Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πως γνωριστήκατε με τον/την συζυγό σας?

tazoula82

Recommended Posts

Δεν το ειχαν δει ΠΟΤΕ. Ηταν ραντεβου στα τυφλα....Περιττο οτι μολις τον ειδα 1.86 επιβλητικος με μακρι κατσαρο μαλλι και κατι πλατες ντουλαπα ειπα ΕΔΩ ειμαστε.

Ρε φιλενάδα και γώ το ίδιο ΣΟΚ έπαθα όταν τον είδα καθώς είχε επίσης κατσαρό ΜΑΚΡΥ μαλλι και κάτι πλάτες ντουλάπα!!!!!

Να φοβόμαστε???? χαχαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η κολλητή ξαδελφούλα μου είχε μία σχέση. Επειδή δεν μπορούσε να βγει μόνη της, μου λέει θα έρθεις σινεμά μαζί μου για να είναι και ο ..τάδε? Θα φέρει και ένα φίλο του να μην είσαι μόνη. Πήγα, τι να κάνω, ήρθε και ο φίλος του, 15 χρονών ε΄γω ούτε που τον κοίταξα, αφοσιωμένη στην ταινία. Έκανε κάποιες φιλότιμες προσπάθειες να πιάσουμε κουβέντα, μονολεκτικές απαντήσεις εγώ. Με συνόδεψε σπίτι, μπροστά εγώ, πίσω αυτός. Σας μιλαω ειλικρινά, δεν είχα δει το πρόσωπό του. Δεν το είχα κοιτάξει καθόλου!

Λίγες μέρες μετά (15αύγουστος), μου λέεις η ξαδέλφη: στο πάρτι της Μαρίας (μια φιλη) θα έρθει και ο Νίκος. Του άρεσες.

"Ε, καλά" εγώ.

Φτάνουμε στο πάρτι και καθώς πλησιάζουμε, βλέπω έναν να κάθεται στην πόρτα. Αχ λεω στην ξαδελφη. Μακάρι να ήταν αυτό ο Νίκος...

Και η απάντηση? "Μα, αυτός είναι"

Η συνέχεια περιπετειώδης. Που να σας την πω τώρα. Αστο. Πάντως από τα 15 που ήμουνα τότε, στα 18 καταλήξαμε μαζί. Για πάντα!!

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Ρε φιλενάδα και γώ το ίδιο ΣΟΚ έπαθα όταν τον είδα καθώς είχε επίσης κατσαρό ΜΑΚΡΥ μαλλι και κάτι πλάτες ντουλάπα!!!!!

Να φοβόμαστε???? χαχαχαχαχαχα

χεχεχεχεχε λες να ειναι ο ιδιος?! :shock: Παντως ειλικρινα εμφανισιακα με τρελλενε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ και τοτε και τωρα. Δεν μπορω τους κοντους αντρες με την καμια λεμε. Και μου ετυχε το family size και γουσταρα τρελλα. Αυτο το επιβλητικο με κερδισε εντελως.......ακομα και τωρα οταν τον κοιταω στον δρομο την ΙΔΙΑ αισ8ηση εχω.....οτι ειναι αντρας με Α κεφαλαιο ρε συ οχι δειγμα.....:lol::lol: Και ας εχει αλλα3ει λιγο με τον χρονο. Το ιδιο εντυπωσιακος ειναι για μενα.......

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

χεχεχεχεχε λες να ειναι ο ιδιος?! :shock: Παντως ειλικρινα εμφανισιακα με τρελλενε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ και τοτε και τωρα. Δεν μπορω τους κοντους αντρες με την καμια λεμε. Και μου ετυχε το family size και γουσταρα τρελλα. Αυτο το επιβλητικο με κερδισε εντελως.......ακομα και τωρα οταν τον κοιταω στον δρομο την ΙΔΙΑ αισ8ηση εχω.....οτι ειναι αντρας με Α κεφαλαιο ρε συ οχι δειγμα.....:lol::lol: Και ας εχει αλλα3ει λιγο με τον χρονο. Το ιδιο εντυπωσιακος ειναι για μενα.......

Σταμάτα αρχίζεις και με τρομάζεις......χαχααχα

Τα ίδια και εγώ....Λιώνω....

ΑΑΑΑΑ και κάτι άλλο το μαλλί ενοείται ότι δεν το κόβουμε έτσι??? έχει φτάσει κάτω απο την μέση....

Και φυσικά και ο μπόμπιρας που έρχετε σε λίγους μήνες μακρύ μαλλί θα έχεις και αυτός!!!!χαχαχαχ

Σταμάτα αρχίζεις και με τρομάζεις......χαχααχα

Τα ίδια και εγώ....Λιώνω....

