Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Facebook (zoo.gr-msm κτλ) κλείνουν ή ανοίγουν σπίτια?

Ben10

Recommended Posts

Exω λογαριασμο με τις φωτογραφιες μου και τις φωτο της οικογενειας και φυσικα ο λογαριασμος ειναι κλειδωμενος και ανοιγει αφου δεχτω το καθε αιτημα φιλιας. Εννοειται οτι αγνωστους δεν κανω φιλους διοτι δεν ψαχνομαι.

Οσο για τις γυναικες... εχεις σκεφτει φιλε μου αν την εχεις παραμελησει? Δεν ειναι στην ιδιοσυγκρασια της γυναικας γενικα να ψαχτει και οι περισσοτερες ισως το κανουν οταν φτανουν στο εσχατο σημειο. Οταν ζητανε πραγματα απο τον αντρα τους (και φυσικα δεν εννοω υλικα) και περα βρεχει!!!!

Ειτε ειναι νοικοκυρα ολη μερα μεσα στο σπιτι να φροντζισει τα παιδια και τον συζυγος και το μονο που ζηταει ειναι αγαπη και εισπρατει μια γυρισμενη πλατη, ειτε ειναι εργαζομενη και εχει ενα σωρο στο κεφαλι της και εισπρατει τα ιδια.... Μια γυρισμενη πλατη και ενα βαριεστημενο λογο αν και οποτε βγει.

Εννοειται οτι δεν ειμαι απο τις γυναικες που ψαχνονται και προσπαθω πολυ για να ειμαι καλα με τον συντροφο μου, ομως επειδη καποιες φορες νευριαζω με την συμπεριφορα του και το οτι πολλες φορες δεν καταλαβαινει οταν κανω καποιες προσπαθειες, μπορω να καταλαβω και την αγανακτηση μιας γυναικας και το ποσο επηρρεπης μπορει να ειναι στα κοπλιμεντα καποιου. Στα κοπλιμεντα που δεν παιρνει απο τον ιδιο της τον αντρας.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 85
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ο πνευματικος μου που αν και νεος σχετικα ξερει παρα πολλες περιπτωσεις ανθρωπων που εξ αιτιας του fb εχουν διαλυσει την οικογενεια τους. Και φυσικα και απο σαιτ και βιντεο με προκλητικο περιεχομενο.

Και αυτο γιατι μπαινει καποιος σε πειρασμο να κανει γνωριμιες που ειδαλλως δε θα ειχε τροπο. Τους προσφερονται δηλαδη στο πιατο.

Ειναι ενα παιχνιδι με τη φωτια νομιζω και δεν πρεπει να εφησυχαζει κανεις. Το αν θα καει καποιος δεν ειναι απολυτο αφου υπαρχουν και εδω ατομα που προσεχουν. Αλλα δεν παυει να ειναι ενας διαρκες παιχνιδι με τη φωτια και αν θα καει καποιος εξαρταται απο τον ιδιο.

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

Αν και αγαπώ το διαδίκτυο για την ελευθερία στην διακίνηση γνώσεων και ιδεών που προσφέρει, δεν είμαι εγγεγραμμένη σε κανενός είδους ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Οι λόγοι είναι πως α) δεν θέλω να με "εντοπίσουν" άτομα του παρελθόντος β) δεν με ενδιαφέρει να μάθω νέα από άτομα του παρελθόντος γ) δεν εμπιστεύομαι ούτε στο ελάχιστο να αναπτύξω κοινωνικές σχέσεις στην εικονική πραγματικότητα δ) δεν γουστάρω να πιαστώ κορόϊδο και να θρέφω φρούδες ελπίδες από κάθε λογής παντρεμένο/ανώμαλο/μαλ*&^. Άλλωστε οι πιθανότητες να βρεις ταίρι μέσω διαδικτύου είναι -σύμφωνα με στατιστικές- μόνο 8%.

