Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Παρεπιπτόντως,ο μικρούλης σου είναι μιά ΓΛΥΚΑ!!Να τον χαίρεσαι!!

Κι εσύ my_beba....ΝΑ χαίρεσαι το κοριτσάκι σου,και σου εύχομαι ποτέ να μην αναγκαστείς να της φερθείς άσχημα γιατί βλέπεις,όλα τα μωράκια δεν είναι ιδανικά!

...κι εγώ όταν ήμουν πρωτομανούλα και μάλιστα φρέσκια φρέσκια δεν φανταζόμουν ποτέ οτι θα έφτανα στο σημείο να κάνω κάτι τέτοιο....

Αλλα δεν σε παρεξηγώ άλλο,γιατί είσαι λεχώνα ακόμη και έχεις και τις ορμόνες σου και πρέπει να λέμε ΝΑΙ σ'αυτές τις περιπτώσεις.ΕΝΤΑΞΕΙ.ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΟΠΕΛΛΑΡΑ ΜΟΥ!ΟΤΙ ΠΕΙΣ ΕΣΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 170
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ξερετε τι φταιει συμφωνα με την πεθερα μου? Εμεις που στην εγκυμοσυνη παιρνουμε ενα σωρο συμπληρωματα σε σιδηρο, ασβεστιο, μαγνησιο, φολικο οξυ κλπ και ετσι τα παιδια μας γεννιουνται θηρια. Ενω αυτες λεει που δεν επαιρναν τιποτα ηταν αρνακια. :lol::lol::lol:

lcWup3.png

Ξερετε τι φταιει συμφωνα με την πεθερα μου? Εμεις που στην εγκυμοσυνη παιρνουμε ενα σωρο συμπληρωματα σε σιδηρο, ασβεστιο, μαγνησιο, φολικο οξυ κλπ και ετσι τα παιδια μας γεννιουνται θηρια. Ενω αυτες λεει που δεν επαιρναν τιποτα ηταν αρνακια. :lol::lol::lol:

Xα χα χα χα!!!Μπορεί να έχει δίκιο!!!Τ δικά μας τώρα βγαίνουν έτοιμα για τη NASA!!! :)

εγω εχω να πω οτι δεν αντεχω πολλες πολλες φορες που ειμαι μονη μου με τον μικρο(ας οψεται ο ελληνικος στρατος)!!!!τον μαλωνω αρκετες φορες γιατι διαλυει ολη μερα καθε μερα το σπιτι!για αυτο κι εγω αρχισα σαν καλη κυρια τα αντισυλλιπτικα γιατι δεν μπορω δευτερο παιδι!ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!αλλα εγω ειπαμε δεν ειμαι καλη μανα.με δυο παιδια πως θα παω στην τουαλετα??δεν επιτρεπεται.ασε κι εχω και 3 νεφρα θα εχω προβλημα μετα!

εγω εχω να πω οτι δεν αντεχω πολλες πολλες φορες που ειμαι μονη μου με τον μικρο(ας οψεται ο ελληνικος στρατος)!!!!τον μαλωνω αρκετες φορες γιατι διαλυει ολη μερα καθε μερα το σπιτι!για αυτο κι εγω αρχισα σαν καλη κυρια τα αντισυλλιπτικα γιατι δεν μπορω δευτερο παιδι!ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!αλλα εγω ειπαμε δεν ειμαι καλη μανα.με δυο παιδια πως θα παω στην τουαλετα??δεν επιτρεπεται.ασε κι εχω και 3 νεφρα θα εχω προβλημα μετα!

Tσ τσ τσ τσ τσ..............ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!!Ακου εκεί!!Τουαλέτα!!!Πώς πάς κυρία μου στην τουαλέτα με 2 μωρά???ΝΤΡΟΠΗ!! :P

Διαφημίσεις

ΜΑ ΤΟ ΘΕΟ ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΑΥΤΟ ΑΥΡΙΟ. ΒΕΒΕ-Q και λοιπες μανουλες ντρεπομαι που το λεω αλλα βγαινω κι εγω τοσο πολυ εκτος εαυτου...

Ξεσπαω τοσο πολυ στον μεγάλο οταν με κανει έξαλη - παει και κοπαναει τη μπεμπα, στριγγλιζει σαν υστερικος, φτυνει κατω τα φαγητα (το τελευταιο με τρελαινει λεμε....), χανω καθε ελέγχο... Τι κι αν γινοναστε αμεσως φιλοι μετα και αγκαλιαζομαστε εμενα με τρωνε οι τυψεις που τον μαλωνω και του τις βρεχω... Δεν ξερω....ειναι ΤΡΕΛΑ καμια φορα η κατασταση με τα 2 μωρα σε αλλες ηλικιες, με αλλες αναγκες. ΤΡΕΛΑ.

τελικα το δοκιμασες?:lol:ελπιζω αν ναι να ενιωσες καλυτερα!