ΑΑΑΑΑ και κάτι άλλο το μαλλί ενοείται ότι δεν το κόβουμε έτσι??? έχει φτάσει κάτω απο την μέση....

Και φυσικά και ο μπόμπιρας που έρχετε σε λίγους μήνες μακρύ μαλλί θα έχεις και αυτός!!!!χαχαχαχ

Δεν ειναι ο ιδιος εντα3ει.....πηγε η καρδια μου στην 8εση της. Το μαλλι το κοψαμε και μακρινε παλι αλλα μεχρι τον σβερκο. Αυτο που δεν βγαζει με τπτ ειναι το Harley Davidson το δερματινο που του ειχα παρει δωρο......;)......ρε συ αγορακι? Αντε εχουμε υποψηφιο γαμπρο τοτε.....με σενα χαλαρα συμπε8εριαζω....και απο οτι διαβαζω και με τον αντρα σου!

Διαφημίσεις

Μπράβο ρε κορίτσια που θαυμάζεται ετσι του αντρες σας... Και γω ετσι αισθανομαι ακομα για τον δικό μου, αν και δεν ειναι οπως ο δικοί σας διμετρος αλλα ουτε και κοντος.Να στε παντα μαζί και ευτυχισμενοι και να χαιρεστε τα παιδάκια σας.

Δεν ειναι ο ιδιος εντα3ει.....πηγε η καρδια μου στην 8εση της. Το μαλλι το κοψαμε και μακρινε παλι αλλα μεχρι τον σβερκο. Αυτο που δεν βγαζει με τπτ ειναι το Harley Davidson το δερματινο που του ειχα παρει δωρο......;)......ρε συ αγορακι? Αντε εχουμε υποψηφιο γαμπρο τοτε.....με σενα χαλαρα συμπε8εριαζω....και απο οτι διαβαζω και με τον αντρα σου!

Ρε λές????? Αααααα και εγώ με τέτοια συμπεθέρια θα είμαι ευτχυσμένη και ήρεμη ότι ο γιόκας μου έχει πέσει σε άριστα χέρια....(ξεκίνησα να βγάζω την πεθερά απο μέσα μου...χαχαχαχαα)

Όχι τίποτα άλλο θα είμαι ήρεμη ρε παιδί μου και το κορυφαίο ξέρεις πιο είναι ότι οι συναντήσεις των συμπεθεριών μόνο πληκτικές δεν θα είναι.....

Επίσης η νύφούλα μου θα είναι του στύλ μας και είναι ένα ΜΕΓΑΑΑΑΛΟ + αυτο......

χμμμμμμμμμμ.....

Έβαλες ιδέες.....

Επίσης είμαστε οφ τόπικ και θα μας χ..ν στον τέλος....

Εμάς πολύ κοινή η ιστορία γνωριμίας μας.Οι γονείς μου ήξεραν τους δικούς του,κυρίως από οικονομική συνεργασία που είχαν.Εγώ τον ήξερα φατσικά μιας και ήμασταν στο ίδιο σχολείο.Μετά εκείνος άλλαξε σχολείο και ούτε που κατάλαβα την απουσία του.Στα 16 μου,έτυχε να ξαναβρεθούμε κάπου και μου είπε να βγούμε.Τα φτιάξαμε την ίδια μέρα και ουσιαστικά γνωριστήκαμε μέσα στη σχέση.Ταιριάξαμε,κατάφερα να γίνω η μεγαλυτερη του σχέση και όπως μου αποκάλυψε αργότερα ο μοναδικός του έρωτας!Περάσαμε διάφορες δυσκολίες,αφού χρειάστηκε να φύγει για 3 χρόνια στο εξωτερικό για σπουδές.Τώρα είμαστε μαζί και περιμένουμε το μωράκι μας.Πολύ συνοπτικά

tta4bed.aspx

Εμάς πολύ κοινή η ιστορία γνωριμίας μας.Οι γονείς μου ήξεραν τους δικούς του' date='κυρίως από οικονομική συνεργασία που είχαν.Εγώ τον ήξερα φατσικά μιας και ήμασταν στο ίδιο σχολείο.Μετά εκείνος άλλαξε σχολείο και ούτε που κατάλαβα την απουσία του.Στα 16 μου,έτυχε να ξαναβρεθούμε κάπου και μου είπε να βγούμε.Τα φτιάξαμε την ίδια μέρα και ουσιαστικά γνωριστήκαμε μέσα στη σχέση.Ταιριάξαμε,κατάφερα να γίνω η μεγαλυτερη του σχέση και όπως μου αποκάλυψε αργότερα ο μοναδικός του έρωτας!Περάσαμε διάφορες δυσκολίες,αφού χρειάστηκε να φύγει για 3 χρόνια στο εξωτερικό για σπουδές.Τώρα είμαστε μαζί και περιμένουμε το μωράκι μας.Πολύ συνοπτικά[/quote']

Πολύ συνοπτικά όντως αλλά είναι αρκετα για να καταλάβουμε ότι ο εφηβικός σας έρωτας μέστωσε και περιμένετε και τον καρπό του....Αχ! συγκινούμαι και εγώ στην κατασταση μου!!!

