσπαντων...

βεβαια απολυτως νικητς; δεν ειμαστε...του εχει μεινει του παιδιου ενας απαισιος βηχας με φλεγμα τοσο που εκανε εμετο το πρωι....ο ιδιος παλι...αν σε δυο μερες δεν περασει μου ειπε τοτε Αερολυν...Αερολυν, λεω??α πα πα...ειναι πολυ μωρο, δεν εχουμε καποια εναλλακτικη???

και η απαντηση...Το αερολυν το δινουν σε ασθενεις για μια ζωη, να μην το φοβασια, ειναι απο τα πιο αθωα...

φαρμακο και αθωο δεν υπαρχει του λεω και εκει τη σταματησαμε την κουβεντα...

Εγώ πάντως προσωπικά δεν θα έμπαινα στο κόπο

να ανοίξω τέτοια συζήτηση με τον κλασσικό γιατρό!

Μπορεί να καταλήγαμε να σφαχτούμε....:mrgreen:

...κι επειδή δεν θέλω να τον κόψω,

δεν του λέω τίποτα!

Εσύ, χαράς στο κουράγιο σου!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...