παντως παιδια κ γω οταν παω τουαλετα τα παιρνω παζι τα παιδια.9 στις 10 φορες φυσικα κανω μπανιο οταν αυτα κοιμουνται αλλα την ημερα οταν παω για τσισα οκ ποσο κανω? 1 λεπτο αλλα παω κ αφηνω την πορτα διαπλατα ανοιχτη κ κανω τσισα .οταν παω για την αλλη υποθεση...αν ειμαι μονη σπιτι αφηνω παλι την πορτα ανοιχτη.αυτα μπαινοβγαινουν φυσικα...:rolleyes:αν ειναι σπιτι ο αντρας μου τα προσεχει αυτος.αν ειναι πρωι κ κοιμαται τα παιρνω μαζι κ κλειδωνω την πορτα (ε μη ξυπνησει κ με δει σε φαση...δυσκοιλιοτητας:P) ποτε δε τα κλειδωσα απεξω ουτε απο δωματιο ουτε απο μπανιο

δε κριτηκαρω την κοπελα αλλα δε θα εμπιστευομουν ποτε ενα 2χρονο με ενα βρεφος μονα τους ουτε μισο λεπτο

Κι εσύ my_beba....ΝΑ χαίρεσαι το κοριτσάκι σου,και σου εύχομαι ποτέ να μην αναγκαστείς να της φερθείς άσχημα γιατί βλέπεις,όλα τα μωράκια δεν είναι ιδανικά!

Εξακολουθεις να εννοεις(αρα και να πιστευεις) οτι φταιει το παιδι το οποιο δεν ειναι ιδανικο :confused: και σε αναγκαζει να του φερθεις ασχημα.

Αληθεια τι σημαινει ιδανικο παιδι?

Και συγγνωμη αν σου μιλαω αποτομα...αλλα αν δεν καταλαβεις οτι φταις εσυ κι οχι το μωρο...δεν προκειται να διορθωσεις το προβλημα οριστικα.

Εξακολουθεις να εννοεις(αρα και να πιστευεις) οτι φταιει το παιδι το οποιο δεν ειναι ιδανικο :confused: και σε αναγκαζει να του φερθεις ασχημα.

Και συγγνωμη αν σου μιλαω αποτομα...αλλα αν δεν καταλαβεις οτι φταις εσυ κι οχι το μωρο...δεν προκειται να διορθωσεις το προβλημα οριστικα.

ναι βρε κοριτσι μου εχει δικιο η νικη

κ στα λεω εγω που οκ τα ζω κ δε τα λεω χωρις να εχω παιδια!κ δοξα το θεο....ειναι ΠΟΛΥ ΖΩΗΡΑ!δε ξερω αν εχεις διαβασει καμια απο τις ιστοριες μου!

η αληθεια ειναι οτι ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ το παιδι.θα επισημανω κ γω τη φραση που ειπες στο παιδι σου ''με εκανες να σε χτυπησω'' το παιδι ετσι ενιωσε οτι αξιζε που τις εφαγε κιολας.κ οντως δεν υπαρχει ο ορος ''ιδανικο παιδι'' υπαρχει ο ορος ''ιδανικο σπιτι'' ''ιδανικο αυτοκινητο'' ''ιδανικο παπουτσι'' αλλα ''ιδανικο παιδι''οχι καλη μου.

ολα τα 2χρονα κανουν πανω κατω οπως το δικο σου.αν καποια μανουλα εχει 2 χρονων παιδακι που λιγο περισσοτερο η λιγο λιγοτερο δεν κανει τα ιδια αλλα καθεται ολη μερα κ κανει ΟΤΙ του λενε τοτε να βγει κ να μας το πει!

κ εγω εκανα την βλακεια μια μερα κ αφησα τον κουβα της σφουγγαριστρας γεματο νερο!ενω παντα τον αδειαζω.ειπα ''θα το κανω σε λιγο'' πηγε ο μικρος κ αρχισε να πλενεται με τα βρωμονερα κ ηταν κ γεματο φαρμακα!επρεπε να τον μαλωσω?οχι!ηξερε οτι ειναι βρωμικο?οτι εχει φαρμακα?οχι!εγω εφταιγα με μενα τα εβαλα που εκανα τετοια ηλιθιοτητα!

προσπαθουμε να σου πουμε εγω κ η νικη οτι ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ το παιδι!κ επισης δεν ΥΠΑΡΧΕΙ ιδανικο παιδι!για μενα ιδανικα παιδια ειναι τα δικα μου!κ ας σκοτωνονται κ ας φωναζουν κ ας λερωνουν κ ας κανουν ανω κατω κ ας κ ας κ ας!για τη νικη ειναι το δικο της παιδι!οπως λεμε ...ΚΟΥΚΟΥΒΑΑΑ!καταλαβες?

Τι τραβαμε κι εμεις οι μανες... ΑΛΛΑ και τα παιδακια μας μαζι!