Διαφημίσεις

Είναι αυτό που λένε ότι η πρώτη σου αγάπη είναι και αληθινή.Ειδικά αν σκεφτείς πόσοι και πόσες περάσανε από τότε.Καταλήξαμε εκεί απ όπου είχαμε ξεκινήσει :) Δεν μπορώ να με φανταστώ με άλλον άντρα

tta4bed.aspx

γνωριστήκαμε μέσω του νετ..

εκείνος παντρεμένος αλλού, εγώ παντρεμένη αλλού...

γνωριστήκαμε από κοντά...δεν είχαμε παιδιά...αποφασίσαμε να κάνουμε την ανατροπή!

φεύγει πρώτος εκείνος από το σπίτι του και πιάνει ένα άλλο για να μου δείξει το δρόμο...μετά από 2 μήνες ακολουθώ και εγώ...

περάσαμε πολλές δυσκολίες (με τους πρώην, τους γονείς, φίλους που δεν καταλάβαιναν)

όλα ξεχάστηκαν....σαν να ήταν ένα κακό όνειρο

και μπορεί να μην είναι ο μοναδικός άντρας που είχα στη ζωή μου, αλλά σίγουρα είναι το άλλο μισό του εγκεφάλου μου...

τόσο νιώθω ότι καταλαβαινόμαστε...

και αποθηλασε επιτελους!

γνωριστήκαμε από κοντά...δεν είχαμε παιδιά...αποφασίσαμε να κάνουμε την ανατροπή!

φεύγει πρώτος εκείνος από το σπίτι του και πιάνει ένα άλλο για να μου δείξει το δρόμο...μετά από 2 μήνες ακολουθώ και εγώ...

περάσαμε πολλές δυσκολίες (με τους πρώην, τους γονείς, φίλους που δεν καταλάβαιναν)

και μπορεί να μην είναι ο μοναδικός άντρας που είχα στη ζωή μου, αλλά σίγουρα είναι το άλλο μισό του εγκεφάλου μου...

Culte!! Πόσο, μα πόσο λέμε μ'αρέσουν οι ανατροπές!! Και πόσο μ'αρέσει οι φίλοι που δεν καταλαβαίνουν να πρέπεινα τρίψουν τη μούρη τους κάτω μετά.

Αυτό με τους φίλους το είχα και γω και 3μιση χρόνια μετά (δλδ τώρα) θέλουν να γνωρίσουν τον άντρα μου και το παιδί μου... Νομίζουν ότι θα τους γνωρίσουν χιχιχι:mrgreen::twisted: και ότι άλλο κακό εμοτικον υπάρχει.

Εμεις γνωριστηκαμε στο σπίτι ενος θειου μου. Εγω συνηθιζα να πηγαινω καθε Κυριακη σπιτι του θειου μου. Καποια στιγμη ο θειος μου φερνει ενα φιλο του που καναν παρεα και του μαθαινε του θειου μου κομπιουτερ κλπ. Ο θειος μου αγορασε ενα κομπιουτερ απο αυτον και εγω κολλησα με το κομπιουτερ (στην αρχη :P ). Ηθελα να μαθω και μου λεει ο θειος μου γιατι δε κανεις ιδιαιτερα μαθηματα με τον Γιαννη? Εγω φυσικα δεχθηκα.Μου αρεσε κι ολας το παιδι :-P:razz: Να μη τα πολυλογω..μετα απο 2-3 μαθηματα ηθελε να μου μαθει το ιντερνετ.Οτι γινοταν μοδα τοτε το ιντερνετ.Να φανταστειτε με μοντεμ μπαιναμε τοτε που επερνε τηλεφωνο. Καποια στιγμη μου λεει ελα να σε μαθω το chat.Με βαζει σε ενα room που ηταν μεσα μια Τζινα. Μου επιασε τη συζητηση η Τζινα,,απο που εισαι κλπ..Μιλαγαμε μερες με αυτη τη Τζινα..μεχρι και αν ειχα αγορι με ειχε ρωτησει (δωστε βαση σε αυτο :-P ). Μια μερα μου λεει η Τζινα..ξερεις εχω μιλησει και με τον Γιαννη...του αρεσεις...κοκκαλο εγω. Του ειπα του Γιαννη τι εγινε και το παραδεχτηκε..και ετσι τα φτιαξαμε....μετα απο χρονια μου εξομολογηθηκε οτι η .....Τζινα ηταν ο φιλος του ο Γιωργος :lol::lol: Και απλα τον ειχε βαλει να με ψαρεψει αν εχω φιλο κλπ

