Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Facebook (zoo.gr-msm κτλ) κλείνουν ή ανοίγουν σπίτια?

Ben10

Recommended Posts

Λοιπόν σήμερα ήρθαν με τη σειρά 2πρώην συνάδελφοι και οι δύο μου ανέφεραν το ίδιο πρόβλημα αλλά με την ανάποδη φορά .Δη.οι γυναίκες τους ειναι κολλημένες με το FBγια την ακρίβεια ο ένας θεωρεί ότι το έφαγε ήδη το κέρατο και δυστυχώς έχει 2παιδάκια και δεν ξέρει τι να κάνει.:confused:

...welcome to the club!:(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 85
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα Δήμητρα, δουλειές βλέπεις... αυτός ο μήνας θα είναι απο τους πιο σημαντικούς για μένα φέτος (και για αυτό το θέμα αλλά και για τα άλλα που έχουμε πει). της έχω δώσει ένα ιδιωτικό συμφωνητικό και βλέπουμε, άλωστε αυτόν τον καιρό είναι με τα παιδιά στους δικούς της. Υπομονή προς το παρόν...

Καλησπέρα. Αφού ξεπέρασα το στάδιο της οργής και της θλίψης και καθάρισε λίγο το μυαλό μου είπα να μην τραβήξω πολύ μακριά την βαλίτσα στο κάτω κάτω ποτέ δεν μου είχε δώσει κανένα δικαίωμα (εδώ και 7 χρόνια) στην αληθινή ζωή ήταν πάντα σπίτι-δουλειά-σπίτι άς ελπίσουμε ότι ήταν κάποιο χαζοφλέρτ χωρίς ουσία ή ακόμη καλύτερα κάποια παρεξήγηση χωρίς τίποτα το ύποπτο...Δεν θα φύγω τελικά ούτε κι αυτός άς πώ ότι απλά απαλλάσσεται λόγω "πρότερου βίου" ...Δεν θα είναι εύκολο για κανέναν από τους δυό μας, τον προειδοποίησα ότι θα δυσκολευτώ να ξεχάσω και μου είπε ότι το περίμενε και ότι δεν με αδικεί...

Πάντως πρός το παρόν κοιμάται στον καναπέ, έχει διαγράψει εντελώς τον λογαριασμό του στο fb και οι κουβέντες μας περιορίζονται στα απολύτως απαραίτητα και δεν παραλείπω σε κάθε δεύτερη κουβέντα να πετάω και ένα "ζουζουνάκι"...το τελευταίο είναι βάρβαρο να του το χτυπάω συνέχεια αλλά δεν μπορώ να συγκρατηθώ μου αρέσει να τον βλέπω να έρχεται σε δύσκολη θέση...

Κι εγώ Ben θέλω να πιστεύω ότι δεν υπάρχει τίποτα πιό σοβαρό αλλά σας το λέω και είστε μάρτυρες υπεράσπισης για το δικαστήριο: άν το ξανακάνει θα του το ανοίξω το κεφάλι...:):):)

gETUp2.png

Διαφημίσεις

Άι σιχτιρ πια με όσους δεν ξέρουν από που τους βαραίνει....άντρες, τα έχω πάρει τώρα...

Αυτό ξαναπές το...Την καλύτερη δουλεία την κάνουν οι μέλισσες, έχουν καμιά εικοσαριά κηφήνες για να κάνουν την δουλειά τους και μετά τους δίνουν δρόμο...

Θεέ μου άν και στην επόμονη ζωή μου είναι να με κάνεις θηλυκό κάνε με μέλισσα!!!!!:twisted:

gETUp2.png

Καλησπέρα Δήμητρα, δουλειές βλέπεις... αυτός ο μήνας θα είναι απο τους πιο σημαντικούς για μένα φέτος (και για αυτό το θέμα αλλά και για τα άλλα που έχουμε πει). της έχω δώσει ένα ιδιωτικό συμφωνητικό και βλέπουμε, άλωστε αυτόν τον καιρό είναι με τα παιδιά στους δικούς της. Υπομονή προς το παρόν...