Αυτο ηταν το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα οταν διαβασα το θεμα.

Εμεις σημερα γιναμε 18 μηνων... Δεν ξερω αν εχετε διαβασει αλλα θεματα που εχω γραψει ή εχω ανοιξει αλλα ειλικρινα κοριτσια το δικο μου το παιδακι ειναι ζωηρο μεχρι εκει που δεν παιρνει αλλο! Με το που θα την απομακρυνεις απο τη μια ζαβολια, παει σφαιρα στην επομενη. Δεν με πειραζει και τοσο αυτο, το προτιμω απο ενα νωχελικο παιδι (ή τουλαχιστον ετσι λεω για να κρυψω τη ζηλεια μου για παιδακια που ειναι εστω και λιιιιγο πιο φρονιμα απο τη δικια μου :mrgreen:)

Δεν θα ασχοληθω με το κομματι του "γιατι" εγινε ο,τι εγινε γιατι ετσι κι αλλιως οι περισσοτερες με εχουν καλυψει οπως επισης ξερω τι ειναι να ερχονται ωρες που να θες να παρεις φορα και να "πηδηχτεις απο το μπαλκονι".

Εγω αυτο που θελω να πω ειναι πως ενα παιδακι δεν εχει επιγνωση του ΠΟΣΟ μας φτανει στα ορια μας οταν κανει μια σκανδαλια. Οποτε δεν ειναι και δικο του το φταιξιμο. Και το λεω εγω που 18 μηνες τωρα δεν εχω βοηθεια ουτε για αστειο.. Επρεπε να εχω κανει lazer στον τραχηλο απο περυσι τον Ιουνιο και επειδη δεν εχω που να αφησω τη μικρη και καποιον να μου την προσεχει την υπολοιπη ημερα μιας και θα ειμαι απο τη ναρκωση.... ακομα την κανω την επεμβαση (καλα καταλαβατε, δεν εχω παει ακομα :roll:).....

Εχω κανει απιστευτα πραγματα παρεα με το μωρο... Απο τα βασικα στα οποια περιλαμβανονται οι δουλειες μεχρι και τα πιο "συνθετα" οπως μπανιο μαζι -με εμενα να τραβαω την κουρτινα και να της κανω "κουκου - τααα" για να μη φυγει απο το μπανιο και τη χασω απο το οπτικο μου πεδιο-, δουλειες σε δημοσιες υπηρεσιες, και τις φυσικες μου αναγκες (μιλαω καθαρα για τουαλεττα) :oops::oops:

Δεν υπαρχουν ιδανικα παιδια - κακα τα ψεμματα! Υπαρχουν καλοβολα ή οχι παιδια αλλα και παλι..... ειναι παιδια! :)

Και θα συμφωνησω με τη Dimitra83 πως κι εγω ιδανικο παιδι θεωρω το δικο μου παιδι κι ας με εχει σταυρωσει τοσους μηνες τωρα (Προκαλω οποια θελει να ερθει να δει πως κυλα ενα 24ωρο μας :cool:)

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

ετσι ειναι φαιη μου,κ εμεις εδω γερμανια δεν εχουμε κανεναν ουτε για μιση ωρα να τα αφησω!

εχω ναβγω με τον αντρα μου ΟΙ 2 ΜΑΣ απο τον σεπτεμβρη του 2008!φαντασου.ειχαμε παει ελλαδα τοτε κ τα ειχα αφησει στη μαμα μου για 2-3 ωρες ενα βραδυ.κατα τα αλλα αλλη μια φορα ιανουαριο 2008 πριν γεννησω που παλι ηταν εδω οι γονεις μου κ κρατησαν την μεγαλη κ 1-2 φορες αυγουστο 2006 που ειχαμε ξαναπαει ελλαδα!συνολο εδω κ 5 χρονια που ειμαι μανα εχω βγει περιπου 4 φορες εξω ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ!

οπου παω κουβαλαω κ απο ενα η και τα 2!για να πληρωσω λογαριασμους για ψωνια για καφε με τον αντρα μου καλα για μεσα στο σπιτι δε το συζητω!οπου παω οτι δουλεια κανω εχω κ την ουρα απο πισω:rolleyes: πρωτη παω εγω,απο πισω η κορη κ πισω απο την κορη ο γιος.ε κ απο του χρονου πισω απο τον γιο κ η αλλη κορη!:lol: εκει να δεις γλεντια!