Μπραβο ρε συ culte αυτο που κανατε θελει πολυ θάρρος.Να τα αφησετε ολα πισω και να κανετε μαζι μια νεα αρχη τοσο γρηγορα.Ευχομαι αυτη τη φορα να ναι για παντα και να στε ευτυχισμενοι.:-):smile::-)

Διαφημίσεις

εμεις γνωριστηκαμε μεσω κοινης φιλης.... αλλα η ιστορια ειχε αρχισει πριν τη γνωριμια μας.

χριστουγεννα του 2006 η φιλη μου βγαινει με τον λεγαμενο :-P τον Β. αυτος τοτε ειχε αλλη σχεση.

σε καποια φαση ομως κοιταζοντας τα βιντεακια και τις φωτο στο κινητο της φιλης βλεπει και την φατσα μου και του γινεται το κλικ! ρωταει μαθαινει οτι κανουμε κολλητη παρεα μ αυτην και που μενω. :cool: χωριζει και αρχιζει και βγαινει ολο και πιο συχνα με την φιλη αυτη, παντα στην περιοχη που εμενα (πολυ μακρια απο τη δικη του εδρα) λεγοντας της"φερε και καμια φιλη σου...δεν μενει καμια εδω κοντα??".

εγω τοτε ακομα προσπαθουσα να ξεπερασω μια ερωτικη απογοητευση που με εκανε να μην μπορω να εμπιστευτω κανεναν αντρα και 2 ολοκληρα χρονια να εχει πιασει παγο η καρδια μου (ειλικρινα ετσι ενιωθα) και φυσικα ουτε που κοιταζα αν καποιος ειναι αντρας, αν ειναι ωραιος κτλ. φρεσκια τοτε στο πανεπ. 200 αντρες ειδα κανενας δεν μου εκανε καμια απολυτως εντυπωση.

μετα απο 3 μηνες προσπαθειων η φιλη μου με πιανει στο φιλοτιμο και με καταφερνει να βγω μαζι τους (αυτη, ο Β και ενας φιλος του Β.) ημουν εξω με αλλη παρεα και της ειπα οτι θα περναγα στο γυρισμο για το σπιτι για κανα τεταρτο ετσι να χαιρετησω.

παω στην κεφετερια. στην αρχη δεν μ εκαναν την καλυτερη εντυπωση γιατι δεν σηκωθηκαν να με χαιρετησουν και να συστηθουν! σκεφτομαι "απολιτιστοι! παλι καλα που δεν θα κατσω πολυ!"

αλλα η συνεχεια ηταν τελειως διαφορετικη απο αυτο που φανταζομουν.

ξαφνικα τον ΕΙΔΑ ! τον κοιταξα μεσα στα ματια οπου με καρφωνε απο τη στιγμη που πατησα στην καφετερια.... και το ΕΙΔΑ. ειδα οτι ειναι αντρας!ειναι και ωραιος! ξυπνησα συναισθηματικα μετα απο 2 χρονια χειμεριας ναρκης!

ελεγε απιστευτα αστεια και ειχε το πιο γλυκο χαμογελο που ειχα δει ποτε στη ζωη μου!!:D καθομασταν αντικρυστα και κοιταζομασταν μεσα στα ματια αυτος μιλαγε κι εγω γελαγα με την ψυχη μου! ενιωθα υπεροχα! σκεφτομου "τι καλα εκανα που ηρθα. καιρο ειχα να περασω τοσο καλα" και το τεταρτο εγινε μιση ωρα και 1 ωρα κοκ! κατα τις 2:30 τα ξημερωματα φευγουμε... μου προτεινει να με παει σπιτι μου του λεω οχι ευχαριστω. μου σφιγγει το χερι και μου λεει "χαρηκα πολυ" με το γλυκο του βλεμμα και το ομορφο χαμογελο. εκει χωριστικαμε....