ευχομαι οτι γινει να ειναι αυτο το καλυτερο για τα παιδια κ εσενα!

τι εννοεις ιδιωτικο συμφωνητικο?

Καλησπέρα. Αφού ξεπέρασα το στάδιο της οργής και της θλίψης και καθάρισε λίγο το μυαλό μου είπα να μην τραβήξω πολύ μακριά την βαλίτσα στο κάτω κάτω ποτέ δεν μου είχε δώσει κανένα δικαίωμα (εδώ και 7 χρόνια) στην αληθινή ζωή ήταν πάντα σπίτι-δουλειά-σπίτι άς ελπίσουμε ότι ήταν κάποιο χαζοφλέρτ χωρίς ουσία ή ακόμη καλύτερα κάποια παρεξήγηση χωρίς τίποτα το ύποπτο...Δεν θα φύγω τελικά ούτε κι αυτός άς πώ ότι απλά απαλλάσσεται λόγω "πρότερου βίου" ...Δεν θα είναι εύκολο για κανέναν από τους δυό μας, τον προειδοποίησα ότι θα δυσκολευτώ να ξεχάσω και μου είπε ότι το περίμενε και ότι δεν με αδικεί...

Πάντως πρός το παρόν κοιμάται στον καναπέ, έχει διαγράψει εντελώς τον λογαριασμό του στο fb και οι κουβέντες μας περιορίζονται στα απολύτως απαραίτητα και δεν παραλείπω σε κάθε δεύτερη κουβέντα να πετάω και ένα "ζουζουνάκι"...το τελευταίο είναι βάρβαρο να του το χτυπάω συνέχεια αλλά δεν μπορώ να συγκρατηθώ μου αρέσει να τον βλέπω να έρχεται σε δύσκολη θέση...

Κι εγώ Ben θέλω να πιστεύω ότι δεν υπάρχει τίποτα πιό σοβαρό αλλά σας το λέω και είστε μάρτυρες υπεράσπισης για το δικαστήριο: άν το ξανακάνει θα του το ανοίξω το κεφάλι...:):):)

Τζένη, σωστή σε βρίσκω....

Η στάση του δείχνει μεταμέλεια....Παρ' όλ' αυτά αστον για λίγο στον καναπέ και συγκεντρώσου στην ηρεμία σου για το καλό της μπέμπας...

Την καλύτερη δουλεία την κάνουν οι μέλισσες, έχουν καμιά εικοσαριά κηφήνες για να κάνουν την δουλειά τους και μετά τους δίνουν δρόμο...

Θεέ μου άν και στην επόμονη ζωή μου είναι να με κάνεις θηλυκό κάνε με μέλισσα!!!!!:twisted:

Κορυφαίο φιλενάδα!:mrgreen:

Το έχω σκεφτεί κι εγώ πολλές φορές....:lol::lol::lol:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

• 1 month later...
Αυτό ξαναπές το...Την καλύτερη δουλεία την κάνουν οι μέλισσες, έχουν καμιά εικοσαριά κηφήνες για να κάνουν την δουλειά τους και μετά τους δίνουν δρόμο...

Χα! και όχι μόνο οι μελισσες, αλλά και οι αράχνες. Η μαυρη χήρα πχ (είδος αραχνης) μετά την γονιμοποιηση τρωει το αρσενικό!!! Καλό ε?!!! Ειναι βεβαια καμιά 10αριά φορές μεγαλύτερη...

Αποδειξη ότι το θυληκό γενος στη φύση είναι το δυνατό. Γι αυτό και οι αντρες κοιτάζουν f/b και λοιπες σαχλαμαριτσες...

pECmp3.png

Διαφημίσεις

Κανένα facebook δεν είναι ικανό να κλείσει σπίτια..Ικανοί είναι μόνο οι άνθρωποι που για δικούς τους λόγους ο καθένας ψάχνουν διέξοδο φυγής σε μια εικονική απόλαυση.

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...