Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μαύρο φόρεμα για νονά?

bikaki_77

Recommended Posts

40+ mama συμφωνω απολυτα!!!!!!!!!!

Αυτα πλεον ειναι ξεπερασμενα και ειναι για αυτους που δεν εχουν τι αλλο να κανουν ολη μερα και σχολιαζουν τους αλλους. Και εγω στη βαφτιση της κορης μου μαυρο φορεμα με πετρες φορουσα, με σχολιασαν (αρνητικα).....και? δεν με ενδιαφερει!!!!! μου αρεσε και το φορεσα.

Ας κρατησουν την αποψη της για τον εαυτο τους. Δεν ζητησα τη γνωμη τους, ουτε ειχα υποψη μου να παω να αγορασω φορεμα και να τους καλεσω ολους για να το εγκρινουν.

Σε μενα και στον αντρα μου, μας αρεσε πολυ, ολοι οι αλλοι περισσευουν!!!!!

και το μονο σιγουρο ειναι ΠΑΝΤΑ σε αυτες τις περιπτωσεις θα ακουσεις αρνητικα σχολια, ειτε για το φορεμα, το μακιγιαζ, το μαλλι, το παπουτσι κτλ.....(οταν ενας ανθρωπος ειναι κουτσομπολης....παντα κατι βρισκει)!!!!

Διαφημίσεις

κι εγω δεν θα ειχα κανενα προβλημα να φοραει η νονα ή η μαμα μαυρο. Αν ειχα ενα πολυ καλο φορεμα μαυρο ή μονο αυτο μου πηγαινε βρε αδελφε,αυτο θα εβαζα αλλα θα το εσπαγα με ενα χρωματακι στα αξεσουαρ και στα παπουτσια.Το θεωρω πολυ κλασσικο και αριστοκρατικο χρωμα!

Στον αρραβωνα μου μαυρο φορεμα εβαλα,στον γαμο του αδελφου μου επισης!Μια χαρα ηταν,σιγα!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...