κ ο αντρας μου?βοηθαει ελαχιστα γιατι 2 ωρες τη μερα ειναι με τα παιδια.τις υπολοιπες δουλευει.ξεκιναει δουλεια απο το πρωι 10.30...3 με 5 το απογευμα τα βλεπει που ειναι σπιτι .5 ηωρα παλι φευγει κ ερχεται 12 το βραδυ

εγω δε τα εχω δει ολα?ολα απο μενα περνανε.κ σπιτι κ παιδια κ ψωνια κ δουλειες κ εξωτερικες υποχρεωσεις.κ κανενας να προσφερει βοηθεια

σημερα τα εβαλα να φανε κεικ κ τι εκαναν?το εκαναν χιονι!ε ναι!το ετριβαν μικρες μικρες ψυχες κ το πετουσαν στα κεφαλια τους!κ φωναζαν ''χιονιιιιιιιι'' το πατωμα γεμισε κεικ τα μαλλια τους γεμισαν κεικ αλλα εγω ειπα μεσα μου ''οχι δε θα νευριασω θα κατσω κ θα κοιταω!ε ναι!''κ στο τελος πριν τα μαζεψω αρπαξα απο μια χουφτα ψυχουλα κ τους τα εριξα στα μαλλια :lol::lol::lol::lol:

εκει να δεις πλακα!

Διαφημίσεις

..και ήρεμα ήρεμα τον πήρα αγκαλίτσα και του εξήγησα οτι δεν σε παράτησα μοναχούλη σου,απλά όπως κάνεις εσύ τσισάκια σου,έτσι έπρεπε και η μανούλα να κάνει τα δικά της τσισάκια...εσύ δεν έπρεπε να στεναχωριέσαι και να κλαίς γιατί η μανούλα σ'αγαπάειειειειειειειειιιιιιιιιιι ποοοολύ πολύ πολύ πολύ και γαργαλητά,και φιλάκια και ξαφνηκά όλα καλά και γελάκια και χαρούλες και του περάσαν όλα....

!

τυχερη εισαι...πας στην τουαλετα με την πορτα κλειστη. Μη με κοροιδεψετε, αλλα εχω να κλεισω την πορτα δεν θυμαμαι απο ποτε....εχω παντα παρεα και στην τουαλετα:roll::roll:

επισης καποα ανεφερε το κομμωτηριο?

καποτε ημουν θαμωνας....κομμωτηρια, μανικιουρ πεντικιουρ και λοιπα μια φορα την εβδομαδα.. Απο τον ιανουαριο που γεννηθηκε η μπεμπα προλαβα να παω για ανταυγειες μια μονο φορα οταν ηταν 4 μηνων και ουσιαστικα δεν ημουν μονη αφου μου την εφερε ο αντρας μου να την θηλασω εκει. Να θελει ο κομμωτης να βγαλει τα αλουμινοχαρτα μην κιτρινισει το τσουλουφι κι εγω να θηλαζω. Σουρεαλα:roll:

Και μετα μου λες να μην τρελαινομαι.....:!:

κομμωτηριο?:shock:

μανικιουρ???:shock::shock::shock:

για να θυμηθω!!!!!!!αααααααα ναι!πηγα κομμωτηριο περσι το μαιο!ειχα να παω απο εχμ....τα βαφτισια του γιου μου!ναι...οκ θυμηθηκα !απο τον ιανουαριο 2008 που εκανα τον γιο μου μεχρι τωρα εχω παει 3 φορες σε κομμωτηριο!:mrgreen::mrgreen: μανικιουρ εκανα μια φορα για τα βαφτισια του!

για κλειστη πορτα στο μπανιο δε το συζητω ...ξεφραγο αμπελι!

τελικα ολες τα ιδια περναμε:P:p:p

τυχερη εισαι...πας στην τουαλετα με την πορτα κλειστη. Μη με κοροιδεψετε, αλλα εχω να κλεισω την πορτα δεν θυμαμαι απο ποτε....εχω παντα παρεα και στην τουαλετα:roll::roll:

επισης καποα ανεφερε το κομμωτηριο?

καποτε ημουν θαμωνας....κομμωτηρια, μανικιουρ πεντικιουρ και λοιπα μια φορα την εβδομαδα.. Απο τον ιανουαριο που γεννηθηκε η μπεμπα προλαβα να παω για ανταυγειες μια μονο φορα οταν ηταν 4 μηνων και ουσιαστικα δεν ημουν μονη αφου μου την εφερε ο αντρας μου να την θηλασω εκει. Να θελει ο κομμωτης να βγαλει τα αλουμινοχαρτα μην κιτρινισει το τσουλουφι κι εγω να θηλαζω. Σουρεαλα:roll:

Και μετα μου λες να μην τρελαινομαι.....:!:

Καλά μιλάμε άστα να πάνε... Κι εγώ με ανοιχτή πόρτα που λες...

Έχουμε πάει Πάρο διακοπές σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο μόλις η μικρή ήταν ενός έτους και ξαφνικά, μόλις που είχαμε ταχτοποιηθεί, μπαίνει μέσα η "σπιτονοικοκυρά" και βλέπει το υπέροχο θέαμα το καροτσάκι με τη μικρή μισό μέσα μισό έξω από την τουαλέτα κι εγώ μέσα φυσικά να προσπαθώ να κάνω την ...ανάγκη μου! :oops::oops::oops:Σουρεάλ δε θα πει τίποτα!