Αν είχα δεσμό, θα τράβαγα ζόρι αν ο σύντροφός μου ήταν εγγεγραμμένος σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Θα αναρωτιόμουν για ποιο λόγο του χρειάζεται αυτή η ενασχόληση. Τόσο πολύ άραγε νοιαζόμαστε για παλαιούς συμμαθητές και "φίλους"? Αφού ανήκουν στο παρελθόν σημαίνει πως δεν μας καλύπτουν πια. Πρός τι λοιπόν το ενδιαφέρον? Για μένα ένας σοβαρός δεσμευμένος άντρας δεν πρέπει και δεν χρειάζεται να ασχολείται με facebook κτλ.

Grow up and get a life!

εχω fb kai msn...μιλαω αποκλειστικα και μονο με φιλους μου,που τα λεμε και καθημερινα απο κοντα η που λειπουν στο εξωτερικο...ποτε δεν δεχομαι αιτηματα ασχετων!

τον κωδικο μου τον ξερει ο αντρας μου και τον ειπα απο μονη μου...

μαλιστα σκεφτομαι να απενεργοποιησω το fb γιστι βαρεθηκα και τη φαρμα!!!

ξερω ατομα που παντρευτηκαν μεσω διαδυκτιου και αλλα που χωρισαν...ολα ειναι σχετικα...

δεν θα δεχομουν αυτο που κανει η γυναικα σου

Εγώ ψιλο-χοτροδιχάζομαι!!!!

Γνώρισα τον άντρα μου τυχαία μέσω του parea. Δεν είχα ιδέα απο υπολογιστές και μπήκα με μια φίλη ένα βράδυ για πλάκα, για να περάσει η ώρα βασικά. Ακόμη δεν πιστεύω πως βγήκα ραντεβού με τον άντρα μου. Μέχρι τώρα όλα καλά. Είμαστε 3 χρόνια μαζί αλλά πριν ένα μήνα ανακάλυψα εντελώς τυχαία στον υπολογιστή του, ανοιχτό λογαριασμό στο ίδιο site να ψάχνει να γνωρίσει κοπέλες. Οι μεταξύ μας επαφή είναι μια χαρά ωστόσο καθώς και η ζωή μας. Αλλάξαμε και σπίτι πρόσφατα, και είπαμε και σιγά σιγά να βάλουμε μπρος για παιδάκι. Και ξαφνικά ανακαλύπτω τα μηνύματα που έστελνε σε άλλες!!!! Εμεινα άφωνη. Του είπα να τα μαζέψει και να φύγει απο το σπίτι αλλά επέμενε πως το έκανε για πλάκα και πως ήταν βλακεία του και άλλα τέτοια χαζά. Τέλος πάντων επενέβησαν ένα ζευγάρι πολύ καλοί μας φίλοι και καλμαραν την κατάσταση. Τον άφησα να ψήνεται λίγες μέρες και μετά του ξαναμίλησα και τον άφησα να με πλησιάσει. Στην αρχή έδειξε να μαζεύεται. Διέγραψε είπε το λογαριασμό και δεν περνάνε 2 εβδομάδες και ανακαλύπτω άλλο. Δεν το παραδεχόταν βέβαια και τώρα πια λέει πως έδωσε τέλος σε όλα αυτά, πως δεν είχε βγει ραντεβού με άλλη και τέτοια και να κάνουμε προσπάθειες για παιδί.....

Δεν μπορώ να το εμπιστευτώ έτσι απλά....

Τι να κάνω δεν ξέρω.....

