Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΛΑΙΩ Κ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ!!

Recommended Posts

κορίτσια θέλω επειγόντως την βοήθεια σας!σκέφτομαι απο σεπτέμβρη να βάλω μπροστά για το δεύτερο παιδάκι.κ όσες δεν ξέρουν την ιστορία μου θα σας πώ ότι έμεινα στον γιό μου έγκυος ύστερα απο 6,5 χρόνια προσπάθειας κ με την 2η εξωσωματική!όπως καταλαβαίνετε κ στο δεύτερο κατά αυτό το τρόπο θα κινηθούμε.στην πρώτη μου εγκυμοσύνη λόγω εξωσωματικής ήμουν στο κρεβάτι επί το πλείστον και δεν έκανα καθόλου δουλειές ούτε σήκωνα καθολου βάρη.πώς θα μπορέσω λοιπο΄ν που θα πρέπει να είμαι έτσι και στην 2η εγκυμοσύνη αν με το καλό πετύχει η εμβρυομεταφορά?ο γιος μου ειναι 9 μηνων και 11 κιλα και το κακο ειναι οτι εχει μαθει να κοιμαται με κουνα κουνα στην αγκαλια μου.τι τροπος υπαρχει γιαυτο για να μπορεσουμε να το κοψουμε κ πως θα μπορεσω να τον αποχωριστω τοσους μηνες χωρις να τον παιρνω αγκαλια....και μονο που το σκεφτομαι ποναω ειλικρινα...θα νομιζει οτι δεν τον θελω πια δεν τον αγαπαω γιατι οπως κ ναναι καταλαβαινουν τα σκατουλια μας.δεν ξερω τι να κανω ειμαι σε μεγαλη απογνωση.μια λυση που εχουμε σκεφτει με τον αντρα μου ειναι να παρουμε γυναικα απο το πρωι 8 μεχρι τις 12 το βραδυ που κοιμαται.αλλα ποια θα δεχτει κ ποσο μαλιστα αν δεν την ξερω εγω κ το παιδι μου τι σοι γυναικα ειναι.εγω μεσα σεπτεμβρη λογικα θα κανω την αποπειρα της εμ,βρυομεταφορας κ προσευχομαι να πανε ολα καλα για να μπορεσω να χαρισω στον νικολα μου ενα αδερφακι.σας παρακαλω προτεινετε μου λυσεις...σιγουρα εχετε περασει απο αυτο το σταδιο.διαβασα που εσεις παιρνατε κανονικα το πρωτο σας παιδακι αγκαλια κ μακαρι να μπορουσα να το κανω και εγω αυτο αλλα δυστυχως στην εξωσωματικη ειναι τελειως διαφορετικα.θελει τελειως μα τελειως ξεκουραση ειδικα τους πρωτους 3 μηνες μεχρι να δεσει το μωρακι κ μετα απολυτη ηρεμια κ καθολου βαρη!!

ΕΓΙΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!!

Διαφημίσεις

Εγω θα σου ελεγα να περιμενεις λιγο ξερω ειναι λιγο σκληρο αλλα περιμενε λιγο ειναι μικρουλης ακομα , κατσε να μεγαλωσει λιγο ακομα να αρχισει να κααλαβαινει παραπανω και αν δεν περπαταει να αρχισει να περπαταει και ετσι να ειναι ελευθερος . Μια αλλη λυση ειναι να ον στελνεις παιδικο αλλα και παλι σου λεω περιμενε να μεγαλωσει λιγο ακομα ειναι νωρις και με ο δεδομενο οι ξερεις οτι θα ταλαιπωρηθεις και παλι σου λεω μην βιαζεσαι!!!

Ξεκινησα εγκυος στο δευτερο μου παιδι οταν η κορη μου ηταν 14 μηνων. Την κοιμιζαμε αγκαλια και γενικοτερα ηθελε πολυ αγκαλια κατα την διαρκεια της ημερας αλλα και της νυχτας οπου ξυπνουσε πανω απο 5 φορες(τρεις ημερες της εβδομαδας ημουν στο σπιτι μονη μου μερα νυχτα). Εγω μεχρι τον τεταρτο μηνα τα εκανα ολα σχεδον οπως και πριν. Μεχρι που μια μερα αρχισα να αισθανομαι πονους παρομοιους με αυτους της περιοδου, πηγα στην γιατρο μου η οποια μου ειπε πως ηταν συσπασεις της μητρας λογω κουρασης και φυσικα μου απαγορεψε να παιρνω την μικρη αγκαλια παρα μονο καθιστη. Εγω απο τοτε αρχισα να μειωνω τον χρονο που την επαιρνα αγκαλια αφου εβλεπα πως οταν την επαιρνα οντως ειχα περισσοτερες ενοχλησεις. Πηρα μαγνησιο και για καποιο διαστημα χαπια που σταματουν τις συσπασεις της μητρας. Την αγκαλια δεν την κοψαμε την επαιρνε ο αντρας μου και οταν εγω ημουν μονη την επαιρνα για 5 λεπτα και μετα παιζαμε κατι η διαβαζαμε παραμυθια. Την κοιμιζαμε διαβαζοντας της παραμυθια για πανω απο 1 ωρα την καθε φορα. Εκλαιγε οταν δεν την επαιρνα αγκαλια, καποια στιγμη ομως συνιθισε. Να φανταστεις πως ακομη και σημερα 9 μηνες αφου γεννησα, απο τον μπαμπα της ζηταει αγκαλια.

sYSBp3.pngR9zap3.png

δενμπορω να περιμενω ειλικρινα...περιμενω πως κ πως να περασει ο καιρος για να ερθει η στιγμη της εμβρυομεταφορας.