Όσο για μανικιούρ και τέτοια, περιμένω την αγία ώρα που θα πάει παιδικό από Σεπτέμβριο...:mrgreen:

Ω, γυμναστήριο, σου έρχομαιαιααιαιαι!

δε ξέρω αν το προσέξατε αλλά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα!!!!!!!!

καλά πόσο ίδιοι είμαστε όλοι με τα πιτσιρίκια μας;;;;;;;;;;;;;;;;

φωτοτυπίες μας έχουνε βγάλει;;;;;;;;;;

καταλαβα!κ εσυ του κομμωτηριου εισαι!!! ε???

και με το ιδανικο παιδι φανταζομαι.καλα οκ πιο ιδανικο απο τα δικα μου???:P:p:p

οντως ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!μπουρλοτο!

Διαφημίσεις

κομμωτήριο;;; μου θυμίζεις λιγο τι είναι αυτό;;; αααα!!! λες εκείνο το μαγαζί που πας κάθεσαι και σου κάνουν κατι στα μαλλιά;;;;;

ιδανικό παιδί;;;; εννοείτε.... το παρακαλάω για λίγες στιγμές ηρεμίας αλλά μιλάμε άλλη γλώσσα......

ναι βρε!αυτο το μαγαζι λεω!με τους πολουυυυυυς καθρευτες ντε!!!αυτο με τις καρεκλες που γυριζουν γυρω γυρω!που σου βαζουν κ ενα ναυλον στο λαιμο κ σου κοβουν τα μαλλια!!!α μπραβο!!!

καπως ετσι πρεπει να ειναι απο οτι θυμαμαι:rolleyes:

Χαχαχα!!! Τουλαχιστον αισθανεσαι μια παρηγορια οταν γνωριζεις πως περνανε κι αλλες οσα εσυ!

Εχω να βγω με τον αντρα μου απο τις 12/12/2009 (το θυμαμαι γιατι ειχαμε επετειο) και γυρνωντας η μικρη ειχε πυρετο.. Απο τοτε, επιχειρησα να την αφησω στη μαμα μου πριν 2 εβδομαδες (δηλαδη 8 μηνες αργοτερα απο την τελευταια φορα που βγηκαμε μονοι μας) αλλα με το που πατησαμε το ποδι μας εκει την ψιλιαστηκε η πιτσιρικα.. Ε, πατησε κατι κλαμματα και δεν μου εκανε καρδια να την αφησω εκει! Γυρισαμε ολοι πισω στο σπιτι μας!

Και πραγματικα πια, μου 'χει γινει τοσο συνηθεια ολο αυτο που δεν μου κανει αισθηση πλεον... :roll: Αλλα ομολογω πως το τελευταιο διαστημα που εκοψε το μεσημεριανο υπνο, τα 'χω δει ολα! Μου ερχεται να ανοιξω την πορτα και να εξαφανιστω και να με ψαχνει η Νικολουλη! :mrgreen:

Ε, εκεινες τις ωρες τη βαζω για 5 λεπτα μεσα στην κουνια της με καποιο παιχνιδι (εχω και το φοβο να την αφησω μονη της γιατι κανει τον Ταρζαν ολη την ωρα) και βγαινω στο μπαλκονι.. Κανω ενα τσιγαρο (κακη συνηθεια αλλα θαυματουργη σε ο,τι αφορα τα νευρα) και μετα μπαινω μεσα και.... συνεχιζουμε! :lol:

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Α, αυτό εννοείτε τόσην ώρα βρε;;; Πήγα τον περασμένο Νοέμβριο. είδε η κοπέλα-συγγενής μακρινή τα μαλλιά μου και μου λέει: Καλέεεεεε, πόσο καιρό έχεις να τα κόψεις;;; Πέφτω σε περισυλλογή εγώ, και απαντάω: Εεεε, κάτι λιγότερο από 3 χρόνια... Α, καλά μου λέει, τότε να τα αφήσουμε, να σβήσεις την τούρτα με τα τρία κεριά και μετά ξαναέρχεσαι!!!

