Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΑΣΑΖ-ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ??

Recommended Posts

κοριτσια καλημερα!!

λογω της δουλειας που κανω με ποναει πολυ η μεση μου και η πλατη μου και ειμαι μονο τεσσαρων μηνων εγκυος και εχω τρομερο προβλημα με την μεση.ο συζυγος μου πηρε ενα καθισμα καρεκλας που κανει μασαζ αλλα ειναι με δονησεις οχι με μαλαξεις-το βαζεις σε καθε καθισμα-καρεκλα και λειτουργει με ρευμα και οχι με μπαταριες-ξερετε μηπως δεν κανει καλο γιατο εμβρυο???μηπως ταραζεται???θα ρωτησω και το γιατρο βεβαια αλλα ελεγα μηπως εχει καμια παρομοια περιπτωση.....:)

Διαφημίσεις

Αν διαβάζεις τις οδηγίες, είναι σαφείς όσον αφορά την απαγόρευση κατά τη διάρκεια της κύησης. Εξάλλου σκέψου το και μόνη σου, δεν θα τραντάζεται το μωρό?

Εμεις εχουμε κρεβατι που κανει μασαζ.Στην αρχη μου ελεγε ο αντρας μου να το βαλει να ηρεμω λιγο γιατι με πεθαινε η μεση μου τον πρωτο καιρο αλλα δεν το ηθελα γιατι κι εγω φοβομουνα μηπως κανει κακο στο εμβρυο.

Πριν 2 εβδομαδες ταξιδεψα με καραβι.Και οι θεσεις στο καραβι γενικα τρανταζονται καπως ολη την ωρα λογω κινησης στο νερο.Ε σε πληροφορω οτι το μωρο δεν ειχε ησυχια.4 ωρες στριφογυριζε μεσα στην κοιλια μου.Αφου αγχωθηκα στο τελος και σηκωθηκα ορθια και εκοβα βολτες μεχρι να φτασουμε.Υποθετω οτι και μασαζ αν βαλεις την ιδια αντιδραση θα εχει το κακομοιρακι γιατι το ιδιο τρανταγμα περιπου ειναι.

Διαφημίσεις

τι να κανω που η δουλεια μου ειναι τετοια που υποφερω απο την μεση και την πλατη μου?σαφως θα το τσεκαρω το καθισμα αλλα δεν εχω τροπο να ηρεμησω τους πονους....

Βάλε τον άντρα σου να σου κάνει μασάζ στη μέση!!!

Καλύτερο και του λες και που ακριβώς θέλεις.

Πάντως από τις οδηγίες χρήσης σου λέω 100% ότι απαγορεύεται, το ίδιο μου είπαν και από κατάστημα όταν πήγα να δοκιμάσω καρέκλα, με είδαν λίγο "τσουπωτή" και νόμισαν πως ήμουν έγκυος, οπότε και με ενημέρωσαν σχετικά.

Καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης να έχεις και οι πόνοι να περάσουν σύντομα!

σ ευχαριστω πολυ....(αν και δε το βλεπω να φευγουν γρηγορα οι πονοι αν δε χαλαρωσω τη δουλεια...)ο συζυγος????τι να κανει ο δολιος το παλεβει με το μασαζ και κουραστηκε και πηγε και το πηρε!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα.......

Διαφημίσεις

Tracy ενημέρωσε πρώτα το γιατρό σου γιατί επιπλέον των δονήσεως δεν επιτρέπεται επειδή έχει ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟ!!

το ξανασκεφτηκα και μαλλον θα το δωσουμε πισω-δεν το ρισκαρω. . .

απαγορεύονται όλες οι δονήσεις δια ροπάλου!!! (ούτε καθαρισμό δοντιών με υπέρηχους δε με αφησε ο οδοντίατρός μου να κάνω!!!)

φαντάζεσαι με την κοιλιά στο στόμα να κάνεις power plate????