παιδικο δεν θελω με τιποτα γιατι ειναι μεσα στις αρρωστιες εκει κ τα παιδακια ταλαιπωρουνται συνεχεια.

τον κουναμε για να κοιμηθει αλλες φορες 5 λεπτα αλλα μπορει να φτασουμε κ τη μια ωρα.εγω δυστυχως δεν θα μπορω να τον παρω αγκαλια ουτε μια φορα.ο θεος βοηθος που λεμε!!!

Και εγω στην αγκαλια τον κοιμηζα μεχρι πριν απο 1 μηνα που πηγαμε διακοπες και τον κουναγα στο καροτσι και κοιμοταν......τωρα που γυρισαμε εβαλα κατευθειαν το καροτσι μεσα στο σπιτι και οταν ειναι η ωρα του υπνου τον κοιμηζω εκει ......δοκιμασε το σιγα σιγα πρωτα σε καμια βολτουλα και μετα και στο σπιτι και θα δεις πως θα του αρεσει κιόλας !!!!

Και μην ξεχνας οτι θα μπορεις να τον παιρνεις απειρες αγκαλιες καθηστή !!!!! Μεχρι να το καταλαβεις θα περπαταει !!!!!!!

Σου ευχομαι να πανε ολα καλα και σε λιγο καιρο να κρατας στην αγκαλια σου και το δευτερο παιδακι σου !!!!!!

Γιαννής 1/7/2006 + Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Ιωάννα ένας από τους λόγους που αναβάλλω συνέχεια την προσπάθεια για 2ο είναι αυτός που αναφέρεις. Είχα μια πολύ δύσκολη πρώτη εγκυμοσύνη (άρα ίσως και η 2η να είναι έτσι) και η κόρη μου γίνεται 2 σε μία εβδομάδα. Από πολύ μωρό ήταν πολύ δραστήρια και ήθελε και θέλει πολλή αγκαλιά, καταλαμβαίνεις λοιπόν. Από τη μια ίσως να είναι καλύτερα όσο είναι μικρό να το βάλεις σε μια σειρά με τον ύπνο και την αγκαλιά γιατί όσο μεγαλώνει πιθανά να δυσκολεύουν τα πράγματα και όχι ακριβώς να ανεξαρτητοποιείται. Ένα παιδάκι που μόλις περπατάει δεν το αφήνεις μόνο του... Όλο και σκύβεις να το βοηθήσεις, να το σηκώσεις να το στηρίξεις... Εγώ πάντα λέω είτε θα είναι πολύ μικρό για να κάνεις το δεύτερο είτε θα περάσει τα 3 ή και 4 που θα είναι πλέον σε θέση κάπως να αυτοεξυπηρετείται (τπυλάχιστον στην τουαλέτα).

Μην αποκλειεις την περιπτωση να μείνεις εγγυος με φυσιολογικό τροπο....Δες Πετρουλάκη που πήρε μπρός και δεν σταματάει...

Οταν πάρει φόρα το εργοστάσιοοοο....!!!!!!!!

Μπορει και να μην χρεαστεις να κάτσεις στο κρεβάτι...ααααρα...

Καθε εγγυμοσυνη ειναι διαφορετική και χρειαζεται και λίγο ρισκο...Ακου τι λεει η καρδιά σου και συζητησε με τον αντρα σου...Ολα θα πανε καλά...Με το καλο...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Ιωάννα ένας από τους λόγους που αναβάλλω συνέχεια την προσπάθεια για 2ο είναι αυτός που αναφέρεις. Είχα μια πολύ δύσκολη πρώτη εγκυμοσύνη (άρα ίσως και η 2η να είναι έτσι) και η κόρη μου γίνεται 2 σε μία εβδομάδα. Από πολύ μωρό ήταν πολύ δραστήρια και ήθελε και θέλει πολλή αγκαλιά, καταλαμβαίνεις λοιπόν. Από τη μια ίσως να είναι καλύτερα όσο είναι μικρό να το βάλεις σε μια σειρά με τον ύπνο και την αγκαλιά γιατί όσο μεγαλώνει πιθανά να δυσκολεύουν τα πράγματα και όχι ακριβώς να ανεξαρτητοποιείται. Ένα παιδάκι που μόλις περπατάει δεν το αφήνεις μόνο του... Όλο και σκύβεις να το βοηθήσεις, να το σηκώσεις να το στηρίξεις... Εγώ πάντα λέω είτε θα είναι πολύ μικρό για να κάνεις το δεύτερο είτε θα περάσει τα 3 ή και 4 που θα είναι πλέον σε θέση κάπως να αυτοεξυπηρετείται (τπυλάχιστον στην τουαλέτα).