sj3dp3.png

Διαφημίσεις

Από χτές το βράδυ ζώ έναν εφιάλτη...Δεν ξέρω τι να κάνω...Νομίζω ότι θα τρελαθώ...Χτές το βράδυ με φώναξε ο άντρας μου για να του δείξω κάτι σε ένα παιχνίδι στο facebook (συνήθως δεν με αφήνει να πλησιάσω τον υπολογιστή σε απόσταση 1 μέτρου όταν είναι μέσα...) και σπάει ο διάολος το ποδάρι του και του στέλνει μια άγνωστη σε εμένα ξανθιά μήνυμα συνομιλίας και τον αποκαλεί "ζουζουνάκι μου".....Σαν πρώτη αντίδραση τον έφτυσα κι έφυγα από το δωμάτιο...δεν μπορούσε να το χωρέσει το μυαλό μου...Δεν σας το κρύβω ότι μετά από 5 λεπτά με έπιασε υστερία...τσίριξα, φώναξα, πέταξα, έσπασα...Δεν έκανε τίποτα απλά με κοιτούσε αποσβολωμένος-σοκαρισμένος...Το μόνο που βρήκε να μου πεί ήταν "Δεν ξέρω...Δεν την ξέρω...Δεν είναι φίλη μου...κι εγώ σοκαρισμένος είμαι..."Για ηλίθια με περνάει????Ξέρω πολύ καλά ότι ζωντανή συνομιλία μπορείς να έχεις μόνο με κάποιο φίλο...

Δεν ξέρω τι να κάνω...Δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω...Θεέ μου δώσε μου δύναμη, όχι για μένα αλλά για το μωρό μου...

Οπότε άν ρωτάτε την γνώμη μου το facebook δεν κλείνει σπίτια αλλά βοηθάει πολύ στο να κλείσουν...είναι σα να έχεις ένα νυφοπάζαρο 24 ώρες το 24ωρο μπροστά στην πόρτα σου...

gETUp2.png

Jenny,λυπαμαι πολυ.

Ηρεμησε για το μωρο σου,καρδουλα μου,ετσι?

ΑΝΤΡΕΣ!!!!:evil::evil::evil:

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Εγω ειμαι φιλη των τσατ και του facebook.....

Αρχισα να μπαινω στα τσατ και στο face οταν ειχα χωρισει (πριν 6 χρονια) η μικρη μου ηταν μωρο δεν μπορουσα να βγαινω εξω οποτε ηθελα και χρειαζομουν απεγνωσμενα μια επικοινωνια μια συντροφια τα βραδια τα μουντα του χειμωνα που κοιμηζεις το παιδι και ολα σου φαινονται αδεια..............

Αρχισα ετσι απλα............. Και εθιστικα ............

(μπορει ακομα εθισμενη να ειμαι χαχαχαχα)

Αλλα εγω ειχα πολυ χρονο και εχω οταν κοιμαται το μωρο μου......... Δεν τρωω κανενος τον χρονο ....... μονο τον δικο μου........

Αλλα μου φαινεται χαζο να ειναι στο σπιτι το ανδρογυνο μαζι και να καθεται ο ενας στον εναν υπολογιστη και ο αλλος στον αλλο.............

Χανεται ο χρονος ετσι, περναν τα χρονια και εσυ απομακρυνεσαι απο τον /την συντροφο σου............

Γιατι ??? Χωρις νοημα και ουσια. Ολα εδω μεσα ειναι ψευτικα και ζουμε σε εναν κοσμο πλασμενο της φαντασιας μας............

Και ναι ειναι εθισμος μεγαλος ολο αυτο το παιχνιδι. Σε γοητευει το αγνωστο το οτι δεν σε ξερει κανεις, το οτι μπορεις να λες οτι θελεις και οτι ναναι..... .. Ολα για πλακα αρχιζουν και μετα τα πραγματα σοβαρευουν...........

Από χτές το βράδυ ζώ έναν εφιάλτη...Δεν ξέρω τι να κάνω...Νομίζω ότι θα τρελαθώ...Χτές το βράδυ με φώναξε ο άντρας μου για να του δείξω κάτι σε ένα παιχνίδι στο facebook (συνήθως δεν με αφήνει να πλησιάσω τον υπολογιστή σε απόσταση 1 μέτρου όταν είναι μέσα...) και σπάει ο διάολος το ποδάρι του και του στέλνει μια άγνωστη σε εμένα ξανθιά μήνυμα συνομιλίας και τον αποκαλεί "ζουζουνάκι μου".....Σαν πρώτη αντίδραση τον έφτυσα κι έφυγα από το δωμάτιο...δεν μπορούσε να το χωρέσει το μυαλό μου...Δεν σας το κρύβω ότι μετά από 5 λεπτά με έπιασε υστερία...τσίριξα, φώναξα, πέταξα, έσπασα...Δεν έκανε τίποτα απλά με κοιτούσε αποσβολωμένος-σοκαρισμένος...Το μόνο που βρήκε να μου πεί ήταν "Δεν ξέρω...Δεν την ξέρω...Δεν είναι φίλη μου...κι εγώ σοκαρισμένος είμαι..."Για ηλίθια με περνάει????Ξέρω πολύ καλά ότι ζωντανή συνομιλία μπορείς να έχεις μόνο με κάποιο φίλο...