αλλα οχι για πολυ!! 2 μερες μετα βγαινουμε η ιδια παρεα και ξημερωνομαστε οι δυο μας μιλωντας για τα παντα!! σε 6 ωρες συζητησης ανακαλυπτουμε οτι εχουμε απειρα κοινα! :eek:

μετα απο 3 ωρες υπνο μου ζηταει να βγουμε για πρωινο...πηγαμε....περπατησαμε, μιλησαμε... πηγαμε για μεσημεριανο....πηγαμε βολτα....εκει μου λεει οτι του αρεσω πολυ και θα ηθελε να γινοταν κατι μεταξυ μας. θα το σκεφτω του λεω.. με γυριζει σπιτι σιγα σιγα ενω συζηταγαμε για τις αποψεις μας...εκτος απο γλυκος ευγενικος και ομορφος ηταν και ενδιαφερον!

μου ζηταει να ανεβει στο σπιτι μου.. μου λεει "σκεφτηκες?" του λεω....."εεε.... :oops: ναι... ΝΑΙ θελω να γινει κατι":D

απο τοτε αχωριστοι, δεν αντεχαμε λεπτο μακρια.. εμεινε σπιτι μου (εμενα μονη) και πηγαινε σπιτι του μονο για να αλλαξει ρουχα. στο πανεπ. πηγαιναμε μαζι κι ας μην ημασταν στην ιδια σχολη! σε 2 μερες τον αφησα να με φιλησει και 8 μερες μετα προχωρησαμε κι αλλο (ναι κοιμομασταν μαζι χωρις τα παρελκομενα):wink:

μου ειχε κακοφανει που μετα απο 19 χρονια παρθενιας αποφασισα να δοθω τοσο γρηγορα σε εναν ανθρωπο που καλα καλα δεν τον ηξερα! αλλα μου το ελεγε κατι μεσα μου!!! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ!! ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!:D

• 2 months later...

Ήταν η κακιά η ώρα (χεχε πλάκα κάνω)....:lol:

Εμείς γνωριστήκαμε επειδή με τράκαρε!!!!:shock: Oh, yesssss!!!! Πέρασε ο βλάκας ένα STOP ίσα με το κεφάλι του και ήρθε και με έκανε λιώμα, κυριολεκτικά.

Εγώ ότι είχα πάρει το αμαξάκι μου και μου το είχε κάνει από τη μεριά μου, σα τα μουτράκια του....Εν τω μεταξύ είχα χτυπήσει και το κεφάλι μου λίγο, αλλά το σοκ από το αμάξι με είχε κάνει να το ξεχάσω. Πρώτη μου σκέψη ήταν ''Τί θα πω στο πατέρα μου;;;;'':mrgreen:Χαχαχαχαχα

Τέλος πάντων, κατεβαίνω εγώ φουριόζα από το αμάξι και αρχίζω τα μπινελίκια κανονικότατα (πάντα ευγενική τρομάρα μου:roll: ), εκείνος είχε σαστίσει και να με ρωτάει ''Τί κάνουμε τώρα;'' κι εγώ να του τα χώνω! Η πλάκα είναι πως, ενώ όταν κατέβηκε από το αμάξι του η πρώτη μου σκέψη ήταν ''Τί μαναράκι είσαι εσύ;;;;;'', από το πανικό μου μετά το 'χα ξεχάσει κιόλας πως είναι ωραίος.:cool:

Τέσπα, μού κάνει δήλωση όλα οκ και στο τέλος μού ζήτησε το κινητό μήπως το χρειαστεί η ασφαλιστική του. Το ίδιο βράδυ κιόλας χτυπάει το κινητό μου και μία άγνωστη φωνή με ρωτούσε εάν είμαι καλά και πώς είναι το κεφάλι μου, που το είχα χτυπήσει. Εγώ αμέσως είχα λιώσει καθότι δε το περίμενα.....

Αφού ο κύριος, είδε πως η ατμόσφαιρα μεταξύ μας πλέον είχε ζεσταθεί την άλλη μέρα με ξαναπήρε τηλέφωνο με τη δικαιολογία να επανορθώσει κερνώντας με ένα καφεδάκι....;)