Για να μην σου πω να αυτοεξυπηρετειται και σε πολλα αλλα περισσοτερα.....:mrgreen:

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Καλημέρα Ιωάννα,

Κι'εγώ ομοιπαθούσα, όταν ήταν 11 μηνών ο γιος μου αποφάσισα για ένα δεύτερο παιδάκι με εξωσωματική (όπως και το πρώτο), αλλά τελικά ήταν δύσκολη περίοδος γιατί ακόμα δεν έιχε περπατήσει ήθελε πολύ αγκαλιά κλπ. Οπότε δεν είχα τη δυνατότητα να κάτσω στο κρεβάτι ούτε τις πρώτες μέρες, έτσι και απέτυχε η προσπάθειά μας. Τώρα όμως που είναι 21 μηνών περπατάει, συνενοούμαι μαζί του, και μπορώ να τον αφήσω να παίζει στα παιχνίδια του κι'εγώ απλώς να τον προσέχω είναι πολύ καλύτερα και ήδη είμαι στην 8η εβδομάδα εγκυμοσύνης (μετά από εξωσωματική). Και να φανταστείς ότι έχω και βοήθεια, για παράδειγμα εδώ και 2 μήνες δεν τον έχω κάνει ούτε μία μέρα μπάνιο.

Σου εύχομαι ότι και αν αποφασίσεις να είναι για καλό και να έχεις επιτυχία!!!!

κοριτσια ευχαριστω για τις απαντησεις σας.Τοχω προσπαθησει κ το καροτσι.αν σκεφτεις οτι 9 μηνων που ειναι ο νικολας εχει ,κοιμηθει μονο 2 φορες στο καροτσι ?οταν αρχιζει κ νυσταζει γκρινιαζει κ βολτα να ειμαστε με το καροτσι αλλα θα επιχειρησω παλι το ιδιο γιατι αλλιως δεν βγαινει.

ηδη εχω αρχισει κ ψαχνω γυναικα για το σπιτι για βοηθεια συν οτι θα ερχεται πεθερα,ξαδερφη,μαμα μου που μιλησα μαζι τους.

ευχομαι να πανε ολα καλα με την 2η προσπαθεια.το καλο ειναι οτι δεν παω με ορμονοθεραπεια.εχω ηδη κατεψυγμενο ενα εμβρυο και 5 ωαρια τα οποια τωρα το σεπτεμβρη θα τα βαλουμε για να γονιμοοιηθουν κ ελπιζω να βγουν 2 εμβρυακια αν εχουν ορεξη κ τα ωαρια κ τα σπερματοζωαρια.

κανω ονειρα .........κ ελπιζω να πανε ολα καλα!!!

Διαφημίσεις

Με ορμονοθεραπεία πήγα, όλη τη διαδικασία από την αρχή, στο κέντρο του Λητώ όλες τις φορές.

ΜΕ το καλο σου ευχομαι.να πανε ολα καλα κ δεξια κ η παναγια βοηθεια σου παντοτινη.

ποσα εμβρυακια εβαλες?

εγω ττην πρωτη φορα με ορμονοθεραπεια ...μου ειχαν βαλει 3 εμβρυακια και απετυχε.την 2η που επιασα τον γιο μου πηγα με κατεψυγμενα εμβρυα και αφου μου εβαλαν 2 επιασε ο νικολας...τωρα οπως εγραψα εχω ηδη ενα κατεψυγμενο κ οτι βγει με τα αλλα κ δε ξερω ποσα θα τοποθετησουν.

Τρία εμβρυάκια μου έβαλαν.

Κι' εσένα σου εύχομαι να πάνε όλα κατ' ευχήν και σύντομα να ακούσουμε τη θετική χοριακή σου, γιατί μάλλον αποφασισμένη σε βλέπω να βάλεις μπροστά!

Τρία εμβρυάκια μου έβαλαν.

Κι' εσένα σου εύχομαι να πάνε όλα κατ' ευχήν και σύντομα να ακούσουμε τη θετική χοριακή σου, γιατί μάλλον αποφασισμένη σε βλέπω να βάλεις μπροστά!

παρα ειμαι αποφασισμενη...κ αν δεν παει κατι καλα πραγμα που απευχομαι ειμαι ετποιμη κ για 2η ορμονοθεραπεια.ευχομαι ομως οτι η παναγιτσα θα μου το δωσει χωρις να χρειαστει να ξαναπαρω φαρμακα.

κ παλι καλη λευτερια να εχεις κ οτι καλυτερο για την καινουρια ζωη που εχεισ στην κοιλιτσα σου.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...