Δεν ξέρω τι να κάνω...Δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω...Θεέ μου δώσε μου δύναμη, όχι για μένα αλλά για το μωρό μου...

Οπότε άν ρωτάτε την γνώμη μου το facebook δεν κλείνει σπίτια αλλά βοηθάει πολύ στο να κλείσουν...είναι σα να έχεις ένα νυφοπάζαρο 24 ώρες το 24ωρο μπροστά στην πόρτα σου...

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Αλλα μου φαινεται χαζο να ειναι στο σπιτι το ανδρογυνο μαζι και να καθεται ο ενας στον εναν υπολογιστη και ο αλλος στον αλλο.............

Χανεται ο χρονος ετσι, περναν τα χρονια και εσυ απομακρυνεσαι απο τον /την συντροφο σου............

Η απάντηση του συζύγου στις άπειρες κουβέντες για να μην πώ καβγάδες πάνω σε αυτό το θέμα είναι πάντα η ίδια..."Μου αρκεί που σε νιώθω στο ίδιο δωμάτιο μαζί μου να κάθεσαι δίπλα μου..."....κι άλλες τέτοιες π@π@ριές....:evil:

Κι εγώ λυπάμαι πολύ Χριστιάνα μου αλλά πιό πολύ λυπάμαι για το μωρό μου...δεν φταίει σε τίποτα...μόνο αυτό με κρατάει...

gETUp2.png

Διαφημίσεις

Η απάντηση του συζύγου στις άπειρες κουβέντες για να μην πώ καβγάδες πάνω σε αυτό το θέμα είναι πάντα η ίδια..."Μου αρκεί που σε νιώθω στο ίδιο δωμάτιο μαζί μου να κάθεσαι δίπλα μου..."....κι άλλες τέτοιες π@π@ριές....:evil:

Κι εγώ λυπάμαι πολύ Χριστιάνα μου αλλά πιό πολύ λυπάμαι για το μωρό μου...δεν φταίει σε τίποτα...μόνο αυτό με κρατάει...

Κοριτσαρα μου μια φαση ειναι θα περασει......... Δεν αξιζει να χαλασετε οτι με τοσο κοπο δημιουργησατε για μια ιντερνετικη 'ζουζουνα"..........

Αποψη μου ειναι να πας για δυο μερες στην μανουλα σου και να του πεις σε αφηνω να σκεφτεις............. Εγω ετσι δεν μπορω να ζησω ή τα κοβεις ολα μαχαιρι ή ο καθενας το δρομο του........

ΚΑι μην φοβασαι την απαντηση του............ Ενας ανδρας ποτε δεν ειναι "αξιος να φυγει" χαχαχαχα ..............

και βλεπω οτι εισαι και εγκυουλα..Σιγα μην εχει χρονο για αυτα οταν θα γεννηθει το παιδι..........εσυ θα τον τρεχεις συνεχεια.... ΑΑΑ και αθελα σου ριξε και κανενα ποτηρακι νερο στο σκληρο του υπολογιστη (οταν αυτος ειναι εκτος πριζας μην παθουμε και τιποτα) και να δεις τοτε ποσο χρονο θα εχετε μαζι........

Ολα καλα θα πανε........ειμαι σιγουρη..........

Κοπέλα μου εσύ έχεις να ανησυχείς για 2 για εσένα και για το μωρό σου....προσπάθησε να ηρεμήσεις για χαρη του μωρού και μόνο.

Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο?? Τι εννοείς όταν λες ότι δεν σε αφήνει να πλησιάσεις τον υπολογιστή οταν είναι μέσα???? Πας κοντά και σε διώχνει??