iyuNp3.png4hNCp3.png

εμεις γνωριστηκαμε ως εξης,ειχαμε με τη μητερα μου ενα μαγαζι με σαντουιτς καφεδες και τετοια,οχι πολυ μεγαλο και εχοντας μεσα 3 ψυγεια η ζεστη που εβγαινε απο τα μοτερ αλλο πραγμα.μια μερα λοιπον κατακαλοκαιρο με 40 βαθμους εξω το aircondition τα επαιξε.τι να κανουμε τωρα που μεσα εκει θα παθαιναμε εγκαυμα?!μισο λεει η μανα μου εχω ενα φιλαρακι να μας βαλει το καινουργιο που πηραμε.τον παιρνει λοιπον τηλεφωνο και μετα απο καμια ωρα ερχεται κοριτσια ενα παληκαρι αξηριστο με μια φορμα σαλοπετα μες στη μουτζουρα και με μασκα γυαλι τρομαρα του!!!αναιβενει στη σκαλα λοιπον και καθως τον κοιταζω παρατηρω οτι εχει πολυ ωραι πισινουλι!!!!!οταν εφυγε εω στη μανα μου ωραιο παιδι ο ψυκτικος και μου λεει μη το κοιτας καθολου παντρευεται σε λιγες μερες.τον ξεχασα λοιπον.περνανε μερικοι μηνες ερχοταν εκεινος με τη γυναικα του στο μαγαζι γνωριστηκαμε και με τη κοπελα ενω εκεινος δε μου ελεγε ουτε καλημερα.μετα απο λιγες μερες μου λεει η μανα μου ο Α...χωρισε.καγκελο εγω.ελα ρε μαμα θα μαλωσανε,οχι παιδι μου σου λεω χωρισε,καλα εγω.ερχοταν εκεινος στο μαγαζι με τα μουτρα μεχρι το πατωμα ουτε καλημερα δε μου ελεγε μιλουσε στη μανα μου.μια μερα τον βλεπω απο μακρια αλλα ημουν μονη μου,λεω τωρα θα αναγκαστει να μου μιλησει!!!αφου πιασαμε τη κουβεντα μου ειπε οτι επιασε σπιτι εδω κοντα και οτι ολα τα κανει απλα βαριεται το σιδερωμα.ελα βρε Α.... του λεω εγω αμα ειναι για ενα σιδερο θα ερχομαι εγω να στο κανω!!!τι το θελα?!?!?μετα απο 4 μερες μειναμε μαζι,μετα απο 8 μηνες αρραβωνιαστηκαμε και 5 μηνες μετα τον αρραβωνα εμεινα εγκυος.οταν ημουν 7 μηνων καναμε το πολιτικο και 2 μηνες μετα αποκτησαμε το αγγελουδακι μας.τωρα το μωρακι μας ειναι σχεδον 1 ετους και τον ιανουαριο θα κανουμε το θρησκευτικο με τον γιαννακη μας παραγαμπρακι!!!ελπιζω μονο να περπαταει μονος του τοτε!!

qcKmp2.png

Είμαι στη στάση και περιμένω λεωφορείο να πάω φροντιστήριο (τελευταία τάξη τότε).... Έχω ακουστικά στο αυτί και γενικά είμαι στον κόσμο μου. Πως κάνω να ανάψω τσιγάρο τσουπ με γλιστράει από τα χέρια, βγάζω ακουστικά κατεβάζω χριστόπαναγίες, και ακούω από δίπλα "θέλεις"; γυρνάω κεφάλι και βλέπω ένα πακέτο μέσα στη μάπα μου, σηκώνω κεφάλι και βλέπω ένα παιδαρέλι με λίγη ακμή, μουσάκι και τσάντα ταχυδρόμου να με κοιτάει. Λέω ένα "έχω, ευχαριστώ" και αρχίζω να ψάχνω τσιγάρο. δεν του δίνω σημασία και μετά ακούω πάλι να μου μιλάω "πω πω τι κρύο είναι αυτό σήμερα" εγώ να βράζω από τα νεύρα γιατί αργούσε το λεωφορείο και πάλι θα με κρατούσαν κανα 2ωρο παραπάνω "ναι όντως" του λέω και αρχίζω να πηγαίνω πέρα δώθε... να μη σας ζαλίζω έτσι συνέχισε όλη η φάση, με άκυρες κουβέντες μέχρι να φτάσω στον προορισμό μου,μετά από εκείνη τη μέρα τον έβλεπα κάθε μέρα στη στάση μιλούσαμε-μιλούσαμε-μιλούσαμε αλλά δεν είχαμε πει ΠΟΤΕ ονόματα...Γνωριζόμαστε, βγαίνουμε, τα φτιάχνουμε, τη βγάζουμε σε καφετέριες-παγκάκια-δρομάκια κτλ φτάνουν εξετάσεις, περνάμε πάλι καλά στην πόλη μας, τελειώσαμε πέρσυ με σχολές και μια ωραία πρωία ενώ έχω κοιμηθεί σπίτι του και τρώμε πρωινό με γονείς του τσουπ μου πετάει αρραβώνα, κάτι που το περίμενα πως και πως αφού είχαμε βάλει πριν κάτι μήνες μπρος για σποράκι, χωρίς να μιλάμε όμως για γάμους κλπ! τρέχω σπίτι να το πω! πλέον έχει γίνει ο αρραβώνας, έχουμε ένα μήνα που μένουμε μαζί προσπαθώντας να κάνουμε κούκλα το σπίτι, και συνεχίζουμε με μαραθώνιες προσπάθειες για μωράκι! και το παραμύθι συνεχίζεται περιμένοντας το γάμο το καλοκαίρι, και το μωρό όσο πιο σύντομα γίνεται..............................