Ιδανικό μωρό είναι αυτό που δε φωνάζει ποτέ και δεν σε ενοχλεί!!Κάτι που δεν πάρχει!!Δεν είμαι τρελλή....όπως και δεν υπάρχουν και ιδανικοί γονείς,και μην μου πείς οτι εσύ είσαι,κανένας δεν είναι αλάνθαστος,και έστω και το μεγάλωμα ενός ,η ακόμη και 2 παιδιών,το μαθαίνεις μέσα απο κάποια λάθη!!Δεν χρειάζεται ντε και καλά να βαφτιστώ "η άχρηστη μάνα που τα κάνει όλα λάθος και δεν ξέρει τι της γίνεται" επειδή υπερέβαλλα στο ξέσπασμά μου μιά φορά...φυσικά και δεν φταίει το παιδί,αλλα λυπάμαι που χρειάζεται να το ΞΑΝΑΠΩ αυτό,γιατί ήδη το έχω επισημάνει και παρατηρώ οτι απλά ρίχνετε μία γρήγορη ματιά και μετά λέτε οτι να'ναι....Το παιδί περνάει τη φάση του και εγώ είμαι αυτή που δεν αντέχει να υποφέρει τις φωνές αυτές!Τι να κάνουμε,κάπΟιοι έχουν λιγότερες αντοχές απο άλλους που ειναι και πιό ανθεκτικοί και πιό τέλειοι και τα ξέρουν όλα πολύ καλύτερα απο κάποιους με λιγότερο μυαλό όπως εγώ για παράδειγμα απο ότι φαίνεται...

Εδώ καλά καλά δεν έχετε καταλάβει πώς ένιωσα με ότι έγινε,και οτι ήδη έχω αλλάξει την αντιμετόπηση μου,όσο και αν υποφέρω όταν ακούω όλη την ημέρα στριγκλιές....

Αν δεν είναι αυτό αρκετό,τότε τι πρέπει να πώ για να εξηλεωθώ???

Οκ,είμαι για το Δαφνί και για δέσιμο και άχρηστη για να έχω μεγαλώσει τα δυό μωράκια μου μόνη μου ως τώρα και το σπίτι μου και τα μωράκια μου να λάμπουν και να'ναι πάντα καλοταϊσμένα και απλά να μην έχω την ικανότητα της αντοχής στις υστερίες!!!!

Οκ τώρα??

Ελπίζω οτι σας έχω ικανοποιήσει.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ!!??Συγνώμη και πάλι για την απάντησή μου αυτή,αλλα βλέπω πως ότι κι αν κάνω ψάχνετε με το μικροσκόπιο να βρείτε την 1 λάθος λέξη και να αναλύσετε το θέμα μέσα απο αυτήν!!

Προς θεού,δεν έχω σκοπό να σκοτώσω τα παιδιά μου αν αυτό είναι που σκέφτεστε!!!!

ηρεμησε κοριτσι μου ποιος σε ειπε αχρηστη μανα που θελει να σκοτωσει τα παιδια της:shock: εννοειται οτι κ εμεις καναμε κ κανουμε κ θα κανουμε λαθη ειπαμε εμεις οτι ειμαστε οι σωστες?ηρεμισε βρε!

τελικα το δοκιμασες?:lol:ελπιζω αν ναι να ενιωσες καλυτερα!

παντως παιδια κ γω οταν παω τουαλετα τα παιρνω παζι τα παιδια.9 στις 10 φορες φυσικα κανω μπανιο οταν αυτα κοιμουνται αλλα την ημερα οταν παω για τσισα οκ ποσο κανω? 1 λεπτο αλλα παω κ αφηνω την πορτα διαπλατα ανοιχτη κ κανω τσισα .οταν παω για την αλλη υποθεση...αν ειμαι μονη σπιτι αφηνω παλι την πορτα ανοιχτη.αυτα μπαινοβγαινουν φυσικα...:rolleyes:αν ειναι σπιτι ο αντρας μου τα προσεχει αυτος.αν ειναι πρωι κ κοιμαται τα παιρνω μαζι κ κλειδωνω την πορτα (ε μη ξυπνησει κ με δει σε φαση...δυσκοιλιοτητας:P) ποτε δε τα κλειδωσα απεξω ουτε απο δωματιο ουτε απο μπανιο

δε κριτηκαρω την κοπελα αλλα δε θα εμπιστευομουν ποτε ενα 2χρονο με ενα βρεφος μονα τους ουτε μισο λεπτο

Δήμητρα οκ,νομίζω οτι ο καθε ένας μας έχει τον τρόπο του για κάποια πράγματα.Όταν ο Γιωργάκης ήταν νεογέννητο,ήμουν πρωτάρα,φοβόμουν πάρα πολύ μέχρι αηδίας,να μην μου πάθει αναρρόφηση...είχα πάθει εμμονή με αυτό.Οπότε ακόμη και τουαλέτα τον έβαζα με το καλάθι του μπροστά στην πόρτα να τον ακούω....Μεγαλώνοντας το παιδί το ξεπέρασα και γενικά με το δεύτερο μωράκι μου έχω ξεπεράσει πολλές φοβίες...Κατ'αρχήν ο μπεμπούλης μου απο νεογέννητο μπορούσε να κουμαντάρει το βηχάκο του ακόμη και όταν του ανέβαινε γαλατάκι....εξακριβωμένο αυτό!!Πάντα έχω το νού μου στο παιδί,αλλα όποτε έχει βήξει,ποτέ δεν χρειάστηκε να επέμβω!!Πάντα το κουμαντάρει μόνο του,φτού φτού!!