Νιώθω σοκαρισμένη με αυτά που διαβάζω ομολογώ.

Πάντως πιστεύω ότι δε φταίει το f/b το chat κτλ, το ίντερνετ γενικότερα.Φταίει ο άνθρωπος όχι το μέσο που χρησιμοποιεί.Αν δεν ήταν το f/b θα ήταν η βόλτα έξω μόνος ή οτιδήποτε.Αν θέλει να κάνει κάτι θα το κάνει.

Κι εγώ κι ο άντρας μου έχουμε f/b και λογαριασμό στο second life και παντού.Ξέρω και ξέρει τους κωδικούς μου γιατί είναι παντού οι ίδιοι!Μπαίνω στο ίντερνετ από πολύ μικρή, κυρίως για παιχνίδια (αυτή η μπιρίμπα στο zoo, ήταν αιτία διαζυγίου!) αλλά και για πληροφόρηση.Δε μπήκα ποτέ σε chat rooms γιατί βαριόμουνα.Μπήκα δλδ κάνα δυο φορές στα νιάτα μου κι οι τύποι που συνάντησα ήταν οι γνωστοί αηδιαστικοί πέφτουλες που συναντώ και στη ζωή.Γι αυτό βαριέμαι.

Σημασία λοιπόν δεν έχει το μέσο, αλλά ο τρόπος που εμείς το χρησιμοποιούμε κατά τη γνώμη μου.

ΥΓ:Στο zoo, κι ενώ γράφω ότι είμαι παντρεμένη με παιδί κτλ μου την πέφτουν διάφοροι περίεργοι (και ζευγάρια:shock:). Τέσπα, μια μέρα έχω ένα mail στο zoo που τι μου λέει?Ο τύπος μου εξηγεί ότι ψάχνει καινούριες εμπειρίες κτλ, κάνει έναν ωραιότατο πρόλογο και καταλήγει ότι θα του άρεσε πολύ να τον κατουρήσω στα μούτρα του:lol::lol::lol::lol::lol: ΤΟ ΓΕΛΙΟ!

Απλά πιστεύω ότι στο νετ κρύβονται πίσω από ένα ψευδώνυμο ακι αποκαλύπτουν πιο εύκολα ποιοι είναι.

Djccp2.png

67KIp2.png

Ετοίμασα την βαλίτσα μου χτές μπήκα στο αμάξι κι έφυγα από το σπίτι και του είπα "έχεις όσο χρόνο θές να ανακαλύψεις τι σημαίνω εγώ και το μωρό και τι το τσ@$#@κι σου...όταν αποφασίσεις να μου πείς την αλήθεια ξέρεις που θα με βρείς..." δεν είπε τίποτα παραπάνω από ένα ξεψυχησμένο "δεν ξέρω τι να σου πώ...", με άφησε έτσι απλά να φύγω...Δεν άντεξα να πάω στο πατρικό μου δεν ήθελα να το συζητήσω δεν ήξερα τι να τους πώ...γυρνούσα 4 ώρες με το αμάξι και τέλος ξαναγύρισα σπίτι...

Τις περισσότερες φορές γυρνούσε την οθόνη για να μη βλέπω...

gETUp2.png

Τις περισσότερες φορές γυρνούσε την οθόνη για να μη βλέπω...

καλα,τι να πω τωρα???

μετα απο ολα αυτα συνεχιζε να ειναι στον υπολογιστη,σαν να μην τρεχει τιποτα????

θα τρελαθουμε !!!

Διαφημίσεις

μου ειναι αδιανοητο να με απομακρυνει ο αντρας μου απο τον υπολογιστη,για να μην βλεπω τι κανει....

αρα κατι κανει πονηρο!

εμεις εχουμε τους κωδικους και συνδεομαστε κατευθειαν δεν κρυβομαστε ο ενας απο τον αλλο.μπαινω στο δικο του μπαινει στο δικο μου fb αφου ειμαστε καθαροι και δεν κανουμε μλκς!

δεν πιστευω οτι θα παραδεχτει την βλακεια που εκανε...κανενας δεν το κανει.

