Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πως γνωριστήκατε με τον/την συζυγό σας?

tazoula82

Recommended Posts

τον γνωρισα ενα χειμωνιατικο πρωινο που εβρεχε σε ενα καφε που πηγαινα να παρω το καφε μου να παω στη δουλεια..ηρθε κ εκατσε μαζι μου,εκατσε στη καρεκλα σαν να μη τρεχει τιποτα:evil::evil:μου ειπε οτι με βλεπει καθε μερα κ δεν μπορει να με βγαλει απο το μυαλο του κτλ κτλ..καθε μερα με περιμενε με ενα κοκκινο τριανταφυλλο στο 1 χερι κ τον καφε στον αλλο..λογια..λογια..γοητευτηα,τον ερωτευτηκα η αληθεια ειναι...τον ειχα σαν θεο μου..1 χρονο μετα εμεινα εγκυος κ παντρευτηκαμε...αυτο ηταν κ το λαθος μου..που τον παντρευτηκα:cry:ακομα κ σημερα αναθεματιζω τη μερα εκεινη που δεν τον εδιωξα απο το τραπεζακι μου..ενα βροχερο πρωινο κ ποιος θα μου λεγε οολη μου η ζωη θα ηταν ετσι.

Ρε συ Aria κ εγω περιμενα να ακουσω "Αυτοι ζησανε καλά κ εμεις καλυτερα".Δεν ξέρω γιατι νιώθεις έτσι, αλλα να ξερεις οτι στο χέρι σου είναι να φτιαξεις την ζωη που θα ηθελες. Δεν ξερω αν έχεις παιδια, αν δεν έχεις τα πραγματα είναι σχετικα ευκολοτερα,Ελπίζω μια μέρα να αναπολεις τις στιγμές της ζωης σου όμορφα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε συ Aria κ εγω περιμενα να ακουσω "Αυτοι ζησανε καλά κ εμεις καλυτερα".Δεν ξέρω γιατι νιώθεις έτσι, αλλα να ξερεις οτι στο χέρι σου είναι να φτιαξεις την ζωη που θα ηθελες. Δεν ξερω αν έχεις παιδια, αν δεν έχεις τα πραγματα είναι σχετικα ευκολοτερα,Ελπίζω μια μέρα να αναπολεις τις στιγμές της ζωης σου όμορφα!

εχω 1 αγορακι..ολα στο χερι μας ειναι αρκει να υπαρχουν οι καταλληλες προυποθεσεις..καποιες φορες δεν μπορεις να τ αλλαξεις στη παρουσα φαση..απλα περιμενεις..κ ελπιζεις..αλλα πιστεψε με δεν μπορεις παντα να εχεις οτι επιθυμεις στη ζωη σου.εστω τα στοιχειωδη

Των άντρα μου των γνώρισα πριν από 18 χρόνια και ήμαστε παντρεμένη 17 χρόνια και κάτι μήνες των γνώρισα εδώ στην Πάρο ένα καλοκαίρι εγώ δούλευα στην επιχείρηση την οικογενειακή που έχουμε στην παραλία του Λογαρα καπια στιγμή βλέπω των πατερα μου να κάθετε με ένα νεαρό λέω από μέσα μου χμμμ ποιος είναι πάλι αυτός αλλά μου πέρασε πολύ αδιάφορα μιας και το στιλ του άντρα που μου άρεσε δεν ήταν ξανθός και γαλανομάτης όπως ήταν ο υποφαινόμενος πάω κοντά να ανακοινώσω στον πατέρα μου ότι θα βγω να πάω σε ένα μπαράκι το βραδύ η απάντηση του όχι χιχιχι (του πατέρα μου ) ο νεαρός έκοβε κάθε κίνηση μου ΟΧΙ του απαντώ εγώ !!! θα πάω θα πάω θα πάω 18 χρόνων εγώ πάνω στην αντίρρηση και τον τσαμπουκά και φεύγω με το μινακι μου το σουπερ και την τσαχπινιά μου χιχιχι την επόμενη βλέπω στο μπαρ του μαγαζιού μας όπου και δούλευα ένα καλοντυμένο νεαρό να με καρφώνει πάω κοντά να ζητήσω τι θα ήθελε και αρχίζουμε να μιλάμε ήταν ο ίδιος νεαρός που την προηγούμενη καθόταν με τον πατερά μου και μου είχε πέραση απαρατήρητος τώρα όμως μου είχε κινήσει το ενδιαφέρων από κι και έπειτα αρχίσαμε να βγαίνουμε εξελίχτηκε σε τρελό ερώτα δεν πέρναγε λεπτό να μην βρεθούμε να μην μιλήσουμε !!!! μου έκανε πρόταση γάμου μετά από 5 μήνες γνωριμίας όταν ήρθε να με ζητήσει οι δικοί μου ανένδοτοι …. Ζήσε την ζωή σου μου έλεγαν τη τις θες της παντρειές εγώ αγύριστο κεφάλι …. Ανεβαίνει Αθήνα ο Στέφανος( ο άντρας μου ο νεαρός που του αφιέρωνα κάθε βραδύ το τραγούδι του αγοριού απέναντι ) ετιμάζει το σπίτι που είχε και κλεβόμαστε ,παντρευόμαστε με πολιτικό εγώ και εκείνος μόνο στο δημαρχείο της δάφνης ο πατέρας μου μετά από όλα αυτά των δέχτηκε σαν παιδί του !!! αφού ήταν λέει επιλογή μου και αφού των αγαπώ τόσο πολύ ήρθαμε στην Πάρο μετά από 7 χρόνια κάναμε των Γιαννάκη μας και μετά από αλλά 7 την Φαίδρα μας !!! ζούμε στην Πάρο πια μόνιμα !!!!! αναπολώντας κάθε τόσο τα ωραία χρόνια που ζήσαμε μαζί !!!

Ζήσε τη ζωή σου όπως θέλεις, χωρίς να υπολογίζεις τη γνώμη του κόσμου. Ο κόσμος είναι πολύς, η ζωή σου όμως λίγη.

Το πρωτο καλοκαιρι μετα το λυκειο στο μαγαζι του θειου μουγνωριστηκαμε και ενιωσα κατι που μονο με την γεννηση των μικρων μου ξεπεραστηκε.6 μηνες φιλοι.μετα ηρθε το πρωτο φιλι!!!!!!!!απο τοτε μαζι, 5 χρονια γαμου 2 πιτσιρικια και κλεβοντας την ατακα της φιλης Ellemphriem πιο πριν ''Μου εχει ψησει το ψαρι στα χειλια.....αλλα τον αγαπαω οσο δεν παιρνει. Ειναι η ζωη μου........... ''

l86Tp3.png d6AUp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...