2ον,την πόρτα της τουαλέτας με του δωματίου τους,την χωρίζουν 10 εκατοστά!Έπρεπε να βγάλω το μωρό απο την κούνια του και να το πάρω αγκαλιά στην τουαλέτα για να μην μου κάνουν τους έξυπνους οι άλλοι?Αυτό το έκανα όσο ήταν λεχούδι!Όσο για τον Γιωργάκο,πρώτη φορά ήθελε οπωσδήποτε να μπεί μέσα,άλλες φορές είναι στο δωμάτιό του και δεν τον νοιάζει καν,αλλα σήμερα πήρα μαζί τον υπολογιστή και γι'αυτόήθελε ναι και σώνει να έρθει μέσα...ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΛΕΙΔΩΣΑ ΚΑΜΙΑ ΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΛΑ!Σε λίγο θα μου πουν οτι τον πέταξα και απο το μπαλκόνι!!!Φαντασία να'χεις!!

Ούτε του εμπιστεύομαι το μωρό,γιατί κι αυτός μωρό είναι,δεν ξέρεις τι μπορεί να κάνει!!Αλλα τι τα λέω,όταν θα ξαναμπώ μέσα,πάλι κάτι λάθος θα έχω πεί και κατοχείρωσα την ταμπέλλα της άχρηστης μαμάς!!!

Δηλαδή,δεν μου φτάνει η στενοχώρια που έχω τραβήξει,δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έχω απλά κάνει ένα λάθος!!Καταδικάστηκα!!ΤΕΛΟΣ!!

Ιδανικό μωρό είναι αυτό που δε φωνάζει ποτέ και δεν σε ενοχλεί!!Κάτι που δεν πάρχει!!Δεν είμαι τρελλή....όπως και δεν υπάρχουν και ιδανικοί γονείς,και μην μου πείς οτι εσύ είσαι,κανένας δεν είναι αλάνθαστος,και έστω και το μεγάλωμα ενός ,η ακόμη και 2 παιδιών,το μαθαίνεις μέσα απο κάποια λάθη!!Δεν χρειάζεται ντε και καλά να βαφτιστώ "η άχρηστη μάνα που τα κάνει όλα λάθος και δεν ξέρει τι της γίνεται" επειδή υπερέβαλλα στο ξέσπασμά μου μιά φορά...φυσικά και δεν φταίει το παιδί,αλλα λυπάμαι που χρειάζεται να το ΞΑΝΑΠΩ αυτό,γιατί ήδη το έχω επισημάνει και παρατηρώ οτι απλά ρίχνετε μία γρήγορη ματιά και μετά λέτε οτι να'ναι....Το παιδί περνάει τη φάση του και εγώ είμαι αυτή που δεν αντέχει να υποφέρει τις φωνές αυτές!Τι να κάνουμε,κάπΟιοι έχουν λιγότερες αντοχές απο άλλους που ειναι και πιό ανθεκτικοί και πιό τέλειοι και τα ξέρουν όλα πολύ καλύτερα απο κάποιους με λιγότερο μυαλό όπως εγώ για παράδειγμα απο ότι φαίνεται...

Εδώ καλά καλά δεν έχετε καταλάβει πώς ένιωσα με ότι έγινε,και οτι ήδη έχω αλλάξει την αντιμετόπηση μου,όσο και αν υποφέρω όταν ακούω όλη την ημέρα στριγκλιές....

Αν δεν είναι αυτό αρκετό,τότε τι πρέπει να πώ για να εξηλεωθώ???

Οκ,είμαι για το Δαφνί και για δέσιμο και άχρηστη για να έχω μεγαλώσει τα δυό μωράκια μου μόνη μου ως τώρα και το σπίτι μου και τα μωράκια μου να λάμπουν και να'ναι πάντα καλοταϊσμένα και απλά να μην έχω την ικανότητα της αντοχής στις υστερίες!!!!

Οκ τώρα??

Ελπίζω οτι σας έχω ικανοποιήσει.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ!!??Συγνώμη και πάλι για την απάντησή μου αυτή,αλλα βλέπω πως ότι κι αν κάνω ψάχνετε με το μικροσκόπιο να βρείτε την 1 λάθος λέξη και να αναλύσετε το θέμα μέσα απο αυτήν!!

Προς θεού,δεν έχω σκοπό να σκοτώσω τα παιδιά μου αν αυτό είναι που σκέφτεστε!!!!

Κάτσε να σου πω να ηρεμήσεις... Εγώ μεγάλωσα σε σπίτι πεδίο μάχης!!! Οι καυγάδες και οι φωνές ήταν καθημερινοί... Το αποτέλεσμα είναι ότι σήμερα τα νεύρα μου είναι σε τέτοια κατάσταση που το υστερικό κλάμα και οι φωνές της κόρης μου όπως και κάθε έντονος ήχος (π.χ. μηχανάκια που γκαζώνουν) νομίζω ότι μου τρυπούν τον εγκέφαλο και μου διαπερνούν το νευρικό σύστημα...