αν σου λεει οτι ειναι καθαρος, η μεγαλυτερη αποδειξη ειναι να σου δωσει τους κωδικους....σε ενα ζευγαρι δεν εχει κρυφους κωδικους και προσωπικα δεδομενα(για μενα)

το ζευγαρι ειναι μοναδα.

μια ηρεμη κουβεντουλα να κανετε...κριμα ειναι βρε τζενη.

Αν δεν ψάχνεται κάποιοσ ούτε facebook ούτε TIΠOTA ΔΕΝ μπορεί να του κλείσει το σπίτι.στην ουσία μόνος του το κλείνει.

Σωστή κουβέντα...αλλά πρέπει να περιορίζεται η χρήση του ίντερνετα...να φυλαγόμαστε δηλαδή γιατί η ευκολία που παρέχει καταστρέφει...

Εγώ ψιλο-χοτροδιχάζομαι!!!!

Γνώρισα τον άντρα μου τυχαία μέσω του parea. Δεν είχα ιδέα απο υπολογιστές και μπήκα με μια φίλη ένα βράδυ για πλάκα, για να περάσει η ώρα βασικά. Ακόμη δεν πιστεύω πως βγήκα ραντεβού με τον άντρα μου. Μέχρι τώρα όλα καλά. Είμαστε 3 χρόνια μαζί αλλά πριν ένα μήνα ανακάλυψα εντελώς τυχαία στον υπολογιστή του, ανοιχτό λογαριασμό στο ίδιο site να ψάχνει να γνωρίσει κοπέλες. Οι μεταξύ μας επαφή είναι μια χαρά ωστόσο καθώς και η ζωή μας. Αλλάξαμε και σπίτι πρόσφατα, και είπαμε και σιγά σιγά να βάλουμε μπρος για παιδάκι. Και ξαφνικά ανακαλύπτω τα μηνύματα που έστελνε σε άλλες!!!! Εμεινα άφωνη. Του είπα να τα μαζέψει και να φύγει απο το σπίτι αλλά επέμενε πως το έκανε για πλάκα και πως ήταν βλακεία του και άλλα τέτοια χαζά. Τέλος πάντων επενέβησαν ένα ζευγάρι πολύ καλοί μας φίλοι και καλμαραν την κατάσταση. Τον άφησα να ψήνεται λίγες μέρες και μετά του ξαναμίλησα και τον άφησα να με πλησιάσει. Στην αρχή έδειξε να μαζεύεται. Διέγραψε είπε το λογαριασμό και δεν περνάνε 2 εβδομάδες και ανακαλύπτω άλλο. Δεν το παραδεχόταν βέβαια και τώρα πια λέει πως έδωσε τέλος σε όλα αυτά, πως δεν είχε βγει ραντεβού με άλλη και τέτοια και να κάνουμε προσπάθειες για παιδί.....

Δεν μπορώ να το εμπιστευτώ έτσι απλά....

Τι να κάνω δεν ξέρω.....

Και τελικά τι κάνεις? Με ενδιαφέρει πολύ.Νομίζω πώς δεν αλλάζει ο άλλος αυτό το πράγμα και θα λέει συνέχεια ψέμματα.

Τους έχω τους κωδικούς του αλλά ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό να τον ελέγξω, τον εμπιστευόμουνα...ειδικά μετά από όσα έχουμε περάσει μαζί...

Τώρα μου έστειλε μήνυμα και λέει ότι έχω δίκιο που αντιδρώ έτσι αλλά δεν έχει κανένα που να το αποκαλεί ζουζουνάκι και ότι ίσως να του έκανε κάποιος πλάκα...και δίκιο (λέμε τώρα) να έχει και την αλήθεια να λέει δεν ξέρω πως μπορώ να συνεχίσω μετά από αυτό...Ειλικρινά δεν ξέρω είμαι σε απόγνωση...το μυαλό μου κι η καρδιά μου δίνουν μεγάλη μάχη...Η καρδιά μου πονάει τόσο μα τόσο πολύ και το μυαλό μου νιώθει τόσο οργισμένο και πληγωμένο που νομίζω ότι θα εκραγεί...