απέφυγε τις δονήσεις, το μασάζ από την άλλη είναι ευεργετικό... που ζεις? στη Θεσ/νίκη έχει μασέρ εξειδικευμένες ... επίσης θα σε βοηθήσει εξαιρετικά πάρα πολύ το πιλάτες ή η γιόγκα

ζω στην κορινθο !!και αν ειχες διαβασει προσεκτικα ανεφερα πως οι δονησεις ειναι τοσο αμυδρες και απαλες που δεν καταλαβαινω τιποτα-αλλα λογω ρευματος εγραψα πως δεν το ρισκαρω και θα την επιστρεψω!οσο για το μασαζ και τη γιογκα υπηρξα χρονια αθλητρια και μαθε πως εαν δεν εκανες μεχρι πριν μεινεις εγκυος γυμναστικη απαγορευεται να κανεις οταν εισαι εγκυος!επισης δεν ειμαι με την κοιλια στο στομα αλλα μολις τωρα μπηκα στον τεταρτο!επισης δεν μιλησε κανεις για power plate!!!καλο θα ειναι πριν τα 'χωσεις' εδω μεσα γραπτως σε καποια κοπελα να διαβαζεις προσεκτικα ακριβως τι εχει γραφτει :)

συγνώμη αν νόμιζες ότι τα χώνω, δεν είχα καμία τέτοια πρόθεση κορίτσι!

εμένα μου έκανε εντύπωση η απαγόρευση του γιατρού για τον καθαρισμό των δοντιών...

για τη γυμναστική υπάρχουν ειδικά τμήματα εδώ σε πολλά γυμναστήρια που σε προτρέπουν να ξεκινήσεις κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης (ειδικά γιόγκα, μετά το 1ο τρίμηνο, και πιλάτες) η κολλητή μου ξεκίνησε γιόγκα και μου είπε ότι είδε διαφορά...

το Power plate το έγραψα για πλάκα

μα καλά φάνηκε να τα "χώνω"??? έχω πέσει απ τα σύννεφα.... κλαψ.... σόρι!

Διαφημίσεις

κοριτσια καλημερα!!

λογω της δουλειας που κανω με ποναει πολυ η μεση μου και η πλατη μου και ειμαι μονο τεσσαρων μηνων εγκυος και εχω τρομερο προβλημα με την μεση.ο συζυγος μου πηρε ενα καθισμα καρεκλας που κανει μασαζ αλλα ειναι με δονησεις οχι με μαλαξεις-το βαζεις σε καθε καθισμα-καρεκλα και λειτουργει με ρευμα και οχι με μπαταριες-ξερετε μηπως δεν κανει καλο γιατο εμβρυο???μηπως ταραζεται???θα ρωτησω και το γιατρο βεβαια αλλα ελεγα μηπως εχει καμια παρομοια περιπτωση.....:)

σε ολη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου ειχα πόνους στην πλάτη και το πόδι. ερχοταν ενας μασερ στο σπίτι και με ανακούφιζε. αν δε θες στο σπίτι, υπάρχουν κέντρα αισθητικής που προσφερουν μασαζ στις υπυρεσιες τους.

age.png

το εχω σκεφτει για μασαζ-μασερ αλλα κανω δυο δουλειες και δεν υπαρχει καθολου ελευθερος χρονος..εκανα μια αποπειρα να κλεισω ραντεβου για μπανιο σε ιαματικα λουτρα αλλα εμαθα πως δεν κανει...οποτε τωρα πρεπει αμεσα να οργανωσω το χρονο μου και να κανω μασαζ στο σπιτι γιατι δυστηχως δεν υπαρχει καθολου χρονος για γυμναστηρια , γιογκα κτλ,δυστηχως γιατι πολυ θα το ηθελα που ποναω παρα πολυ.......

tracy το να ξεκουράζεσαι το έχεις σκεφτεί καθόλου? :)

Δύο δουλείες στην εγκυμοσύνη είναι φαντάζομαι τρομερά κουραστικό!

εγώ νομίζω ότι αν δεν χαλαρώσεις λίγο δε θα περάσουν και οι πόνοι...αν μπορούσες να πάρεις μια μικρή αναρρωτική άδεια για λίγο να ξεκουραστείς ίσως να ήταν καλύτερα...δεν ξέρω!

καλημέρα σας.από γιατρούς γνωρίζω ότι το μασαζ καρέκλας και παρόμοιων συσκευών λόγω ρεύματος απαγορεύεται ,όπως επίσης και οι ζυγαριές που έχουν ρεύμα για μέτρηση λίπους κτλ.(το διάβασα στο gyn.gr όταν ήμουν έγκυος)ο μασέρ που θα σας κάνει μασαζ πρέπει απαραιτήτως να ειναι έμπειρος στις έγκυες που θέλουν ειδική μεταχείρηση γιατι μπορεί να ακουμπήσει νευρα που θα κάνει κακό αντι για καλό.ελπιζω να μην σας άγχωσα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...