Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παιδικός στο Πάτημα και άλλες πληροφορίες

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους. Χρειάζομαι την βοήθεια σας. Ψάχνω για παιδικό σταθμό στο πάτημα χαλανδρίου ή κάπου κοντά. Η κόρη μου γίνεται τον Οκτώβριο τριών. Ο άντρας μου είναι γερμανός και η μικρή καταλαβαίνει τα πάντα στα γερμανικά αλλά απαντάει μόνο στα ελληνικά. Εκτός από τις πληροφορίες γενικά για παιδικό θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποιος παιδικός που να μαθαίνει και γερμανικά . Επίσης με τους δημόσιους της περιοχής τί γίνεται προσπαθώ να δω τί υπάρχει και δεν βρίσκω πουθενά κάποια λίστα. Μετακομίζουμε τον Νοέμβριο στην περιοχή οπότε δεν γνωρίζουμε τίποτα.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

ΥΓ. Υπάρχει κάποια ομάδα-playing group για δίγλωσσα παιδιά (ελληνικογερμανική)

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Στα Βριλήσσια, πολύ κοντά στο Πάτημα Δηλαδή, υπάρχει το Athener Schule, του Ελληνογερμανικού Εκπαιδευτικού Συλλόγου, αλλά δεν ξέρω αν έχει για τόσο μικρά παιδιά ή αν ξεκινά από Νηπιαγωγείο. Είχα πάει και εγώ σε ελληνογερμανικό σχολείο μικρή και θα με ενδιέφερε να στείλω μελλοντικά και τα παιδιά μου σε κάτι ελληνογερμανικό (3,5 και 2 ετών σήμερα), αλλά προς το παρόν αρκούμαι σε ελληνικό παιδικό σταθμό για τον μεγάλο.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...