Λυπάμαι πολύ άν σας έχω ζαλίσει αλλά νιώθω να πνίγομαι...

gETUp2.png

Με ενδιαφέρει πώς θα αντιμετωπίσεις το θέμα και φυσικά η αντίδραση του άνδρα σου...Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ψυχραιμία...για να δεις τα πράγματα από απόσταση και να εξάγεις σωστά συμπεράσματα και φυσικά να κινηθείς σωστά από εδώ και πέρα.

Εγω ειμαι φιλη των τσατ και του facebook.....

Αρχισα να μπαινω στα τσατ και στο face οταν ειχα χωρισει (πριν 6 χρονια) η μικρη μου ηταν μωρο δεν μπορουσα να βγαινω εξω οποτε ηθελα και χρειαζομουν απεγνωσμενα μια επικοινωνια μια συντροφια τα βραδια τα μουντα του χειμωνα που κοιμηζεις το παιδι και ολα σου φαινονται αδεια..............

Αρχισα ετσι απλα............. Και εθιστικα ............

(μπορει ακομα εθισμενη να ειμαι χαχαχαχα)

Αλλα εγω ειχα πολυ χρονο και εχω οταν κοιμαται το μωρο μου......... Δεν τρωω κανενος τον χρονο ....... μονο τον δικο μου........

Γιατι ??? Χωρις νοημα και ουσια. Ολα εδω μεσα ειναι ψευτικα και ζουμε σε εναν κοσμο πλασμενο της φαντασιας μας............

Και ναι ειναι εθισμος μεγαλος ολο αυτο το παιχνιδι. Σε γοητευει το αγνωστο το οτι δεν σε ξερει κανεις, το οτι μπορεις να λες οτι θελεις και οτι ναναι..... .. Ολα για πλακα αρχιζουν και μετα τα πραγματα σοβαρευουν...........

Τι εννοείς σοβαρεύουν?

Jenny μου,καθολου δεν μας ζαλιζεις,γι'αυτο ειμαστε εδω....

Σε καταλαβαινω,το πως νοιωθεις κι'εγω ειχα ενα θεματακι με τον αντρα μου και το ιντερνετ...και να φανταστεις εγω δεν ειδα κατι πονηρο,ουτε "ζουζουνιες".Και ενοιωθα ετσι οπως εσυ....Αι σιχτιρ πια.πως νευριαζω!!!

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

αυτο μονη της πρεπει να το αποφασισει,αυτη ξερει τον αντρα της,εμεις οτι και να λεμε ,ειμαστε εξω απο τον χορο,μονο υποθεσεις.

ειναι δυσκολες και στεναχωρες καταστασεις αυτες,θελω να πιστευω οτι θα τα βρειτε jenny.πιστευω οτι αυτο θα γινει,σιγα-σιγα,αγαπη να υπαρχει και ολα φτιαχνονται.

Τι εννοείς σοβαρεύουν?

Να σου δωσω ενα παραδειγμα.

Ανδρας παντρεμενος αρχιζει και μπαινει απο το facebook στα σαιτ με γνωριμιες εχει αρκετες τετοιες εφαρμογες μεσα το face... Eκει βλεπει πολλες ωραιες γυναικες απο φωτος τις κανει friend request και ετσι εχει πχ 300 φιλους (οι περισσοτεροι ειναι γυναικες που του αρεσε η φωτο τους) (αυτο για πλακα το ξεκινησε) μετα αρχιζει να μιλαει στο τσατ μαζι τους. Μια θα τον κινησει περισσοτερο το ενδιαφερον. Θα αρχισουν να μιλουν περισσοτερο καποια στιγμη θα εξελιχθει σιγουρα η κουβεντα στο λιγο πιο πονηρο... Μετα θα αρχισουν να σκεφτονται ο ενας τον αλλο θα εχουν την επιθυμια να συναντησουν ισως ο ενας τον αλλο και παει λεγοντας.... Ειναι μεγαλο κολλημα το τσατ.............

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...