Και ναι, επειδή είναι και πολύ απαιτητική και νομίζει ότι όλος ο κόσμος είναι το βασίλειό της και έχω φωνάξει βγαίνοντας εκτός εαυτού γιατί πραγματικά υποφέρω από τα χωρίς λόγο κλάμματα και υστερίες και τιμωρία τη βάζω. Αλήθεια, τιμωρία τον βάζεις το μεγάλο καθόλου;;; Για να καταλάβει ποια είναι η μη αποδεκτή συμπεριφορά εννοώ...

Χαχαχα!!! Τουλαχιστον αισθανεσαι μια παρηγορια οταν γνωριζεις πως περνανε κι αλλες οσα εσυ!

Εχω να βγω με τον αντρα μου απο τις 12/12/2009 (το θυμαμαι γιατι ειχαμε επετειο) και γυρνωντας η μικρη ειχε πυρετο.. Απο τοτε, επιχειρησα να την αφησω στη μαμα μου πριν 2 εβδομαδες (δηλαδη 8 μηνες αργοτερα απο την τελευταια φορα που βγηκαμε μονοι μας) αλλα με το που πατησαμε το ποδι μας εκει την ψιλιαστηκε η πιτσιρικα.. Ε, πατησε κατι κλαμματα και δεν μου εκανε καρδια να την αφησω εκει! Γυρισαμε ολοι πισω στο σπιτι μας!

Και πραγματικα πια, μου 'χει γινει τοσο συνηθεια ολο αυτο που δεν μου κανει αισθηση πλεον... :roll: Αλλα ομολογω πως το τελευταιο διαστημα που εκοψε το μεσημεριανο υπνο, τα 'χω δει ολα! Μου ερχεται να ανοιξω την πορτα και να εξαφανιστω και να με ψαχνει η Νικολουλη! :mrgreen:

Ε, εκεινες τις ωρες τη βαζω για 5 λεπτα μεσα στην κουνια της με καποιο παιχνιδι (εχω και το φοβο να την αφησω μονη της γιατι κανει τον Ταρζαν ολη την ωρα) και βγαινω στο μπαλκονι.. Κανω ενα τσιγαρο (κακη συνηθεια αλλα θαυματουργη σε ο,τι αφορα τα νευρα) και μετα μπαινω μεσα και.... συνεχιζουμε! :lol:

Φαίη όταν γέννησα τον Γιωργάκη,(και εννοείται δεν είχα πάει πουθενά,τον 3ο μήνα,είπαμε με τον άντρα μου να τον αφήσουμε στη μαμά μου να κάνουμε χριστουγεννιάτικη ρεβεγιόν...Σε πληροφορώ οτι καθόμασταν στο τραπέζι με τη φωτογραφία του μπροστά,και 12.30 ήμασταν πίιιισω στη μαμά μου για να τον πάρουμε!!!

Επίσης,(τώρα που είπες για τσιγάρο) κάπνιζα πολλά χρόνια,και έχω να καπνίσω 4 ολόκληρα χρόνια!!Μέσα σε όλη αυτή την πίεση που αισθάνομαι,πολλές φορές έχω νιώσει την ανάγκη να κάνω ένα τσιγάρο και δεν ήταν τίποτα να το κάνω,όλο και κάποιος ξεχνάει τα τσιγάρα του στο σπίτι μου!!Ξέρεις γιατί δεν το κάνω?Γιατί δεν θέλω να βρωμάω τσιγαρίλα στα μωράκια μου....

Ακόμη το οτι ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ,το κάνω ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για να μην βάλω τα μωράκια μου σε παιδικό σταθμό,όπως κάνουν πολλές μανούλες,και είναι δικαίωμά τους να αποφασίζουν για τα παιδάκια τους,απλά δεν εμπιστεύομαι την κάθε μία να φροντίζει τα μωράκια μου,γιατί είναι πολύ μικρά ακόμη...(θέλω τουλάχιστον να μιλάνε πρώτα ωστε να μπορώ να τα συζητάω!)

Αλλα όλα αυτά δεν είναι τα σημάδια μιάς μανούλας που αγαπάει τα μωρά της,εγώ,είπαμε....ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΜΟΥ!!Τί λές κι εσύ??

η νικη απλα προσεξε οτι ειπες στο παιδι ''με εκανες να σε χτυπησω'' κ οντως ηταν καπως ενοχικο αυτο για το παιδι.κ σε μενα καποιες κοπελες εχουν επισημανει λαθη.πχ η αλκυωνη με βοηθησε κιολας η κοπελα κ την ευχαριστω γιατι οντως εκανα λαθη κ τωρα που ξεστραβωθηκα πανε καλυτερα σιγα σιγα τα πραγματα

ολες κανουμε καπου κατι λαθος

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...