Υ.Γ : H ακμή έχει εξαφανιστεί και πλέον είναι ένας άντρακλας μέχρι εκεί πάνω, και το μούσάκι έχει γίνει μουσάρα,προς μεγάλη μου λύπη!

1.png

Όταν ο ήλιος θα πάψει να ανατέλλει, ίσως τότε να πάψω να σου λέω σ΄αγαπώ...

τον γνωρισα ενα χειμωνιατικο πρωινο που εβρεχε σε ενα καφε που πηγαινα να παρω το καφε μου να παω στη δουλεια..ηρθε κ εκατσε μαζι μου,εκατσε στη καρεκλα σαν να μη τρεχει τιποτα:evil::evil:μου ειπε οτι με βλεπει καθε μερα κ δεν μπορει να με βγαλει απο το μυαλο του κτλ κτλ..καθε μερα με περιμενε με ενα κοκκινο τριανταφυλλο στο 1 χερι κ τον καφε στον αλλο..λογια..λογια..γοητευτηα,τον ερωτευτηκα η αληθεια ειναι...τον ειχα σαν θεο μου..1 χρονο μετα εμεινα εγκυος κ παντρευτηκαμε...αυτο ηταν κ το λαθος μου..που τον παντρευτηκα:cry:ακομα κ σημερα αναθεματιζω τη μερα εκεινη που δεν τον εδιωξα απο το τραπεζακι μου..ενα βροχερο πρωινο κ ποιος θα μου λεγε οολη μου η ζωη θα ηταν ετσι.

τον γνωρισα ενα χειμωνιατικο πρωινο που εβρεχε σε ενα καφε που πηγαινα να παρω το καφε μου να παω στη δουλεια..ηρθε κ εκατσε μαζι μου,εκατσε στη καρεκλα σαν να μη τρεχει τιποτα:evil::evil:μου ειπε οτι με βλεπει καθε μερα κ δεν μπορει να με βγαλει απο το μυαλο του κτλ κτλ..καθε μερα με περιμενε με ενα κοκκινο τριανταφυλλο στο 1 χερι κ τον καφε στον αλλο..λογια..λογια..γοητευτηα,τον ερωτευτηκα η αληθεια ειναι...τον ειχα σαν θεο μου..1 χρονο μετα εμεινα εγκυος κ παντρευτηκαμε...αυτο ηταν κ το λαθος μου..που τον παντρευτηκα:cry:ακομα κ σημερα αναθεματιζω τη μερα εκεινη που δεν τον εδιωξα απο το τραπεζακι μου..ενα βροχερο πρωινο κ ποιος θα μου λεγε οολη μου η ζωη θα ηταν ετσι.

Τι ωραια που το ξεκινησες......μου το χαλασες στο τελος......:cry:

Εχω πει? δεν θυμαμαι....τελος παντων. Σε μια εποχη που ημουν η μιση απο οτι ειμαι τωρα δουλευα σε μια εταιρεια. Ε, ειχαν προσπαθησει να μου την πεσουν πλαγιως σχεδον ολες οι πωλησεις, συν 2 απο την αποθηκη και ο διευθυντης (καλα αυτος ακυρος, π@δαγε μεχρι και θηλυκια κοτα απλα για να το κανει). Ε, ειχα τους παντες να με πλησιαζουν με εμετικους τροπους. Ποτε να μην λενε αυτο που θα ηθελα να ακουσω.. Ο ενας ηθελε ελευθερη σχεση (του ευχηθηκα με το καλο να τα καταφερει), ο αλλος ειχε αρραβωνιαστικια αλλα του ειχα γυαλισει (μαλ@κες), ο παραδιπλα ηρθε μου εφτιαξε ΟΛΑ ΤΑ ηλεκτρικα του σπιτιου, προσπαθουσε να μου πει αλλα δεν τα καταφερνε....ε, καταλαβαινετε. Ειχα μπλεξει με......παιδακια. Και βρεθηκε ο αντρας μου (εξωτερικος συνεργατης). Μιλουσαμε στο τηλ για δουλειες, ε, και μια μερα μου λεει 'παμε για καφε?' και του λεω αποτομα 'αμε ναι ποτε'....ξεροντας οτι αυτο συνηθως πιανει και κολλανε. Συνηθως εκει απαντουν 'ε, να το κανονισουμε' κλπ. Οποτε μαπα το καρπουζι. Και μου λεει 'Παρασκευη, θα περασω απο την δουλεια να σε παρω στις 6, εισαι οκ?' .......και μενω κοκκαλο για κανα λεπτο. 'ειναι κανεις εκει?' .....'οκ' του λεω.....και με πιανει ενας φοβος το κατι αλλο λεμε......τον ειχα δει μια φορα δεν τον θυμομουν καλα βεβαια. Και μου εμφανιζεται ενας παληκαρος 1.86 με μαλλι κατσαρο μαυρο και μουσι και παθαινω νηλα..ΑΝΤΡΑΣ λεω ...ρε φιλε ΑΝΤΡΑΣ....στις 3 μερες συγκατικησαμε, στον 1.5 χρονο παντρευτικαμε, πρωτο μηνα πιασαμε την Στεφη......τα αλλα ειναι ιστορια. Μου εχει ψησει το ψαρι στα χειλια.....αλλα τον αγαπαω οσο δεν παιρνει. Ειναι η ζωη μου...........

Εχω πει? δεν θυμαμαι....τελος παντων. Σε μια εποχη που ημουν η μιση απο οτι ειμαι τωρα δουλευα σε μια εταιρεια. Ε, ειχαν προσπαθησει να μου την πεσουν πλαγιως σχεδον ολες οι πωλησεις, συν 2 απο την αποθηκη και ο διευθυντης (καλα αυτος ακυρος, π@δαγε μεχρι και θηλυκια κοτα απλα για να το κανει). Ε, ειχα τους παντες να με πλησιαζουν με εμετικους τροπους. Ποτε να μην λενε αυτο που θα ηθελα να ακουσω.. Ο ενας ηθελε ελευθερη σχεση (του ευχηθηκα με το καλο να τα καταφερει), ο αλλος ειχε αρραβωνιαστικια αλλα του ειχα γυαλισει (μαλ@κες), ο παραδιπλα ηρθε μου εφτιαξε ΟΛΑ ΤΑ ηλεκτρικα του σπιτιου, προσπαθουσε να μου πει αλλα δεν τα καταφερνε....ε, καταλαβαινετε. Ειχα μπλεξει με......παιδακια. Και βρεθηκε ο αντρας μου (εξωτερικος συνεργατης). Μιλουσαμε στο τηλ για δουλειες, ε, και μια μερα μου λεει 'παμε για καφε?' και του λεω αποτομα 'αμε ναι ποτε'....ξεροντας οτι αυτο συνηθως πιανει και κολλανε. Συνηθως εκει απαντουν 'ε, να το κανονισουμε' κλπ. Οποτε μαπα το καρπουζι. Και μου λεει 'Παρασκευη, θα περασω απο την δουλεια να σε παρω στις 6, εισαι οκ?' .......και μενω κοκκαλο για κανα λεπτο. 'ειναι κανεις εκει?' .....'οκ' του λεω.....και με πιανει ενας φοβος το κατι αλλο λεμε......τον ειχα δει μια φορα δεν τον θυμομουν καλα βεβαια. Και μου εμφανιζεται ενας παληκαρος 1.86 με μαλλι κατσαρο μαυρο και μουσι και παθαινω νηλα..ΑΝΤΡΑΣ λεω ...ρε φιλε ΑΝΤΡΑΣ....στις 3 μερες συγκατικησαμε, στον 1.5 χρονο παντρευτικαμε, πρωτο μηνα πιασαμε την Στεφη......τα αλλα ειναι ιστορια. Μου εχει ψησει το ψαρι στα χειλια.....αλλα τον αγαπαω οσο δεν παιρνει. Ειναι η ζωη μου...........

Πολύ γουστάρω.

Αυτό που λες: ΑΝΤΡΑΣ

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Τι ωραια που το ξεκινησες......μου το χαλασες στο τελος......:cry:

ειναι αυτο που λεμε ειναι πολυ καλο για να ναι αληθινο:-(ετσι ειναι..σπανια οτι αρχιζει ωραια εχει κ ωραιο τελος.απλα καποιοι ανθρωποι δεν θα το νιωσουν ποτε

Πριν 10 χρόνια μέσω internet...και όμως μέναμε στην ίδια γειτονιά, πηγαίναμε στα ίδια σχολεία (με διαφορά αρκετών χρόνων βέβαια) αλλά ποτέ δεν έτυχε να γνωριστούμε. Μείναμε στους 6 μήνες μαζί και παντρευτήκαμε μετά από 5 χρόνια!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...